Tutkimus: Kuminpoltto aiheuttaa Alzheimerin tautia

Anonyymi-ap

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/fc302da2-f6c3-414b-9d0b-83d0e3574226

"Pienhiukkasten määrän kohoaminen yhdellä mikrogrammalla kuutiometriä ilmaa kohden, kohotti tutkimukseen riskin amyloidiplakkitasojen kohoamisesta lähes kaksinkertaiseksi, ja vuotta ennen kuolemaa altistuminen nosti riskiä 87 prosentilla."

Polttomoottorivehkeistä tulisi päästä mahdollisimman pian eroon!

22

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko sinulla paha olo? Oletko kuullut ääniä pääsi sisälllä? Kiristääkö pipo? Onko sinulla jotain lapsuuden traumoja? Oletko lapsuudessa hyväksikäytetty, mistä et ole uskaltanut puhua? Et varmaan ole vielä tullut kaapista ulos ja se vielä painaa. Onko elämässäsi muita vaikeuksia? Etkö ole saanut pitkään aikaan? Podetko ummetusta? Nyt ei taida sukset luistaa ja monot kiristää. Oletko potenut yksinäisyyttä? Onko sinulla perverssejä mielihaluja?

      Mitähän jos pinkaisisit ulos aurinkoiseen kevääseen lenkille ja hymyilisit kaikille ihmisille. Se yleensä helpottaa masennukseen ja saa harhaisen mielen kirkastumaan.

      • Anonyymi

        Onko sinulla paha olo kun pitää myrkyttää hengitysilmaa, että saisi edes vähän huomiota vaikka sitten poliisilta?


    • Anonyymi

      Se vaan on mielenkiintoista että Helsingin ilmanlaatu on parempaa kuin viimeiseen sataan vuoteen. Tiedon julkaisi vahingossa mutama vuosi sitten Helsingin ilmanlaadun tutkija. Se ei vain sovi millään näiden vihervassujen propagandaan.

      Syykin on selvä. Ennen jokaisessa kerrostalossa oli oma hiilillå toimiva keskuslämmitys. Nokea ja hiukkasia riitti niin ettei pykkiä voinut ulkona kuivata, kertoi edesmennyt äitini. Ikkunalaudoile kertyi nokikerros muutamassa päivässä. Bussit savuttivat niin että liikkeelle lähtiessä pysäkille jääneet peittyivät mustaan pilveen. Tuon muistan omasta lapsuudestani 60-luvun alkupuolelta. Liikennemäärät olivat sillloin huomattavsti pienemmät.

      On se kumma kun näiltä öyhöttäjiltä unohtuu yleensä elämän tosiasiat tai ne halutaan kieltää kuten Kremlissä ikään.

      • Anonyymi

        Fakta on silti se, että dieselin polttaminen aiheuttaa ennenaikaisia kuolemia ja vakavia sairauksia.


      • Anonyymi

        Helsinkikin on lopettamassa hiilen polttoa, ja siinähän nuo päästöt vähenevät. AIkoinaan kun mereltä katsoi Helsinkiä talvella, oli sen päällä usein paksu savuvaippa, vaikka muualla oli kirkasta.


      • Anonyymi

        Taitaa tosiaan olla tällä kuminpoltto kytällä ainakin alkava Alzheimerin oireita ? Kyllä kannattaisi muuttaa jonnekin Kittilän metsiin tai vastaavaan paikkaan . Varmaan reilu kk kun pyörät jyrähtää käyntiin Etelä-Suomessa ?


    • Anonyymi

      Uutinen ei liittynyt mitenkään moottoripyöräilyyn. Tuossa puhuttiin autoista. Lisäksi tutkimus on tehty Yhdysvalloissa. Eihän täällä ole autoja juurikaan. Onko joku joskus nähnyt tässä maassa noita savusumuja joita näkee Yhdysvalloissa ja kaukoidän maissa?

      Pitäisi osta suhtautua pienellä kritikillä muualla tehtyihin tutkimuksiin. Kun Suomesa kieltettiin aikoinaan lyijy bensiinissä, vedottiin amerikkalaiseen tutkimukseen joka oli tehty suurkaupungin vilkasliikneteisen kadun päiväkodin lapsilla. Jäi vain huomioimatta että jenkkien polttoaineissa lyijytetraetyyliä oli yli satakertainen määrä kuin Suomessa. Suomessa ajetttiin jo silloin maailman vähälyijyisimmillä polttoaaineilla. Tosin katalysaattorien tulo lopetti kokonaan lyijytetraetyylin käytön. Saatiin tilalle vielä pahemmat myrkyt, metyylitertiääributyylieetteri, eli MTBE.

      Eksyi vähän aiheesta, mutta Yhdysvalloissa evakuoitiin MTBE:n vuoksi kokonainen pieni kaupunki kun huoltoaseman polttoainesäiliö vuoti pohjaveteen Koomista on kun Suomessa Mäntyharjulla pääsi puhdasta MTBE:tä junanvainuuista tuhansia litroja maastoon, vaiettiin koko asiasta.

      • Anonyymi

        Ajapa auto talliin ja jätä käyntiin. Mene myös itse sinne nauttimaan pakoputkesta tulevista pienhiukkasista ja muista terveellisistä päästöistä. Kun se sinun mukaasi ei ole juttu eikä mikään.


      • Anonyymi

        Suomessa kirjoitellaan aina kaikista tutkimuksista, varsinkin jos niiden tulokset tukee kommentoivan omaa agendaa ja eikä väliä vaikka tutkimus olisi täyttä potaskaa ?


    • Anonyymi

      Voiko enää tyhmempää kommenttia olla.

    • Anonyymi

      Kuminpoltto on keskenkasvuisten ja lapsellisten touhua ja jotkut jälkeenjääneet vanhatkin sitä harrastaa ja siitä tunnistaa tyhmän.

    • Anonyymi

      Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon ylimääräistä rahaa, että olisin polttanut sitä kumina. Renkaat ovat kalliita, ja ne kuluvat muutenkin liian nopeasti.

    • Anonyymi

      Vähän aikaa sitten tuli telkkarista eräästä terästehtaasta juttua. Tehtaan johtaja myönsi suoraan että heidän hiilidioksidi päästönsä ovat samaa luokkaa kuin Suomen koko henkilöautokannan. Yritttävät kehittää tuotantoa ympäristöystävällisempään suuntaan.

    • Anonyymi

      Bensakoneiden pienhiukkaspäästöt ovat melko pieniä. Nykyiset dieselitkin ovat sen osalta paljon mainettaan parempia. Niitä tupruttavia dieseleitä ei ole valmistettu enää vuosikymmeniin.

    • Anonyymi

      Hiukan jälkeenjääneiltä nuo polunmäenkatulaiset vaikuttavatkin.

      • Anonyymi

        Siitä polunmäenkadulta voisi maikkarin rikostv tehdä jutun? Suomen liikennerikoksien keskus kesällä, tämä meidän palsta setä voisi antaa haastattelun, ehkä vielä johonkin tositv hommaan ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä polunmäenkadulta voisi maikkarin rikostv tehdä jutun? Suomen liikennerikoksien keskus kesällä, tämä meidän palsta setä voisi antaa haastattelun, ehkä vielä johonkin tositv hommaan ?

        Kansanradioon voisi asiasta soittaa. Siellä on just tuollaisille ihan oma hiekkalaatikkonsa jossa voi avautua. Voi vaikka kehitellä jonkun runon tai laulun aiheesta ja ilahduttaa kuulijoita sillä.


    • Anonyymi

      Täytyy mennä vääntämään lisää syöttöä vanhaan diesel volvoon että savuttaisi paremmin.

    • Anonyymi

      Täytyy olla jo ennakkoon ihmisessä joku vika jos alkaa leikkimään kuminpolttamisella.
      Muistisairaus taitaa olla vaan hyväksi siinä vaiheessa?

    • Anonyymi

      On tietenkin ihan totta, että pienhiukkaset ovat vaarallisia ja haitallisia. Niistä on helppo päästä eroon. Kielletään kaikki ne kapineet, jotka niitä synnyttävät.
      Tässä vähän listaa:
      - Moottorikäyttöiset ruohonleikkurit.
      - Mopot, moottorikelkat, moottoripyörät ja mönkijät.
      - Henkilö- ja linja-autot. Raskas liikenne.
      - Traktorit ja kaikki muutkin työkoneet.
      - Venemoottorit ja laivamoottorit.
      - Puun, biomassan ja öljyn käyttö talojen lämmityksessä.
      - Puulämm.kiukaat ja pihagrillit.
      - Tupakointi ja tulitikut kielletään.

      Samalla kielletään ihan kaikki turha matkustaminen, kuten huvimatkat fetareille yms. Matkat Lappiin, Thaimaahan, muuallekin etelään lomille.
      En tiedä pelastuuko maailma, mutta ainakin elämä menee niin vaikeaksi, että pienhiukkaset eivät tunnu missään...

      Kieltojen täytyy tietenkin koskea ihan kaikkia pienhiukkasia tuottavia, ei pelkästään moottoripyöriä.
      Ei, vaikka joku kateellinen niin haluaakin.

    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍑 K­­­u­­­u­­m­­­a­­­t­ ­­t­y­­­t­­­ö­­­t­­­ ­­o­­d­­o­t­t­­a­v­­­­a­t­­­ ­­s­i­­n­­­u­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18288531

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi
      UUSI

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      😋 ­V­i­­­t­­t­­­u­­ ­­t­ä­­­m­­ä­ ­­k­­u­­­u­m­­­a­ ­n­­a­­r­­t­­­t­­­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2405
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      366
      2185
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe