FinnishCrimeReporter: Fake Kidnapping of KONE elevator Minna Nurminen

https://youtu.be/c25gPiN0KgY?si=ZzCyeOvT0NLSFIfU

Minna Nurmisen valekidnappaus joka on osoitus kuinka edes rikas suku voi sairastua huijarisyndroomaan kun yhteiskuntaa halutaan ohjata oman median kautta uskomaan, että näiden tekojen kuten vastaamon tietomurron takana olisi yksittäinen henkilö, ihan kuten Minna Nurmisen valekidnappauksessa jonka tekijä, Juha Turunen ei ole voinut suoriutua mistään näistä kidnappaukseen liittyvistä yksityiskohdista yksin missä 100% vale on Minna Nurmisen huumaaminen eetterillä moneksi tunniksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vastaamon_tietomurto

Jos tämä ei olisi oikeasti valekidnappaus, Juha turusta ei saisi enään koskaan hänen elämänsä aikana päästää pois vankilasta mutta koska kyseessä on valekidnappaus, Turunen saa kulkea vapaana minun puolesta.

Tällä Minna Nurmisen valekidnappauksella on toinenkin merkittävä seuraus kuin yhteiskunnan “muokkaaminen” oman median avulla ja kuinka demokraattisissa hallintomalleissa syy rikokseen on aina yksilössä kuin siinä massiivisessa viranomaiskoneistossa mikä suomessa tarkoittaa poliisia, jonka huumeyksikön päällikkö pyöritti euroopan suurinta huumekauppaa suomen poliisin päämajoista 20-vuotta, kuin että tämä olisi ollut suomen päättäjien hyväksymää toimintaa.

Tällä Valekidnappauksella ostettiin Minna Nurmiselle maailman vahvin alibi hänen tuleviaan rikoksiaan silmällä pitäen jotka eivät ole mallia vale seuraavalla kerralla.

KONE hissi suvun KONE-säätiö tukee turun yliopistoa taiteen kautta yli 40 miljoonalla eurolla, mikä on käytänössä täyttä kulissia tältä kapitalisti suvulta, jonka valekidnapatun tytön äiti, Hanna Nurminen mainostaa omaa lääketieteellisesti olematonta ja kuvitteellista sähköyliherkkyyttä jonka on siunannut turkulaiset sähköinsinöörit ja mikä kaupunkina on näiden mielisairauksien mecca joka kykenee alistamaan valtiolle kannattamattomat ongelmakansalaiset lääketieen ihmisrotiksi pakkolakien avulla, jotka perustuvat kuvitteellisiin tauteihin ja joiden tutkimisesta ja niiden valheellisista tutkimustuloksista jotka perustuvat tilastotieteen tahallisiin väärintulkintoihin turun yliopiston tutkijoiden ja professorien toimesta.

Hanna Nurmisen kuvitteellisen sähköyliherkkyyden ympärille on myös rakennettu järjestötoimintaa joka kertoo kuinka epätoivoisesti Hanna Nurminen ja KONE hissisuku lobbaa ja haluaa uskotella näiden kuvitteellisten tautien olemassaoloa joiden avulla turun yliopiston tutkijat alistavat suomen valtiolle kannattamattomia ongelmakansalaisia lääketieteen ihmisrotiksi joita sitoo pakkohoitolait jotka perustuvat lääketieteellisesti olemattomiin joita turun yliopiston tutkijat yrittävät “parantaa”, kuitenkin pohjoiskoreamaisen suljetuissa olosuhteissa joiden potilaita sitoo pakkohoitolait ja kuinka minulta on evätty näiden potilaiden haastattelut kun olen tiedustellut sitä VTH:n johtajalta, Hannu Lauermalta ja ilmoittanut hänen kielteisistä päätöksistä suomen silloiselle pääministerille Sanna Marinille sekä suomen presidentille Sauli Niinistölle.

Nämä potilaat esiintyvät turun yliopiston tutkijoiden laittomissa aivotutkimuksissa pakkohoitolakien alla. Lääketieteen aivotutkimus joka on tuhansien miljardien bisness lääketieteelle ja nämä potilaat pakkohoitolakien avulla alistettuina kuvittellisiin tauteihin painossa mitattuna kultaakin arvokkaampia painossa mitattuna lääketieteen tutkimukselle ja minkä KONE hissisuku on varmasti haistanut ja miksi se tukee “taidetta” yli 40 miljoonalla vastoin kaikkia kapitalistin arvoja on yhtä valetta kuin Minna Nurmisen kidnappaus.

3

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe