FinnishCrimeReporter: Fake Kidnapping of KONE elevator Minna Nurminen

https://youtu.be/c25gPiN0KgY?si=ZzCyeOvT0NLSFIfU

Minna Nurmisen valekidnappaus joka on osoitus kuinka edes rikas suku voi sairastua huijarisyndroomaan kun yhteiskuntaa halutaan ohjata oman median kautta uskomaan, että näiden tekojen kuten vastaamon tietomurron takana olisi yksittäinen henkilö, ihan kuten Minna Nurmisen valekidnappauksessa jonka tekijä, Juha Turunen ei ole voinut suoriutua mistään näistä kidnappaukseen liittyvistä yksityiskohdista yksin missä 100% vale on Minna Nurmisen huumaaminen eetterillä moneksi tunniksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vastaamon_tietomurto

Jos tämä ei olisi oikeasti valekidnappaus, Juha turusta ei saisi enään koskaan hänen elämänsä aikana päästää pois vankilasta mutta koska kyseessä on valekidnappaus, Turunen saa kulkea vapaana minun puolesta.

Tällä Minna Nurmisen valekidnappauksella on toinenkin merkittävä seuraus kuin yhteiskunnan “muokkaaminen” oman median avulla ja kuinka demokraattisissa hallintomalleissa syy rikokseen on aina yksilössä kuin siinä massiivisessa viranomaiskoneistossa mikä suomessa tarkoittaa poliisia, jonka huumeyksikön päällikkö pyöritti euroopan suurinta huumekauppaa suomen poliisin päämajoista 20-vuotta, kuin että tämä olisi ollut suomen päättäjien hyväksymää toimintaa.

Tällä Valekidnappauksella ostettiin Minna Nurmiselle maailman vahvin alibi hänen tuleviaan rikoksiaan silmällä pitäen jotka eivät ole mallia vale seuraavalla kerralla.

KONE hissi suvun KONE-säätiö tukee turun yliopistoa taiteen kautta yli 40 miljoonalla eurolla, mikä on käytänössä täyttä kulissia tältä kapitalisti suvulta, jonka valekidnapatun tytön äiti, Hanna Nurminen mainostaa omaa lääketieteellisesti olematonta ja kuvitteellista sähköyliherkkyyttä jonka on siunannut turkulaiset sähköinsinöörit ja mikä kaupunkina on näiden mielisairauksien mecca joka kykenee alistamaan valtiolle kannattamattomat ongelmakansalaiset lääketieen ihmisrotiksi pakkolakien avulla, jotka perustuvat kuvitteellisiin tauteihin ja joiden tutkimisesta ja niiden valheellisista tutkimustuloksista jotka perustuvat tilastotieteen tahallisiin väärintulkintoihin turun yliopiston tutkijoiden ja professorien toimesta.

Hanna Nurmisen kuvitteellisen sähköyliherkkyyden ympärille on myös rakennettu järjestötoimintaa joka kertoo kuinka epätoivoisesti Hanna Nurminen ja KONE hissisuku lobbaa ja haluaa uskotella näiden kuvitteellisten tautien olemassaoloa joiden avulla turun yliopiston tutkijat alistavat suomen valtiolle kannattamattomia ongelmakansalaisia lääketieteen ihmisrotiksi joita sitoo pakkohoitolait jotka perustuvat lääketieteellisesti olemattomiin joita turun yliopiston tutkijat yrittävät “parantaa”, kuitenkin pohjoiskoreamaisen suljetuissa olosuhteissa joiden potilaita sitoo pakkohoitolait ja kuinka minulta on evätty näiden potilaiden haastattelut kun olen tiedustellut sitä VTH:n johtajalta, Hannu Lauermalta ja ilmoittanut hänen kielteisistä päätöksistä suomen silloiselle pääministerille Sanna Marinille sekä suomen presidentille Sauli Niinistölle.

Nämä potilaat esiintyvät turun yliopiston tutkijoiden laittomissa aivotutkimuksissa pakkohoitolakien alla. Lääketieteen aivotutkimus joka on tuhansien miljardien bisness lääketieteelle ja nämä potilaat pakkohoitolakien avulla alistettuina kuvittellisiin tauteihin painossa mitattuna kultaakin arvokkaampia painossa mitattuna lääketieteen tutkimukselle ja minkä KONE hissisuku on varmasti haistanut ja miksi se tukee “taidetta” yli 40 miljoonalla vastoin kaikkia kapitalistin arvoja on yhtä valetta kuin Minna Nurmisen kidnappaus.

3

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      57
      877
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe