Naapuriapu

Anonyymi-ap

Olen vähän yli 30v mies. Asun kerrostalossa ja naapurissa asuu pariskunta, mies n.60v ja nainen n.55v. Kun muutin tänne olin 22v. ja alusta asti olin innolla mukana talkoissa. meillä oli paljon talkoita, maalattiin varastoja leikattiin nurmikkoa korjattiin paljon pihalla ja myös kevät ja syystalkoot. Naapurin mies oli jonkunlainen talkooisäntä. Oltiin paljon tekemisissä ja käytiin aina lenkkisaunassa samaan aikaan. Mies on vähän vatsakas ja aika pieni kaluinen. Vaimo on aika lyhyt ja voisi sanoa muodokas ja oikein viehättävä. Olin asunut siellä pari vuotta kun naapurin mies sai aivoinfarktin ja joutui sairaalaan. Naapurin rouva oli aika paniikissa ja koitin auttaa kaikessa missä voin. muutaman kerran vein sen sairaalaan katsomaan miestään ja tulomatkalla kauppaan. Sitten mies pääsi kuntoutuslaitokseen jonne oli julkisilla vaikea matka. kuljetin naapuria sinnekin aika useasti kun vaan ehdin. Naapuri menetti ajokortin ja kun se pääsi kotiin vain ne noin kerran viikossa Citymarkettiin. Meni jonkun aikaa ennen kuin mies tuli taas lenkkisaunaan. Kun oltiin lähdössä kotiin se kutsu minut kahville. Vein saunakassin kotiin ja menin naapuriin kahville. Siellä oli kahvit ja pullat valmiina. Kun oltiin juotu kahvit ja juteltu niitä näitä mies kertoi, ettei voi enää olla vaimonsa kanssa sillee ja kysyi voisinko minä rakastella hänen vaimonsa kanssa, Tää tuli niin yllättäen etten osannu sanoo mitään nikottelin vaan. Vaimo otti mua kädestä kiinni ja kysy haluaisitko? Vastasin, joo mutta missä? Mies sano niiden varanneen jo huoneen kylpylästä viikonlopuksi. Voisin mennä sinne naisen kanssa. Olin tosi häkeltynyt ja olisin varmaan kieltäytynyt ellei minulla olisi tullut eri tyttöystäväni kanssa 3 kk. aikaisemmin. Suostuin ja nainen sano kiva ja halattiin. Mua kyllä nolotti kun mies iloitsi siinä vieressä. Sovittiin että etenemme minun ehdoilla siellä kylpylässä. Lähtö oli perjantaina töiden jälkeen.
Matkalla Tarja kerto kuinka sitä jännittää ja kuinka innoissaan se kuitenkin on kun ei ole saanut kunnolla seksiä vuoteen. Minäkin kerroin olleeni 3 kk ilman seksiä. Onneksi ajomatka ei ollu pitkä sillä minulla seiso jo kunnolla kun katsoin kuinka paljon Tarjan reisi oli paljastunut kun hameenhelma oli noussut ylös. Perillä minusta tuntu että kaikki arvaa mitä tullaan tekemään kun meitä katsottiin ilmoittautuessamme niin pitkään.
Kun päästiin huoneeseen riisuttiin heti ja mentiin sänkyyn. Esileikkejä ei paljon tarvittu olin heti valmis ja Tarjakin oli kostunut joten aika nopeesti alko naiminen. Kun työnnyin sisään muistan ajatelleeni kuinka tiukka nainen Tarja on. En kestänyt kovin pitkään ja laukesin ja Tarja tuntui pettyneeltä mutta jatkoin naimista kun seisokki ei laskenut. Tarjan kiihko lisäänty ja tuntu että se alko ohjata tapahtumia. Tarja työnsi mut pois päältään ja makasin selälläni ja Tarja tuli ratsastamaan kun päälle ja vei käteni rinnoilleen ja pyysi että puristelisin niitä ja Tarja ratsasti kovempaa ja pyysi puristelemaan rintojaan kovempaa. Sitten Tarja laukesi ja senverran ääntä se piti että varmaan naapurit kuuli. Tarjan saatua orkut se lyyhistyi mun päälle ja minä käänsin sen alleni ja työntelin hetken oikeen voimakkaasti ja laukesin muristen. Se tuntui elämäni panolta vaikka ei kestänyt kovin kauaa. makailtiin vierekkäin, silittelin Tarjan pillua ja aina kun sormi osui klitorikseen Tarja nytkähti. Sanoin, näistä karvoista pitäis päästä eroon. Maattiin jonkun aikaa sängyssä ja Tarja alkoi suudella mua ja otti kullista kiinni ja sanoi että tää on tosi hyvä paljon isompi kun Reinolla. Kysyin mennäänkö altaalle mutta Tarja ehdotti suihkua ja että jatketaan vaan täällä. Suihkussa pestiin toisiamme, Tarjalla on aika isot rinnat eikä ne roikukkaan kovin paljon ja kun pesin sen pillua sanoin että tää on tosi hyvä vaikka olet synnyttänyt. Tarja näytti leikkausarpea alavatsassa ja sano keisarinleikkaus. Orin pillukarvoista kiinni ja sanoin näistä pitää päästä eroon, itse olen siistinyt omaa karvoitusta. Sitten mentiin taas sänkyyn ja nyt tutustuimme toisiimme rauhallisemmin. Tarja koitteli kaluanija kiveksiäa ja otti kullin suuhunsa ja nuoli terskan alapintaa sitten minä tutkin pillua nuolin ja omin ja kiima nousi taas niin suureksi että alkoi taas kiihkeä naiminen. vaihdettiin välillä asentoa. Kun puristelin Tarjan rintoja voimakkaammin huomasin sen kiihottavan Tarjaa. Välillä naiminen oli rauhallisempaa ja välillä kiihkeämpää. Lopulta en enää pystynyt pidättelemään vaan laukesin, Tarja oli lauennut aikaisemmin. Sitten maattiin taas vierekkäin ja hieroin Tarjalle vielä orkun. Käytiin suihkussa ja lähdettiin syömään. Ravintolassa sanoin Tarjalle huomanneeni rintojen puristelun kiihoittaneen sitä kovasti. Tarja myönsi sen tuntuvan kiihottavalla ja lupasi ajaa pillukarvat huomenna. Seuraavana päivänä aamunainnin jälkeen lähdettiin ostamaan karvanpoistovälineitä ja käytiin uimahallin puolella makailemassa altaissa ja saunomassa. Sitten syötiin ja siirryttiin huoneeseen nauttimaan seksistä.

0

3403

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Paras olisi vain unohtaa

    Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
    Ikävä
    81
    1750
   2. Voisitko laittaa

    Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
    Ikävä
    75
    1367
   3. Mietitikö nainen koskaan

    Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
    Ikävä
    106
    1298
   4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
    Lieksa
    189
    1283
   5. huono omatunto

    johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
    Ikävä
    64
    1063
   6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

    Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
    Ikävä
    163
    1061
   7. Päätin juuri että

    En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
    Ikävä
    32
    902
   8. Onnistuit sohaisemaan mua

    Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
    Ikävä
    62
    886
   9. Huomenna se

    Tulee kohta, odotatko?
    Ikävä
    61
    836
   10. Mitä kaipaat

    Usein elämässäsi
    Ikävä
    94
    804
   Aihe