Metsästyksen lopullinen alasajo alkanut.

Anonyymi-ap

Suurpetojen metsästys ajettiin sitten viherpolitisoituneen korkeimman hallinto-oikeuden avustuksella alas. Ja Einstein ei tarvi olla tietääkseen, että seuraavaksi alkaa muun riistan ja etenkin syömäriistan metsästyksen alasajo. Sehän on tämän porukan tarkoitus. Jo aikoinaan 1990- luvulla väänsin tämän porukan kanssa silloisessa somessa eli Luonto-lehden yleisönosasto-osiossa, mikä yleensä täyttyi pelkästä metsästäjien mollaamisista, jota heidän oma ideologistinen väki komppasi. Kun huomasin lehden todelliset kasvot lopetin tilaukseni siihen. Silloin tämä piiri pieni pyöri vain vastustajien omissa julkaisuissa, mutta netti ja somemaailma toi näiden anarkistien metsästysvastaisuuden ja metsästäjien mustamaalaamisen uudelle tasolleen. Marginaaliporukka, mutta huuto on kovempaa kuin antaen ymmärtää heitä olevan enemmänkin. Nyt tämä porukka käyttää häikäilemättömästi somea oman asiansa eteenpäin viemiseen valheellisin ja vääristetyin perusteluin. Mediassa heillä on omat ideologiset toimittajansa, jotka kirjoittavat selkeästi metsästäjiä syyllistäen joka juttunsa ja tarkoituksellinen väärinymmärtäminen on heidän yleisimpiä keinovalikoimia ja tietoista vallankäyttöä jossa voidaan tarkoituksellisesti kirjoittaa väärää informaatiota ja myöhemmin perustella kysyttäessä, että "en tiennyt". Kaikessa muussahan faktan tarkistus on ehdoton edellytys, mutta jos juttu koskee metsästystä, se on ikäänkuin yleisesti hyväksyttävää, että faktaa ei tarvitse olla kunhan juttu vain on enemmän metsästystä demonisoiva sisällöltään. Metsästyksestähän ei uutisoida koskaan mitään positiivista, vaikkapa SRVA- toimintaa yms vapaaehtoistyötä, mutta onnettomuudet ja rikokset tuodaan kissan kokoisin kirjaimin lööppeihin. Itseasiassa moni metsästystä vastustava odottaa näitä vain siksi, että se on jälleen tie metsästyksen mustamaalaamiseksi.

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet, että mediassa yleensä metsästyksestä puhutaan tietoisesti negatiivisin termein esimerkiksi "Ilveksen tappoluvat, Ilveksiä tapetaan, Ilveksiä ammutaan" jne ja tämä julmempi sanamuoto on metsästysvastaisten toimittajien ja metsästystä vastustavien tarkoituksellinen sanavalinta. Metsästystä sanana vältetään käyttämästä, koska se antaa neutraalimman kuvan. Metsästystermiä kyllä käytetään, mutta vain silloin jos sillä saadaan syyllistettyä metsästäjiä esim "Ilveksen salametsästys paljastui" Erikoista, että heidän yleensä käyttämä "Ilveksen tappo" termi ei sitten sovikaan tähän. Suurempien päivälehtien keskusteluosiossakin ääneen päästetään vain metsästyksen vastustajat ja heidän jopa uhkaavat kommenttinsa saavat kyllä palstatilaa, mutta ne monet kerrat kun olen yrittänyt oikaista heidän levittämää väärää informaatiota, niin poikkeuksetta kaikki kommenttini sensuroidaan ja jätetään näyttämättä. Samaa sanoneet muutkin metsästäjät eli tämä sama mielipidevaikuttaminen näkyy häikäilemättömänä sensuroimisena niin, että vain vastustajien väärä todistus tuodaan esille. Juuri erään aikakauslehden kolumnistikin tarttui tähän viheragendaan kirjoittaen, että (lainaus) "suuri yleisökin alkaa olemaan kaikenlaista metsästystä vastaan, kun lehdetkin jo kirjoittavat metsästyksestä termein tappaminen yms, joten miten riistaväki enää voi perustella tappamistaan kun yleisö ei enää kannata harrastusta" (lainaus päättyy) Hän vaan unohti mainita sen, että näiden lehtien toimittajat käyttävät tietoisesti julmempaa sanavalintaa metsästystä koskevissa asioissa, koska heidän henkilökohtainen mielipide on metsästysvastainen. Eivätkä he muista mainita sitä tosiseikkaa, että tutkitusti 90% kansasta suhtautuu myönteisesti metsästykseen, mutta edellä kuvastuu se kuinka vastustaja väki käyttää härskisti mediaa, lehtiä, somea yms hyväksi oman agendan lietsonnassa tietoisella mielipidevaikuttamisella. Anarkismiksihan tätä ennen kutsuttiin.

Jatkuu....................................

288

1489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huolimatta siitä, että metsästys on kuitenkin tutkitusti hyväksytympää kuin koskaan kansan keskuudessa, antaa media metsästysvastaisissa uutisissaan ehkä psykologisellakin tarkoituksella tietoisesti toisen kuvan. Esim edellämainitsemaani tutkimustietoa ei vahingossakaan kuule valtamediassa, mutta lähes viikottain kuulee kyllä anarkistijärjestöjen tekemiä näennäis"tutkimuksia" kuinka iso prosentti kannattaa turkistarhauksen kieltämistä tai metsähakkuiden kieltämistä tai jonkun minkä tahansa luonnonvara-alan/harrastuksen kieltämistä. EU:stakin on tullut jonkinlainen kieltojärjestö jossa lähinnä luetellaan kieltoja ja rajoituksia ja jos viherideologisti ei saa näitä kieltoja aikaan suomalaisessa kansallisessa päätöksenteossa, he menevät kyllä varmasti valituksineen EU:n selän taakse. Jostain syystä näitä valituksia EU.n muunmuassa metsästysasioista tehtailee säännöllisesti Vihreät puolueena ja kannattajineen. Nämä kannattajat hyvinkin mielellään soluttautuvat kaikkialle metsästysasioita päättäviin tahoihin, joissa he rajoittavat kyllä takuuvarmasti aina kaikkea metsästystoimintaa. Myös seuroihin heitä otetaan, joka jo itsessään kertoo sellaisen seuran sisäisestä tilasta, että metsästyksellä ei joko ylipäätään tai paikallisella tasolla haluta nähdä tulevaisuutta. Näitäkin on jo tapahtunut, että seuraan on hakemuksen laittanut innokas metsästyksen harrastaja, mutta jonka hakemus on hylätty perusteena "ei ole maata tuoda seuraan eikä kukaan tunne henkilöä" Maattomat itsekin siis ovat tätä mieltä. Samassa kokouksessa hakemus paikallistason vihreältä vaikuttajalta, joka väittää harrastavansa metsästystä, ei omista maata yms valitaan seuraan jäseneksi. Tämä tietenkin järjestetty niin, että varsinaisella jäsenistöllä ei ole päätäntävaltaa asiaan. Näin se metsästyksen alasajo käy, kun metsästäjillä ei ole yhteistä rintamaa näitä vastustajia vastaan.

      Kieltojahan tänne on viime vuosina tullut enemmän kuin tähän jaksaa mainita. Suurpetopolitiikka kieltoineen nyt on tämä viimeinen. Lyijykiellot, ruokintarajoitukset/mahd. tulevat kiellot, hämärämetsästyskiellot (vesilinnustus) todennäköisesti sekin myöhemmin laajentuen, EU- alueen ulkopuoliset trofeetuontikiellot (taatusti laajenee Euroopan sisäiseksikin), kansallispuistojen yms luonnonsuojelualueiden metsästyskiellot/rajoitukset. (Kokeiluja kuulemma osin, mutta varmasti jäävät pysyviksi), valkoposkihanhien metsästyskiellot ja poikkeuslupalintujen ravinnoksi käyttökiellot, hauskinta tässäkin on sekin, että sama porukka joka sanoo, ettei poikkeuslupalintuja saa käyttää ravinnoksi (olkoonkin se sitten joku luonnonsuojelulain pykälä) kyllä huutelee metsästäjille, miksi ette syö saamianne supikoiria, syyllisyysolettama eli metsästäjä nähdään aina syyllisenä kunnes toisin todistetaan jne. Tässä voisikin kysyä, missäs se paljon puhuttu "oikeusvaltioperiaate" luuraa, kun kyse on metsästäjistä? Missään muussa länsimaalaisessa demokratiassahan ei tule kuuloonkaan tuomita heti ennen tutkimista, mutta kun kyse on viherideologian vastaisesta toiminnasta eli metsästyksestä, niin romukoppaan menee kaikki oikeuskäsitykset silloin. Aselupapolitiikkakin menee enemmän aseiden lupien peruuttamisen edellä kuin siinä, että rehellinen ja asiallinen harrastaja, jolla ei ole edes mitään ongelmia lain kanssa, saisi rauhassa harrastaa pelkäämättä lupien mielivaltaista peruuttamista. Kaikenmaailman piilovelvollisuuksia tehtaillaan niin, että "jos et muista todistaa harrastustasi viiden vuoden välein ja metsästät puoliautomaattiaseella voidaan lupa peruuttaa ilman sen kummempia perustelematta" Lupaviranomainen kyllä tietää, koska viisi vuotta tulee täyteen ja ei ilmoita asiaa, mutta tavan harrastajalle unohdus maksaa sekä luvat että harrastuksen. Toinen on, jos säilytät hetken asetta väärin vaikkapa metsästysreissun yhteydessä ja joku onnistuu aseesi varastamaan, niin kumpiko on se suurin rikollinen varas vai sinä? No aseen omistaja tietenkin ja varkaus on muiden lupien peruuttamisperuste eli toimenpiteet alkaa sinua rehellistä asenomistajaa vastaan ja ketään ei kiinnosta, minkälaisella rikollisella se varastettu ase onkaan hallussa. No, helpompihan se on sakkoa kirjoitella sille porukalle, joka ei laita vastaan, kun taas se rikollisryhmä vain nauttii siitä, että byrokratia hyökkää ennemmin aseen luvallisen omistajan kimppuun, kuin sen jolla sellainen mahdollisesti on luvattomasti. Tuskin menee enää kauaa, kun mielipide tai poliittinen äänestyskäyttäytyminen alkaa olemaan aselupien perusteiden alla.

      Jatkuu..............................................

      • Anonyymi

        Ja näitä esimerkkejä sitten piisaa. Olkoonkin, että joissakin rajoituksissa voisi olla samaakin mieltä, niin tämä voima, joka ajaa metsästystä nyt täysillä alas, tarkoittaa, että kaikkia mitä tahansa kieltoja ja rajoituksia on vastustettava aina. Viime vuosina on aina käännetty se toinen poski ja nöyrrytty. Toisinsanoen ketään ei ole kiinnostanut edes vastustaa näitä rajoituksia. Jos tarkoituksena on kieltää jotain metsästyksessä, sellainen laki astuu voimaan nopealla aikataululla, mutta jos tarkoitus olisi sallia jotain metsästyksellistä, niin tällaiset lait pyörii laki asioiden ja pykälien rattaissa vuosia. Turpiin on tullut ja kovaa ja tulee jatkuvasti lisää. Oma piiri sanoo vain "ei provosoiduta ja katsotaan rauhassa" ja puuhailee kosteikkoprojekteja yms selkänsä ongelmille kääntäen. Nyt on aika provosoitua ja pitää aloittaa vastatoimet tätä metsästystä alas ajavaa viherideologisti porukkaa vastaan. Kova kovaa vastaan. Kaikenlainen vapaaehtoistyö on lopetettava nyt. SRVA-toiminta, jälkilaskennat kaikki. Mahdollisesti hirvieläinten täydellinen metsästyksen lopettaminen vuodeksi. Ihan kaikki. Mitään vapaaehtoistyötä ei pidä harjoittaa niin kauan, kunnes saadaan niin suurpetoasiat kuin muutenkin metsästysasiat (valkoposkihanhi, merimetso sekä eräiden petolintujen palauttaminen metsästyksen piiriin) yms kuntoon. Ja kuvitteleeko joku todellakin sinisilmäisesti vielä, että sutta yhtä maailman yleisintä koiraeläintä suojellaan itse suden takia? Ei. Suden pakonomainen suojelutarve näillä anarkisteilla perustuu vain ja ainoastaan suden luonteeseen käydä metsästyskoirien kimppuun. Siksi susi on metsästysvastaisille tahoille ollut aina lyömäase metsästyksen alasajamisessa. Mitä useampi koiralla metsästävä henkilö päättää susi uhan vuoksi jättää koiransa kotiin ja metsästyspäivän väliin, on se aina voitto metsästyksen vastaiselle rintamalle. Siksi karhu ja ilves ei tähän asti ole kuulunut ns "pakkosuojelun" kohteeksi kunnes vasta nyt, kun anarkistit löysi jälleen laista porsaanreijän. Mikäli tässäkin annetaan jälleen tapojen mukaan periksi, hyökkää tämä sama taho seuraavaksi syömäriistan kimppuun. Sitten pakkosuojeluun haetaan tasan varmaan kanalinnut, sorsalinnuista loputkin, lähes kaikki hirvieläimet, kaikki kotimaiset pienpedot rauhoitetaan varmasti, supikoiran vapaaseen pyyntiin löytyy taatusti rauhoituspykälä ja ovathan nämä anarkistit jo hyökänneet tehokasta luolapyyntiäkin vastaan. On näillekin keksitty jo termistöt valmiiksi, mihin tukeutuen kaikenlainen rauhoitus yms metsästyskiellot toteutetaan ja näitä tuttuja termejä ovat "luontokato ja ilmastonmuutos". Nämä termit on kehitetty vain ja ainoastaan ideologisesti "väärämielisten" alojen ja harrastusten rajoittamiseksi ja kieltämiseksi. Tämä hyökkäys jatkuu niin kauan, kunnes kaikki metsästys täällä saadaan loppumaan ja se on näiden tarkoitus. Kommentilleni varmasti nauretaan täällä omassakin väessä, mutta mitä enemmän tätä touhua on vuosikymmenet seurannut, heillä on vain yksi ja sama tavoite eli kaiken metsästyksen lopettaminen jota metsästystä mustamaalaavat toimittajatkin mielellään komppaavat jatkuvien metsästäjiä maalittavien juttujensa kanssa.

        Metsästäjien on nyt pakko lyöttäytyä yhteen tätä metsästystä alasajavaa tahoa vastaan. Ongelma vain on se perisuomalainen kateus. "Kun minua ei kiinnosta hirvieläimet, kun minä en metsästä suurpetoja, kun minä en metsästä pienriistaa, niin ei kuulu minulle" ja tätä selitystä tulee, kun pitäisi ajaa yhteisrintamassa viherideologiaa vastaan. Myös ne toisilleen kateuksissaan vihoittelevat seurojen ukot täytyy saada pitämään yhtä. Heillä (vastustajilla) se rintama on jo, ja siksi he pääsevät näin pitkälle joka asiassa. He vihaavat metsästystä ja metsästäjiä ja yleensä myös kaikkia luonnonvara-aloja ja harrastuksia metsätaloudesta lähtien aina maaseudulla asuviin ihmisiinkin ja se riittää siihen, että he saavat ajettua joka asian meitä vastaan.
        Meitä on 300 000, mutta metsästystä vihaavaa joskin äänekästä porukkaa vain marginaalinen vähemmistö lähinnä vihreiden ja vasemmiston laidalla joten luulisi, että meitä kiinnostaa puolustaa edes sekin vähä tätä rakasta harrastustamme mitä voimme silti euroopan metsästys rikkaimpana maana ja kaikenlisäksi on demokratiaa se, että me joille metsästys asiat kuuluvat me niistä myös enemmistönä päätämme. Mikään venäjän laki täällä ei ole tai ei pitäisi olla missä harvainvalta ja ideologinen ääripää päättää enemmistön asiat kuten itä-naapurissakin.
        Ollaanko me länsimainen demokratia vai ei? Jos ei, niin saamme heittää hyvästit metsästysharrastuksellemme mahdollisesti jo vuosikymmenen aikana. Tätäkö te haluatte?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näitä esimerkkejä sitten piisaa. Olkoonkin, että joissakin rajoituksissa voisi olla samaakin mieltä, niin tämä voima, joka ajaa metsästystä nyt täysillä alas, tarkoittaa, että kaikkia mitä tahansa kieltoja ja rajoituksia on vastustettava aina. Viime vuosina on aina käännetty se toinen poski ja nöyrrytty. Toisinsanoen ketään ei ole kiinnostanut edes vastustaa näitä rajoituksia. Jos tarkoituksena on kieltää jotain metsästyksessä, sellainen laki astuu voimaan nopealla aikataululla, mutta jos tarkoitus olisi sallia jotain metsästyksellistä, niin tällaiset lait pyörii laki asioiden ja pykälien rattaissa vuosia. Turpiin on tullut ja kovaa ja tulee jatkuvasti lisää. Oma piiri sanoo vain "ei provosoiduta ja katsotaan rauhassa" ja puuhailee kosteikkoprojekteja yms selkänsä ongelmille kääntäen. Nyt on aika provosoitua ja pitää aloittaa vastatoimet tätä metsästystä alas ajavaa viherideologisti porukkaa vastaan. Kova kovaa vastaan. Kaikenlainen vapaaehtoistyö on lopetettava nyt. SRVA-toiminta, jälkilaskennat kaikki. Mahdollisesti hirvieläinten täydellinen metsästyksen lopettaminen vuodeksi. Ihan kaikki. Mitään vapaaehtoistyötä ei pidä harjoittaa niin kauan, kunnes saadaan niin suurpetoasiat kuin muutenkin metsästysasiat (valkoposkihanhi, merimetso sekä eräiden petolintujen palauttaminen metsästyksen piiriin) yms kuntoon. Ja kuvitteleeko joku todellakin sinisilmäisesti vielä, että sutta yhtä maailman yleisintä koiraeläintä suojellaan itse suden takia? Ei. Suden pakonomainen suojelutarve näillä anarkisteilla perustuu vain ja ainoastaan suden luonteeseen käydä metsästyskoirien kimppuun. Siksi susi on metsästysvastaisille tahoille ollut aina lyömäase metsästyksen alasajamisessa. Mitä useampi koiralla metsästävä henkilö päättää susi uhan vuoksi jättää koiransa kotiin ja metsästyspäivän väliin, on se aina voitto metsästyksen vastaiselle rintamalle. Siksi karhu ja ilves ei tähän asti ole kuulunut ns "pakkosuojelun" kohteeksi kunnes vasta nyt, kun anarkistit löysi jälleen laista porsaanreijän. Mikäli tässäkin annetaan jälleen tapojen mukaan periksi, hyökkää tämä sama taho seuraavaksi syömäriistan kimppuun. Sitten pakkosuojeluun haetaan tasan varmaan kanalinnut, sorsalinnuista loputkin, lähes kaikki hirvieläimet, kaikki kotimaiset pienpedot rauhoitetaan varmasti, supikoiran vapaaseen pyyntiin löytyy taatusti rauhoituspykälä ja ovathan nämä anarkistit jo hyökänneet tehokasta luolapyyntiäkin vastaan. On näillekin keksitty jo termistöt valmiiksi, mihin tukeutuen kaikenlainen rauhoitus yms metsästyskiellot toteutetaan ja näitä tuttuja termejä ovat "luontokato ja ilmastonmuutos". Nämä termit on kehitetty vain ja ainoastaan ideologisesti "väärämielisten" alojen ja harrastusten rajoittamiseksi ja kieltämiseksi. Tämä hyökkäys jatkuu niin kauan, kunnes kaikki metsästys täällä saadaan loppumaan ja se on näiden tarkoitus. Kommentilleni varmasti nauretaan täällä omassakin väessä, mutta mitä enemmän tätä touhua on vuosikymmenet seurannut, heillä on vain yksi ja sama tavoite eli kaiken metsästyksen lopettaminen jota metsästystä mustamaalaavat toimittajatkin mielellään komppaavat jatkuvien metsästäjiä maalittavien juttujensa kanssa.

        Metsästäjien on nyt pakko lyöttäytyä yhteen tätä metsästystä alasajavaa tahoa vastaan. Ongelma vain on se perisuomalainen kateus. "Kun minua ei kiinnosta hirvieläimet, kun minä en metsästä suurpetoja, kun minä en metsästä pienriistaa, niin ei kuulu minulle" ja tätä selitystä tulee, kun pitäisi ajaa yhteisrintamassa viherideologiaa vastaan. Myös ne toisilleen kateuksissaan vihoittelevat seurojen ukot täytyy saada pitämään yhtä. Heillä (vastustajilla) se rintama on jo, ja siksi he pääsevät näin pitkälle joka asiassa. He vihaavat metsästystä ja metsästäjiä ja yleensä myös kaikkia luonnonvara-aloja ja harrastuksia metsätaloudesta lähtien aina maaseudulla asuviin ihmisiinkin ja se riittää siihen, että he saavat ajettua joka asian meitä vastaan.
        Meitä on 300 000, mutta metsästystä vihaavaa joskin äänekästä porukkaa vain marginaalinen vähemmistö lähinnä vihreiden ja vasemmiston laidalla joten luulisi, että meitä kiinnostaa puolustaa edes sekin vähä tätä rakasta harrastustamme mitä voimme silti euroopan metsästys rikkaimpana maana ja kaikenlisäksi on demokratiaa se, että me joille metsästys asiat kuuluvat me niistä myös enemmistönä päätämme. Mikään venäjän laki täällä ei ole tai ei pitäisi olla missä harvainvalta ja ideologinen ääripää päättää enemmistön asiat kuten itä-naapurissakin.
        Ollaanko me länsimainen demokratia vai ei? Jos ei, niin saamme heittää hyvästit metsästysharrastuksellemme mahdollisesti jo vuosikymmenen aikana. Tätäkö te haluatte?

        Hengitä välillä hyvä isäntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hengitä välillä hyvä isäntä.

        Mitäs sinä teet metsästys palstalla öyhöttämässä, kun asia ei sinua edes koske?
        Vai osuiko viherideologistiin jälleen kommentti?😅


    • Anonyymi

      Mainittakoon, että tarjosin kommenttiani eräisiin metsästysalan julkaisuihin saamatta sanaani esille.
      Kertoo melko hyvin siitä mikä on meidän omienkin tilanne ja ketkä ovat soluttaneet lonkeronsa metsästäjien keskuuteen yhä pahemmin.

      • Anonyymi

        Metsästystä on rajoitettu jo vuosikymmeniä. Minun metsästäjäurani aikana on polkuraudat kielletty, karhun kevätpyynti, ketun myrkkypyynti on kielletty, lyijyhaulit on kielletty ym ym jota ennen harrastettiin. Metsästyksessä on tullut nykytekniikka avuksi, mikä on tuonut paljon pahempia ongelmia, kuten tutkan käyttö, joka on lisännyt liian näkyvää autolla ajoa. Meidän metsästäjien tulee vaatia takaisin vaikka vaihtokauppana tutkat karhun kevätpyyntiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästystä on rajoitettu jo vuosikymmeniä. Minun metsästäjäurani aikana on polkuraudat kielletty, karhun kevätpyynti, ketun myrkkypyynti on kielletty, lyijyhaulit on kielletty ym ym jota ennen harrastettiin. Metsästyksessä on tullut nykytekniikka avuksi, mikä on tuonut paljon pahempia ongelmia, kuten tutkan käyttö, joka on lisännyt liian näkyvää autolla ajoa. Meidän metsästäjien tulee vaatia takaisin vaikka vaihtokauppana tutkat karhun kevätpyyntiin.

        Ja taas tuo tutka öyhötyksesi alkoi ja pilaat tarkoituksella kaikki keskustelut metsästys vastaisuudellasi.
        Vastustajalle tiedoksi, että lyijyhauleja ei ole kielletty.
        Ota enemmän asioista selvää ennen kun alat trollaamaan.🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas tuo tutka öyhötyksesi alkoi ja pilaat tarkoituksella kaikki keskustelut metsästys vastaisuudellasi.
        Vastustajalle tiedoksi, että lyijyhauleja ei ole kielletty.
        Ota enemmän asioista selvää ennen kun alat trollaamaan.🤣

        Kirjoitus oli hyvä👍! Ei yhtään ihmetytä, että ”metsästyslehdet” eivät julkaisseet juttua.
        Mitä tuleen tuohon iankaikkiseen tutkajuttuu, se alkaa enemmän olla vakavien asiakirjoitusten jälkeinen ”kevennys” johon voi jo suhtautua huumorilla😄!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas tuo tutka öyhötyksesi alkoi ja pilaat tarkoituksella kaikki keskustelut metsästys vastaisuudellasi.
        Vastustajalle tiedoksi, että lyijyhauleja ei ole kielletty.
        Ota enemmän asioista selvää ennen kun alat trollaamaan.🤣

        Niin lyijyhaulien hallussapito on kielletty kosteikkoalueilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitus oli hyvä👍! Ei yhtään ihmetytä, että ”metsästyslehdet” eivät julkaisseet juttua.
        Mitä tuleen tuohon iankaikkiseen tutkajuttuu, se alkaa enemmän olla vakavien asiakirjoitusten jälkeinen ”kevennys” johon voi jo suhtautua huumorilla😄!

        Jep. Trollin kommenteistä huomaa, että hän ei ymmärrä metsästyksestä mitään ja kommentoi lähinnä kuulopuheiden mukaan mitä ilmeisesti hänen vihervasemmistolainen ideologia tuuttaa omissa piireissään.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Trollin kommenteistä huomaa, että hän ei ymmärrä metsästyksestä mitään ja kommentoi lähinnä kuulopuheiden mukaan mitä ilmeisesti hänen vihervasemmistolainen ideologia tuuttaa omissa piireissään.😅

        Näin on👍!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Trollin kommenteistä huomaa, että hän ei ymmärrä metsästyksestä mitään ja kommentoi lähinnä kuulopuheiden mukaan mitä ilmeisesti hänen vihervasemmistolainen ideologia tuuttaa omissa piireissään.😅

        Tai sitten hän tietää enemmän, kuin me muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai sitten hän tietää enemmän, kuin me muut.

        Ei kai sinun metsästys vastaisen trollin tarvitse itsestäsi puhua hän muodossa. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas tuo tutka öyhötyksesi alkoi ja pilaat tarkoituksella kaikki keskustelut metsästys vastaisuudellasi.
        Vastustajalle tiedoksi, että lyijyhauleja ei ole kielletty.
        Ota enemmän asioista selvää ennen kun alat trollaamaan.🤣

        Ja tiedoksi sinulle, joka olet aloittaja. Lyijyhaulit on kielletty sorsastuksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai sinun metsästys vastaisen trollin tarvitse itsestäsi puhua hän muodossa. xD

        Eikä sinun kehua omaa aloitustasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tiedoksi sinulle, joka olet aloittaja. Lyijyhaulit on kielletty sorsastuksessa.

        Minulle metsästyksen vastustajan ei tarvitse lakia ja asetuksia julistaa tiedän ne itsekin. Jäit vaan nolosti trollauksessasi kiinni ylempänä missä julistit lyijyhaulit kokonaan kielletyiksi, kun et metsästyksen vastustajana tunne muuta kuin julkisen median antaman kuvan lyijykielto mölinästä joka ei käytännössä ole kiellettyä vaan rajoitettua.😅
        Että mites meni tämä muka metsästäjänä esiintyminen taas tutkatrollin kohdalla noin niinkuin omasta mielestä? 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästystä on rajoitettu jo vuosikymmeniä. Minun metsästäjäurani aikana on polkuraudat kielletty, karhun kevätpyynti, ketun myrkkypyynti on kielletty, lyijyhaulit on kielletty ym ym jota ennen harrastettiin. Metsästyksessä on tullut nykytekniikka avuksi, mikä on tuonut paljon pahempia ongelmia, kuten tutkan käyttö, joka on lisännyt liian näkyvää autolla ajoa. Meidän metsästäjien tulee vaatia takaisin vaikka vaihtokauppana tutkat karhun kevätpyyntiin.

        Silti meidän mökkirantaan hinattiin järvelle ammuttu karhu,
        jolla jonkin tyyppinen kielletty kuitenkin polkurauta etusessa !


    • Anonyymi

      Ei metsästystä voida alasajaa. Aloittaja vouhkaa turhaan saadakseen huomiota.

      • Anonyymi

        Ei kai aloitus sinua kiinnostakaan, kun ajat itse metsästys vastaisuuttasi tällä palstalla 24/7 metsästäjiä jatkuvasti maalittaen. xD
        Hyvin huomaa kuinka avaus osuu metsästyksen vastustajaan ikävästi, mutta aina parempi että öyhötät tätä ketjua, niin tärkeä avaus pysyy ylhäällä ja lukijat näkevät kuinka avauksessa todettu metsästys vastainen rintama tekee kaikkensa metsästyksen alasajamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai aloitus sinua kiinnostakaan, kun ajat itse metsästys vastaisuuttasi tällä palstalla 24/7 metsästäjiä jatkuvasti maalittaen. xD
        Hyvin huomaa kuinka avaus osuu metsästyksen vastustajaan ikävästi, mutta aina parempi että öyhötät tätä ketjua, niin tärkeä avaus pysyy ylhäällä ja lukijat näkevät kuinka avauksessa todettu metsästys vastainen rintama tekee kaikkensa metsästyksen alasajamiseksi.

        Asiaahan tuo koko aloitus on ja sinä et vain ymmärrä kokonaisuutta, johonka kuuluu myös ajavien tutkakoirien tuoma oikeutus lopettaa metsästys. On meille metsästäjille epäedullista, jos tuommoiseen metsästysmuotoon ei voida puuttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiaahan tuo koko aloitus on ja sinä et vain ymmärrä kokonaisuutta, johonka kuuluu myös ajavien tutkakoirien tuoma oikeutus lopettaa metsästys. On meille metsästäjille epäedullista, jos tuommoiseen metsästysmuotoon ei voida puuttua.

        Koita nyt taas päättää onko se asiaa vai ei, koska mielipiteesi vaihtuu sitä mukaa miten tuuli puhaltaa.🤣
        Tutka öyhötyksesi ja kaikki muukin metsästys vastainen mölinäsi taas on yhtä tyhjän kanssa tarkoituksellista riidan haastoa mitä olet metsästys vastaisuudessasi täällä valittanut jo 20 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koita nyt taas päättää onko se asiaa vai ei, koska mielipiteesi vaihtuu sitä mukaa miten tuuli puhaltaa.🤣
        Tutka öyhötyksesi ja kaikki muukin metsästys vastainen mölinäsi taas on yhtä tyhjän kanssa tarkoituksellista riidan haastoa mitä olet metsästys vastaisuudessasi täällä valittanut jo 20 vuotta.

        Et ymmärrä! Vihervasem.pellet käyttää kaikki meitä vastaan. Seuraavat koiratutkia ym...... Äkkiä tutkat pimeäksi ja pois käytöstä, sillä metsästys ei saa näkyä autolla kaahaamisineen, eikä teboililla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ymmärrä! Vihervasem.pellet käyttää kaikki meitä vastaan. Seuraavat koiratutkia ym...... Äkkiä tutkat pimeäksi ja pois käytöstä, sillä metsästys ei saa näkyä autolla kaahaamisineen, eikä teboililla.

        Vihervasemmistolaiset ei seuraa mitään tutkaa eivätkä edes poistu kaupungeista luontoon muutenkaan. Edes sinä et kenenkään tutkia seuraile. Kommenttisi ja tutkavihasi on mielen vikaisia mitä olet täällä trollannut 20 vuotta metsästys vastaisine öyhötyksinesi.
        Mene sinne mannerheimintielle taas heinäkuussa muun roskasakkisi kanssa istumaan kerran autoilukin on sinulle jatkuva ongelma. Voit saada vertaistukea muista pipipäistä.🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmistolaiset ei seuraa mitään tutkaa eivätkä edes poistu kaupungeista luontoon muutenkaan. Edes sinä et kenenkään tutkia seuraile. Kommenttisi ja tutkavihasi on mielen vikaisia mitä olet täällä trollannut 20 vuotta metsästys vastaisine öyhötyksinesi.
        Mene sinne mannerheimintielle taas heinäkuussa muun roskasakkisi kanssa istumaan kerran autoilukin on sinulle jatkuva ongelma. Voit saada vertaistukea muista pipipäistä.🤣

        Sinun seuraasihan tuo vaikuttaa olevan, kun niin ihannoit sitä. Ensinnäkin noin agressiivisella reuhaamisella teet vain hallaa meille metsästäjille. 👺


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun seuraasihan tuo vaikuttaa olevan, kun niin ihannoit sitä. Ensinnäkin noin agressiivisella reuhaamisella teet vain hallaa meille metsästäjille. 👺

        Hah🤣
        Sinähän täällä ylläpidät kuukausi toisensa jälkeen metsästys vastaisia öyhötyksiäsi etusivulla ja pyrit näin pitämään yllä jatkuvia metsästäjiä maalittavia ketjujasi ja avauksia joita olet tehnyt vanhimmat jo 20 vuotta sitten.🤣
        Metsästyksen vastustajissa et viihdy, kun siellä ei ole lukijoita vaikka säännöllisin väliajoin aktivoit susinikkisi ja ilmestyt toisella alteregollasi sinne.
        Yhteinen tekijä trollauksillesi täällä on, että nostat etusivulle pääasiassa vain sellaisia öyhötyksiäsi joiden pääasia on metsästäjien perusteeton maalitus, joten paljonko siis vihreät maksaa sinulle tämän palstan trollaamisesta?😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah🤣
        Sinähän täällä ylläpidät kuukausi toisensa jälkeen metsästys vastaisia öyhötyksiäsi etusivulla ja pyrit näin pitämään yllä jatkuvia metsästäjiä maalittavia ketjujasi ja avauksia joita olet tehnyt vanhimmat jo 20 vuotta sitten.🤣
        Metsästyksen vastustajissa et viihdy, kun siellä ei ole lukijoita vaikka säännöllisin väliajoin aktivoit susinikkisi ja ilmestyt toisella alteregollasi sinne.
        Yhteinen tekijä trollauksillesi täällä on, että nostat etusivulle pääasiassa vain sellaisia öyhötyksiäsi joiden pääasia on metsästäjien perusteeton maalitus, joten paljonko siis vihreät maksaa sinulle tämän palstan trollaamisesta?😅

        Sinun vainojarhojasihan täällä heti ilmestyy, kun et kykene asialliseen keskusteluun. Palkkani saan ihan metsästäni ja ranskan eläkkeestäni, joten ei tarvitse sinun murehtia toimeentuloani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun vainojarhojasihan täällä heti ilmestyy, kun et kykene asialliseen keskusteluun. Palkkani saan ihan metsästäni ja ranskan eläkkeestäni, joten ei tarvitse sinun murehtia toimeentuloani.

        Eli kaikki jotka lukevat sinun 20 vuoden aikaisia trollikirjoituksiasi täältä ovat siis vainojarjoisia? 🤣
        Sinun metsästys vastaisella trollaamisellasihan sinä pilaat tarkoituksella täältä nämä asiakeskustelut ja poistatat viestejä, jos ne eivät tue metsästys vastaisuuttasi.🤣
        Pääasia kunhan saat muutettua itse asian oman trollaamisesi alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmistolaiset ei seuraa mitään tutkaa eivätkä edes poistu kaupungeista luontoon muutenkaan. Edes sinä et kenenkään tutkia seuraile. Kommenttisi ja tutkavihasi on mielen vikaisia mitä olet täällä trollannut 20 vuotta metsästys vastaisine öyhötyksinesi.
        Mene sinne mannerheimintielle taas heinäkuussa muun roskasakkisi kanssa istumaan kerran autoilukin on sinulle jatkuva ongelma. Voit saada vertaistukea muista pipipäistä.🤣

        Olet agressiivinen ja vahingoitat metsästäjiä jutuillasi. Aseet pois tuommoiselta, vai liekkö sinulla ollutkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet agressiivinen ja vahingoitat metsästäjiä jutuillasi. Aseet pois tuommoiselta, vai liekkö sinulla ollutkaan.

        Te metsästyksen vastustajathan metsästäjien mainetta yritätte jatkuvasti pilata mikä näkyy tässäkin ketjussa, kun hyökkäät heti asiallisen metsästys aiheen kimppuun jossa paneudutaan teidän aiheuttamiin ongelmiin ja yritätte väkisin kääntää huomion siitä pois tyypillisellä trollaamisellanne.
        Teille on siten myös tuttuja nuo tietyt lauseet trollatessanne kuten yhden mainitsitkin eli "aseet pois" ja erinäisten metsästys kieltolistojen luettelointi.
        Projisoitte siis oman vihanne metsästäjiin mikä näkyy kommentissasi ja tuo on metsästyksen vastustajalle tyypillistä toimintaa.😅


    • Anonyymi

      Aloittaja on tutkitusti sitä ja tätä...Hän laittaa tutkitusti tutkimuksistaan niin hyvät lähdeviitteetkin että alta pois...

      • Anonyymi

        Metsästyksen vastustajille tutkimuksia ei tarvi esitellä, koska teille metsästys ei ole tutkimusta ja faktaa vaan ideologista "pahaa", mutta joita metsästys aiheet ja tutkimukset aidosti kiinnostavat myös lähteet niihin löytyy.😅


    • Anonyymi

      Metsästys on aivan turhaa nykyään, ruokakaupan elintarvikkeita täpötäynnä.

      • Anonyymi

        Teille vastustajille ja muille tutkatrolli öyhöttäjille on oma palsta metsästyksen vastustajat. Menkää sinne vertaistukemaan toisianne.🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teille vastustajille ja muille tutkatrolli öyhöttäjille on oma palsta metsästyksen vastustajat. Menkää sinne vertaistukemaan toisianne.🤣

        Ei tutkan käytöstä ilmitulleet ongelmat ole metsästyksenvastaisuutta, päinvastoin metsästyksen puolustamista. Juuri näitten epäkohtien kautta metsästys saa kielteisiä näkemyksiä aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tutkan käytöstä ilmitulleet ongelmat ole metsästyksenvastaisuutta, päinvastoin metsästyksen puolustamista. Juuri näitten epäkohtien kautta metsästys saa kielteisiä näkemyksiä aikaan.

        Ja ihan sattumalta sinä ylläpidät täällä 20 vuotta yhtenään metsästäjiä maalittavia avauksiasi ja sitten muka ihmettelet kielteisiä näkemyksiä.🤣
        Päivän paras trollauksesi kaikessa koomisuudessaan.🤭👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ihan sattumalta sinä ylläpidät täällä 20 vuotta yhtenään metsästäjiä maalittavia avauksiasi ja sitten muka ihmettelet kielteisiä näkemyksiä.🤣
        Päivän paras trollauksesi kaikessa koomisuudessaan.🤭👍

        Sinä et ymmärrä tätä asiaa, jonka me lapin erämiehet olemme ymmärtäneet heti kun tutkat tuli joskus 90 luvun alussa. Silloin se alkoi koirien ajamien hirvien rääkkäys ja autoilla eteen ajo. Osa lapin hirvenpyytäjistäkin sotkeutui ja alkoi tämän tutkaseurannan, jossa koira ajoi hirveä ja isäntä istui auton ratissa seuraillen koiran menoa. Ne jotka vastustavat satelliittipaikantimien eli tutkien käyttöä, ovat oikeita erämiehiä. Nykytekniikka vie riistan perikatoon, jos ei auton ja tutkakoiran käyttöä rajoiteta tai peräti kielletä kokonaan. Ymmärrän jos kimppuuni käydään niitten "hirvikoiramiesten" toimesta, jotka tätä harrastavat, sillä hirviporukoissa on yhä vähemmän niitä, jotka osaavat ja saavat hirven ilman teknisiä apuvälineitä, kuten koiratutka on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teille vastustajille ja muille tutkatrolli öyhöttäjille on oma palsta metsästyksen vastustajat. Menkää sinne vertaistukemaan toisianne.🤣

        Siellä on turha kirjoitella koska metsästävät juntit ei lue sieltä viestejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et ymmärrä tätä asiaa, jonka me lapin erämiehet olemme ymmärtäneet heti kun tutkat tuli joskus 90 luvun alussa. Silloin se alkoi koirien ajamien hirvien rääkkäys ja autoilla eteen ajo. Osa lapin hirvenpyytäjistäkin sotkeutui ja alkoi tämän tutkaseurannan, jossa koira ajoi hirveä ja isäntä istui auton ratissa seuraillen koiran menoa. Ne jotka vastustavat satelliittipaikantimien eli tutkien käyttöä, ovat oikeita erämiehiä. Nykytekniikka vie riistan perikatoon, jos ei auton ja tutkakoiran käyttöä rajoiteta tai peräti kielletä kokonaan. Ymmärrän jos kimppuuni käydään niitten "hirvikoiramiesten" toimesta, jotka tätä harrastavat, sillä hirviporukoissa on yhä vähemmän niitä, jotka osaavat ja saavat hirven ilman teknisiä apuvälineitä, kuten koiratutka on.

        Se miksi sinun kimppuusi täällä käydään johtuu kylläkin siitä, että olet 20 vuotta täällä ylläpitänyt metsästys vastaista trollaamistasi ja jokainen tuntee myös sinun toisen alteregosi susinikin jota et ole nyt tuonut palstalle sen vuoksi, kun olen tapellut kanssasi täällä ja sinulla on täys työ taistella metsästys vastaisuuttasi minun kanssani. xD
        Olkoonkin, että nämä eilen ilmestyneet pari metsästys vastaista öyhötys aloitustasi paljasti hyvin sanavalinnoissaan ja kirjoitusasussaan susinikin rekisteröimättömän trollaamisesi. xD
        On herjaamista, että puhut itsestäsi sanamuodossa "me lapin erämiehet" ja syytät metsästys vastaisuudestasi lappilaisia, kun et kykene metsästys vastaisuuttasi perustelemaan täällä yksin.
        Tunnen ison määrän lappilaisia metsästäjiä jotka irtisanoutuvat tuollaisesta metsästys vihasta mitä sinä täällä ylläpidät ja kuten olemme huomanneet et ymmärrä niin lapin luonnosta, kun et metsästyksestäkään yhtään mitään ja parhaiten ilmiannat tietämättömyytesi tällaisilla kommenteilla "riistan perikatoon" viemisestä.
        Kuten huomaamme hyökkäät täällä heti kaikkia asiallisia metsästys avauksia vastaan kuten tätäkin ja ylläpidät ja ylistät metsästys vastaisia avauksia ja kuvittelet vielä, että muka metsästäjänä esiintymisesi menisi tällätavoin täällä läpi. Salli mun nauraa. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se miksi sinun kimppuusi täällä käydään johtuu kylläkin siitä, että olet 20 vuotta täällä ylläpitänyt metsästys vastaista trollaamistasi ja jokainen tuntee myös sinun toisen alteregosi susinikin jota et ole nyt tuonut palstalle sen vuoksi, kun olen tapellut kanssasi täällä ja sinulla on täys työ taistella metsästys vastaisuuttasi minun kanssani. xD
        Olkoonkin, että nämä eilen ilmestyneet pari metsästys vastaista öyhötys aloitustasi paljasti hyvin sanavalinnoissaan ja kirjoitusasussaan susinikin rekisteröimättömän trollaamisesi. xD
        On herjaamista, että puhut itsestäsi sanamuodossa "me lapin erämiehet" ja syytät metsästys vastaisuudestasi lappilaisia, kun et kykene metsästys vastaisuuttasi perustelemaan täällä yksin.
        Tunnen ison määrän lappilaisia metsästäjiä jotka irtisanoutuvat tuollaisesta metsästys vihasta mitä sinä täällä ylläpidät ja kuten olemme huomanneet et ymmärrä niin lapin luonnosta, kun et metsästyksestäkään yhtään mitään ja parhaiten ilmiannat tietämättömyytesi tällaisilla kommenteilla "riistan perikatoon" viemisestä.
        Kuten huomaamme hyökkäät täällä heti kaikkia asiallisia metsästys avauksia vastaan kuten tätäkin ja ylläpidät ja ylistät metsästys vastaisia avauksia ja kuvittelet vielä, että muka metsästäjänä esiintymisesi menisi tällätavoin täällä läpi. Salli mun nauraa. xD

        Buahahaaa.. Minä LAPPILAISENA erämiehenä kyllä tiedän sinun provot ja sotkemiset susinikkeihisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Buahahaaa.. Minä LAPPILAISENA erämiehenä kyllä tiedän sinun provot ja sotkemiset susinikkeihisi.

        Ainoa vaan, että et ole erämies etkä ymmärrä edes auttavaati metsästyksen käytäntöjä et lakeja ja asetuksiakaan, vaan trollaat metsästys vastaisuuttasi 24/7.🤣


    • Anonyymi

      Hirvenmetsästyksessä käytetään yleisesti liian korkeaa ajavaa koiraa!

      • Anonyymi

        Ei liity avaukseen millään lailla joten jatka metsästys vastaista trollaamistasi vastustajissa.


    • Anonyymi

      Kyllä tämä metsästys on ajettu alas ihan maanomistajien voimin.On saatu rakennetuille metsäteille avustus . Metsäteitä on rakeneltu 500m välein,samalla saatu
      harrastusmetstäjiä lisää seuroihin muilta paikkakunnilta. Jahti -lehtikin kirjoittelee
      harrastus metsästyksestä. Nyky Suomessa metsästys on harrastus jossa metsäteiden kunnostukset maksaa metsän- maanomistajat.Suomalaiset ovat kovapäisiä yrittäjiä
      joita joutuu jokaisessa asiassa käyttää valtakunnan oikeudessa,näitä löytyy myös jokaisesta " ihmisestä" oman edun ajattelijoita.

      • Anonyymi

        Olet ulkona käytännöstä metsästys vastaisuudessasi jälleen kuin lumiukko🤣
        Suurinosa metsäteistä on joko valtion tai metsäyhtiöiden. Yksityisteitäkin toki on paljon, mutta ovat myös enimmäkseen muussa kuin ainoastaan metsästys käytössä.
        Ymmärtämättömät ja metsästys vastaiset trollit voit suoltaa vastustajiin ja hakea sieltä vertaistukea metsästys vihallesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet ulkona käytännöstä metsästys vastaisuudessasi jälleen kuin lumiukko🤣
        Suurinosa metsäteistä on joko valtion tai metsäyhtiöiden. Yksityisteitäkin toki on paljon, mutta ovat myös enimmäkseen muussa kuin ainoastaan metsästys käytössä.
        Ymmärtämättömät ja metsästys vastaiset trollit voit suoltaa vastustajiin ja hakea sieltä vertaistukea metsästys vihallesi.

        Muutamia faktoja ”tutkamiehelle”:
        •Tutka on koiran henkivakuutus. Suden hyökätessä kimpuun tai koiran pudotessa heikkoihin jäihin apu saadaan ripeästi paikalle. Itselläni tosin jäniksiä ajava koira, ei hirvikoiran, mutta ilman tutkaa en vapaaksi päästäisi!
        •Metsästys yksityisellä tiellä sallittu, jos omistat tien tai sinulla metsästysoikeus alueelle. Muutamia poikkeuksia tosin, kuten tie/kanalinnut!
        •Tietääkseni yhtä ainutta metsästysasiaa ei VALTAKUNNAN OIKEUDESSA ole käsitelty. Siellä käsitellään ministerien ja esim. oikeuskanslerin rikosepäilyjä. Terminologia kuntoon, korkein hallinto-oikeus ja korkein oikeus ylimmät missä käsitellään metsästysasioita kotimaan tasolla. Viimeksi valtakunnan oikeus kokoontui Juhantalo tapauksessa 1990-luvulla!


      • Anonyymi

        Taitaa olla Metsästysseuran tekemä vuokrasopimus maanomistajan kanssa.
        Lukeeko siellä että yksityisteiden käyttö metsästyksessä sallittu mootori-ajoneuvolla.
        Maksaako monikaan metsästysseura tiehoitomaksuja.


    • Anonyymi

      Onpas pitkät puheet pskaa.

      • Anonyymi

        Yritä tutkavastustaja kiistää yksikin edellä olevista!


      • Anonyymi

        Kiire oli sinulla tutkatrollilla nostaa lukuisia metsästys vastaisia öyhötuksiäsi tänne vain siksi, että tämä asia kirjoitus jäisi öyhötyksiesi alle ja kuten tiedämme jatkat tätä samaa kuukausi kaupalla.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiire oli sinulla tutkatrollilla nostaa lukuisia metsästys vastaisia öyhötuksiäsi tänne vain siksi, että tämä asia kirjoitus jäisi öyhötyksiesi alle ja kuten tiedämme jatkat tätä samaa kuukausi kaupalla.😂

        Tutkapellen kuvitelmat, osa 2004


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkapellen kuvitelmat, osa 2004

        Tutkapelle on autossa mähöttävä ja ajavia koiria käyttävä muka hirvestäjä, joka olettaa olevansa taitava erämies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkapelle on autossa mähöttävä ja ajavia koiria käyttävä muka hirvestäjä, joka olettaa olevansa taitava erämies.

        Tutkatrolli älähti ja toi suutuspäissään vähän toisenkin alteregonsa susianaalilyytikon sanavalintoja eetteriin.😂 Meinaatko kauankin pitää rekisteröityä nikkiäsi tauolla ja trollata metsästys vastaisuuttasi puskista anonyyminä?😜


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli älähti ja toi suutuspäissään vähän toisenkin alteregonsa susianaalilyytikon sanavalintoja eetteriin.😂 Meinaatko kauankin pitää rekisteröityä nikkiäsi tauolla ja trollata metsästys vastaisuuttasi puskista anonyyminä?😜

        Se sunikkis on sinun mielikuvitushahmo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se sunikkis on sinun mielikuvitushahmo.

        Aijaa, no eipä tuo kovin paljoa mielikuvitusta vaadi itsekunkaan, kun lukee sun metsästyksen vastustajiin susinikilläsi kirjoittamia metsästys vastaisia kommenttejasi ja ihan sattumalta öyhötät täällä metsästys palstalla samaa samoin kommentein, mutta vain anonyyminä. xD


    • Anonyymi

      Metsästys on rumaa ja noloa.

      • Anonyymi

        Nimimerkillä metsästyksen vastainen trolli joka ei pysy hänelle tarkoitetullaan palstalla metsästyksen vastustajissa. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimimerkillä metsästyksen vastainen trolli joka ei pysy hänelle tarkoitetullaan palstalla metsästyksen vastustajissa. xD

        Kyllä täällä kuule saat tingata monen muunkin kanssa, kuin tutkanvastustajan kanssa. Ainakin eri ip osoitteet näkyy olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä täällä kuule saat tingata monen muunkin kanssa, kuin tutkanvastustajan kanssa. Ainakin eri ip osoitteet näkyy olevan.

        Mutta ethän sinä ip osoitteita osaa tutkia ainakaan viime viikkoisten kommenttiesi perusteella. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ethän sinä ip osoitteita osaa tutkia ainakaan viime viikkoisten kommenttiesi perusteella. xD

        Oletko varma että kyseessä sama henkilö.


    • Anonyymi

      JIPPII JIPPII JIPPII JIPPII JIPPII!!!! JIPPII JIPPII! LOPPUU VIHDOIN JA VIHDOIN
      VIIMEINEN. METSÄSTYS ON TÄYSINTURHAA!!

      • Anonyymi

        Mites metsästyksen vastustaja sen aikoo lopettaa? xD


    • Anonyymi

      Ihminen on tämän planeetan suurin peto.

      • Anonyymi

        Ja metsästyksen vastustajan mielestä ne kaikki muut paitsi sinä itse ovat ongelma eikö niin? xD


    • Anonyymi

      Eläkeläinen ei osaa metsästää ilman eläkettä.
      Itku pääsi kun pitäisi olla omavarainen.Alkoi itku tullalyhyeiden kauppamatkojen ja TK
      käyntien takia.Kerrostalossa vain viettää siestaa,muutais edes maalaismaisemiin
      laittaisi perunamaan/kanoja/lampaita/sikoja.heinää /viljaa ynm.Nauttisi luonnon antimista ilman eläkettä.Kovan suu-möly yksistä suurpedoista.

      • Anonyymi

        Eläkeläiset on eläkkeensä ansainneet, mutta metsästys vastaisen trollin koulut näyttää jääneen pahemmin kesken varsinkin äidinkielen osalta.😂
        Rahaa saa seinästä eikö niin?😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläkeläiset on eläkkeensä ansainneet, mutta metsästys vastaisen trollin koulut näyttää jääneen pahemmin kesken varsinkin äidinkielen osalta.😂
        Rahaa saa seinästä eikö niin?😅

        Itse olen jo eläkkeellä ja sapuskani tuotan itse lähes kokonaan. Kalastan ja metsästän. Viherpiiperöitä en näe ja haluan tutkakoira autoilijat helv...iin, jotta saan elää raihassa ja ampua hirven, jota ei ole hurtat ajattaneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen jo eläkkeellä ja sapuskani tuotan itse lähes kokonaan. Kalastan ja metsästän. Viherpiiperöitä en näe ja haluan tutkakoira autoilijat helv...iin, jotta saan elää raihassa ja ampua hirven, jota ei ole hurtat ajattaneet.

        Minä minä tutka sitä tutka tätä trolli se taas esittää muka metsästäjää ja haluaa kaikki muut paitsi itsensä h.lvettiin.😅 Narsismi huipussaan.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä minä tutka sitä tutka tätä trolli se taas esittää muka metsästäjää ja haluaa kaikki muut paitsi itsensä h.lvettiin.😅 Narsismi huipussaan.😂

        Pitäiskö sinun vainoharhaista aloitusta kehua koko ajan? 🤣😂🤣😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä minä tutka sitä tutka tätä trolli se taas esittää muka metsästäjää ja haluaa kaikki muut paitsi itsensä h.lvettiin.😅 Narsismi huipussaan.😂

        Vi...ttaako siellä kehäteitten sisäpuolella? Täytyypä käydä kellarista hakemassa perunoita ym viimekesän satoa ja laitella hirvenlihoja ja poroa kuivumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläkeläiset on eläkkeensä ansainneet, mutta metsästys vastaisen trollin koulut näyttää jääneen pahemmin kesken varsinkin äidinkielen osalta.😂
        Rahaa saa seinästä eikö niin?😅

        Ei eläkeläiset ole eläkeitään ansainneet.syövät vain nyky työlläisten kerrytämää eläkekassoja,muodossa kuin toisessa.Vieläpä vievät työpaikkoja suotuisan Suomen hallituksen voimin.Kaupunkeista voisivat muuttaa maale ja alkaa elätää itsensä omavaraisesti. SORI.nyt on pakko lähteä töihin,näyttää jälleen joku olevan avuntarpeessa.
        Rahaa saa seinnästä? Saa sitä yrittäjänä,purkuseinistä ja vieläpä nyt kun kiinteistöveroja aletaan maksamaan kylmistäkin rakenuksista. On hyvä että olet käynyt kouluja enemmän kuin 4 vuotta,pääset vielä näillä palstoilla pitkälle,vaikkapa Pressaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vi...ttaako siellä kehäteitten sisäpuolella? Täytyypä käydä kellarista hakemassa perunoita ym viimekesän satoa ja laitella hirvenlihoja ja poroa kuivumaan.

        Tutkatrolli se jälleen projisoi omaa mielen sisältöään muihin.😂
        Ainoa vaan, että teillä vihreissä ei lihaa syödä ja muka metsästäjänä esiintymisesikin olet ryssinyt monet kerrat yksinkertaisella tietämättömyydelläsi metsästystä kohtaan.
        Joten metsästyksen vastustaja se keksikööt uusia trollejaan siellä Helsingin yksiössään.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli se jälleen projisoi omaa mielen sisältöään muihin.😂
        Ainoa vaan, että teillä vihreissä ei lihaa syödä ja muka metsästäjänä esiintymisesikin olet ryssinyt monet kerrat yksinkertaisella tietämättömyydelläsi metsästystä kohtaan.
        Joten metsästyksen vastustaja se keksikööt uusia trollejaan siellä Helsingin yksiössään.😂

        Taidat sekottaa minut muihin tyyppeihin..... Vai kävikö susinikki käräjät liian kalliikksi? Eilistä käristystä lämmittelen....🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat sekottaa minut muihin tyyppeihin..... Vai kävikö susinikki käräjät liian kalliikksi? Eilistä käristystä lämmittelen....🤣

        Vaikka kuinka olet keskustellut tällä palstalla itsesi kanssa multinikkinä esiintyen ei sinun metsästys vastaisuutesi siitä mihinkään muutu. xD
        Ai, sitä on Hurstin jonossa oltu taas hernekeiton haussa.
        No köyhän miehen käristykseksi kai sekin voitaneen laskea. xD


    • Anonyymi

      Ei ihme jos näin käy. Savolaiset paskakorven Antti ja Pentit salametsästyksen mannekiineina. Kolmellakymmenellä neljällä äijällä rykmentin verran aseita, miksi. Tosin nyt lailliset pyssyt haettu pois ja uusia tuskin saavat edes nimismiehen puoltolauseella luvalla hankkia.

      • Anonyymi

        Metsästyksen vastustajan unelmapäivä eikö vain, kun pääsette mielipuuhaanne metsästäjien haukkumiseen. xD
        Vastustajalle tiedoksi, että monipuolisesti metsästävät eivät voi eikä pysty tyytymään yhteen aseeseen. Itsellänikin kahdeksan ja kaikki eri tarkoitukseen.
        Ainiin, mutta turha tätä on ideologisesti paantuneelle metsästyksen vastustajalle selittää jonka mielestä kahdeksan asetta yhdellä metsästäjällä on väärin kuin se, että yhteensä kahdeksan asetta kahdeksalla henkilöllä onkin huomattavasti maailman menon kannalta "turvallisempaa". xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästyksen vastustajan unelmapäivä eikö vain, kun pääsette mielipuuhaanne metsästäjien haukkumiseen. xD
        Vastustajalle tiedoksi, että monipuolisesti metsästävät eivät voi eikä pysty tyytymään yhteen aseeseen. Itsellänikin kahdeksan ja kaikki eri tarkoitukseen.
        Ainiin, mutta turha tätä on ideologisesti paantuneelle metsästyksen vastustajalle selittää jonka mielestä kahdeksan asetta yhdellä metsästäjällä on väärin kuin se, että yhteensä kahdeksan asetta kahdeksalla henkilöllä onkin huomattavasti maailman menon kannalta "turvallisempaa". xD

        Onko asekaappisi ollut kauankin tyhjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko asekaappisi ollut kauankin tyhjä?

        Metsästyksen vastustaja ei sillä tiedolla tee mitään. xD
        Mutta yhtä tyhjä kuin teidän päänne ei monenkaan kaappi ole, vaikka siellä kuinka luurankojakin olisi. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästyksen vastustajan unelmapäivä eikö vain, kun pääsette mielipuuhaanne metsästäjien haukkumiseen. xD
        Vastustajalle tiedoksi, että monipuolisesti metsästävät eivät voi eikä pysty tyytymään yhteen aseeseen. Itsellänikin kahdeksan ja kaikki eri tarkoitukseen.
        Ainiin, mutta turha tätä on ideologisesti paantuneelle metsästyksen vastustajalle selittää jonka mielestä kahdeksan asetta yhdellä metsästäjällä on väärin kuin se, että yhteensä kahdeksan asetta kahdeksalla henkilöllä onkin huomattavasti maailman menon kannalta "turvallisempaa". xD

        Eikö sulla enempää aseita ole, tuolla määrällä joudut tyytymään varsin rajoitettuun monipuolisuuteen.
        Mutta mitä enemmän aseita, sitä turvallisempi maailma, johan sen Amerikan Yhdysvaltojen tilannekin todistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sulla enempää aseita ole, tuolla määrällä joudut tyytymään varsin rajoitettuun monipuolisuuteen.
        Mutta mitä enemmän aseita, sitä turvallisempi maailma, johan sen Amerikan Yhdysvaltojen tilannekin todistaa.

        Metsästyksen vastustajan vajaalla ajatus kapasiteetilla en tuollaista pohtisi.😂 Toisekseen kyllä se on teidänkin ideologinen taho joka Yhdysvaltain asepolitiikkaa ajaa demokraattien taholla alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästyksen vastustajan vajaalla ajatus kapasiteetilla en tuollaista pohtisi.😂 Toisekseen kyllä se on teidänkin ideologinen taho joka Yhdysvaltain asepolitiikkaa ajaa demokraattien taholla alas.

        Siis salaliittoteoria!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis salaliittoteoria!

        Mitäs salaliittoteoriaa siihen tarvii, kun katselee yhdysvaltain politiikkaa ja demokraattien jatkuvaa valitusta heidän perustuslaillisesta aseenkanto oikeudestaan. Joskin suurinosa demokraateistakin on perustuslain puolella, vaikka asiasta uutisoidaan aina vain näiden ääriöyhöttäjien mielipiteet kuten suomenkin mediassa vain marginaali metsästyksen vastustajien tai muun vastaavan roskasakin öyhötys valtaväestöä kuulematta ja tämän mahdollistaa vain viherideologiset toimittajat omine ideologisine mielipiteineen unohtaen lehdistön tasapuolisen periaatteen ja oman ideologiansa tuomisen periaatteen, koska pitäisi olla puolueeton.
        Ainiin, tätä keskustelua metsästyksen vastustajan kanssa on turha käydä. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs salaliittoteoriaa siihen tarvii, kun katselee yhdysvaltain politiikkaa ja demokraattien jatkuvaa valitusta heidän perustuslaillisesta aseenkanto oikeudestaan. Joskin suurinosa demokraateistakin on perustuslain puolella, vaikka asiasta uutisoidaan aina vain näiden ääriöyhöttäjien mielipiteet kuten suomenkin mediassa vain marginaali metsästyksen vastustajien tai muun vastaavan roskasakin öyhötys valtaväestöä kuulematta ja tämän mahdollistaa vain viherideologiset toimittajat omine ideologisine mielipiteineen unohtaen lehdistön tasapuolisen periaatteen ja oman ideologiansa tuomisen periaatteen, koska pitäisi olla puolueeton.
        Ainiin, tätä keskustelua metsästyksen vastustajan kanssa on turha käydä. xD

        Eli olet salaliittojen puolestapuhuja, jonka kuvitelmat ovat omasta mielestä totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli olet salaliittojen puolestapuhuja, jonka kuvitelmat ovat omasta mielestä totta.

        Meinaako vihervasemmistolainen tutkatrolli, että faktakin on jo salaliittoa mikäli se ei tue teidän vihreiden aatemaailmaa? xD
        Tämähän on jo nähty, että kaikki jotka ovat poliittisesti ja ideologisesti teitä vastaan ovatkin automaattisesti "salaliittoteoreetikkoja".
        Eli tuohan todistaa vain sen, että häpeätte omia ajamianne asioita. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaako vihervasemmistolainen tutkatrolli, että faktakin on jo salaliittoa mikäli se ei tue teidän vihreiden aatemaailmaa? xD
        Tämähän on jo nähty, että kaikki jotka ovat poliittisesti ja ideologisesti teitä vastaan ovatkin automaattisesti "salaliittoteoreetikkoja".
        Eli tuohan todistaa vain sen, että häpeätte omia ajamianne asioita. xD

        Taidat olla sekopää, kun väännät asioita harhakuvitelmineen. Sinun äärivasemmistolaisuus näkyy kaksikymmen vuotisessa kieroudessasi näillä palstoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla sekopää, kun väännät asioita harhakuvitelmineen. Sinun äärivasemmistolaisuus näkyy kaksikymmen vuotisessa kieroudessasi näillä palstoilla.

        Ja kuten huomaamme saimme jälleen metsästyksen vastustajalta tavoilleen tyypillisen projektion missä oma toiminta peilataan vastapuoleen vastapuolen hänelle kommentoiduin sanoin. xD


    • Anonyymi

      Juoppolisoituneet ne on kaikki. Ismin lasistaan.

    • Anonyymi

      98%:a metsästäjistä pilaa niiden kaikkien maineen.

      • Anonyymi

        Metsästyksen vastustaja voikin sitten laittaa linkkiä tällaiseen "tutkimukseen" vai onko tuo teidän vihreiden piirissä tehty oma ideologinen tutkimus? xD


    • Anonyymi

      Noniin, vasta kun avauduin metsästyksen vastustajan minulle kirjoittamasta tappouhkauksesta tähän avaamaani ketjuun ja palstan metsästyksen vastaisesta moderoinnista sain viestin poistoon.
      Muutenhan olemme huomanneet, että tällä palstalla metsästyksen vastustajilla on kaikki sallittua eli metsästäjiä saa uhkailla, maalittaa ja solvata ilman minkäänlaisia sääntöjä ja moderointia.
      Yhtään metsästäjän tekemää ilmoitusta metsästyksen vastustajan epäasiallisesta kommentoinnista ei tällä palstalla muuten saa poistettua keskustelusta millään.
      Tapaus osoittaa siis vallan mainiosti sen millaiseksi median käytös metsästystä kohtaan täällä on mennyt eli kun toimittajat ja moderoijat ovat metsästystä vastustavia, niin silloin mitkään demokraattiset säännöt eivät koske metsästäjiin kohdistuvaa käytöstä kohtaan.
      Jos metsästäjät kirjoittaisivat samalla tavoin alentavaan ja uhkaavaan sävyyn muista ihmisistä nousisi sellainen välittömästi mediaan ja metsästäjää kohtaan alkaisia rangaistustoimenpiteet välittömästi.
      Siksi metsästäjien olisi pidettävä nyt meteliä tästä aiheesta, että metsästäjä on myös samaan oikeuskäytäntöön kuuluva ihminen jota kohtaan ei voi kohdistaa noinvaan epädemokraattisia tai epäoikeudenmukaisia toimia vain siksi, että hänellä on jonkun mielestä "väärä harrastus".

    • Anonyymi

      Juttuani jatkaen kuten tälläkin palstalla olemme huomanneet, niin salatappo tapaukset nostavat metsästyksen vastustajille suuren innon päästä yleistämään ja syyllistämään kaikki metsästäjät samaan syssyyn ja kuten yllä kirjoittamassa jutussani kerroin on salatappaminen ainoa, kun metsästyksen vastustaja käyttää metsästys termiä ylipäätään, koska vain näin saadaan syyllistettyä koko 300 000 metsästäjää käsittävä harrastajakunta.

      Ehkä surullisinta on huomata kuinka ylipäätään suurella innolla metsästyksen vastustajat oikein odottavat salatappo tapauksia vain siksi, että se on heille oikeastaan ainoa keino päästä koko julkisen median avulla huutamaan ja syyllistämään kaikki metsästäjät samaan syssyyn.
      Voitaisiin verrata asiaa siihen kun yksi rattijuoppo tappaa törkeällä rikoksellaan ajaen jonkun toisen henkilön, niin koska olette nähneet että tällaisen tapauksen jälkeen kaikki 2.5 miljoonaa suomalaista autoilijaa syyllistettäisiin ja yleistettäisiin rattijuoppokaahareiksi? Niinpä. Ei koskaan tuollaista yleistystä näe.

      Voidaan siis helposti todeta että metsästyksen vastustajien suunnaton viha kaikkea metsästystä kohtaan tarkoittaa sitä, että tuo sama porukka odottaa ja toivoo kaikista eniten että salatappamista tapahtuisi.
      Sehän näkyy tälläkin palstalla. Heti jos salatappaminen paljastuu intoutuu pari metsästystä vastustavaa palstatrollia heti suuresti nauttimaan ja mässäilemään aiheella. Toinen on jos metsästyksessä sattuu vahinko esim ampuma-aseella tapahtuen, niin suuremman nautinnon asiasta saa nimenomaan metsästystä vastustava taho. Olisi jopa tutkimuksellisti mielenkiintoista tutkia mikä on tuon tahon henkinen taso sillä normaali ihminen ei nauti siitä, että metsästys tapaturmassa jopa kuolee joku tai sitten, että salatappo tapahtuma paljastuu. Tuollaisen ihmisen henkinen hyvinvointi ei voi olla tasapainossa.
      Ja jos tällaisia ei hetkeen tapahdu trollaavat nämä metsästyksen vastustajat täällä muka metsästäjänä esiintyen ja kirjoittelevat tyyliin "minä ammun sutta aina kun näkyy vaikka pidemmältäkin"
      Nämä kaikki tälläkin palstalla salatappamiseen yllyttävät ovat itseasiassa samaa metsästyksen vastustaja porukkaa jonka epätoivosta kertoo se, että edelleen 90% kansasta suhtautuu myönteisesti metsästykseen ja siksi tätä pitää yrittää kaikin keinoin kuten trollaamallakin yrittää tahria.

      • Anonyymi

        Joko tuli päätös käräjiltä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko tuli päätös käräjiltä?

        Tutkatrolli ja metsästyksen vastustaja kysykööt heiltä joita käräjät koskee vai joko alat mielipiteitäkin vastaan käräjöimään? 😂
        Mites ystävyys uuden metsästyksen vastaisen kaverisi kanssa on alkanut, kun toisessa ketjussa löysitte liikuttavalla tavalla yhteisen sävelen metsästäjien maalittamisessa?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli ja metsästyksen vastustaja kysykööt heiltä joita käräjät koskee vai joko alat mielipiteitäkin vastaan käräjöimään? 😂
        Mites ystävyys uuden metsästyksen vastaisen kaverisi kanssa on alkanut, kun toisessa ketjussa löysitte liikuttavalla tavalla yhteisen sävelen metsästäjien maalittamisessa?😂

        Agressiivisuutesi suorastaan houkuttelee kiusaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli ja metsästyksen vastustaja kysykööt heiltä joita käräjät koskee vai joko alat mielipiteitäkin vastaan käräjöimään? 😂
        Mites ystävyys uuden metsästyksen vastaisen kaverisi kanssa on alkanut, kun toisessa ketjussa löysitte liikuttavalla tavalla yhteisen sävelen metsästäjien maalittamisessa?😂

        Ai sinä löysit jo kuitenkin toisen? Vaikka kaikilla on sama ip.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Agressiivisuutesi suorastaan houkuttelee kiusaamaan.

        No eiköhän se ole kaikille tullut täällä selväksi, että trollaat kaikkia asiallisia avauksia metsästys vastaisella trollaamisellasi ja pyrit näinollen kääntämään kaikki metsästys vastaiseen öyhötykseesi jota tietenkin korostat täällä nostamalla pääasiassa metsästäjiä maalittavia avauksia esille.
        Suurin myrkkyhän sinulle on tämänkin avauksen kaltaiset totuudet mitä pyrit heti metsästys vastaisella trollaamisellasi terrorisoimaan ja kääntämään totuuden omaan ideologiasi. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai sinä löysit jo kuitenkin toisen? Vaikka kaikilla on sama ip.

        Nytkin yrität kääntää keskustelun pois yllä olevasta kommentistani metsästyksen vastustajien toimintatavoista äkkiä muualle lähinnä defenssejä hyväksi käyttäen.
        No, miten vastustuksesi mielestäsi etenee saatko asialle kannatusta? xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nytkin yrität kääntää keskustelun pois yllä olevasta kommentistani metsästyksen vastustajien toimintatavoista äkkiä muualle lähinnä defenssejä hyväksi käyttäen.
        No, miten vastustuksesi mielestäsi etenee saatko asialle kannatusta? xD

        Toimii kuten sinä aloituksissa, joissa käsitellään todellista ongelmaa hirvenpyynnissä, nimittäin ajavien tutkakoirien käyttöä hirvestyksessä, jossa autolla kaahataan ns. passiin ja ammutaan pitkin metsäteitä. Aiheesta löytyy mm. youtubesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimii kuten sinä aloituksissa, joissa käsitellään todellista ongelmaa hirvenpyynnissä, nimittäin ajavien tutkakoirien käyttöä hirvestyksessä, jossa autolla kaahataan ns. passiin ja ammutaan pitkin metsäteitä. Aiheesta löytyy mm. youtubesta.

        Aloitit sitten jälleen huomion hakusi tänään, kun ilmeisesti eilen olit bannissa hiljaisuudesta päätellen.😂
        Yhden trolliavauksen sait jo aikaan ja jatkat tämän asiallisen avauksen trollaamistasi. Mites uusi metsästyksen vastainen ystäväsi toisesta ketjusta? Joko olette tavanneet ja suunnitelleet metsästäjien trollauskampanjoitanne?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitit sitten jälleen huomion hakusi tänään, kun ilmeisesti eilen olit bannissa hiljaisuudesta päätellen.😂
        Yhden trolliavauksen sait jo aikaan ja jatkat tämän asiallisen avauksen trollaamistasi. Mites uusi metsästyksen vastainen ystäväsi toisesta ketjusta? Joko olette tavanneet ja suunnitelleet metsästäjien trollauskampanjoitanne?😂

        Enpä ole edelleenkään avauksia tehnyt! Just hirvikaverin kanssa katsottiin viimesyksyn hirvenkaato paikkatietoja alueeltamme ja kas kummaa, kaikki oli metsäteitten varsilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole edelleenkään avauksia tehnyt! Just hirvikaverin kanssa katsottiin viimesyksyn hirvenkaato paikkatietoja alueeltamme ja kas kummaa, kaikki oli metsäteitten varsilla.

        Oliko noin viidessadas kerta, kun öyhötät tuota samaa.😂
        Edelleenkään sinä metsästyksen vastustaja et saa mistään mitään hirvien kaatamis paikkoja ja toisekseen sillähän ei ole mitään väliä mihin hirvi kaatuu kunhan vain on laillisesti kaadettu.
        Teille metsästyksen vastustajillehan jokainen metsästetty eläin on salakaato.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko noin viidessadas kerta, kun öyhötät tuota samaa.😂
        Edelleenkään sinä metsästyksen vastustaja et saa mistään mitään hirvien kaatamis paikkoja ja toisekseen sillähän ei ole mitään väliä mihin hirvi kaatuu kunhan vain on laillisesti kaadettu.
        Teille metsästyksen vastustajillehan jokainen metsästetty eläin on salakaato.😅

        Olet sinä pimennossa tai oletat vain! Just päivällä kaveri näytti kuntani alueen hirvenkaatopaikat ja noin 85% metsäteiden varsilla. Turha se on tutkapellellä yrittää peitellä totuutta. Hirven pyynnistä et ymmärrä mitään ja tietämyksesi on juurikin tätä metsästystä mädättävää tutkakoira ja autolla passiin ja sillä selvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet sinä pimennossa tai oletat vain! Just päivällä kaveri näytti kuntani alueen hirvenkaatopaikat ja noin 85% metsäteiden varsilla. Turha se on tutkapellellä yrittää peitellä totuutta. Hirven pyynnistä et ymmärrä mitään ja tietämyksesi on juurikin tätä metsästystä mädättävää tutkakoira ja autolla passiin ja sillä selvä.

        Mitäs "lehtimies" täällä taas öyhöttää metsästys vastaisuuttaan. xD
        Mitä se ensinnäkään sinua liikuttaa mihin ne hirvet kaadetaan kunhan vain ovat laillisesti kaadettuja ja toisekseen kukaan ei metsästyksen vastustajille mitään tilastollisia paikkoja edes kerro, sillä te olette viimeinen ryhmä kuka ylipäätään millään metsästystä koskevilla asioilla tekee yhtään mitään.
        Keskity nyt tapailemaan sitä toista metsästyksen vastaista kaveriasi johon liikuttavalla tavalla ystävystyit metsästäjiä maalittavissa ketjuissasi ja kokeile saisitteko yhdistettyä voimanne metsästäjien julkiseen maalittamiseen joko täällä tai muualla. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole edelleenkään avauksia tehnyt! Just hirvikaverin kanssa katsottiin viimesyksyn hirvenkaato paikkatietoja alueeltamme ja kas kummaa, kaikki oli metsäteitten varsilla.

        Hirvikaveri on sinulle juuri oikeaa seuraa, olette molemmat kasvissyöjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet sinä pimennossa tai oletat vain! Just päivällä kaveri näytti kuntani alueen hirvenkaatopaikat ja noin 85% metsäteiden varsilla. Turha se on tutkapellellä yrittää peitellä totuutta. Hirven pyynnistä et ymmärrä mitään ja tietämyksesi on juurikin tätä metsästystä mädättävää tutkakoira ja autolla passiin ja sillä selvä.

        Hirvenkaatopaikat ? Onhan hirviä toki paljon, mutta että ihan kaatopaikkoja on niille pitänyt perustaa, tietenkin ne on teiden varsilla, miten sinne muuten "hirvijäteautolla" pääsisikään kuormaa tyhjentämään. Mahtaa siellä hirvenkaatopaikoilla olla mahtava haju kunhan ilmat lämpenevät, huh ja hyh !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hirvenkaatopaikat ? Onhan hirviä toki paljon, mutta että ihan kaatopaikkoja on niille pitänyt perustaa, tietenkin ne on teiden varsilla, miten sinne muuten "hirvijäteautolla" pääsisikään kuormaa tyhjentämään. Mahtaa siellä hirvenkaatopaikoilla olla mahtava haju kunhan ilmat lämpenevät, huh ja hyh !

        Hirvet ammutaan lähes poikkeuksetta metsäteiden varsille, johon on ajettu koiran ajamien hirvien etupuolelle. Koirat löysätään autosta ja isäntä seuraa puhelimesta suunnan ja ajaa tienylitys paikalle. Siksi hirvien kaatopaikka eli paikka johon hirvi ammutaan, niin on yleensä tien vieressä. Tutkat pitäisi kieltää metsästyksessä, sillä se on lisännyt myös salametsästyksen tehokkuutta ja tästä johtuu se öinenkin ralli syrjäseuduilla. Tähän kun lisätään ääninvaimentimet ja yökiikarit, niin jelppoa kiin heinänteko. Näitten puolestapuhujat ovat niitä pahimpia metsästyksen maineen pilaajia ja eivät ymmärrä ja osaa muuten metsästäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hirvet ammutaan lähes poikkeuksetta metsäteiden varsille, johon on ajettu koiran ajamien hirvien etupuolelle. Koirat löysätään autosta ja isäntä seuraa puhelimesta suunnan ja ajaa tienylitys paikalle. Siksi hirvien kaatopaikka eli paikka johon hirvi ammutaan, niin on yleensä tien vieressä. Tutkat pitäisi kieltää metsästyksessä, sillä se on lisännyt myös salametsästyksen tehokkuutta ja tästä johtuu se öinenkin ralli syrjäseuduilla. Tähän kun lisätään ääninvaimentimet ja yökiikarit, niin jelppoa kiin heinänteko. Näitten puolestapuhujat ovat niitä pahimpia metsästyksen maineen pilaajia ja eivät ymmärrä ja osaa muuten metsästäkään.

        Teille vihreille metsästyksen vastustajolle on tyypillistä yksi asia. Kaikki muu osa alue yhteiskunnassa pitää digitalisoida ja tekniikka ja teknologia on nykyajan ydin ja kaikki vanhanaikainen ja vanhat tavat konservatiivisten "junttien" maailmaa paitsi jos kyse on metsästyksestä silloin kaksoisstandartein elävän vihreän maailmaankin sopii konservatismi ja vanhat tavat eli metzästyksessä ei saa käyttää mitään teknolohiaa ei autoa ei kiikaria ei tutkaa ei core texiä ei tehdas valmisteisia patruunoita ei puoliautomaattia ei mitään vaan maksimissaan hevonen ja katajajousi.
        Metsästystä vastustavalle palstatrollille tiedoksi sinä ja te ette koskaan voi sille mitään että metsästys kehittyy muidenkin kehitysten tahdissa joten et voi muuta kuin itkeä ja hammasta purren hyväksyä asia.😂
        Kehoittaisin mielenterveydellisistä syistä sinun keskittyvän ihan muihin elämän osa alueisiin kuin iänikuiseen metsästyksen trollaamiseen ja metsästäjien maalittamiseen. Tuota saat itkeä hamaan elämäsi loppuun silti mitään saavuttamatta. Keskityn itsekin elämässäni iloa tuoviin asioihin enkä vaivaa päätäni muiden ongelmilla tai vihaamillani asioilla. On huomattavasti helpompaa henkisesti.😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teille vihreille metsästyksen vastustajolle on tyypillistä yksi asia. Kaikki muu osa alue yhteiskunnassa pitää digitalisoida ja tekniikka ja teknologia on nykyajan ydin ja kaikki vanhanaikainen ja vanhat tavat konservatiivisten "junttien" maailmaa paitsi jos kyse on metsästyksestä silloin kaksoisstandartein elävän vihreän maailmaankin sopii konservatismi ja vanhat tavat eli metzästyksessä ei saa käyttää mitään teknolohiaa ei autoa ei kiikaria ei tutkaa ei core texiä ei tehdas valmisteisia patruunoita ei puoliautomaattia ei mitään vaan maksimissaan hevonen ja katajajousi.
        Metsästystä vastustavalle palstatrollille tiedoksi sinä ja te ette koskaan voi sille mitään että metsästys kehittyy muidenkin kehitysten tahdissa joten et voi muuta kuin itkeä ja hammasta purren hyväksyä asia.😂
        Kehoittaisin mielenterveydellisistä syistä sinun keskittyvän ihan muihin elämän osa alueisiin kuin iänikuiseen metsästyksen trollaamiseen ja metsästäjien maalittamiseen. Tuota saat itkeä hamaan elämäsi loppuun silti mitään saavuttamatta. Keskityn itsekin elämässäni iloa tuoviin asioihin enkä vaivaa päätäni muiden ongelmilla tai vihaamillani asioilla. On huomattavasti helpompaa henkisesti.😉

        Eiköhän se ole niin, että minä metsästäjänä haluan hyvät ja kestävät riistakannat. Tutka koira auto yhdistelmällä tuhotaan hirvikannat, joka on jo nähtävissä. Hirvet laukkovat koirien ajamina pitkin syksyä ja kiimarauhoituksenkin aikana innokkaimmat ajatattavat koirillaan hirviä pitkin kairoja. Turha se kuule on tutkapellellä taas sontaa puhua, vaikka kuinka yrität maalittaa vihreiksi ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se ole niin, että minä metsästäjänä haluan hyvät ja kestävät riistakannat. Tutka koira auto yhdistelmällä tuhotaan hirvikannat, joka on jo nähtävissä. Hirvet laukkovat koirien ajamina pitkin syksyä ja kiimarauhoituksenkin aikana innokkaimmat ajatattavat koirillaan hirviä pitkin kairoja. Turha se kuule on tutkapellellä taas sontaa puhua, vaikka kuinka yrität maalittaa vihreiksi ym.

        Päätit sitten jälleen esiintyä metsästäjänä vaikka täällä olet kaveerannut ja ylistänyt uutta metsästystä vastustavaa trolliystävääsikin.😘
        Tämä sinun logiikkasikin on niin mainio mikä ei tosin matemaattisesti täsmää itse kokonaisuudessa.
        Jos karkeasti ajatellaan ja yksinkertaistetaan asiaa että valtio myöntäisi 10 000 hirven kaatolupaa niin sinun logiikallasi tuo 10 000 hirveä ammutaan sukupuuttoon jos metsästäjä menee metsälle autolla mutta jos 10 000 hirveä ammutaan niin, että yksikään metsästäjä ei mene autolla jahtiin säilyy silloin hirvikanta elinvoimaisena eli sama asia oli toimintatapa kumpi hyvänsä.😂
        Vain hyvin yksinkertaisen aivotoiminnan omaava sivistymätön henkilö voi kirjoittaa noin lapsen tasoista tekstiä kuin sinä, mutta tuo ei yllätä koska metsästyksen vastustaja kyseessä.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päätit sitten jälleen esiintyä metsästäjänä vaikka täällä olet kaveerannut ja ylistänyt uutta metsästystä vastustavaa trolliystävääsikin.😘
        Tämä sinun logiikkasikin on niin mainio mikä ei tosin matemaattisesti täsmää itse kokonaisuudessa.
        Jos karkeasti ajatellaan ja yksinkertaistetaan asiaa että valtio myöntäisi 10 000 hirven kaatolupaa niin sinun logiikallasi tuo 10 000 hirveä ammutaan sukupuuttoon jos metsästäjä menee metsälle autolla mutta jos 10 000 hirveä ammutaan niin, että yksikään metsästäjä ei mene autolla jahtiin säilyy silloin hirvikanta elinvoimaisena eli sama asia oli toimintatapa kumpi hyvänsä.😂
        Vain hyvin yksinkertaisen aivotoiminnan omaava sivistymätön henkilö voi kirjoittaa noin lapsen tasoista tekstiä kuin sinä, mutta tuo ei yllätä koska metsästyksen vastustaja kyseessä.😅

        Miten metsästäjä voi vastustaa metsästystä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päätit sitten jälleen esiintyä metsästäjänä vaikka täällä olet kaveerannut ja ylistänyt uutta metsästystä vastustavaa trolliystävääsikin.😘
        Tämä sinun logiikkasikin on niin mainio mikä ei tosin matemaattisesti täsmää itse kokonaisuudessa.
        Jos karkeasti ajatellaan ja yksinkertaistetaan asiaa että valtio myöntäisi 10 000 hirven kaatolupaa niin sinun logiikallasi tuo 10 000 hirveä ammutaan sukupuuttoon jos metsästäjä menee metsälle autolla mutta jos 10 000 hirveä ammutaan niin, että yksikään metsästäjä ei mene autolla jahtiin säilyy silloin hirvikanta elinvoimaisena eli sama asia oli toimintatapa kumpi hyvänsä.😂
        Vain hyvin yksinkertaisen aivotoiminnan omaava sivistymätön henkilö voi kirjoittaa noin lapsen tasoista tekstiä kuin sinä, mutta tuo ei yllätä koska metsästyksen vastustaja kyseessä.😅

        Mutta jos pyydetään 10 000 hirveä ja koirien ajamina kuolee määrä× ja kesken vasoo määrä×, ym ym. Tästä johtuen poistetaan huomattavasti yli 10 000 hirveä, niin kannat hupenee, kuten on jo käynytkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten metsästäjä voi vastustaa metsästystä?

        Sinä esiinnyt täällä muka metsästäjänä vain siksi että yrität näin julkisesti esittää täällä riiteleviä metsästäjiä. Todellinen luonteesi on metsästyksen vastustaminen ja sen tietää jokainen palstaa lukenut.
        Toisekseen olen tämänkin sinulle lahopäälle yrittänyt sen sata kertaa kertoa, että kumma ettei vuosituhansien aikana sudet ole tuohon hirvien sukupuuttoon tappamiseen pystyneet joita koiravihassasi yrität nyt syyllistää muutaman metsästyskoiran tekevän.😂
        Melko onneton on tuo metsästyksen vastustajan evoluutio käsityskin metsästyksen vastustamisen ohessa.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä esiinnyt täällä muka metsästäjänä vain siksi että yrität näin julkisesti esittää täällä riiteleviä metsästäjiä. Todellinen luonteesi on metsästyksen vastustaminen ja sen tietää jokainen palstaa lukenut.
        Toisekseen olen tämänkin sinulle lahopäälle yrittänyt sen sata kertaa kertoa, että kumma ettei vuosituhansien aikana sudet ole tuohon hirvien sukupuuttoon tappamiseen pystyneet joita koiravihassasi yrität nyt syyllistää muutaman metsästyskoiran tekevän.😂
        Melko onneton on tuo metsästyksen vastustajan evoluutio käsityskin metsästyksen vastustamisen ohessa.😅

        Meinaatkin että kivikaudella susia seurattiin tutkan avulla ja paineltiin dinosaurusten selässä passiin.🤣 Olikohan kännykät kivestä tehtyjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatkin että kivikaudella susia seurattiin tutkan avulla ja paineltiin dinosaurusten selässä passiin.🤣 Olikohan kännykät kivestä tehtyjä?

        Öyh öyh ja tuossa oli metsästyksen vastustajan näkemys evoluutio kysymykseen.😂
        Tässä näkee, kun metsästyksen vastustajalle on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia 😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Öyh öyh ja tuossa oli metsästyksen vastustajan näkemys evoluutio kysymykseen.😂
        Tässä näkee, kun metsästyksen vastustajalle on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia 😅

        Etpä näy ymmärtävän metsästyksestä mitään! Nykytekniikalla saadaan kyllä kaikki elävä hävitettyä maan päältä, eli.......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etpä näy ymmärtävän metsästyksestä mitään! Nykytekniikalla saadaan kyllä kaikki elävä hävitettyä maan päältä, eli.......

        Koita nyt vain metsästyksen vastustaja keskittyä iloisempiin asioihin elämässäsi jatkuvan metsästäjä vihasi sijaan, niin saatat säästyä vielä suljetun osaston paikalta johon tuo sinun jatkuva metsästäjä vihasi johtaa.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten metsästäjä voi vastustaa metsästystä?

        Minä vastustan hirvenmetsästystä luulevat olevan metsästyksen eliittiä tosiasiassa ylipainoisia läskejä punaamoja otiin seuralta maat pois saa hirvet elellä rauhassa ja tein niille riistapellon kyllä siinä hirvimiehiä vituttaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä vastustan hirvenmetsästystä luulevat olevan metsästyksen eliittiä tosiasiassa ylipainoisia läskejä punaamoja otiin seuralta maat pois saa hirvet elellä rauhassa ja tein niille riistapellon kyllä siinä hirvimiehiä vituttaa

        Monennenko kerran otit?
        Täällä olet itkenyt tuota samaa mantraasi niin kauan kun minä muistan ja ne olemattomat maasi olet ottanut varmaan 50 kertaa näissä öyhötyksissäsi aina pois eli tarkoittaa, että olet ainakin 50 kertaa myös antanut maasi takaisin. xD
        Tai ne "maat" mitä sinulla ei ole koskaan edes ollut. xD


    • Anonyymi

      Joutsenkin on suurpeto koska niitä pitää salametsästää muiden kauheiden petojen tapaan

      • Anonyymi

        Ja tämäkin on metsästyksen vastustajan mielipide. Tiedetään sitten tämäkin, että teillä vihreissä ajatellaan näin ja kannatetaan salatappamisia.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämäkin on metsästyksen vastustajan mielipide. Tiedetään sitten tämäkin, että teillä vihreissä ajatellaan näin ja kannatetaan salatappamisia.😂

        Mutta eikös ne salakaatajat olleetkin näitä metsästäjiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta eikös ne salakaatajat olleetkin näitä metsästäjiä?

        Joita sinä metsästyksen vastustaja ilmeisesti ihannoit, kun haluat oikein joutseniakin salametsästettävän.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joita sinä metsästyksen vastustaja ilmeisesti ihannoit, kun haluat oikein joutseniakin salametsästettävän.😅

        Anteeksi salatapettavan piti sanomani. Vain viheridiootti metsästyksen vastustaja käyttää termiä salametsästys, koska se julkimaalittaa kaikki metsästäjät. Muutenhan käytätte metsästyksestä termistöä "ilvesten tappoluvat, hirviä ammutaan, lintuja tapetaan" jne ettekä muuten mainitse vahingossakaan normaali metsästyksestä metsästys sanaa, koska se on neutraali käsite.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi salatapettavan piti sanomani. Vain viheridiootti metsästyksen vastustaja käyttää termiä salametsästys, koska se julkimaalittaa kaikki metsästäjät. Muutenhan käytätte metsästyksestä termistöä "ilvesten tappoluvat, hirviä ammutaan, lintuja tapetaan" jne ettekä muuten mainitse vahingossakaan normaali metsästyksestä metsästys sanaa, koska se on neutraali käsite.😅

        Vihreissäkin on metsästäjiä, vaikka heidän mielipiteensä onkin pers...tä. Sinä olet metsästyksen raiskaaja tutkakoirineen ja autolla passiin tyyppi. Olet pahin vastustaja, kun et ymmärrä metsästyksestä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreissäkin on metsästäjiä, vaikka heidän mielipiteensä onkin pers...tä. Sinä olet metsästyksen raiskaaja tutkakoirineen ja autolla passiin tyyppi. Olet pahin vastustaja, kun et ymmärrä metsästyksestä mitään.

        Kun katsotaan sitä kumpiko täällä nostaa vain metsästystä kritisoivia aloituksia ylös ja yrität trollata tätä asia avausta tarkoituksella mm ftsästäjiä syytellen ja maalittaen niin ei liene kenellekään epäselvää kumpiko täällä onkaan se joka metsästystä "raiskaa" jatkuvalla metsästys vastaisella öyhötyksellä.😅 Et edellenkään löydä täältä ensimmäistäkään avaus viestiä missä nostaisin iänvanhoja metsästystä kritisoivia avauksia palstalle etkä yhtäkään uutta metsästäjiä kritisoivia avauksiakaan. Sitä vastoin sinun toiminnassa tuo malli toistuu täällä jatkuvasti.😂
        Että onhan tämä sinun projisointisi naurettavaa missä yrität epätoivoisesti peilata oman toimintasi vasta puoleesi ja yrität kääntää metsästys ja metsästäjä vihasi metsästystä puolustaviin henkilöihin.😅
        Vihreissä ei ole aitoja metsästäjiä, vaan korkeintaan ohisalolaisia soluttautujia jotka soluttautuvat eri järjestöihin joita vastustavat ja pyrkivät nakertamaan toimintaa näin sisältäpäin. Yksikään metsästäjä ei kannata vihreitä, sillä tilanne olisi yhtä absurdi kuin nykyinen hallitus ja oppositio asetelma ja näiden välinen "yhteistyö".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun katsotaan sitä kumpiko täällä nostaa vain metsästystä kritisoivia aloituksia ylös ja yrität trollata tätä asia avausta tarkoituksella mm ftsästäjiä syytellen ja maalittaen niin ei liene kenellekään epäselvää kumpiko täällä onkaan se joka metsästystä "raiskaa" jatkuvalla metsästys vastaisella öyhötyksellä.😅 Et edellenkään löydä täältä ensimmäistäkään avaus viestiä missä nostaisin iänvanhoja metsästystä kritisoivia avauksia palstalle etkä yhtäkään uutta metsästäjiä kritisoivia avauksiakaan. Sitä vastoin sinun toiminnassa tuo malli toistuu täällä jatkuvasti.😂
        Että onhan tämä sinun projisointisi naurettavaa missä yrität epätoivoisesti peilata oman toimintasi vasta puoleesi ja yrität kääntää metsästys ja metsästäjä vihasi metsästystä puolustaviin henkilöihin.😅
        Vihreissä ei ole aitoja metsästäjiä, vaan korkeintaan ohisalolaisia soluttautujia jotka soluttautuvat eri järjestöihin joita vastustavat ja pyrkivät nakertamaan toimintaa näin sisältäpäin. Yksikään metsästäjä ei kannata vihreitä, sillä tilanne olisi yhtä absurdi kuin nykyinen hallitus ja oppositio asetelma ja näiden välinen "yhteistyö".

        Tutkapelle taas vihapuhuu ja haastaa höpöjä ja ei ole oikea metsästäjä, kun ylläpitää näitä ketjuja vuodesta toiseen. Eikä ymmärrä metsästyksestä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkapelle taas vihapuhuu ja haastaa höpöjä ja ei ole oikea metsästäjä, kun ylläpitää näitä ketjuja vuodesta toiseen. Eikä ymmärrä metsästyksestä mitään.

        Projektio jälleen.😂
        Se on hyvä kun et enää itse keksi mitään vastaiskua niin toistelet minun sinulle esittämiä kommentteja kuin lapsi hiekkalaatikolla.😅
        Kyllä minä ylläpidän tätä tuoretta ltse aloittamaani ketjua minkä metsästys vastaisella trollaamisellasi tapojesi mukaan yrität muuttaa muualle kuin siihen mistä avauksessani kerroin.🥱
        Kuten tiedämme sinun nostojasi on täällä nämä parikymmentä vuotta vanhat metsästäjien maalitus ketjusi yms uuddmmat lapsenomaiset metsästäjiä syyllishävät ketjusi.
        Paljastithan tuossa aiemmin tietotaitosi metsästyksestä muunmuassa väittämällä että lyijy on kokonaan kielletty. Ja tämä osaaminen henkilöltä joka on kaksikymmentä vuotta täällä esiintynyt kommentoiden "minä olen viisikymmentä vuotta metsästänyt ja kairoja kiertänyt".🤭
        Kyllä sinun "metsästämisesi" on siellä kaupunki korttelin yksiössä kärpäsiä jahdaten.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Projektio jälleen.😂
        Se on hyvä kun et enää itse keksi mitään vastaiskua niin toistelet minun sinulle esittämiä kommentteja kuin lapsi hiekkalaatikolla.😅
        Kyllä minä ylläpidän tätä tuoretta ltse aloittamaani ketjua minkä metsästys vastaisella trollaamisellasi tapojesi mukaan yrität muuttaa muualle kuin siihen mistä avauksessani kerroin.🥱
        Kuten tiedämme sinun nostojasi on täällä nämä parikymmentä vuotta vanhat metsästäjien maalitus ketjusi yms uuddmmat lapsenomaiset metsästäjiä syyllishävät ketjusi.
        Paljastithan tuossa aiemmin tietotaitosi metsästyksestä muunmuassa väittämällä että lyijy on kokonaan kielletty. Ja tämä osaaminen henkilöltä joka on kaksikymmentä vuotta täällä esiintynyt kommentoiden "minä olen viisikymmentä vuotta metsästänyt ja kairoja kiertänyt".🤭
        Kyllä sinun "metsästämisesi" on siellä kaupunki korttelin yksiössä kärpäsiä jahdaten.😂

        Taas valetta tutkapellen aivoista. Missään kohti en ole väittänyt lyijyhaulien olevan kielletty. Jälleen kuvittelet keskustelevan vain yhden kanssa ja itseasiassa olin se joka oikaisi väärän käsityksen lyijyhauleista. Taitas tutkapellellä jäädä nostamatta se haulimäärä,mitä olen yli puolen vuosisataisen aikana ampunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas valetta tutkapellen aivoista. Missään kohti en ole väittänyt lyijyhaulien olevan kielletty. Jälleen kuvittelet keskustelevan vain yhden kanssa ja itseasiassa olin se joka oikaisi väärän käsityksen lyijyhauleista. Taitas tutkapellellä jäädä nostamatta se haulimäärä,mitä olen yli puolen vuosisataisen aikana ampunut.

        Oih kun otti luonnon päälle myöntää oma trollaamisesi ja et kiistänyt siinä ketjussa edes asiaa, vaan aloitit tyypillisen metsästyksen vastaisen öyhötyksesi ja nyt oikein ylpeillään lyijyn kylvämisellä kun et muuta keksi.🤭
        Kyllä näkee, että henkinen tasosi on jäänyt sinne hiekkalaatikolle ja epätoivoisen metsästäjien trollaamisesi ja maalittamisesi kanssa alat olla jo hätää kärsimässä.😂


    • Anonyymi

      Metsästystä ei olla ajamassa alas taikka rajoittamassa.
      Villieläimiä ja kaloja ei omista kukaan, ei edes valtio.

      • Anonyymi

        Mahdotonta lopettaa metsästys, kun sitä tarvitaan ihmisten ravinnoksi yhä enemmän ja enemmän. Kuitenkin on tehtävä riistanhoitotöitä ja varjeltava ja huolehdittava riistasta, jotta sitä riittää. Metsätiet laitettava paremman valvonnan alle ja koiratutkat kiellettävä, niin riista ja metsästäjät voivat paremmin. Ei ole riistan kestävyyden kannalta oikein, että nykytekniikalla hävitetään eläimet sukupuuttoon. Tämän käsitti jo kymmeniä vuosia sitten metsästyslain säätäjät, jotka kieltivät koneelliset laitteet metsästyksessä. Kuitenkin nykyään käytetään koneellisia laitteita ja vielä korkeanpaa teknologiaa yhdessä, kuten satelliitti paikantimia koirilla ja autolla passiin menoa. Hirvet hupenevat sukupuuttoon jos tähän ei saada kieltoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahdotonta lopettaa metsästys, kun sitä tarvitaan ihmisten ravinnoksi yhä enemmän ja enemmän. Kuitenkin on tehtävä riistanhoitotöitä ja varjeltava ja huolehdittava riistasta, jotta sitä riittää. Metsätiet laitettava paremman valvonnan alle ja koiratutkat kiellettävä, niin riista ja metsästäjät voivat paremmin. Ei ole riistan kestävyyden kannalta oikein, että nykytekniikalla hävitetään eläimet sukupuuttoon. Tämän käsitti jo kymmeniä vuosia sitten metsästyslain säätäjät, jotka kieltivät koneelliset laitteet metsästyksessä. Kuitenkin nykyään käytetään koneellisia laitteita ja vielä korkeanpaa teknologiaa yhdessä, kuten satelliitti paikantimia koirilla ja autolla passiin menoa. Hirvet hupenevat sukupuuttoon jos tähän ei saada kieltoa.

        Ja tässä taas näemme palstan metsästystä vastustavan tutkatrollin samaa toistavan öyhötyksen jota olet täällä kylvänyt 20 vuotta.😂
        Kuten näemme kaiken metsästyksen kieltävän vihreän öyhöttäjän vähä älyisyyden. Eli kaikki muu saa yhteiskunnassa kehittyä ja digitalisoitua mutta metsästyksessä kelpaa konservatiivisuus ja vanhat tavat tyyliin katajajousi ja hevonen.
        Ja "älykkyys" kommentissa jossa esimerkkinä, jos valtio myöntää 100 000 hirven kannalle esimerkiksi 10 000 hirven pyyntilupaa, niin tutkatrollin älykkyystasolla hirvikanta kokee sukupuuton, jos sen myönnetyn lupamäärän ampuu teknologiaa hyväksikäyttäen, mutta ei kuole sukupuuttoon jos samainen lupamäärä ammutaan ilman teknologiaa.😂😂
        Tässä näkyy vihreän metsästyksen vastustajan ideologinen aatemaailma ja kyvyttömyys edes matemaattiseen ajatteluun.
        Hänen rajoitettu kapasiteetti kädittää edes metzäautoteiden käyttöä joka on pääasiassa valjastettu puunkuljetukseen mutta metsätaloushan on tuolke sakille yhtä myrkkyä kuin metsästyskin. Eli pääasiassa valtion ja metsäyhtiöiden hallinnoimat metsätiet käyttöineen sallittakoon siis kaikille muille sienestäjille, marjastajille, kalastajille jne mutta ei missään nimessä metsästäjille.😂
        Tuossa tutkatrollin ideologiassa kuvastuu täydellisesti se mitä avauksessani kerroin eli metsästyksen vastustajien epätoivoinen yritys rajoittaa kaikkea metsästystä kaikin keinoin joista pääasiassa käyttävät valehtelua ja metsästäjien mustamaalaamista kuten tälläkin palstalla olemme nähneet.
        Tuon takia puolustan täällä meitä metsästäjiä näiltä viherideologisilta metsästyksen vihaajilta.🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tässä taas näemme palstan metsästystä vastustavan tutkatrollin samaa toistavan öyhötyksen jota olet täällä kylvänyt 20 vuotta.😂
        Kuten näemme kaiken metsästyksen kieltävän vihreän öyhöttäjän vähä älyisyyden. Eli kaikki muu saa yhteiskunnassa kehittyä ja digitalisoitua mutta metsästyksessä kelpaa konservatiivisuus ja vanhat tavat tyyliin katajajousi ja hevonen.
        Ja "älykkyys" kommentissa jossa esimerkkinä, jos valtio myöntää 100 000 hirven kannalle esimerkiksi 10 000 hirven pyyntilupaa, niin tutkatrollin älykkyystasolla hirvikanta kokee sukupuuton, jos sen myönnetyn lupamäärän ampuu teknologiaa hyväksikäyttäen, mutta ei kuole sukupuuttoon jos samainen lupamäärä ammutaan ilman teknologiaa.😂😂
        Tässä näkyy vihreän metsästyksen vastustajan ideologinen aatemaailma ja kyvyttömyys edes matemaattiseen ajatteluun.
        Hänen rajoitettu kapasiteetti kädittää edes metzäautoteiden käyttöä joka on pääasiassa valjastettu puunkuljetukseen mutta metsätaloushan on tuolke sakille yhtä myrkkyä kuin metsästyskin. Eli pääasiassa valtion ja metsäyhtiöiden hallinnoimat metsätiet käyttöineen sallittakoon siis kaikille muille sienestäjille, marjastajille, kalastajille jne mutta ei missään nimessä metsästäjille.😂
        Tuossa tutkatrollin ideologiassa kuvastuu täydellisesti se mitä avauksessani kerroin eli metsästyksen vastustajien epätoivoinen yritys rajoittaa kaikkea metsästystä kaikin keinoin joista pääasiassa käyttävät valehtelua ja metsästäjien mustamaalaamista kuten tälläkin palstalla olemme nähneet.
        Tuon takia puolustan täällä meitä metsästäjiä näiltä viherideologisilta metsästyksen vihaajilta.🙂

        Olen sen verran kauemmin pyydystänyt hirviä, että tiedän mistä puhun. En edes vaivaidu keskustelemaan noin kauas totuudesta eksyneen citymetsästäjän kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen sen verran kauemmin pyydystänyt hirviä, että tiedän mistä puhun. En edes vaivaidu keskustelemaan noin kauas totuudesta eksyneen citymetsästäjän kanssa.

        Ja ihan muuten vaan sitten vuodesta toiseen pilkkaat, maalitat ja julkisesti syyttelet metsästäjiä jatkuvalla syötöllä.😂
        Ja oikein vielä kuvittelet, että joku uskoisi tuon sinun feikki metsästäjänä esiintymisesi.😅
        Juu kaikkihan me halutaan pilkata ja mustamaalata omia harrastuksia ja kanssaharrastajiamme eikö vain?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ihan muuten vaan sitten vuodesta toiseen pilkkaat, maalitat ja julkisesti syyttelet metsästäjiä jatkuvalla syötöllä.😂
        Ja oikein vielä kuvittelet, että joku uskoisi tuon sinun feikki metsästäjänä esiintymisesi.😅
        Juu kaikkihan me halutaan pilkata ja mustamaalata omia harrastuksia ja kanssaharrastajiamme eikö vain?😂

        Olet liian agressiivinen ja pikavihainen. Metsästystä ei kukaan voi lopettaa ja sisäinen arvostelu on normaalia, mm. Tutka ajokoirien tuoman haittojen vuoksi, joista on paljon kirjoiteltu ja puhuttu hyvin monissa eri paikoissa. Et ole perillä metsästyksestä ja jokainen kyllä näkee provosoitumisesi ja kykenemättömyytesi asian suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet liian agressiivinen ja pikavihainen. Metsästystä ei kukaan voi lopettaa ja sisäinen arvostelu on normaalia, mm. Tutka ajokoirien tuoman haittojen vuoksi, joista on paljon kirjoiteltu ja puhuttu hyvin monissa eri paikoissa. Et ole perillä metsästyksestä ja jokainen kyllä näkee provosoitumisesi ja kykenemättömyytesi asian suhteen.

        Jos katsotaan kumpiko on täällä trollannut yhtä ja samaa metsästäjiä maalittavaa öyhötystä 20 vuotta, niin minua et siitä sakista löydä.😂
        Toisekseen kun lukee sinun jatkuvaa metsästäjiä haukkuvaa ja kritisoivaa toimintaasi niin edelleen ei ole epäselvää kumpiko täällä pyrkii vain metsästäjien julkimaalittamiseen ja kumpiko asia kirjoittamiseen.
        Olen sanonut että lopetan heti kommentteihisi puuttumisen, kun alat kirjoittamaan asialliseen sävyyn ja lopetat metsästäjien julkisen maalittamisen, pilkkaamisen ja herjaamisen. Tätä ihmettä ei ole vieläkään näkynyt ja kuten tiedämme ei tule näkymään, kun kyse on sinusta ja metsästyksen vastustamis agendastasi.🥱
        Jos puhut "provosoitumisesta", niin älä provosoi. Paljastit jälleen toimintatapaasi huomaamatta eli provosoit tarkoituksella. 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos katsotaan kumpiko on täällä trollannut yhtä ja samaa metsästäjiä maalittavaa öyhötystä 20 vuotta, niin minua et siitä sakista löydä.😂
        Toisekseen kun lukee sinun jatkuvaa metsästäjiä haukkuvaa ja kritisoivaa toimintaasi niin edelleen ei ole epäselvää kumpiko täällä pyrkii vain metsästäjien julkimaalittamiseen ja kumpiko asia kirjoittamiseen.
        Olen sanonut että lopetan heti kommentteihisi puuttumisen, kun alat kirjoittamaan asialliseen sävyyn ja lopetat metsästäjien julkisen maalittamisen, pilkkaamisen ja herjaamisen. Tätä ihmettä ei ole vieläkään näkynyt ja kuten tiedämme ei tule näkymään, kun kyse on sinusta ja metsästyksen vastustamis agendastasi.🥱
        Jos puhut "provosoitumisesta", niin älä provosoi. Paljastit jälleen toimintatapaasi huomaamatta eli provosoit tarkoituksella. 😂

        Siis sinä olet provosoinut 20 vuotta metsästäjiä, jotka puolustavat rehtiä metsästystä ja eipä ihme kun lukee sinun agressiivisia juttujasi. Ja lopetan kyllä heti, kun lopetat laittomien metsästystapojen puolustamisen näillä palstoilla ja maalittamisen lopettamisen rehellisiä metsästäjiä kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis sinä olet provosoinut 20 vuotta metsästäjiä, jotka puolustavat rehtiä metsästystä ja eipä ihme kun lukee sinun agressiivisia juttujasi. Ja lopetan kyllä heti, kun lopetat laittomien metsästystapojen puolustamisen näillä palstoilla ja maalittamisen lopettamisen rehellisiä metsästäjiä kohtaan.

        Ja taas projektio😂
        Ainoa vaan, että et ole toteennäyttänyt yhtäkään metsästäjiä vastaan muka minun kirjoittamia provoja et niin 20 vuoden ajalta kuten et viime ajoiltakaan.😅
        Melko epätoivoiseksi käy metsästystä vastustavan tutkatrollimme provosoinnit.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas projektio😂
        Ainoa vaan, että et ole toteennäyttänyt yhtäkään metsästäjiä vastaan muka minun kirjoittamia provoja et niin 20 vuoden ajalta kuten et viime ajoiltakaan.😅
        Melko epätoivoiseksi käy metsästystä vastustavan tutkatrollimme provosoinnit.😂

        Edelleenkään ei löydy todisteita, jossa voit osoittaa minun olevan sata eri ihmistä. Ja edelleenkään et voi todistaa tutka koira autoyhdistelmän käyttämättä jättämistä ja ettei sitä tapahtuisi. Et ole metsästäjä, vaan laittomuuksien puolustaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkään ei löydy todisteita, jossa voit osoittaa minun olevan sata eri ihmistä. Ja edelleenkään et voi todistaa tutka koira autoyhdistelmän käyttämättä jättämistä ja ettei sitä tapahtuisi. Et ole metsästäjä, vaan laittomuuksien puolustaja.

        Tämä koko palsta on trollaamisiasi täyteen joita löytyy tästä ketjusta ja ainakin parista kymmenestä seuraavasta etusivulla olevasta ketjusta. Totuutta et pääse toiminnastasi pakoon, kun fakta puhuu puolestaan.😂
        Ja edelleen mikään laki ei kiellä sinun täällä parikymmentä vuotta öyhöttämääsi tutkan koiran ja auton käyttöä, vaikka se metsästyksen vastustajaa niin paljon harmittaa että olet käyttänyt 20 vuotta elämästäsi siitä asiasta täällä trollaamiseen.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä koko palsta on trollaamisiasi täyteen joita löytyy tästä ketjusta ja ainakin parista kymmenestä seuraavasta etusivulla olevasta ketjusta. Totuutta et pääse toiminnastasi pakoon, kun fakta puhuu puolestaan.😂
        Ja edelleen mikään laki ei kiellä sinun täällä parikymmentä vuotta öyhöttämääsi tutkan koiran ja auton käyttöä, vaikka se metsästyksen vastustajaa niin paljon harmittaa että olet käyttänyt 20 vuotta elämästäsi siitä asiasta täällä trollaamiseen.😅

        En ole se joka on joskus tehnyt aloitteita tutkakoirista ja autolla passiin menosta. Nähtyäni jo tutkien alkuaikoina, kuinka koirien käytös muuttui, niin huomasin sen tuomat kielteiset vaikutukset hirvenpyyntiin. Aloin etsimään ja tutkimaan asiaa ja huomasin, että jopa koiramiehetkin siirtyivät tähän erittäin vahingolliseen nykyjahtiin. Koirat lopettivat yhteydenpidon isäntiinsä ja ne haetaan autolla kotiin jopa kymmenien kilometrien päästä. Koira löysätään autosta ja näytöltä seurataan koiran ajoa, ja sitten seuraavaan tienylityspaikkaan passiin ja pam. Tämä on mennyt ihan videopelin kaltaiseksi ja häviäjä on hirvi ja lopulta ihminen. Turha väittää, etteikö tämmöisen maratonin ottaneen hirvenliha ole pahan makuista ja hitviä löytyy jopa kuolleena. Kantavia emiä rasitetaan pitkin syksyä ja vasojen kehitys viivästyy tai jopa kesken vasominen on mahdollista. Metsästyksen vastustajat ovat jo päätäntäelimissä, ja hirvenpyynnin aikaistamiset ja jatkoajat ovatkin heidän juonensa. Juonen tarkoitus on saada hirvikanta alas ja samalla sinun aloituksen mukainen petojen rauhoitus luo tasapainon, jolloin ihminen, eli me metsästäjät jäämme nuolemaan näppejä. Älä ala taas haukkumaan minua, sillä tiedän mistä puhun. Suunnatkaa voimanne petojen tappamiseen ja sen edistämiseen hirvipaistien sijaan. Itse olen läpi ammuttuna ja melkein vanhuksena pahimmillaankin vain vuosia jahdissa mukana. Toivon että ymmärrät lopultakin mihin ansaan näillä tehopyynneillä ja kuukausia kestäneillä jahdeilla vihervasemmistolaisten tavoitetta toteutetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole se joka on joskus tehnyt aloitteita tutkakoirista ja autolla passiin menosta. Nähtyäni jo tutkien alkuaikoina, kuinka koirien käytös muuttui, niin huomasin sen tuomat kielteiset vaikutukset hirvenpyyntiin. Aloin etsimään ja tutkimaan asiaa ja huomasin, että jopa koiramiehetkin siirtyivät tähän erittäin vahingolliseen nykyjahtiin. Koirat lopettivat yhteydenpidon isäntiinsä ja ne haetaan autolla kotiin jopa kymmenien kilometrien päästä. Koira löysätään autosta ja näytöltä seurataan koiran ajoa, ja sitten seuraavaan tienylityspaikkaan passiin ja pam. Tämä on mennyt ihan videopelin kaltaiseksi ja häviäjä on hirvi ja lopulta ihminen. Turha väittää, etteikö tämmöisen maratonin ottaneen hirvenliha ole pahan makuista ja hitviä löytyy jopa kuolleena. Kantavia emiä rasitetaan pitkin syksyä ja vasojen kehitys viivästyy tai jopa kesken vasominen on mahdollista. Metsästyksen vastustajat ovat jo päätäntäelimissä, ja hirvenpyynnin aikaistamiset ja jatkoajat ovatkin heidän juonensa. Juonen tarkoitus on saada hirvikanta alas ja samalla sinun aloituksen mukainen petojen rauhoitus luo tasapainon, jolloin ihminen, eli me metsästäjät jäämme nuolemaan näppejä. Älä ala taas haukkumaan minua, sillä tiedän mistä puhun. Suunnatkaa voimanne petojen tappamiseen ja sen edistämiseen hirvipaistien sijaan. Itse olen läpi ammuttuna ja melkein vanhuksena pahimmillaankin vain vuosia jahdissa mukana. Toivon että ymmärrät lopultakin mihin ansaan näillä tehopyynneillä ja kuukausia kestäneillä jahdeilla vihervasemmistolaisten tavoitetta toteutetaan.

        Hah😂 Metsästyksen vastistajien ainoa juoni on saada kaikki metsästys loppumaan ja minkään eläimen kohdalle ei taatusti tule heidän puoleltaan koskaan lisäaikaa.
        Omaa metsästys vastaisuuttasi kuvaa juuri tuo, että olet heidän puolellaan ajamassa täydellä työllä pelkkiä kieltoja ja rajoituksia täysin keksittyihin syihin vedoten. Kas kun et lietso vielä ilmastonmuutos ja luontokato propagandaakin mikä on juuri vihreiden tapa syyllistää kaikki poliittiset ja ideologiset vastustajat. Edelleen kuten olen sinulle sadat kerrat sanonut muutama metsästyskoira ei saa sinä pienenä aikana kun niitä on käytetty hirvikantaa sukupuuttoon mihin ei ole edes susikaan pystynyt tuhansien vuosien rinnakkaiselon aikana. Toisekseen ammutaanko esim 10 000 valtion myöntämää hirvenkaatolupaa koiralla tai ilman koiraa kumpikaan tapa ei ole enemmän sukupuuttoon ampumista johan tuon pitäisi jo tyhmemmänkin öyhöttäjän perus matemaattisella ajattelulla tajuavan. 😅
        Tiedät, että metsästystä vastustavat vihreät ovat jo metsästystä päättävissä tahoissa ja sinä teet osaasi täällä jatkuvasti metsästäjiä maalittaen ja syyllistäen. Siksi kysynkin paljonko he sinulle maksaa tästä propaganda työstä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah😂 Metsästyksen vastistajien ainoa juoni on saada kaikki metsästys loppumaan ja minkään eläimen kohdalle ei taatusti tule heidän puoleltaan koskaan lisäaikaa.
        Omaa metsästys vastaisuuttasi kuvaa juuri tuo, että olet heidän puolellaan ajamassa täydellä työllä pelkkiä kieltoja ja rajoituksia täysin keksittyihin syihin vedoten. Kas kun et lietso vielä ilmastonmuutos ja luontokato propagandaakin mikä on juuri vihreiden tapa syyllistää kaikki poliittiset ja ideologiset vastustajat. Edelleen kuten olen sinulle sadat kerrat sanonut muutama metsästyskoira ei saa sinä pienenä aikana kun niitä on käytetty hirvikantaa sukupuuttoon mihin ei ole edes susikaan pystynyt tuhansien vuosien rinnakkaiselon aikana. Toisekseen ammutaanko esim 10 000 valtion myöntämää hirvenkaatolupaa koiralla tai ilman koiraa kumpikaan tapa ei ole enemmän sukupuuttoon ampumista johan tuon pitäisi jo tyhmemmänkin öyhöttäjän perus matemaattisella ajattelulla tajuavan. 😅
        Tiedät, että metsästystä vastustavat vihreät ovat jo metsästystä päättävissä tahoissa ja sinä teet osaasi täällä jatkuvasti metsästäjiä maalittaen ja syyllistäen. Siksi kysynkin paljonko he sinulle maksaa tästä propaganda työstä?

        Toisekseen onhan se kumma että meillä on silti käytännössä jokainen hirviemä mulleja lukuunottamatta aina kantava ja kaksoisvasoja syntyy yleisesti ja jopa kolmosiakin paikoin. Tuo on hyvinvoivien hirvien merkki. Sinun ikuisuusöyhötyksen mukaan tuo ei pitäisi olla edes mahdollista. Mutta kuten tiedämme metsästyksen vastustajien propaganda puheilla ei koskaan ole totuus pohjaa. Toisekseen hirvenlihaa et ikinä ole syönyt, kun jauhat tuota ainaista iänvanhaa tarinaa "pahanmakuisiata happohirvistä"😂
        Pelkästään tuo kertoo, että kokemuksesi hirvijahdista saati hirven syömisestä on nolla.🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisekseen onhan se kumma että meillä on silti käytännössä jokainen hirviemä mulleja lukuunottamatta aina kantava ja kaksoisvasoja syntyy yleisesti ja jopa kolmosiakin paikoin. Tuo on hyvinvoivien hirvien merkki. Sinun ikuisuusöyhötyksen mukaan tuo ei pitäisi olla edes mahdollista. Mutta kuten tiedämme metsästyksen vastustajien propaganda puheilla ei koskaan ole totuus pohjaa. Toisekseen hirvenlihaa et ikinä ole syönyt, kun jauhat tuota ainaista iänvanhaa tarinaa "pahanmakuisiata happohirvistä"😂
        Pelkästään tuo kertoo, että kokemuksesi hirvijahdista saati hirven syömisestä on nolla.🤭

        Kyllä näkee, että olet langennut vihervasemmistolaiseen ansaan ja olemme tässä tilanteessa kuin olemme. He kun ovat tunkeneet jo metsästysorganisaatioihinkin ja toteutat tietämätyömyyttäsi heidän agendaansa. Se että olen elänyt ja metsästänyt seisemällä eri vuosikymmenellä ja tiedän mihin tämä on jo johtanut, niin ärsyttää kaltaistasi muka kaikkitietävää. Hirvenlihaa olen syönyt eri sukupolvien kanssa enemmän kuin sinä tutka taajamapelle olet edes ikinä parhaimmissa unissaskaan nähnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näkee, että olet langennut vihervasemmistolaiseen ansaan ja olemme tässä tilanteessa kuin olemme. He kun ovat tunkeneet jo metsästysorganisaatioihinkin ja toteutat tietämätyömyyttäsi heidän agendaansa. Se että olen elänyt ja metsästänyt seisemällä eri vuosikymmenellä ja tiedän mihin tämä on jo johtanut, niin ärsyttää kaltaistasi muka kaikkitietävää. Hirvenlihaa olen syönyt eri sukupolvien kanssa enemmän kuin sinä tutka taajamapelle olet edes ikinä parhaimmissa unissaskaan nähnyt.

        Ai että metsästystä ja metsästäjiä puolustamalla ja teidän metsästystä vastustavien vihertrollien metsästys vastaisia öyhötyksiä paljastamalla lankeaakin vihervasemmistolaiseen ansaan? 😂
        No ehkä siinä mielessä kyllä, että sinä trollaamalla teet niitä ansoja joita minä täällä palstaa lukeville paljastan.😅
        Tapa se on tuokin puhua itseään pussiin.🤭
        Jaha, tänään oletkin "seitsemällä vuosikymmenellä" metsästänyt. Kummasti nämä vuosikymmenesi ovat tässä parinkymmenen vuoden trolliuran aikanasi aina vaihtuneet 40 ja 70 vuosikymmenen väliä.😂
        Etkä edes tuona aikana ole oppinut, että lyijyhauleja saa edelleenkin käyttää.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että metsästystä ja metsästäjiä puolustamalla ja teidän metsästystä vastustavien vihertrollien metsästys vastaisia öyhötyksiä paljastamalla lankeaakin vihervasemmistolaiseen ansaan? 😂
        No ehkä siinä mielessä kyllä, että sinä trollaamalla teet niitä ansoja joita minä täällä palstaa lukeville paljastan.😅
        Tapa se on tuokin puhua itseään pussiin.🤭
        Jaha, tänään oletkin "seitsemällä vuosikymmenellä" metsästänyt. Kummasti nämä vuosikymmenesi ovat tässä parinkymmenen vuoden trolliuran aikanasi aina vaihtuneet 40 ja 70 vuosikymmenen väliä.😂
        Etkä edes tuona aikana ole oppinut, että lyijyhauleja saa edelleenkin käyttää.😅

        Mistähän nuo lyijyhaulitkin tähän tipahti. Eiköhän jokainen metsästäjä tiedä nuokin teidän vihervasemmiston juonimat säännöt. Taidat jo väitellä kohta itsesikin kanssa, kun muka olettamasi on sinulle totuutta. Olet pihalla kuin lumiukko. Älä viitsi häpäistä enempää ainakaan metsästäjänä esiintymällä ja selvännäkijääkin leikkien psykologiasta ja metsänhoitajasta puhumattakaan.🤣🤣🤣🤣😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän nuo lyijyhaulitkin tähän tipahti. Eiköhän jokainen metsästäjä tiedä nuokin teidän vihervasemmiston juonimat säännöt. Taidat jo väitellä kohta itsesikin kanssa, kun muka olettamasi on sinulle totuutta. Olet pihalla kuin lumiukko. Älä viitsi häpäistä enempää ainakaan metsästäjänä esiintymällä ja selvännäkijääkin leikkien psykologiasta ja metsänhoitajasta puhumattakaan.🤣🤣🤣🤣😂😂

        Juuri tuolta edellisistä ketjuista missä luettelit tietäneesi metsästyslakeja ja asetuksia kuinka ovat muuttuneet sinun "kymmenien metsäsätysvuosien aikana" kun tullut "lyijykieltokin"😂
        Alkoiko hävettämään TAAS oma tietämättömyytesi jota nyt yrität kieltää itsesi tekemäksi hädissäsi.😂
        Kerran trollaat, niin yritä nyt edes muistaa mitä puhut vaikka ymmärrän kyllä, että tuossa iässä ja yksinkertaisine metsästys vastaisine aivoineen dementia on enemmän kuin varma viime vuosien kumpani.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tuolta edellisistä ketjuista missä luettelit tietäneesi metsästyslakeja ja asetuksia kuinka ovat muuttuneet sinun "kymmenien metsäsätysvuosien aikana" kun tullut "lyijykieltokin"😂
        Alkoiko hävettämään TAAS oma tietämättömyytesi jota nyt yrität kieltää itsesi tekemäksi hädissäsi.😂
        Kerran trollaat, niin yritä nyt edes muistaa mitä puhut vaikka ymmärrän kyllä, että tuossa iässä ja yksinkertaisine metsästys vastaisine aivoineen dementia on enemmän kuin varma viime vuosien kumpani.😅

        Turhaan trolli minua siitä syytät, sillä se en ollut minä. Täytyy olla kyllä läpimätä tyyppi, että trollaa täyttä pas...aa. Olen entinen lainvalvoja ja tiedän kyllä muuttuneetkin säädökset. Ainoa asia, joka sinut on saanut suuttumaan on tutka ajokoira ja se saakin älähtämään sinut. Mitä dementiaan tulee, niin sinulla se on jo todella tätäpäivää. Täytyy olla jo melko vainoharhainen, jos on kytännyt, muka paljastajana 20 vuotta..Heh heh, kunhat et ole vain itsensä paljastaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan trolli minua siitä syytät, sillä se en ollut minä. Täytyy olla kyllä läpimätä tyyppi, että trollaa täyttä pas...aa. Olen entinen lainvalvoja ja tiedän kyllä muuttuneetkin säädökset. Ainoa asia, joka sinut on saanut suuttumaan on tutka ajokoira ja se saakin älähtämään sinut. Mitä dementiaan tulee, niin sinulla se on jo todella tätäpäivää. Täytyy olla jo melko vainoharhainen, jos on kytännyt, muka paljastajana 20 vuotta..Heh heh, kunhat et ole vain itsensä paljastaja.

        Itsehän sinä häpeät omia kirjoituksiasi joista jo siinäkin ketjussa väänsit minun kanssani, että " en tarkoittanut mutta kun mutta kun". xD
        Tietämättömyys ei ole häpeä, mutta se on jos alat väittämään jo omia tekstejäsi niin, että ne olisi jonkun muun kuin sinun kirjoittamia on jo totaalisen häpeän paikka.
        Tämä palsta on täynnä itse nostamiasi ketjuja joissa öyhötät tasan samaa aina vanhempien ketjujesi 2000 luvun alusta saakka etkä niitäkään pääse pakoon, kun täällä on mustaa valkoisella vaikka kuinka. xD
        Trollaamistasi on se, että öyhötät samaa tutkaoksennustasi joka ainoaan asiaan mihinkä vaan keksit käsitti aihe sitten vesilinnustusta, turkisriistaa, kanalinnustusta jne jne ja toki joka ainoassa hirvijahtia koskevassa ketjussa.
        Tuo jos mikä kerto totaalisesta vajaa älyisyydestä ja siitä, että tarkoituksesi on pelkkä trollaus ja mustamaalaaminen.
        Yhteistä jokaisille nostamillesi ketjuillesi on aina se, että jo otsakkeessa tai ketjun avauksessa haukutaan, solvataan tai mustamaalataan metsästäjiä. Tämä ketju on poikkeus, mutta tässäkin sinun tarkoitus on varsinaisen ketjun aiheen käännyttäminen taas itseesi ja sinun metsästys vastaiseen vihanlietsontaasi eli pääasia on kääntää katseet pois tekstin alusta ja kiinnttää huomio sinuun. Näin toimii perinteinen mettitrolli ja metsästyksen vastustaja. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsehän sinä häpeät omia kirjoituksiasi joista jo siinäkin ketjussa väänsit minun kanssani, että " en tarkoittanut mutta kun mutta kun". xD
        Tietämättömyys ei ole häpeä, mutta se on jos alat väittämään jo omia tekstejäsi niin, että ne olisi jonkun muun kuin sinun kirjoittamia on jo totaalisen häpeän paikka.
        Tämä palsta on täynnä itse nostamiasi ketjuja joissa öyhötät tasan samaa aina vanhempien ketjujesi 2000 luvun alusta saakka etkä niitäkään pääse pakoon, kun täällä on mustaa valkoisella vaikka kuinka. xD
        Trollaamistasi on se, että öyhötät samaa tutkaoksennustasi joka ainoaan asiaan mihinkä vaan keksit käsitti aihe sitten vesilinnustusta, turkisriistaa, kanalinnustusta jne jne ja toki joka ainoassa hirvijahtia koskevassa ketjussa.
        Tuo jos mikä kerto totaalisesta vajaa älyisyydestä ja siitä, että tarkoituksesi on pelkkä trollaus ja mustamaalaaminen.
        Yhteistä jokaisille nostamillesi ketjuillesi on aina se, että jo otsakkeessa tai ketjun avauksessa haukutaan, solvataan tai mustamaalataan metsästäjiä. Tämä ketju on poikkeus, mutta tässäkin sinun tarkoitus on varsinaisen ketjun aiheen käännyttäminen taas itseesi ja sinun metsästys vastaiseen vihanlietsontaasi eli pääasia on kääntää katseet pois tekstin alusta ja kiinnttää huomio sinuun. Näin toimii perinteinen mettitrolli ja metsästyksen vastustaja. xD

        Höpö höpö...Sinun luulojasi kaikki ja tai tarkoitustasi yrittää vaientaa mielipiteitä tutka ajokoirien käyttöä hirvestyksessä lieveilmiöineen, joista olen mielipiteeni antanut. Yhteenkään mm turkisriistan pyynnistä oleviin ketjuihin en ole edes osallistunut, vaikka olen pyytänyt ja saanut kymmenien vuosien aikana kettuja, näätiä, kärppiä, minkkejä, susia ja jopa karhunkin, sekä saukkoja 70 luvun alussa kun sitä sai vielä pyytää. Teet vain hallaa metsästäjille mustamaalaamalla terveen metsästyksen puoltajia. Edelleen vastustan hirvenpyynnin alasajoa, johon jatketun metsästysajan ja koirien käyttö hirven ajattamiseen kuukausikaupalla on johtamassa. Olet osallisena viherpolitiikan järjestämään ansaan, jonka tarkoituksena hirvemme on susien ruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö...Sinun luulojasi kaikki ja tai tarkoitustasi yrittää vaientaa mielipiteitä tutka ajokoirien käyttöä hirvestyksessä lieveilmiöineen, joista olen mielipiteeni antanut. Yhteenkään mm turkisriistan pyynnistä oleviin ketjuihin en ole edes osallistunut, vaikka olen pyytänyt ja saanut kymmenien vuosien aikana kettuja, näätiä, kärppiä, minkkejä, susia ja jopa karhunkin, sekä saukkoja 70 luvun alussa kun sitä sai vielä pyytää. Teet vain hallaa metsästäjille mustamaalaamalla terveen metsästyksen puoltajia. Edelleen vastustan hirvenpyynnin alasajoa, johon jatketun metsästysajan ja koirien käyttö hirven ajattamiseen kuukausikaupalla on johtamassa. Olet osallisena viherpolitiikan järjestämään ansaan, jonka tarkoituksena hirvemme on susien ruokaa.

        Et edelleenkään kykene muuhun kuin "itte oot" defenssiin millä pyrit projisoimaan omasta toiminnastasi saamasi kritiikin viestin tuojaan.😂
        Sinä olet tutkatrollaamisellasi öyhöttänyt kymmenissä eri ketjuissa pelkästään viime kuukausien aikana käsitti ne sitten mitä aihetta tahansa.
        Teet tuota siksi, koska olet metsästystä vastustava trolli ja pyrit käytökselläsi vain riidan haastoon.
        Ja kuten olen sanonut et edelleenkään löydä täältä yhtäkään kommenttiani missä yrittäisin vaijentaa mitään asiallista metsästäjien keskusteluja.😅
        Sinun metsästyksen vastaiset metsästäjien maalittamisesi eivät sellaisia ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et edelleenkään kykene muuhun kuin "itte oot" defenssiin millä pyrit projisoimaan omasta toiminnastasi saamasi kritiikin viestin tuojaan.😂
        Sinä olet tutkatrollaamisellasi öyhöttänyt kymmenissä eri ketjuissa pelkästään viime kuukausien aikana käsitti ne sitten mitä aihetta tahansa.
        Teet tuota siksi, koska olet metsästystä vastustava trolli ja pyrit käytökselläsi vain riidan haastoon.
        Ja kuten olen sanonut et edelleenkään löydä täältä yhtäkään kommenttiani missä yrittäisin vaijentaa mitään asiallista metsästäjien keskusteluja.😅
        Sinun metsästyksen vastaiset metsästäjien maalittamisesi eivät sellaisia ole.

        Kuten sanoin, niin hyökkäät heti voimakkaasti, jos tuon ajavien tutkakoirien käytön esille hirvestyksessä. Asiahan ei miksikään muutu, mutta monien ja taas monien hirvimiesten huoli tästä tuodaan entistä enemmän esille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin, niin hyökkäät heti voimakkaasti, jos tuon ajavien tutkakoirien käytön esille hirvestyksessä. Asiahan ei miksikään muutu, mutta monien ja taas monien hirvimiesten huoli tästä tuodaan entistä enemmän esille.

        Ainoa "huoli" sulla on metsästyksen jatkuminen ylipäätään. Olet vain keksinyt jonkun öyhötyksen mitä toistelet kuin heikkopää vuodesta toiseen.
        Oletetaan, että sinulla olisi aito ongelmakohta metsästyksessä. Siis tämä on malliesimerkki ei vastaus mihinkään sinun jatkuviin trollauksiin.
        A. Sinä tekisit siitä yhden avauksen jossa käsittelisit asiaa.
        B. Sinä puisit siinä yhdessä avausketjussa asiaa tarvittavan määrän, vaikka sitä vuosittain nostaen.
        C. Kun asia on loppuunkäsitelty jätät aiheen siihen ja siirryt muihin teemoihin
        D. Et yleistä etkä julkimaalita koko metsästäjä kuntaa kuvittelemastasi asiasta.

        No mihin olemme tottuneet:
        A. Sinä toistelet samaa öyhötystä joka h.lvetin ketjuissa, vaikka siinä puhuttaisiin vesilinnustuksesta.
        B. Aivan sama mitä viestiketju koskee sinä toistat ja toistat ja toistat samaa.
        C. Edes vuodet ja vuosikymmenet eivät riitä aiheesi käsittelyyn, vaan toistat samaa vuosikymmeniä.
        D. Pääset mieliteemaasi eli metsästäjien julkiseen maalittamiseen, syyttelyyn ja pilkkaamiseen.

        Kuten edellä huomaamme ja olemme hyomanneet miten sinä toimit. Sinun pääaiheesi tällä palstalla on.
        A. Trollaus
        B. Metsästäjien julkinen maalittaminen
        C. Riidan haasto tai riidan ylläpito
        D. Se sinun tärkein teemasi eli Metsästyksen vastustamisen lietsonta ja ideologisen metsästys vihasi julkituominen mihin yrität valjastaa kaikki satunnaisetkin palstaa lukevat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoa "huoli" sulla on metsästyksen jatkuminen ylipäätään. Olet vain keksinyt jonkun öyhötyksen mitä toistelet kuin heikkopää vuodesta toiseen.
        Oletetaan, että sinulla olisi aito ongelmakohta metsästyksessä. Siis tämä on malliesimerkki ei vastaus mihinkään sinun jatkuviin trollauksiin.
        A. Sinä tekisit siitä yhden avauksen jossa käsittelisit asiaa.
        B. Sinä puisit siinä yhdessä avausketjussa asiaa tarvittavan määrän, vaikka sitä vuosittain nostaen.
        C. Kun asia on loppuunkäsitelty jätät aiheen siihen ja siirryt muihin teemoihin
        D. Et yleistä etkä julkimaalita koko metsästäjä kuntaa kuvittelemastasi asiasta.

        No mihin olemme tottuneet:
        A. Sinä toistelet samaa öyhötystä joka h.lvetin ketjuissa, vaikka siinä puhuttaisiin vesilinnustuksesta.
        B. Aivan sama mitä viestiketju koskee sinä toistat ja toistat ja toistat samaa.
        C. Edes vuodet ja vuosikymmenet eivät riitä aiheesi käsittelyyn, vaan toistat samaa vuosikymmeniä.
        D. Pääset mieliteemaasi eli metsästäjien julkiseen maalittamiseen, syyttelyyn ja pilkkaamiseen.

        Kuten edellä huomaamme ja olemme hyomanneet miten sinä toimit. Sinun pääaiheesi tällä palstalla on.
        A. Trollaus
        B. Metsästäjien julkinen maalittaminen
        C. Riidan haasto tai riidan ylläpito
        D. Se sinun tärkein teemasi eli Metsästyksen vastustamisen lietsonta ja ideologisen metsästys vihasi julkituominen mihin yrität valjastaa kaikki satunnaisetkin palstaa lukevat

        Vanhana erä.iehenä olen nähnyt satelliittipaikantimen tuoman haitan hirvenpyynnissä. A. Koirien yhteydenpito isäntään on hävinnyt, kun koirat noudetaan kymmenienkin kilometrien päästä. B. Ajetaan autolla ns passiin seuraavalle hirven tienylityspaikalle. C. Ammutaan auton vierestä pitkin tienvarsia ja vaarannetaan turvallisuutta. D. Hirvet näännyttävät itsensä, kun aina on koira ajamassa, sillä samat hirvethän ne vaihtaa maisemia eri koirien hätyyttäminä. E. Liikenne metsäteillä lisää teitten kulumista ja rapakot suurenee. F. Hirvien lisääntyminen vaarantuu ja vasat eivät kehity normaalipainoiseksi emähirvien jatkuvan rääkin vuoksi. G. Lihan maku kärsii ja hapoilla olevien hirvien lihaa on jopa mennyt kaatopaikoille. H. Kuolleita ja keskenluotuja sikiöitä on löytynyt loppusyksystä, kun rasitus on liian suurta, kun syksy on mennyt ravia juostessa koirien ajattamina. Tässäpä ne pahimmat haitat mitä tutkan käyttö hirvenpyynnissä aiheuttaa ja tämä on hyvin yleisesti kaikkien hirvimiesten, kuten minunkin tiedossa. Seitsemällä eri vuosikymmenellä hirvestystä seuranneena ja mukana olleena tämä on pahinta mitä on nähty. Aivan sama mikä taho ajaa tutkan kieltoa kunhan se vain tapahtuu, sillä muutosta tähän on tultava, vaikka epäerämiehet tutkakoirineen tästä hermostuvatkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhana erä.iehenä olen nähnyt satelliittipaikantimen tuoman haitan hirvenpyynnissä. A. Koirien yhteydenpito isäntään on hävinnyt, kun koirat noudetaan kymmenienkin kilometrien päästä. B. Ajetaan autolla ns passiin seuraavalle hirven tienylityspaikalle. C. Ammutaan auton vierestä pitkin tienvarsia ja vaarannetaan turvallisuutta. D. Hirvet näännyttävät itsensä, kun aina on koira ajamassa, sillä samat hirvethän ne vaihtaa maisemia eri koirien hätyyttäminä. E. Liikenne metsäteillä lisää teitten kulumista ja rapakot suurenee. F. Hirvien lisääntyminen vaarantuu ja vasat eivät kehity normaalipainoiseksi emähirvien jatkuvan rääkin vuoksi. G. Lihan maku kärsii ja hapoilla olevien hirvien lihaa on jopa mennyt kaatopaikoille. H. Kuolleita ja keskenluotuja sikiöitä on löytynyt loppusyksystä, kun rasitus on liian suurta, kun syksy on mennyt ravia juostessa koirien ajattamina. Tässäpä ne pahimmat haitat mitä tutkan käyttö hirvenpyynnissä aiheuttaa ja tämä on hyvin yleisesti kaikkien hirvimiesten, kuten minunkin tiedossa. Seitsemällä eri vuosikymmenellä hirvestystä seuranneena ja mukana olleena tämä on pahinta mitä on nähty. Aivan sama mikä taho ajaa tutkan kieltoa kunhan se vain tapahtuu, sillä muutosta tähän on tultava, vaikka epäerämiehet tutkakoirineen tästä hermostuvatkin.

        Ja tuossa esimerkki siitä mitä olet trollannut tänne olkoon aihe mikä tahansa.

        Pientä faktaa metsästyksen vastustajalle ja palstatrollille:

        A. Metsästyskoirat opetetaan pennusta saakka tottelevaisuuteen yms ja rotukohtainen metsästystapa niille tulee luonnostaan joskin kyseiselle eläimelle vielä pennusta opettaen.

        B. Mikään laki ei kiellä auton käyttöä metsästyksessä muu kuin se, että autosta ei saa ampua mitään eikä (b.1)välittömästi auton pysäyttämisen jälkeen.

        C. Mikään laki ei kiellä ampumasta auton vierestä esim passissa ollessa poislukien edeltä kohta (b.1). Eikä tienvarsiin (yksityistiet) ampumistakaan ole mikään laki kieltänyt kunhan noudattaa jokaisen metsästäjän velvollisuutta varovaisuuteen ja tietäen mitä kohteen takana on.

        D. Hirven kokoinen eläin ei näännytä itseään niissä lyhyissä matkoissa mitä koirat niitä laukottavat. Jos niin olisi hirvet olisivat kuolleet sukupuuttoon jo vuosituhansien aikana, koska ovat eläneet rinnakkain sen luontaisen vihollisen suden kanssa kautta historian. Suden metsästystapaan kuuluu yksin tai pienessä ryhmässä hirven jopa päiväkausia kestävä näännyttäminen (mihin kotikoirat eivät kykene), kinnerjänteiden näykkiminen ja hirven vahingoittaminen tai suuremmassa laumassa toisten susien kiertäminen hirven eteen ja kiinniottaminen.

        E. Metsäteillä liikkumista ei kielletä erikseen metsästäjiltä saati muiltakaan. Metsäautotiet on tehty puunkuljetukseen rekkoja varten eikä metsästäjien autot ole rekan veroisia saati muunkaanlaisia panssarivaunuja jotka tuhoavat tiet. Metsätie toisinkuin teillä metsästyksen vastustajissa kuvitellaan hajoaa, jos sitä ei käytä eli kasvaa umpeen ja käyttämällä pysyy kunnossa.
        Sinun huolesi ei ole metsäautotiet, koska ne omistaa pääasiassa valtio ja metsäyhtiöt. Eikä metsästäjän auto ole kuten edellä kuvasin edes sen tietä käyttävän marjastajan, sienestäjän, kalastajan saati eräretkeilijän autoa kummempi. Kumma, kun sinulle ongelma onkin aina metsästäjä mutta ei muu tienkäyttäjä.

        F. Hirvien lisääntyminen ei ole vaarantunut sinä aikana mihinkään, kun hirviä on metsästetty. Kaksois ja jopa kolmoisvasat ovat yleisiä. Ja edelleen edellä mainittuun, jos hirvien lisääntyminen estyisi muutaman hirvikoiran syksyllä aiheuttaman juoksun takia olisi sudet tappaneet olemassaolollaan hirven sukupuuttoon jo tuhansia vuosia sitten.
        Kysymys metsästyksen vastustajalle mitä tarkoittaa "emähirvien rääkki"?

        G. Nyt oli jo niin tietämätöntä ja jotain vanhan liiton utopiaa hirven lihanmausta, että odotas kun pyyhin nämä naururemakan kyyneleet silmistä niin vastaan. xD
        Ilman tutkimustietoakaan väitän, että täällä ei ole yhtä ainoaa hirven ruhoa mennyt sen takia kaatopaikalle, että hirvikoiran aiheuttama juoksu olisi saanut sen "hapoille" (todella outo termi). Hirviä on kyllä mennyt monttuun joko siksi, että hirvellä on joku sairaus, se on ollut kolarissa, loukannut itseään joskus elämänsä aikana niin, että tulehdus vaivaa edelleen jne, mutta sinun väittämääsi ei ole tapahtunut ikinä se on fakta!
        Toisekseen et ole koskaan syönyt hirven lihaa, sillä koiran tuoma (koiriahan sinä vihaat) hirvi saati muukaan miesajolla ammuttu hirvi ei muuta lihanmakuaan miksikään eikä lihanmausta voi erottaa metsästystapaakaan. xD
        Olen koko ikäni syönty hirvenlihaa ja niitä metsästänyt ja ainoa ero mikä hirven lihassa on tulee siitä onko hirvi nuori vasta tai vanha sonni. Tuo näkyy jo lihan värissäkin.

        H. Edelleen täysin metsästys ja koirametsästys propagandaasi mihin ei liene tarvetta edes vastata eli suoraa valetta johon riittää edellä mainitsemani suden ja hirven vuosituhansinen rinnakkaiselokin todisteeksi.

        Ja tässä siis näimme mitä propagandaa ja metsästäjien ja metsästyksen maalittamista olet täällä tehnyt sen 20 vuotta. Edes nämä sinun vaihtelevat tarinasi "minä olen näin montakymmentä vuotta metsästänyt" ei mene läpi, koska suollat täysin harhaista ja oman metsästysvastaisen luulosi mukaista soopaa ja yrität esiintyä täällä muka metsästäjänä ylläpitäen muka jonkinlaista illuusiota riitelevistä metsästäjistä mikä olisi teidän metsästyksen vastustajien etu ja jota voisitte näyttää muillekin ideologisteille että "katsokaa näiden riitelyä". xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tuossa esimerkki siitä mitä olet trollannut tänne olkoon aihe mikä tahansa.

        Pientä faktaa metsästyksen vastustajalle ja palstatrollille:

        A. Metsästyskoirat opetetaan pennusta saakka tottelevaisuuteen yms ja rotukohtainen metsästystapa niille tulee luonnostaan joskin kyseiselle eläimelle vielä pennusta opettaen.

        B. Mikään laki ei kiellä auton käyttöä metsästyksessä muu kuin se, että autosta ei saa ampua mitään eikä (b.1)välittömästi auton pysäyttämisen jälkeen.

        C. Mikään laki ei kiellä ampumasta auton vierestä esim passissa ollessa poislukien edeltä kohta (b.1). Eikä tienvarsiin (yksityistiet) ampumistakaan ole mikään laki kieltänyt kunhan noudattaa jokaisen metsästäjän velvollisuutta varovaisuuteen ja tietäen mitä kohteen takana on.

        D. Hirven kokoinen eläin ei näännytä itseään niissä lyhyissä matkoissa mitä koirat niitä laukottavat. Jos niin olisi hirvet olisivat kuolleet sukupuuttoon jo vuosituhansien aikana, koska ovat eläneet rinnakkain sen luontaisen vihollisen suden kanssa kautta historian. Suden metsästystapaan kuuluu yksin tai pienessä ryhmässä hirven jopa päiväkausia kestävä näännyttäminen (mihin kotikoirat eivät kykene), kinnerjänteiden näykkiminen ja hirven vahingoittaminen tai suuremmassa laumassa toisten susien kiertäminen hirven eteen ja kiinniottaminen.

        E. Metsäteillä liikkumista ei kielletä erikseen metsästäjiltä saati muiltakaan. Metsäautotiet on tehty puunkuljetukseen rekkoja varten eikä metsästäjien autot ole rekan veroisia saati muunkaanlaisia panssarivaunuja jotka tuhoavat tiet. Metsätie toisinkuin teillä metsästyksen vastustajissa kuvitellaan hajoaa, jos sitä ei käytä eli kasvaa umpeen ja käyttämällä pysyy kunnossa.
        Sinun huolesi ei ole metsäautotiet, koska ne omistaa pääasiassa valtio ja metsäyhtiöt. Eikä metsästäjän auto ole kuten edellä kuvasin edes sen tietä käyttävän marjastajan, sienestäjän, kalastajan saati eräretkeilijän autoa kummempi. Kumma, kun sinulle ongelma onkin aina metsästäjä mutta ei muu tienkäyttäjä.

        F. Hirvien lisääntyminen ei ole vaarantunut sinä aikana mihinkään, kun hirviä on metsästetty. Kaksois ja jopa kolmoisvasat ovat yleisiä. Ja edelleen edellä mainittuun, jos hirvien lisääntyminen estyisi muutaman hirvikoiran syksyllä aiheuttaman juoksun takia olisi sudet tappaneet olemassaolollaan hirven sukupuuttoon jo tuhansia vuosia sitten.
        Kysymys metsästyksen vastustajalle mitä tarkoittaa "emähirvien rääkki"?

        G. Nyt oli jo niin tietämätöntä ja jotain vanhan liiton utopiaa hirven lihanmausta, että odotas kun pyyhin nämä naururemakan kyyneleet silmistä niin vastaan. xD
        Ilman tutkimustietoakaan väitän, että täällä ei ole yhtä ainoaa hirven ruhoa mennyt sen takia kaatopaikalle, että hirvikoiran aiheuttama juoksu olisi saanut sen "hapoille" (todella outo termi). Hirviä on kyllä mennyt monttuun joko siksi, että hirvellä on joku sairaus, se on ollut kolarissa, loukannut itseään joskus elämänsä aikana niin, että tulehdus vaivaa edelleen jne, mutta sinun väittämääsi ei ole tapahtunut ikinä se on fakta!
        Toisekseen et ole koskaan syönyt hirven lihaa, sillä koiran tuoma (koiriahan sinä vihaat) hirvi saati muukaan miesajolla ammuttu hirvi ei muuta lihanmakuaan miksikään eikä lihanmausta voi erottaa metsästystapaakaan. xD
        Olen koko ikäni syönty hirvenlihaa ja niitä metsästänyt ja ainoa ero mikä hirven lihassa on tulee siitä onko hirvi nuori vasta tai vanha sonni. Tuo näkyy jo lihan värissäkin.

        H. Edelleen täysin metsästys ja koirametsästys propagandaasi mihin ei liene tarvetta edes vastata eli suoraa valetta johon riittää edellä mainitsemani suden ja hirven vuosituhansinen rinnakkaiselokin todisteeksi.

        Ja tässä siis näimme mitä propagandaa ja metsästäjien ja metsästyksen maalittamista olet täällä tehnyt sen 20 vuotta. Edes nämä sinun vaihtelevat tarinasi "minä olen näin montakymmentä vuotta metsästänyt" ei mene läpi, koska suollat täysin harhaista ja oman metsästysvastaisen luulosi mukaista soopaa ja yrität esiintyä täällä muka metsästäjänä ylläpitäen muka jonkinlaista illuusiota riitelevistä metsästäjistä mikä olisi teidän metsästyksen vastustajien etu ja jota voisitte näyttää muillekin ideologisteille että "katsokaa näiden riitelyä". xD

        No nyt vasta nauramaan aletaankin, kun vertaat tutkilla varustettuja ajavia hirvikoiria ja autolla kaahaavia passimiehiä suden muinais aikoihin. Ensinnäkään sudet ei ajata hirviä kymmeniä kilometrejä, vaan pyrkivät nopeaan ylläkköön tai ajattamalla toisen suden passiin. Eikä sutta noudeta autolla lämpimään ja yltäkylläisyyteen ja muutenkin on kyse aivan eri asiasta. Nykyisin on pienehköilläkin alueilla useita koiria ja koiraverkosto kattaa koko maan. Aina on koira perässä ja esittämäni väitteet ovat julkisesti hirvenpyytäjien tiedossa. Toiseksi jäät hirvenlihan syönnissä ja niitten määrässä, mitä olen ollut, joko itse ampumassa ja kantamassa reppuihin pakattuna ja muuten kuskaamassa. Turha edes kinastella, sillä mainitsemani asiat saavat laajasti tukea, mutta ei tietenkään niiltä, jotka ratintakaa vahtaavat näyttöjään, missä piski painelee. Ps. Itselläni on myös pystykorva ja suomenajokoira, ja hyvässä huolenpidossa näin vanhana erämiehenä elellessäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt vasta nauramaan aletaankin, kun vertaat tutkilla varustettuja ajavia hirvikoiria ja autolla kaahaavia passimiehiä suden muinais aikoihin. Ensinnäkään sudet ei ajata hirviä kymmeniä kilometrejä, vaan pyrkivät nopeaan ylläkköön tai ajattamalla toisen suden passiin. Eikä sutta noudeta autolla lämpimään ja yltäkylläisyyteen ja muutenkin on kyse aivan eri asiasta. Nykyisin on pienehköilläkin alueilla useita koiria ja koiraverkosto kattaa koko maan. Aina on koira perässä ja esittämäni väitteet ovat julkisesti hirvenpyytäjien tiedossa. Toiseksi jäät hirvenlihan syönnissä ja niitten määrässä, mitä olen ollut, joko itse ampumassa ja kantamassa reppuihin pakattuna ja muuten kuskaamassa. Turha edes kinastella, sillä mainitsemani asiat saavat laajasti tukea, mutta ei tietenkään niiltä, jotka ratintakaa vahtaavat näyttöjään, missä piski painelee. Ps. Itselläni on myös pystykorva ja suomenajokoira, ja hyvässä huolenpidossa näin vanhana erämiehenä elellessäni.

        Ja metsästyksen vastustaja älähti.😂 Mitään näyttöä ja faktaa et pysty osoittamaan aiemmin lueteltuihin kohtiin minkä todistaa pelkästään tuo kova tarpeesi vääntää asia täysin toisaalle.
        Jokainen näkee, että sinulla ei ole minkäänlaista tietoa ja käsitystä hirvestä, hirven historiasta, hirven metsästyksestä ja hirven lihan maustakaan.😂
        Turha sinun sitä on piilottaa, kun metsästys vastaisuutesi paistaa kuin naantalin aurinko.🤭


    • Anonyymi

      Seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt?Oliskohan jo aika luovuttaa aseet pois ja kantoluvat.Kirjoituksistasi päätellen et ole enää täysissä ruumiin ja sielun voimissa.
      Nykyisellä kondiksella jos lähtisit aselupaa hakemaan niin hylsy tulisi 100%.
      Voit katsella kotona vaikka youtubesta metsästysvideoita,mutta älä tule sinne metsään toisten asiallisia jahtihommia sotkemaan.Olet selvästi VAKAVASTI sairas henkisesti,vie torrakot nimismiehelle ennen ku töpeksit kunnolla.

      • Anonyymi

        <Seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt?
        Mitähän ihmeellistä tuossa on?
        Aseenkantoluvan sai 15 vuotiaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        <Seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt?
        Mitähän ihmeellistä tuossa on?
        Aseenkantoluvan sai 15 vuotiaana.

        Ihmeellistä että sukulaiset antaa noin vanhan horiskon käsitellä mitään ampuma-asetta.


      • Anonyymi

        Itse asiassa just hain karhuhommiin vähän järeämmän aseen hankintaluvan. Eipä nuo nuoremmat jaksa senminkään kuin minä ja kylän pojat kauhistelee sahaamaani kuitupinoa, jonka olen tänä talvena sahannut. No älä huolehdi kunnostani, sillä sen jatkuvuudesta päättää isommat voimat, kuin meillä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa just hain karhuhommiin vähän järeämmän aseen hankintaluvan. Eipä nuo nuoremmat jaksa senminkään kuin minä ja kylän pojat kauhistelee sahaamaani kuitupinoa, jonka olen tänä talvena sahannut. No älä huolehdi kunnostani, sillä sen jatkuvuudesta päättää isommat voimat, kuin meillä on.

        Onhan niitä hyväkuntoisia 70 vuotiaita, joilla on senverran elämänkokemusta, ettei kannata poikasilla väitellä vastaan, niin kuin J.H ja M.P tekevät puolustaessaan tutkakoiriaan ja autolla passiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa just hain karhuhommiin vähän järeämmän aseen hankintaluvan. Eipä nuo nuoremmat jaksa senminkään kuin minä ja kylän pojat kauhistelee sahaamaani kuitupinoa, jonka olen tänä talvena sahannut. No älä huolehdi kunnostani, sillä sen jatkuvuudesta päättää isommat voimat, kuin meillä on.

        Satuja satuja... ....


      • Anonyymi

        Tuo on totta. Ja tämä hänen silmitön viha metsästystä ja metsästäjiä kohtaan on jopa huolestuttavaa. Tuollainen sisäinen viha ei ole henkisesti terveen ihmisen merkki ollenkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa just hain karhuhommiin vähän järeämmän aseen hankintaluvan. Eipä nuo nuoremmat jaksa senminkään kuin minä ja kylän pojat kauhistelee sahaamaani kuitupinoa, jonka olen tänä talvena sahannut. No älä huolehdi kunnostani, sillä sen jatkuvuudesta päättää isommat voimat, kuin meillä on.

        Karhu ei tarvi mitään "järeämpiä" aseita, vaan jää ihan normi hirvilaillisillakin.😂
        Tuossakin kuvastuu olematon ymmärryksesi mistään metsästyksestä ylipäätään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on totta. Ja tämä hänen silmitön viha metsästystä ja metsästäjiä kohtaan on jopa huolestuttavaa. Tuollainen sisäinen viha ei ole henkisesti terveen ihmisen merkki ollenkaan.

        Vastasit siis taas itsellesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karhu ei tarvi mitään "järeämpiä" aseita, vaan jää ihan normi hirvilaillisillakin.😂
        Tuossakin kuvastuu olematon ymmärryksesi mistään metsästyksestä ylipäätään.

        Eikö hirvikivääri kuulu järeämpiin aseisiin? Pienoiskiväärilläkö karhuja? Näkee tosiaan että et ole erämies, vaan taajamissa hillunut elokapinallinen.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastasit siis taas itsellesi.

        Tutkatrolli se yrittää jälleen muuttaa puheenaiheet toisaalle, kun häpeät omia vastauksiasi täällä. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö hirvikivääri kuulu järeämpiin aseisiin? Pienoiskiväärilläkö karhuja? Näkee tosiaan että et ole erämies, vaan taajamissa hillunut elokapinallinen.😂

        Tutkatrolli ulisee. xD
        Itsehän sinä tuolla ylempänä kerroit, että "just hain karhuhommiin vähän järeämmän" samaan aikaan, kun olet täällä yrittänyt retostella hirviä "seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt", niin eikös tuolla kokemuksella pitäisi jo tietää, että karhu kaatuu sillä samalla kuin ne hirvetkin?
        Eli viimeisessä kommentissasi sitten epäsuorasti myönnät ampuneesi hirviä "pienoiskiväärillä". xD
        Kyllä nyt tutkatrolli puhuu jälleen itseään pahasti pussiin ja varsinkin paljastaa todellisen luonteensa eli metsästyksen vastustajan sisimmässäsi joka ei edes ymmärrä kaliibereista saati siitä mihin tarkoitukseen ne soveltuvat saati hirvistä ja hirven metsästyksestä, ekologiasta, historiasta ja kehityskulustakaan mitään. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli ulisee. xD
        Itsehän sinä tuolla ylempänä kerroit, että "just hain karhuhommiin vähän järeämmän" samaan aikaan, kun olet täällä yrittänyt retostella hirviä "seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt", niin eikös tuolla kokemuksella pitäisi jo tietää, että karhu kaatuu sillä samalla kuin ne hirvetkin?
        Eli viimeisessä kommentissasi sitten epäsuorasti myönnät ampuneesi hirviä "pienoiskiväärillä". xD
        Kyllä nyt tutkatrolli puhuu jälleen itseään pahasti pussiin ja varsinkin paljastaa todellisen luonteensa eli metsästyksen vastustajan sisimmässäsi joka ei edes ymmärrä kaliibereista saati siitä mihin tarkoitukseen ne soveltuvat saati hirvistä ja hirven metsästyksestä, ekologiasta, historiasta ja kehityskulustakaan mitään. xD

        Metsästele sinä vain pienoiskiväärillä karhuja, jos edes poikaparka tiedät mikä karhu on?🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Metsästele sinä vain pienoiskiväärillä karhuja, jos edes poikaparka tiedät mikä karhu on?🤣🤣🤣

        Onko taas havaittavissa tutkatrollilla "itte oot" defenssiä millä yrität kääntää jälleen huomion pois omista kommenteistasi? xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko taas havaittavissa tutkatrollilla "itte oot" defenssiä millä yrität kääntää jälleen huomion pois omista kommenteistasi? xD

        Tutkapelle ei omista ymmärrystä ja sekoittaa oikeitten hirvenpyytäjien operuksia ja pitkän kokemuksen omaavien opetuksia. Vissiin keljuttaa kun oikeat koiramiehet paljastaa autolla ja tutkakoiralla pyynnin. Ihmekös tuo jos loppuu hirvet kokonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkapelle ei omista ymmärrystä ja sekoittaa oikeitten hirvenpyytäjien operuksia ja pitkän kokemuksen omaavien opetuksia. Vissiin keljuttaa kun oikeat koiramiehet paljastaa autolla ja tutkakoiralla pyynnin. Ihmekös tuo jos loppuu hirvet kokonaan.

        Kovin tutkatrolli vaikuttaa olevan yksin täällä tuon metsästys vastaisuutesi kanssa ja kuten edellä aiemmin meni jo jauhot suuhun useamman kohdan perusteluiden kanssa hirvestä, hirvenmetsästyksestä ja ekologiasta. xD
        Ja metsästystä vastustava tutkatrolli se jatkaa tätä maanmainiota öyhötystään edelleen, että valtion myöntämät hirvenpyyntiluvat tarkoittavat sitä, että samainen lupamäärä koirilla metsästettynä ajaa hirvet sukupuuttoon, mutta samainen lupamäärä ammuttuna ilman koiraa ei tapa hirviä sukupuuttoon. xD
        Tämä koira ja metsästys sekä metsästäjä vihasi on jo korvia huumaavaa täällä. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovin tutkatrolli vaikuttaa olevan yksin täällä tuon metsästys vastaisuutesi kanssa ja kuten edellä aiemmin meni jo jauhot suuhun useamman kohdan perusteluiden kanssa hirvestä, hirvenmetsästyksestä ja ekologiasta. xD
        Ja metsästystä vastustava tutkatrolli se jatkaa tätä maanmainiota öyhötystään edelleen, että valtion myöntämät hirvenpyyntiluvat tarkoittavat sitä, että samainen lupamäärä koirilla metsästettynä ajaa hirvet sukupuuttoon, mutta samainen lupamäärä ammuttuna ilman koiraa ei tapa hirviä sukupuuttoon. xD
        Tämä koira ja metsästys sekä metsästäjä vihasi on jo korvia huumaavaa täällä. xD

        Itse pidät näitä öyhötyksiäsi yllä ja peität ne lukuisat kirjoitukset, joissa todistetaan koirien tutkapaikantimien haitat. Ei normaalimetsästyksessä hirvet kärsi kuten tutka ajokoirien kanssa. Enpä ihmettele jos olet joskus ollut vihreän langan lukija. Jo elokuun 20 päivä alkava hirvien laukottamisen haitat ovat alkaneet näkymään, mm vasojen pienenemisenä ja jopa sydänkohtaukseen kuolleina hirvinä. Syksyisin koiria on aivan liikaa ja joka paikassa ja koirat junnaavat hirvien perässä hamaan autolla noutoon saakka. Myös koirien määrässä on lisääntymistä ollut ja hirvillä ei ole rauhaa juuri olla rauhassa. Häirikköhirvien määrä on lisääntynyt em syystä ja tunkevat jopa asuntoihin. Heikentyneitä hirviä ja sikiön kasvun viivästymisiä ym ym. Tästä ongelmasta tulee vielä laaja selvitys ja tutkien käyttöön rajoituksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse pidät näitä öyhötyksiäsi yllä ja peität ne lukuisat kirjoitukset, joissa todistetaan koirien tutkapaikantimien haitat. Ei normaalimetsästyksessä hirvet kärsi kuten tutka ajokoirien kanssa. Enpä ihmettele jos olet joskus ollut vihreän langan lukija. Jo elokuun 20 päivä alkava hirvien laukottamisen haitat ovat alkaneet näkymään, mm vasojen pienenemisenä ja jopa sydänkohtaukseen kuolleina hirvinä. Syksyisin koiria on aivan liikaa ja joka paikassa ja koirat junnaavat hirvien perässä hamaan autolla noutoon saakka. Myös koirien määrässä on lisääntymistä ollut ja hirvillä ei ole rauhaa juuri olla rauhassa. Häirikköhirvien määrä on lisääntynyt em syystä ja tunkevat jopa asuntoihin. Heikentyneitä hirviä ja sikiön kasvun viivästymisiä ym ym. Tästä ongelmasta tulee vielä laaja selvitys ja tutkien käyttöön rajoituksia.

        Hah😂
        Ja jälleen toistelet minun sanojani, kun et keksi mitään puolustusta metsästys vastaisille öyhötyksillesi.😅
        Niin, minähän olen sinulle sanonut juurikin sen, että olet pitänyt täällä yllä erinäisiä metsästäjiä syyllistäviä avauksiasi joissa pääasiassa syytät metsästäjiä ja öyhötät samaa tutkatrollaustasi, vaikka aihe koskisi vesilinnustusta.
        Tätä omaa avaustani pidän kyllä yllä vastaamalla jos siihen tulee vastauksia jota sinä yrität kaikin voimavaroinesi demonisoida tutulla tavallasi.😅
        Sinähän tunnetusti et sanaakaan positiivista mainitse metsästäjistä.
        Mutta kuten tääläkin todistettu metsästyksestä sinulla ei ole mitään käsitystä muuta kuin metsästyksen vastustajan propagandasi.🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah😂
        Ja jälleen toistelet minun sanojani, kun et keksi mitään puolustusta metsästys vastaisille öyhötyksillesi.😅
        Niin, minähän olen sinulle sanonut juurikin sen, että olet pitänyt täällä yllä erinäisiä metsästäjiä syyllistäviä avauksiasi joissa pääasiassa syytät metsästäjiä ja öyhötät samaa tutkatrollaustasi, vaikka aihe koskisi vesilinnustusta.
        Tätä omaa avaustani pidän kyllä yllä vastaamalla jos siihen tulee vastauksia jota sinä yrität kaikin voimavaroinesi demonisoida tutulla tavallasi.😅
        Sinähän tunnetusti et sanaakaan positiivista mainitse metsästäjistä.
        Mutta kuten tääläkin todistettu metsästyksestä sinulla ei ole mitään käsitystä muuta kuin metsästyksen vastustajan propagandasi.🤭

        Minusta tuntuu että sinä olet hänen rinnallaan kokematon. Äläkä vastaile itsellesi, kuten sinulla on tapana🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta tuntuu että sinä olet hänen rinnallaan kokematon. Äläkä vastaile itsellesi, kuten sinulla on tapana🤣

        No nyt sinulla on tilaisuus todistaa tässä kaikkien nähden näytä minulle ja meille tästä ketjusta yksikin sellainen viesti missä vastaan itselleni? xD
        Ei taida edelleenkään löytyä kuten et ole koskaan pystynyt todistamaan väitteitäsi.
        Tiedämme kyllä, että sinulla on tapana projisoida omaa toimintamalliasi muihin. xD
        Että oleppas hyvä ja lainaa tähän alle sellaiset tekstit jossa vastailisin itselleni vai ohitatko tapasi mukaan tämänkin kohdan ja alat öyhöttämään toisaalla? xD


    • Anonyymi

      Kaikkia mul%kuja ei oteta hirviporukkaan.Kaikki ei saa koiria pelaamaan.Mitä hänelle sitten jää?
      Mielikuvitus metsästys ja nettitrollaus.Yrittää saada muiltakin kiellettyä lajit joihin ei itse pääse/sovellu/kelpaa.
      Kokeile vaikka postimerkkien keräilyä? Siihen kykenee vielä kahdeksan kymppinenkin... ...

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä neuvo tälle palstaa trollaavalle metsästäjiä ja metsästystä vihaavalle tutkatrollille.😂
        Postimerkkeily sopii enää tuohon mielentilaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on hyvä neuvo tälle palstaa trollaavalle metsästäjiä ja metsästystä vihaavalle tutkatrollille.😂
        Postimerkkeily sopii enää tuohon mielentilaan.

        Ei ei, vaan hän on oikea vanhanajan erämies, joka saa hirvensä ilman tutkakoiraa ja autoa. Hän on metsästäjä sanan täydellisessä merkityksessä, jonka vaistot ja taidot ovat kaikkein parhaimmat. Hän on metsästäjien aatelia, josta ei tutkapelle ymmärrä mitään. Jos sinulta otettais puhelimet ja tutkat pois ja pudotettais laskuvarjoilla alaskan erämaihin, tuon erämiehen kanssa, niin menehtyisit päivissä. Ainoa pelastautumis mahdollisuus olisi anoa armoa häneltä ja rukoilla häneltä lihaa ja kalaa mitä hän saa ilman tekniikkaa ja koneita. Hän on legenda ja erämiesten kuningas, joista sinulla ei ole ymmärrystä. Haet marketeista sapuskansa ja grilleiltä pitsanne, samalla kun hän vuoleskelee hyvänmakuista hirvenlihaa ja syö perunoita, jotka hän saa omasta perunamaastaan. Hän on elänyt pitkän elämänsä lapin erämaissa ja pelastanut monta tutkakoiramiestä pinteestä, jotka ovat eksyneet tullessaan "mahtavana" erämiehenä lapin erämaihin. Se joka on nähnyt kairan armottomuuden, niin säälii näitä poloisia, jotka muka sankareina ajavat maastureillaan haiseva rakki autossaan, löysätäkseen sen hirveä ajattamaan. Teiltä loppuu ajaminen , kun rakkinne joutuu suden ruuaksi, samalla, kun oikea erämies nylkee hirvensä rauhassa muilta. Nylkiessään hän kuulee rakkikoirien viimeisen ulahduksen, kun susi syö saaliinsa. Luonto pitää puolensa ja selviytyjiä ovat vain perinteisen erämiestaidon omaavat kairan kulkijat.Turhaan hyökkäilet totuutta vastaan, ja olet tutkasi varassa niinkauan kuin ne pelaavat ja erämaa pitää puolensa. Olet erämaan silmissä etäinen, luontoa ja saalistamista vain laitteinesi varassa, jotka tekevät tuhojaan, kuin biisonin ampujat junan ikkunoista ja hekin olivat aikansa sankareita, käyttäen sen ajan huipputekniikkaa ampuen alkuperäisväestön elämisen edellytykset, biisonit. Uskon vakaasti, että metsästykseen tutkakoiran ja koneellisten laitteiden osalta tullaan lakia vielä muuttamaan ja hyvä niin. Leiki sinä muka metsästäjää ja vastaile itsellesi, kuten tyhmän kuuluukin. Moni metsästäjä, joka on tukenut kirjoituksiani, niin on vienyt sanomaani eteenpäin ja ehkä saamme pelastettua hirvenpyynnin, jota raiskaatte epäerämiesmäisesti haisevine rakkeineen ja teidän löyhkänne kyllä haistaa, kun tulette teboilille kahville, rakkienne painellessa kymmenien kilometrien matkoilla hirven perässä. Nyt olen sanottavani sanonut ja asia on hoidossa ja siitä voi lukea tulevaisuudessa ja kuulla kun lakia muutetaan, jotta hirvikabta pysyy terveenä ja hyöty harrastus voi jatkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on hyvä neuvo tälle palstaa trollaavalle metsästäjiä ja metsästystä vihaavalle tutkatrollille.😂
        Postimerkkeily sopii enää tuohon mielentilaan.

        Voishan tuota keräillä postimerkkejäkin sillä välin, kun vaihtelet paristoja hurtan pantaan ja tankkailet autoasi, jotta pääsee hakemaan haisevan piskin naapuripitäjästä. Mutta älä huoli, kyllä se naapuripitäjän tutkakoiramiehen hurtta ajattaa sen hirven takaisin kotinurkillesi ja jos kerkiät kaasutella maasturillas eteen, niin pääset vielä kitkerälle käristykselle ja löyhkäävälle lihakeitolle.


      • Anonyymi

        Meidän porukassa on ajava hirvikoira kielletty ja koiran pitää palata isännän luo tietyn karkoitus matkan jälkeen. Vaikka nykyään näkee jokainen ryhmän jäsen puhelimesta missä koira menee, niin ehfottomasti on kielletty se että ajetaan ns passiin. Vain yksi saa mennä omistajan kanssa ampumaan hirven.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ei, vaan hän on oikea vanhanajan erämies, joka saa hirvensä ilman tutkakoiraa ja autoa. Hän on metsästäjä sanan täydellisessä merkityksessä, jonka vaistot ja taidot ovat kaikkein parhaimmat. Hän on metsästäjien aatelia, josta ei tutkapelle ymmärrä mitään. Jos sinulta otettais puhelimet ja tutkat pois ja pudotettais laskuvarjoilla alaskan erämaihin, tuon erämiehen kanssa, niin menehtyisit päivissä. Ainoa pelastautumis mahdollisuus olisi anoa armoa häneltä ja rukoilla häneltä lihaa ja kalaa mitä hän saa ilman tekniikkaa ja koneita. Hän on legenda ja erämiesten kuningas, joista sinulla ei ole ymmärrystä. Haet marketeista sapuskansa ja grilleiltä pitsanne, samalla kun hän vuoleskelee hyvänmakuista hirvenlihaa ja syö perunoita, jotka hän saa omasta perunamaastaan. Hän on elänyt pitkän elämänsä lapin erämaissa ja pelastanut monta tutkakoiramiestä pinteestä, jotka ovat eksyneet tullessaan "mahtavana" erämiehenä lapin erämaihin. Se joka on nähnyt kairan armottomuuden, niin säälii näitä poloisia, jotka muka sankareina ajavat maastureillaan haiseva rakki autossaan, löysätäkseen sen hirveä ajattamaan. Teiltä loppuu ajaminen , kun rakkinne joutuu suden ruuaksi, samalla, kun oikea erämies nylkee hirvensä rauhassa muilta. Nylkiessään hän kuulee rakkikoirien viimeisen ulahduksen, kun susi syö saaliinsa. Luonto pitää puolensa ja selviytyjiä ovat vain perinteisen erämiestaidon omaavat kairan kulkijat.Turhaan hyökkäilet totuutta vastaan, ja olet tutkasi varassa niinkauan kuin ne pelaavat ja erämaa pitää puolensa. Olet erämaan silmissä etäinen, luontoa ja saalistamista vain laitteinesi varassa, jotka tekevät tuhojaan, kuin biisonin ampujat junan ikkunoista ja hekin olivat aikansa sankareita, käyttäen sen ajan huipputekniikkaa ampuen alkuperäisväestön elämisen edellytykset, biisonit. Uskon vakaasti, että metsästykseen tutkakoiran ja koneellisten laitteiden osalta tullaan lakia vielä muuttamaan ja hyvä niin. Leiki sinä muka metsästäjää ja vastaile itsellesi, kuten tyhmän kuuluukin. Moni metsästäjä, joka on tukenut kirjoituksiani, niin on vienyt sanomaani eteenpäin ja ehkä saamme pelastettua hirvenpyynnin, jota raiskaatte epäerämiesmäisesti haisevine rakkeineen ja teidän löyhkänne kyllä haistaa, kun tulette teboilille kahville, rakkienne painellessa kymmenien kilometrien matkoilla hirven perässä. Nyt olen sanottavani sanonut ja asia on hoidossa ja siitä voi lukea tulevaisuudessa ja kuulla kun lakia muutetaan, jotta hirvikabta pysyy terveenä ja hyöty harrastus voi jatkua.

        Jahas ja tutkatrollimme metsästyksen vastustaja on alkanut puhumaan itsestään jo "hän" muodossa. xD
        Ja taas tyhjänpäiväinen litanja metsästys, metsästys ja koirametsästys vihaa.
        Kuten tuolla edellä sinulle jo kerroin, että tapasihan on projisoida oma toimintamallisi minuun, kun olet häviöllä tappelussasi metsästäjiä vastaan joten nyt sinulla on sitten tilaisuus näyttää tästä ketjusta sellaiset viestini missä väität minun vastailevan itselleni?

        Eli lainaa tähän alle tästä ketjusta sellaiset niin koko ketjua lukeva porukka näkee sinun harhaisuutesi, sillä et edelleenkään sellaista löydä etkä ole koskaan tuonut todisteita mihinkään niin minua kuin muitakin metsästäjiä koskeviin harhaisiin uskomuksiisi ja kuvitelmiisi.
        Eli todista nyt kerrankin väitteesi koko palstalle minua vastaan syyttelyssäsi missä kohtaa vastaan itselleni? xD


    • Anonyymi

      Metsästystä ei voi kukaan kieltää, mutta esim laiton tutkan käyttö pitää loppua ja vanhojen partojen oikeat opit käyttöön, kun heitäkin vielä on.

      • Anonyymi

        Onko olemassa hirviporukoita, jotka pyytävät jälestämällä lumen aikana ja kyttäävät ruokapaikoilla tai houkuttelevat. Siinä on pyyntimuodot jotka vaativat eniten erämies taitoja.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko olemassa hirviporukoita, jotka pyytävät jälestämällä lumen aikana ja kyttäävät ruokapaikoilla tai houkuttelevat. Siinä on pyyntimuodot jotka vaativat eniten erämies taitoja.?

        Alkaa olemaan jo aikas vanhoja, mutta kyllä joku nuorikin löytyy joka jaksaa ja on kiinnostunut muustakin kuin epäerämiesmäisestä koiran seuraamisesta puhelimesta, joka ei taitoja paljon vaadi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaa olemaan jo aikas vanhoja, mutta kyllä joku nuorikin löytyy joka jaksaa ja on kiinnostunut muustakin kuin epäerämiesmäisestä koiran seuraamisesta puhelimesta, joka ei taitoja paljon vaadi.

        Itse olen kaikilla konsteilla hirviä saanut, mutta nykyään kyttäilen pelloltani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen kaikilla konsteilla hirviä saanut, mutta nykyään kyttäilen pelloltani.

        Tässä taas edellä tutkatrollin itselleen vastaamis mallia mitä projisoi ja syyttelee muita kohtaan. xD
        Eli todisteita edellä mainittuun "vastailet itsellesi" kohtaan tuskin tulee, kun sellaista emme ole koskaan tutkatrollilta vaadittaessa saaneet vaan hän ohittaa sujuvasti kaikki sellaiset kohdat missä häneltä vaaditaan todisteita. xD
        Pääasiasihan sinulla on tapasi mukaan kääntää tämänkin ketjun aihe itseesi ja siihen, että saat käyttää kaikki asiallisetkin metsästysaiheiset keskustelut metsästäjien maalittamiseen, pilkkaamiseen ja siihen mitä olet täällä 20 vuotta tehnyt eli trollaamiseen.


    • Anonyymi

      Meneekö metsästys tulevaisuudessa laittomaksi, vai kärjistyykö tämä vakavaksi riitelyksi. Ennustin jo 90 luvulla ristiriitojen kasvua, sillä ihminen eriytyy luonnosta, niin metsästäjien enemmistö, kuin vastustajat. Alaskassa on sentään järki mukana.

    • Anonyymi

      Mutta aloitukseen, kuten on tapanani. Sanokaapa millä konstilla metsästys säilyy laillisena harrastuksena. Meillä metsästäjillä pitää vaikuttaa suoraan päättäjiin ja pitää puoliamme. Meillä on voimaa ja kannattajia ja metsästys harrastusta pitää jakaa kaikille, jotta ymmärrys lisääntyy. Äänestämällä perussuomalaisia voimme olla turvallisin mielin.

    • Anonyymi

      Nyt on ollu suurerämies uutterana....Aika monta viestiä tehtaillut peräjälkeen.koko ajan vahvistuu käsitys henkilöstä joka on elämässään metsästänyt vain mielikuvitusmaailmassa.
      Ja,ai niin...ALASKASSA!! Heko heko...

      • Anonyymi

        Oletan, että tämä omissa harhoissaan elävä "70 vuotta metsästänyt" metsästyksen vastainen trollimme täällä jälleen tapansa mukaan yrittää hyökätä minua eli tämän ketjun aloittajaa vastaan suutuksissaan siitä, että paljastan sinun metsästys vastaisia trollauksiasi joka päivä. xD
        Harmittaahan se kai, kun metsästäjien maalittaminen, herjaaminen ja perusteeton syyllistäminen paljastetaan etkä enää tapasi mukaan pääse tätä harrastamaan rauhassa kuten olet täällä tehnyt 20 vuoden aikana. xD
        Mehän tiedämme, että projisoit omaa toimintamalliasi muihin koska sinua harmittaa oman toimintasi julki tuominen täällä metsästyksen vastaisessa toiminnassasi.

        Mutta kuten sanottu ylempänäkin nyt frami on sinun. Eli kuten aiemminkin kysyin, niin näytä tästä ketjusta minulle ja meille kaikille lukijoille missä kohtaa on sellaista viestikulkua jossa keskustelisin itseni kanssa kuten väität?
        Lainaa tänne sellaiset tekstit jossa näin kuvittelet? Samoin missä kohtaa olen sanonut metsästäneeni Alaskassa?
        Kyllä vahvassa uskossa täytyy omaan metsästys vastaisuuteen elää, että kuvittelet että täällä kaikki olisivat sinun kannallasi maalittamassa ja syyllistämässä kaikkia metsästäjiä, juu tottakai harrastus keskusteluryhmässä tällaista on kaikkialla esim autoilu palstalla haukutaan kaikki autoilijat ja ajoneuvoharrastajat ja metsästys palstalla metsästäjät. xD

        Kuten tiedämme koskaan et näihin metsästäjiin kohdistaviin syytöksiisi ole tuonut mitään faktaa et tähän mihin pyydän kuten et tieteelliseenkään kysymykseen mitä olemme aiemmin metsästys vastaisissa öyhötyksissämme "keskustelleet".
        Joten näytelmä on nyt sinun eli tuo todisteita väitteisiisi vai ohitatko tapojesi mukaan jälleen nämä viestit missä sinulta vaaditaan todisteita tai se toinen tapa eli hyökkäät "itte oot" defenssillä jolla pyrit muuttamaan jälleen keskustelun toisaalle, kuten yrität muuttaa koko alkuperäis ketjunkin asiat vain itseesi ja metsästys vastaiseen propagandaasi. xD


      • Anonyymi

        Onko joku väittänyt metsästäneen alaskassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko joku väittänyt metsästäneen alaskassa?

        "Nyt on ollu suurerämies uutterana....Aika monta viestiä tehtaillut peräjälkeen.koko ajan vahvistuu käsitys henkilöstä joka on elämässään metsästänyt vain mielikuvitusmaailmassa.
        Ja,ai niin...ALASKASSA!! Heko heko..."

        Ilmeisesti, koska tuossa yllä niin mainitaan.

        Ei vain löydy mistään täällä olevista viesteistä.

        Tosin tutkatrolli voi tuoda yllä mainittuja todisteita "itsesi kanssa keskusteluista" koska näin väittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletan, että tämä omissa harhoissaan elävä "70 vuotta metsästänyt" metsästyksen vastainen trollimme täällä jälleen tapansa mukaan yrittää hyökätä minua eli tämän ketjun aloittajaa vastaan suutuksissaan siitä, että paljastan sinun metsästys vastaisia trollauksiasi joka päivä. xD
        Harmittaahan se kai, kun metsästäjien maalittaminen, herjaaminen ja perusteeton syyllistäminen paljastetaan etkä enää tapasi mukaan pääse tätä harrastamaan rauhassa kuten olet täällä tehnyt 20 vuoden aikana. xD
        Mehän tiedämme, että projisoit omaa toimintamalliasi muihin koska sinua harmittaa oman toimintasi julki tuominen täällä metsästyksen vastaisessa toiminnassasi.

        Mutta kuten sanottu ylempänäkin nyt frami on sinun. Eli kuten aiemminkin kysyin, niin näytä tästä ketjusta minulle ja meille kaikille lukijoille missä kohtaa on sellaista viestikulkua jossa keskustelisin itseni kanssa kuten väität?
        Lainaa tänne sellaiset tekstit jossa näin kuvittelet? Samoin missä kohtaa olen sanonut metsästäneeni Alaskassa?
        Kyllä vahvassa uskossa täytyy omaan metsästys vastaisuuteen elää, että kuvittelet että täällä kaikki olisivat sinun kannallasi maalittamassa ja syyllistämässä kaikkia metsästäjiä, juu tottakai harrastus keskusteluryhmässä tällaista on kaikkialla esim autoilu palstalla haukutaan kaikki autoilijat ja ajoneuvoharrastajat ja metsästys palstalla metsästäjät. xD

        Kuten tiedämme koskaan et näihin metsästäjiin kohdistaviin syytöksiisi ole tuonut mitään faktaa et tähän mihin pyydän kuten et tieteelliseenkään kysymykseen mitä olemme aiemmin metsästys vastaisissa öyhötyksissämme "keskustelleet".
        Joten näytelmä on nyt sinun eli tuo todisteita väitteisiisi vai ohitatko tapojesi mukaan jälleen nämä viestit missä sinulta vaaditaan todisteita tai se toinen tapa eli hyökkäät "itte oot" defenssillä jolla pyrit muuttamaan jälleen keskustelun toisaalle, kuten yrität muuttaa koko alkuperäis ketjunkin asiat vain itseesi ja metsästys vastaiseen propagandaasi. xD

        Jälleen väitteesi on todistettu valheeksi ja vääntelyksi. Opettele eri metsästysmuotoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen väitteesi on todistettu valheeksi ja vääntelyksi. Opettele eri metsästysmuotoja.

        Tutkatrolli on hyvä ja todistaa uhonsa vai eikö taaskaan löydy faktaa öyhötyksellesi? xD
        Tässä näemme tämän metsästyksen vastustajan tyypillisen tavan kääntää kysytyt kysymykset "itte oot" defenssiin. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrolli on hyvä ja todistaa uhonsa vai eikö taaskaan löydy faktaa öyhötyksellesi? xD
        Tässä näemme tämän metsästyksen vastustajan tyypillisen tavan kääntää kysytyt kysymykset "itte oot" defenssiin. xD

        Tutkapelle väitti toisten päähän väitteitä, joita ei löydy mistään, kuten metsästyksenvastaisuus. Täysi sekopää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkapelle väitti toisten päähän väitteitä, joita ei löydy mistään, kuten metsästyksenvastaisuus. Täysi sekopää.

        Eli aiot jatkaa "itte oot" defenssillä ohittaaksesi kohdat missä vaadin faktaa puheillesi? xD
        Yllättyneet käsi ylös. xD
        Kun katsotaan tätäkin viestiketjua, niin ei liene yhtään epäselvää kumpiko meistä se metsästyksen vastainen on, kumpiko julkisyyttelee ja maalittaa täällä metsästäjiä jne yhtenään. Ei edelleenkään näitä piirteitä ainakaan minusta löydy. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli aiot jatkaa "itte oot" defenssillä ohittaaksesi kohdat missä vaadin faktaa puheillesi? xD
        Yllättyneet käsi ylös. xD
        Kun katsotaan tätäkin viestiketjua, niin ei liene yhtään epäselvää kumpiko meistä se metsästyksen vastainen on, kumpiko julkisyyttelee ja maalittaa täällä metsästäjiä jne yhtenään. Ei edelleenkään näitä piirteitä ainakaan minusta löydy. xD

        Juuri uutisissa oli juttua siitä salametsästysringistä, jossa on 35 syytettyä ja yli 200 takavarikoitua asetta. Syynä vuosia piilossa pysymistä on ihmetelty ja tutkija oli sitä mieltä että vaikenemisen kulttuuri antoi mahdollisuuden salametsästyksen jatkumiseen. Asiasta tietävät muut mm metsästäjät jopa pelotellaan olemaan hiljaa. Sama asia tapahtuu hirvenpyynnissä, jossa käytetään tutkakoira autolla passiin menetelmää. Eri palstoilla asiaa esiintuoneet ovat saaneet jopa uhkauksia ko asiasta. Myös sinun hyökkäykset asian julkituoneita kohtaan ovat kiistattomia. Näitten keskustelujen tarkoitus onkin ollut selvittää ko. asiaa ja siitä on saatu jo kiitettävästi koottua materiaalia. Joten kovasti kiitoksia niille harvoille, jotka on ottaneet osaa ja vielä suuremmat kiitokset niille, jotka ovat "vaienneet" suurimpana ryhmänä. Tämä todistaa, että asiasta tiedetään ja vaietaan. KIITOS!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri uutisissa oli juttua siitä salametsästysringistä, jossa on 35 syytettyä ja yli 200 takavarikoitua asetta. Syynä vuosia piilossa pysymistä on ihmetelty ja tutkija oli sitä mieltä että vaikenemisen kulttuuri antoi mahdollisuuden salametsästyksen jatkumiseen. Asiasta tietävät muut mm metsästäjät jopa pelotellaan olemaan hiljaa. Sama asia tapahtuu hirvenpyynnissä, jossa käytetään tutkakoira autolla passiin menetelmää. Eri palstoilla asiaa esiintuoneet ovat saaneet jopa uhkauksia ko asiasta. Myös sinun hyökkäykset asian julkituoneita kohtaan ovat kiistattomia. Näitten keskustelujen tarkoitus onkin ollut selvittää ko. asiaa ja siitä on saatu jo kiitettävästi koottua materiaalia. Joten kovasti kiitoksia niille harvoille, jotka on ottaneet osaa ja vielä suuremmat kiitokset niille, jotka ovat "vaienneet" suurimpana ryhmänä. Tämä todistaa, että asiasta tiedetään ja vaietaan. KIITOS!

        Ja missä on ne tutkatrollin todisteet missä kohtaa sinun mielestä minä "puhut itsesi kanssa"?
        Ei näy edelleen, mutta tuota samaa öyhötystä ja metsästäjien julki syyttelyä ja maalittamista tulee taas liukuhihnalta. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja missä on ne tutkatrollin todisteet missä kohtaa sinun mielestä minä "puhut itsesi kanssa"?
        Ei näy edelleen, mutta tuota samaa öyhötystä ja metsästäjien julki syyttelyä ja maalittamista tulee taas liukuhihnalta. xD

        Lisäänpä tässä yllä olevaan kommenttiini, että kuten arvasinkin metsästystä vastustava tutkatrollimme vaikeni, kun pyysin häneltä faktaa väitteilleen.😂
        Tämä on hänelle tuttu toimintatapa. Toinen on se, että asia ohitetaan ja jatketaan metsästys vastaista uhoa toisessa yhteydessä.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri uutisissa oli juttua siitä salametsästysringistä, jossa on 35 syytettyä ja yli 200 takavarikoitua asetta. Syynä vuosia piilossa pysymistä on ihmetelty ja tutkija oli sitä mieltä että vaikenemisen kulttuuri antoi mahdollisuuden salametsästyksen jatkumiseen. Asiasta tietävät muut mm metsästäjät jopa pelotellaan olemaan hiljaa. Sama asia tapahtuu hirvenpyynnissä, jossa käytetään tutkakoira autolla passiin menetelmää. Eri palstoilla asiaa esiintuoneet ovat saaneet jopa uhkauksia ko asiasta. Myös sinun hyökkäykset asian julkituoneita kohtaan ovat kiistattomia. Näitten keskustelujen tarkoitus onkin ollut selvittää ko. asiaa ja siitä on saatu jo kiitettävästi koottua materiaalia. Joten kovasti kiitoksia niille harvoille, jotka on ottaneet osaa ja vielä suuremmat kiitokset niille, jotka ovat "vaienneet" suurimpana ryhmänä. Tämä todistaa, että asiasta tiedetään ja vaietaan. KIITOS!

        👍👍👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        👍👍👍

        Tapa se on tuokin omia kommenttejaan peukutella ja ohittaa se tosiasia missä sinua pyydetään todistamaan uhoasi itselleen vastaamisista.😂
        Kun ei faktaa löydy, niin tutkatrolli vaikenee.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapa se on tuokin omia kommenttejaan peukutella ja ohittaa se tosiasia missä sinua pyydetään todistamaan uhoasi itselleen vastaamisista.😂
        Kun ei faktaa löydy, niin tutkatrolli vaikenee.😂

        🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kyllä aloittaja on ihan oikeassa metsästyksen koko kieltämisen tarkoituksesta. Jo 80 luvulta asti on tehty jos jonkinmoisia rajoituksia. Polkuraudat, ketun myrkyt ja erilaiset mm ketun pesien hävittämiset ym on kielletty. Vihervasemmisto on erkaantunut luonnosta jo senverran paljon, etteivät erota enää sukupuoliakaan. Yhteenyörmäyksiä tulee varmasti syntymään metsästäjien ja viherpolitisoituneitten päättäjien osalta. Äänestyksissä tuleekin aina antaa ääni metsästyksestä ymmärtäville, joita on etenkin oikeistopuolieissa.

    • Anonyymi

      Tutkatrollimme joka sujuvasti vaikenemalla ohitti sitten kysymykseni missä vaadin faktoja hänen väitteilleen "vastailet itsellesi" aloitti jälleen palstan massatrollaamisen nostamalla muunmuassa lukuisia metsästäjiä syyllistäviä ketjuja ohi tämän keskustelun pääasiana jälleen pyrkimys metsästäjien julkiseen maalittamiseen.
      Että sellainen tämä "seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt" metsästyksen vastustaja.😂

    • Anonyymi

      Metsästystä vastustavien vihreiden ja vasemmiston ideologiahan on se, että vika ja ongelmat ovat kaikkialla muualla, mutta ei heissä itsessään.
      Tämähän on jo kaikille tuttua kuten tälläkin palstalla olemme tottuneet, että metsästystä vastustavat ne jotka eivät metsästä ja pyrkivät näin maalittamaan siksi metsästäjät suurimmiksi syntisiksi jonka vain metsästys vastaiseen ideologiaan kääntyminen pelastaa. Eli tämä kaiken vastustaminen on eräänlainen uusi uskonto.
      "Kaikki se mistä minä en pidä pitää kieltää"
      Nämä kaiken vastustajat öyhöttävät taas televisiossa.
      "Luontokato" termillähän pyritään kieltämään ja vastustamaan myös sitä ideologista vastapuolta eli maa ja metsätaloutta. Eli jälleen se mitä "minä en tarvi tai millä en elä pitää kieltää"
      Sopii vain kysyä kuinka moni viherideologisti jättää pyyhkimättä takapuolensa suomalaiseen paperiin, jättää käyttämättä pahvisia kartonkeja niin ruokatuotteissa kuin lähes kaikessa kaupallisissa yhteyksissä, kuinka moni jättää asumatta puuta sisältävissä asunnoissa jne jne sillä nämä kaikki tulevat metsätaloudestamme.
      Kuinka moni jättää syömättä kotimaisen viljantuottajan aikaansaannoksia koska se taas tulee "kamalasta maataloudestamme"?
      Sama "ilmastonmuutos" humpuukissakin. "Kielletään polttomoottorit kun minä en niitä tarvitse"
      Silti tälle porukalle kelpaa kaikki kumipyörin kuljetettu tavara, lentomatkailu, julkinen liikenne ja sama porukka valittaa inflaatiosta joka on sidonnainen polttoaineiden hintaan. Eli mikään kaupallinen tuote ei saa kallistua, mutta polttoainelitran hinta pitää olla 5e/L.
      Erikoista, että moni ei näe tämän uususkonto porukan kaksinaismoralismia ja suoranaista tyhmyyttä. Sama koskee tätä metsästyksen vastustajien idiotismia.

      • Anonyymi

        Tulee mieleen 70 luvun radikaali vasemmistolainen nuorisoliike.Eräs slogani on jäänyt tuolta ajalta mieleen heiltä: "sitten kun vallankumous tulee niin nämä ja nämä ammutaan ensimmäisenä"...Kuka milloinkin oli maalitauluna.Olivat 100% varmoja että saavat vallankumouksen aikaan ja kommunistisen hallinnon suomeen.Kävivät opintomatkoilla ihanassa neuvostoliitossa...Täysin aivopestyjä idiootteja.Herrojen penskathan siellä silloin lähinnä mouhusivat kommunismin ihanuutta,nuori Björn Wahlroos muun muassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulee mieleen 70 luvun radikaali vasemmistolainen nuorisoliike.Eräs slogani on jäänyt tuolta ajalta mieleen heiltä: "sitten kun vallankumous tulee niin nämä ja nämä ammutaan ensimmäisenä"...Kuka milloinkin oli maalitauluna.Olivat 100% varmoja että saavat vallankumouksen aikaan ja kommunistisen hallinnon suomeen.Kävivät opintomatkoilla ihanassa neuvostoliitossa...Täysin aivopestyjä idiootteja.Herrojen penskathan siellä silloin lähinnä mouhusivat kommunismin ihanuutta,nuori Björn Wahlroos muun muassa.

        Muistan tuon ajan hyvin,nimittäin kuuluin Veikko Vennamon joukkoihin. Veteraanimme olivat saastaa ja lottia haukuttiin...Taisteluni kommunisteja vastaan kumpusi syvältä oikeudenmukaisuudestani ja sama voima kumpuaa puolustaessani rehellisen riistanhoitotyön ja metsästyksen puolesta. Tutkat ovat pahinta mikä pilaa koko hirvenpyynnin. Olemme jokainen hirvestäjä tietoisia tämän laitteen tuomista ongelmista, joka koskee vain hirvenpyyntiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan tuon ajan hyvin,nimittäin kuuluin Veikko Vennamon joukkoihin. Veteraanimme olivat saastaa ja lottia haukuttiin...Taisteluni kommunisteja vastaan kumpusi syvältä oikeudenmukaisuudestani ja sama voima kumpuaa puolustaessani rehellisen riistanhoitotyön ja metsästyksen puolesta. Tutkat ovat pahinta mikä pilaa koko hirvenpyynnin. Olemme jokainen hirvestäjä tietoisia tämän laitteen tuomista ongelmista, joka koskee vain hirvenpyyntiä.

        Tutkatrollimme jälleen massatrollaamis innostuksen jälkeen tuokoon siis meille tänne vihdoin todisteeksi tästä keskustelusta, että missä minä uhosi mukaan "keskustelen itseni kanssa"?😅
        Vai ohitatko jälleen aiheen ja kuvittelet puheita muuttamalla, että valheesi unohdetaan ja voit jatkaa metsästäjien maalittamista ja perusteetonta syyllistämistäsi vanhaan malliin metsästystä vastustaessasi?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkatrollimme jälleen massatrollaamis innostuksen jälkeen tuokoon siis meille tänne vihdoin todisteeksi tästä keskustelusta, että missä minä uhosi mukaan "keskustelen itseni kanssa"?😅
        Vai ohitatko jälleen aiheen ja kuvittelet puheita muuttamalla, että valheesi unohdetaan ja voit jatkaa metsästäjien maalittamista ja perusteetonta syyllistämistäsi vanhaan malliin metsästystä vastustaessasi?😂

        Tuon virren sää osaat vissiis unissaaski? Ja jatkat saman toistoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon virren sää osaat vissiis unissaaski? Ja jatkat saman toistoa.

        Mutta sinulla ei ole pokkaa vastata siihen missä voisit todistaa syytöksesi minua kohtaan täällä tuomalla tähän kaikkien nähtäväksi sellaiset keskusteluketjut esimerkiksi tästä avauksesta jossa väität minun keskustelevan itseni kanssa?😂
        Ei näy ei kuulu, mutta sujuvasti ohitat aiheen vaikenemalla kun todisteita pskapuheillesi et löydä 😅
        Sitävastoin massatrollaat ja nostat lukuisia muita ketjuja joiden pääteema on sinulle tuttu eli metsästäjien julkimaalittaminen ja syyttely ja yrität sillä keinoin hukata tämän keskusteluketjuni omien metsästys vastaisten öyhötyksiesi alle.🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sinulla ei ole pokkaa vastata siihen missä voisit todistaa syytöksesi minua kohtaan täällä tuomalla tähän kaikkien nähtäväksi sellaiset keskusteluketjut esimerkiksi tästä avauksesta jossa väität minun keskustelevan itseni kanssa?😂
        Ei näy ei kuulu, mutta sujuvasti ohitat aiheen vaikenemalla kun todisteita pskapuheillesi et löydä 😅
        Sitävastoin massatrollaat ja nostat lukuisia muita ketjuja joiden pääteema on sinulle tuttu eli metsästäjien julkimaalittaminen ja syyttely ja yrität sillä keinoin hukata tämän keskusteluketjuni omien metsästys vastaisten öyhötyksiesi alle.🤭

        Kysyn sinulta: Missä kohtaa maalitan metsästäjiä, jos tuon esille tutkan käytön ja sitä väärinkäyttävät jotkut koiramiehet. En ole saanut kysymykseeni vastausta sinulta, vaan ohitat kaiken maalittamalla ja haukkumalla, sekä sotkemalla ketjuihin missä en ole ikinä kirjoitellut mitään. Olet saattanut itsesi naurunalaiseksi metsästäjien keskuudessa. Turha on yrittää puolustella metsästäjiä, jotka tekevät tätä hulluutta ja aiheuttavat häpeää kunnon erämiehille. Et tiedä hönkäsenpöläystä asiasta tai olet itse syyllistynyt ko. mets.muotoon, jos sitä nyt ylipäätään voi metsästykseksi sanoa. Lopeta jo tuommoinen naurettava höpötys ja hae vaikka apua, jos on noinvaikeaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysyn sinulta: Missä kohtaa maalitan metsästäjiä, jos tuon esille tutkan käytön ja sitä väärinkäyttävät jotkut koiramiehet. En ole saanut kysymykseeni vastausta sinulta, vaan ohitat kaiken maalittamalla ja haukkumalla, sekä sotkemalla ketjuihin missä en ole ikinä kirjoitellut mitään. Olet saattanut itsesi naurunalaiseksi metsästäjien keskuudessa. Turha on yrittää puolustella metsästäjiä, jotka tekevät tätä hulluutta ja aiheuttavat häpeää kunnon erämiehille. Et tiedä hönkäsenpöläystä asiasta tai olet itse syyllistynyt ko. mets.muotoon, jos sitä nyt ylipäätään voi metsästykseksi sanoa. Lopeta jo tuommoinen naurettava höpötys ja hae vaikka apua, jos on noinvaikeaa

        Sinun on ihan turha yrittää muuttaa puheenaihetta kipeältä asialta mihin sinulla ei ole antaa minkäänlaista faktaa.😅
        Kuten tiedämme ohitat aina sinulle esitetyt kysymykset "itte oot" defenssillä vain siksi, koska sinä et kykene antamaan minkäänlaisia todisteita niin minua kuin muitakin metsästäjiä koskeviin syytöksiisi.
        Sinulle minun ei tarvi kertoa sitä mitä sinä itse täällä teet sillä tiedät sen itsekin että pääasiasi on Vain ja ainoastaan metsästäjien julkinen maalittaminen joka on myös rikos.
        Tuon tietää myös muut palstaa lukeneet ovathan sinun metsästys vastaiset trollisi tulleet täällä kaikille tutuiksi 20 vuoden aikana.
        Kuten sanottua sinulle ei riitä yksi ketju samaan aiheeseen vaan nostat täältä summanmutikassa kymmeniä päasiassa metsästäjiä syyllistäviä ketjuja joissa toistelet samaa oksennustasi kuin vajaa älyinen kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
        Kuten kaikki täällä tiedämme olet henkisesti todella huonossa kunnossa ja sen kertoo jokainen kommenttisi täällä ja se ääretön viha mikä niistä kumpuaa. Jos olisit metsästäjä, niin sinulle ei myönnettäisi aselupaa ja jos sellaisia olisi, niin lääkäri olisi velvoitettu ilmoittamaan tuosta viranomaisille, että henkinen vointisi ei ole sovelias ampuma aseen hallussapitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun on ihan turha yrittää muuttaa puheenaihetta kipeältä asialta mihin sinulla ei ole antaa minkäänlaista faktaa.😅
        Kuten tiedämme ohitat aina sinulle esitetyt kysymykset "itte oot" defenssillä vain siksi, koska sinä et kykene antamaan minkäänlaisia todisteita niin minua kuin muitakin metsästäjiä koskeviin syytöksiisi.
        Sinulle minun ei tarvi kertoa sitä mitä sinä itse täällä teet sillä tiedät sen itsekin että pääasiasi on Vain ja ainoastaan metsästäjien julkinen maalittaminen joka on myös rikos.
        Tuon tietää myös muut palstaa lukeneet ovathan sinun metsästys vastaiset trollisi tulleet täällä kaikille tutuiksi 20 vuoden aikana.
        Kuten sanottua sinulle ei riitä yksi ketju samaan aiheeseen vaan nostat täältä summanmutikassa kymmeniä päasiassa metsästäjiä syyllistäviä ketjuja joissa toistelet samaa oksennustasi kuin vajaa älyinen kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
        Kuten kaikki täällä tiedämme olet henkisesti todella huonossa kunnossa ja sen kertoo jokainen kommenttisi täällä ja se ääretön viha mikä niistä kumpuaa. Jos olisit metsästäjä, niin sinulle ei myönnettäisi aselupaa ja jos sellaisia olisi, niin lääkäri olisi velvoitettu ilmoittamaan tuosta viranomaisille, että henkinen vointisi ei ole sovelias ampuma aseen hallussapitoon.

        Näkee että olet todella pahassa jamassa, mutta puhu jonkun asiantuntijan kanssa harhoistasi ja tuntemastasi vihasta niitä kohtaan joittenka ajatukset ovat sinusta ärsyttäviä. Myös se katkeruus mikä sinulla on rehellistä metsästystä kohtaan johtunee ilm. Siitä ettei sinulle ole myönnetty aselupia, tai olet ne menettänyt. Me rehelliset metsästäjät pidämme oikeuden puolesta puhuvien metsästäjien puolta ja kaltaisesi vihanlietsojat kuuluu muualle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näkee että olet todella pahassa jamassa, mutta puhu jonkun asiantuntijan kanssa harhoistasi ja tuntemastasi vihasta niitä kohtaan joittenka ajatukset ovat sinusta ärsyttäviä. Myös se katkeruus mikä sinulla on rehellistä metsästystä kohtaan johtunee ilm. Siitä ettei sinulle ole myönnetty aselupia, tai olet ne menettänyt. Me rehelliset metsästäjät pidämme oikeuden puolesta puhuvien metsästäjien puolta ja kaltaisesi vihanlietsojat kuuluu muualle.

        Ja jälleen projektio.😂
        Turkatrollin metsästys vastaisen päätyösi puolustelu takeltelee nyt tosissaan, kun et taaskaan keksi mitään omaa, vaan toistelet niitä samoja sanoja mitä sinun toiminnastasi kerrotaan. 😅
        "Itte oot" defenssi on näemmä jäänyt hiekkalaatikolta niin tiukkaan elämääsi ettet kykene käymään pienintäkään dialogia kommenttiesi puolustamisiksi. Ja kuten tiedämme mitään faktaa ja todisteita et edelleenkään kykene syytöksiisi muita kohtaan tuomaan.😂🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen projektio.😂
        Turkatrollin metsästys vastaisen päätyösi puolustelu takeltelee nyt tosissaan, kun et taaskaan keksi mitään omaa, vaan toistelet niitä samoja sanoja mitä sinun toiminnastasi kerrotaan. 😅
        "Itte oot" defenssi on näemmä jäänyt hiekkalaatikolta niin tiukkaan elämääsi ettet kykene käymään pienintäkään dialogia kommenttiesi puolustamisiksi. Ja kuten tiedämme mitään faktaa ja todisteita et edelleenkään kykene syytöksiisi muita kohtaan tuomaan.😂🤭

        Ja jälleen erektio! Etkö tosiaan parempaan pysty, kaikkien tuntema tutkapelle, joka syyttää muita, siitä mitä itse on? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Todisteita todisteita vaaditaan sinulta tutkapelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen erektio! Etkö tosiaan parempaan pysty, kaikkien tuntema tutkapelle, joka syyttää muita, siitä mitä itse on? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Todisteita todisteita vaaditaan sinulta tutkapelle.

        Sinnikäs on inttämään ja vääristelemään ajavien tutkakoirien kanssa käytyä jahtia, jos sitä voi jahdiksi sanoa. Ei ole muuten ikinä päässyt hirveä ampumaan, kuin puhelimesta seuraamalla ja autolla passiin... Sankarpoika jylhän kuusiston...Hahh hahh haaaa ja väittää vanhoja erämiehiä metsästyksen vastustajaksi. Varmaan vastustetaankin tutkapellen harrastamaa tutkakoira ja autolla passiin jahtia. Olet häpäissyt itsesi tutkapelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinnikäs on inttämään ja vääristelemään ajavien tutkakoirien kanssa käytyä jahtia, jos sitä voi jahdiksi sanoa. Ei ole muuten ikinä päässyt hirveä ampumaan, kuin puhelimesta seuraamalla ja autolla passiin... Sankarpoika jylhän kuusiston...Hahh hahh haaaa ja väittää vanhoja erämiehiä metsästyksen vastustajaksi. Varmaan vastustetaankin tutkapellen harrastamaa tutkakoira ja autolla passiin jahtia. Olet häpäissyt itsesi tutkapelle.

        Ja tässä mainio esimerkki metsästystä vastustavan tutkatrollimme itsensä kanssa käydystä keskustelusta.😂
        Metsästyksen vastustaminen näyttää olevan yksinäistä puuhaa, kun ainoa keskustelukumppani on peilikuva.🤭
        Niin että missäs ne on todisteet siitä, kun tuolla ylempänä syytit minua että vastailen itselleni? Tuo nyt niitä todisteita joskus tänne kaikkien näytille tai muuten öyhötyksesi jatkuvat samalla mallilla kuin 20 vuotta eli harhaisen vihaa täynnä olevan henkisen epätasapainosi tuottamaa metsästys vastaista propagandaa vailla mitään järkeviä perusteluja.😂🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tässä mainio esimerkki metsästystä vastustavan tutkatrollimme itsensä kanssa käydystä keskustelusta.😂
        Metsästyksen vastustaminen näyttää olevan yksinäistä puuhaa, kun ainoa keskustelukumppani on peilikuva.🤭
        Niin että missäs ne on todisteet siitä, kun tuolla ylempänä syytit minua että vastailen itselleni? Tuo nyt niitä todisteita joskus tänne kaikkien näytille tai muuten öyhötyksesi jatkuvat samalla mallilla kuin 20 vuotta eli harhaisen vihaa täynnä olevan henkisen epätasapainosi tuottamaa metsästys vastaista propagandaa vailla mitään järkeviä perusteluja.😂🤭

        Niinhän tuo näyttää olevan yksinäistä puuhaa sinullekin. Eipä sinua kukaan puolusta ja syy on totuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän tuo näyttää olevan yksinäistä puuhaa sinullekin. Eipä sinua kukaan puolusta ja syy on totuudessa.

        Noniin, eli vihdoin alat myöntämään itsesi kanssa käyväsi juttutuokiot.🤭😂
        Melko epätoivoista vastustaa yksin metsästystä 300 000 metsästäjää vastaan.😂
        Missäs ne teidän vihreiden ja vasemmiston muut öyhöttäjät luuhaavat, kun eivät anna sinulle tulitukea? Odottelevat heinäkuuta ja mannerheimintielle istumista vai kiukuttelemassa miksi Venäjän rajoja ei saaada auki? 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noniin, eli vihdoin alat myöntämään itsesi kanssa käyväsi juttutuokiot.🤭😂
        Melko epätoivoista vastustaa yksin metsästystä 300 000 metsästäjää vastaan.😂
        Missäs ne teidän vihreiden ja vasemmiston muut öyhöttäjät luuhaavat, kun eivät anna sinulle tulitukea? Odottelevat heinäkuuta ja mannerheimintielle istumista vai kiukuttelemassa miksi Venäjän rajoja ei saaada auki? 😂

        Itsepä tuon itsestäsi sanot. Minulla on puolellani enemmän laillista metsästystä puolustavia, kuin sinun elokapinalliset, ja sairaat öyhötyksesi. Olet pahasti luonnehäiriöinen ja todellinen riidankylväjä. Ilmeisesti olet menettänyt aseet, jos niitä ikinä sinulla on ollutkaan, kun puolustat laittomia metsästystapoja, joista keskustellessa alat haukkumaan metsästäjiä. Paljastan kaikki sinun metsästäjiä leimaavat kirjoituksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsepä tuon itsestäsi sanot. Minulla on puolellani enemmän laillista metsästystä puolustavia, kuin sinun elokapinalliset, ja sairaat öyhötyksesi. Olet pahasti luonnehäiriöinen ja todellinen riidankylväjä. Ilmeisesti olet menettänyt aseet, jos niitä ikinä sinulla on ollutkaan, kun puolustat laittomia metsästystapoja, joista keskustellessa alat haukkumaan metsästäjiä. Paljastan kaikki sinun metsästäjiä leimaavat kirjoituksesi.

        Ja jälleen projektio kun et muuhun taaskaan kykene.😂
        No annan jälleen sinulle mahdollisuuden todistaa puheesi muuten ne menevät vain metsästyksen vastustajan öyhötyksiksi.

        Eli näytä meille tästä keskustelusta ne puheenvuorot missä väitteesi mukaan keskustelen itseni kanssa?
        Toisekseen missä on yksikin sellainen kommenttini missä väitteesi mukaan puolustelisin laittomia metsästystapoja?
        Kolmanneksi näytä meille kaikille yksikin sellainen kommenttini missä haukkuisin metsästäjiä?

        Annas kun arvaan. Yhtään faktaa et tänne tuo näytille, päädyt tyypilliseen "itte oot" defenssiin tai ohitat koko keskustelun jälleen ja jatkat metsästäjien maalittamistasi massatrollauksissasi😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen projektio kun et muuhun taaskaan kykene.😂
        No annan jälleen sinulle mahdollisuuden todistaa puheesi muuten ne menevät vain metsästyksen vastustajan öyhötyksiksi.

        Eli näytä meille tästä keskustelusta ne puheenvuorot missä väitteesi mukaan keskustelen itseni kanssa?
        Toisekseen missä on yksikin sellainen kommenttini missä väitteesi mukaan puolustelisin laittomia metsästystapoja?
        Kolmanneksi näytä meille kaikille yksikin sellainen kommenttini missä haukkuisin metsästäjiä?

        Annas kun arvaan. Yhtään faktaa et tänne tuo näytille, päädyt tyypilliseen "itte oot" defenssiin tai ohitat koko keskustelun jälleen ja jatkat metsästäjien maalittamistasi massatrollauksissasi😂

        Ei tarvitse mainita kuin sana tutka, niin silloin räksytys ja haukkuminen alkaa yms yms. Raukka mikä raukka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse mainita kuin sana tutka, niin silloin räksytys ja haukkuminen alkaa yms yms. Raukka mikä raukka.

        Kun verrataan sinun öyhötyksiä ja minun kommentteja, niin Einstein ei tarvi olla huomatakseen kumpiko täällä metsästäjiä haukkuu.😂
        Sinulle yhdenkin viestin kirjoittaminen ilman ettet haukkuisi metsästäjiä on käytännössä mahdotonta. Mutta mikäpäs metsästyksen vastustaja se olisikaan kuka ei tuota metsästys vihaansa yhtenään trollaisi.🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun verrataan sinun öyhötyksiä ja minun kommentteja, niin Einstein ei tarvi olla huomatakseen kumpiko täällä metsästäjiä haukkuu.😂
        Sinulle yhdenkin viestin kirjoittaminen ilman ettet haukkuisi metsästäjiä on käytännössä mahdotonta. Mutta mikäpäs metsästyksen vastustaja se olisikaan kuka ei tuota metsästys vihaansa yhtenään trollaisi.🤭

        Lisään vielä edelliseen viestiini, että oikein tiesin jälleen että faktaan et kykene. Ainoastaan trolliöyhötykseesi.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään vielä edelliseen viestiini, että oikein tiesin jälleen että faktaan et kykene. Ainoastaan trolliöyhötykseesi.😂

        Et kykene asia keskusteluun rehellisten metsästäjien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et kykene asia keskusteluun rehellisten metsästäjien kanssa.

        Kumpikos se täällä maalittaa metsästäjiä heitä yhtenään halveksien?😂
        Kuten sanottua et löydä täältä yhtään kommenttiani missä en kykenisi asia keskusteluun metsästäjien kanssa. Sinä metsästyksen vastustajahan et sellainen ole ja te olette juuri se sakki jota halveksin ja takaan, että kanssasi en tule koskaan käymään yhtään asiallista keskustelua.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumpikos se täällä maalittaa metsästäjiä heitä yhtenään halveksien?😂
        Kuten sanottua et löydä täältä yhtään kommenttiani missä en kykenisi asia keskusteluun metsästäjien kanssa. Sinä metsästyksen vastustajahan et sellainen ole ja te olette juuri se sakki jota halveksin ja takaan, että kanssasi en tule koskaan käymään yhtään asiallista keskustelua.😂

        Elikkä vastustat rehtiä ja rehellistä metsästystä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elikkä vastustat rehtiä ja rehellistä metsästystä?

        Edelleenkään et yhtään sellaista kommenttiani täältä löydä herra metsästyksen vastustaja tutkatrolli.😂
        Mites meni omasta mielestäsi tämä eilis iltainen massatrollaamis hetkesi? 20 metsästys vastaista öyhöavaustasi etusivulle vajaassa tunnissa.🤭
        Pelkäätkö, että metsästys vastaisuutesi täällä jää muuten unholaan joten käyt sinua lainaten "asiallista keskustelua ja asiallisia avauksia" ja näiden ketjujen otsakkeista voimmekin jo yksin päätellä keskusteluketjun "asiallisuuden"😂
        Kyllä menee epätoivoiseksi herra metsästyksen vastustaja.🤭


    • Anonyymi

      Kuten tässä avauksessanikin puhuin siitä metsästyksen vastustajien kovasta työstä ja sodasta mitä he käyvät 24/7 metsästäjiä ja metsästystä vastaan sai hyvän esimerkin tällä palstalla eilen.
      Tämä metsästystä henkeen ja vereen vastustava tutkatrolli palsta"ystävämme" joka yrittää täällä esiintyä metsästäjänä "olen seitsemällä vuosikymmenellä metsästänyt" mutta silti päätyönään maalittaa ja julkisyyttelee metsästäjiä vuodesta toiseen lienee tehnyt oman metsästys vastaisen massatrollaamisen ennätyksensä.
      Kello 23-00 välisenä aikana nostaen 20 metsästys vastaista avaustaan etusivulle muutaman minuutin välein kertoo melkoisesti tämän herran toiminnan tarkoituksesta.
      Tämän satusedän toivottomuudesta kyllä kertoo tuo että oman agendan ajaminen ei jää yhteen ketjuun, vaan sitä pitää haja-ampua useisiin ketjuihin kuin antaen ilmi, että metsästys vastaisuus olisi yleistäkin, vaikka totuus on se että se lähtee yksinomaan tämän yhden syvästi metsästys ja metsästäjä vihaansa upottautuneen metsästystä vastustavan raukan elämän ainoasta tehtävästä. Joka päivä vuoden ympäri metsästys vihaansa täällä lietsoten. Tästä jokainen voi päätellä henkilön mielen tasapainoisuuden tilan joka ei todellakaan ole sillä tasolla mikä terveen ja tasapainoisen ihmisen elämä normaalisti olisi.

      • Anonyymi

        😂 Saatpahan jahdata välillä yksiössäsi istuen, kun hirvien perässä ei tarvitse ajella ja koiria noutaen. Hyvää harjoitustajan se vain on käyttää älypuhelinta. No saat olla päivän huoletta, kun minä nykäisen lynksini käyntii ja karautan tuntirin taa pilikille hakemaan rautuja evääksi ensiviikon päiviä varten. Samalla vien polttoainetta kaverieni kesätöille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂 Saatpahan jahdata välillä yksiössäsi istuen, kun hirvien perässä ei tarvitse ajella ja koiria noutaen. Hyvää harjoitustajan se vain on käyttää älypuhelinta. No saat olla päivän huoletta, kun minä nykäisen lynksini käyntii ja karautan tuntirin taa pilikille hakemaan rautuja evääksi ensiviikon päiviä varten. Samalla vien polttoainetta kaverieni kesätöille.

        Noniin, myönnät metsästys vastaisuutesi. Se on hyvä, sillä se on osa paranemis prosessiasi. xD
        Tuolla ikuisella metsästäjä vihallasihan sinä et saavuta mitään, vaikka kuvittelet että näin olisi. Kysynkin mitä olet aikaansaanut metsästyksen lopettamiseksi tällä sinun metsästyksen vastaisella trollaamisellasi viimeisen 20 vuoden aikana täällä?
        Ei ainakaan metsästäjien tai metsästyksen vähenemisenä sillä metsästäjämäärät ovat yhäkin kasvavia ja naiset ovat tulleet isona osana uusista kortin suorittaneista metsästyksen pariin.
        Tämähän tietenkin harmittaa siellä naisvaltaisella vihervasemmisto sektorilla miten näin "julmaan ja kamalaan harrastukseen voikaan sivistyneet naiset sotkeentua" xD
        No, meinaatko jatkaa tulevana iltanasi tätä useassa persoonassasi esiintymistä mikä välillä kattaa metsästäjänä lappilaisena kalastajana yms esiintymisen?
        Ainoa vaan, että tuo ideologinen vastustus porras luonnosta erkaantuneena asuu pääasiassa siellä helsingissä mistä sinäkin tätä massatrollaamistasi suoritat. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noniin, myönnät metsästys vastaisuutesi. Se on hyvä, sillä se on osa paranemis prosessiasi. xD
        Tuolla ikuisella metsästäjä vihallasihan sinä et saavuta mitään, vaikka kuvittelet että näin olisi. Kysynkin mitä olet aikaansaanut metsästyksen lopettamiseksi tällä sinun metsästyksen vastaisella trollaamisellasi viimeisen 20 vuoden aikana täällä?
        Ei ainakaan metsästäjien tai metsästyksen vähenemisenä sillä metsästäjämäärät ovat yhäkin kasvavia ja naiset ovat tulleet isona osana uusista kortin suorittaneista metsästyksen pariin.
        Tämähän tietenkin harmittaa siellä naisvaltaisella vihervasemmisto sektorilla miten näin "julmaan ja kamalaan harrastukseen voikaan sivistyneet naiset sotkeentua" xD
        No, meinaatko jatkaa tulevana iltanasi tätä useassa persoonassasi esiintymistä mikä välillä kattaa metsästäjänä lappilaisena kalastajana yms esiintymisen?
        Ainoa vaan, että tuo ideologinen vastustus porras luonnosta erkaantuneena asuu pääasiassa siellä helsingissä mistä sinäkin tätä massatrollaamistasi suoritat. xD

        AJAVA TUTKAKOIRA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AJAVA TUTKAKOIRA.

        Ja siinä on sinun elämäsi suurin ongelma jonka takia uhraat täällä 20 vuotta elämästäsi maalittaen ja syyllistäen kaikki metsästäjät omalla ongelmallasi. xD


    • Anonyymi

      Nostetaanpa tämä asia keskustelu ketju taas etusivulle tuon metsästystä vastustavan tutkatrollaajan harmiksi.
      Hänhän nimenomaan yrittää piilottaa öyhötystensä alle kaikki asialliset metsästys aiheet ja tuo pelkkiä metsästäjiä maalittavia ketjuja ylös.

    • Anonyymi

      Mutta onneksi salametsästys on vielä voimissaan.

    • Anonyymi

      Näyttää olevan kovasti hampaankolossa kaikkia "metsästyksen vastustajia" kohtaan. Ja kerrottavaa riittää. Itsekin pyyntihommia tekevänä en ollenkaan jaksa ymmärtää, että jollain voi nuppi käydä noin kuumana. Jos omaa aselupia, tuollainen kiihkoilu ei edes ole kovasti toivottavaa.
      Ja kaikki jotka on vähänkin eri mieltä, leimataan kiireesti joiksikin "vihervassareiksi". No, jos siitä saat kunnon kiksit, anna aloittaja palaa omaan tyyliisi!

      • Anonyymi

        No, metsästyksen vastustaminen kertoo lähinnä ihmisen sivistymättömyydestä ja luonnosta erkaantumisesta.
        Metsästys on ihan yhtä normaalia toimintaa ollut luonnossa aina tekee sitä sitten kettu, huuhkaja saati ihminen.
        Sekin on myös faktaa, että metsästystä eniten vastustavat henkilöt ovat poliittisesti vihreissä ja vasemmistossa. Tämän esille tuominen ei ole leimaavaa saati kiihkoilevaa, vaan täysin faktaan perustuva väite.
        Jos sinua hävettää metsästys vastaisuutesi ja sen leimaaminen vihervasemmistoon, niin silloin ongelma on sinulla itselläsi ei viestin tuojalla.

        Totuus myös on se, että tämä marginaali sakki tekee tällä hetkellä kaikkensa metsästyksen alasajamiseksi ja jos se on sinulle ok asia, niin ei sinua silloin metsästys kiinnosta tipan vertaa, vaikka kuinka yrittäisit valehdella metsästystä harrastavasi.
        Metsästyksen vastustajille on myös tyypillistä tuo sinunkin kommentista ilmi tuleva asia eli ensin provosoidaan tarkoituksella ja sitten aletaan uhriutumaan ja julkisesti syyttelemään, että "ei tuollainen henkilö ole sovelias aseen hallussapitoon" eli juurikin tuo käytös on teidän tarkoituskin.
        Jostain kumman syystä yksikään metsästyksen vastustaja ei kykene minkäänlaiseen asialliseen keskusteluun, vaan sieltä suunnasta se kiihko ja viha tulee kaikista silmiinpistävämmin.

        Meillä metsästäjillä on oikeus reakoida tuon porukan provosointiin, sillä jos heille/teille annetaan yksinomaan tila perusteetta maalittaa metsästäjiä ja kritisoida harrastustamme se on ikäänkuin yleinen hyväksyntä siihen. Silloinhan he saavatkin juuri suurta yleisöä ja mediaa hyväksi käyttäen ajettua metsästys vastaisuutta kansaan saati sitten parlamentaarisesti lakeihin ja asetuksiin.
        Siksi olenkin ottanut hampaisiini tätä palstaa ammatikseen trollaavan henkilön jonka pääasianaan on vain metsästäjien mustamaalaaminen ja perusteeton syyttäminen. En hyväksy sellaista ollenkaan eikä se kuulu tälle palstalle, vaan sille on tehty oma palsta metsästyksen vastustajat. Ymmärrän kyllä, että hän/sinä ei siellä viihdy, koska sillä palstalla ei ole lukijoita eikä se palvele hänen/sinun tarpeitaan provosointiin, sillä vain metsästäjien näyttäminen riitelevinä ihmisinä olisi hänelle voitto siksi hän/sinä esiintyy täällä metsästäjää esittäen, että hän saisi toiminnallaan mahdollisen uuden palstalukijan saamaan sellaiseen käsitykseen, että metsästäjät riitelee täällä keskenään ja kaikki muka yhtäkkiä olisivatkin ajamassa oman harrastuksemme alasajoa.
        Mitä muuta hyötyä metsästyksen vastustaja sitten saisi siitä, että hän/sinä nostaa yössä parhaimmillaan parikymmentä metsästäjiä maalittavaa ja kritisoivaa öyhöketjua etusivulle? Ei ainakaan sitä, että metsästys saataisiin näkymään muille positiivisessa valossa. Siksi hänen trollaamiseen puutun, koska palsta moderoija joka on itsekin metsästyksen vastustaja eikä sitä tee eikä siisti tätä palstaa tuosta vastustaja trollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, metsästyksen vastustaminen kertoo lähinnä ihmisen sivistymättömyydestä ja luonnosta erkaantumisesta.
        Metsästys on ihan yhtä normaalia toimintaa ollut luonnossa aina tekee sitä sitten kettu, huuhkaja saati ihminen.
        Sekin on myös faktaa, että metsästystä eniten vastustavat henkilöt ovat poliittisesti vihreissä ja vasemmistossa. Tämän esille tuominen ei ole leimaavaa saati kiihkoilevaa, vaan täysin faktaan perustuva väite.
        Jos sinua hävettää metsästys vastaisuutesi ja sen leimaaminen vihervasemmistoon, niin silloin ongelma on sinulla itselläsi ei viestin tuojalla.

        Totuus myös on se, että tämä marginaali sakki tekee tällä hetkellä kaikkensa metsästyksen alasajamiseksi ja jos se on sinulle ok asia, niin ei sinua silloin metsästys kiinnosta tipan vertaa, vaikka kuinka yrittäisit valehdella metsästystä harrastavasi.
        Metsästyksen vastustajille on myös tyypillistä tuo sinunkin kommentista ilmi tuleva asia eli ensin provosoidaan tarkoituksella ja sitten aletaan uhriutumaan ja julkisesti syyttelemään, että "ei tuollainen henkilö ole sovelias aseen hallussapitoon" eli juurikin tuo käytös on teidän tarkoituskin.
        Jostain kumman syystä yksikään metsästyksen vastustaja ei kykene minkäänlaiseen asialliseen keskusteluun, vaan sieltä suunnasta se kiihko ja viha tulee kaikista silmiinpistävämmin.

        Meillä metsästäjillä on oikeus reakoida tuon porukan provosointiin, sillä jos heille/teille annetaan yksinomaan tila perusteetta maalittaa metsästäjiä ja kritisoida harrastustamme se on ikäänkuin yleinen hyväksyntä siihen. Silloinhan he saavatkin juuri suurta yleisöä ja mediaa hyväksi käyttäen ajettua metsästys vastaisuutta kansaan saati sitten parlamentaarisesti lakeihin ja asetuksiin.
        Siksi olenkin ottanut hampaisiini tätä palstaa ammatikseen trollaavan henkilön jonka pääasianaan on vain metsästäjien mustamaalaaminen ja perusteeton syyttäminen. En hyväksy sellaista ollenkaan eikä se kuulu tälle palstalle, vaan sille on tehty oma palsta metsästyksen vastustajat. Ymmärrän kyllä, että hän/sinä ei siellä viihdy, koska sillä palstalla ei ole lukijoita eikä se palvele hänen/sinun tarpeitaan provosointiin, sillä vain metsästäjien näyttäminen riitelevinä ihmisinä olisi hänelle voitto siksi hän/sinä esiintyy täällä metsästäjää esittäen, että hän saisi toiminnallaan mahdollisen uuden palstalukijan saamaan sellaiseen käsitykseen, että metsästäjät riitelee täällä keskenään ja kaikki muka yhtäkkiä olisivatkin ajamassa oman harrastuksemme alasajoa.
        Mitä muuta hyötyä metsästyksen vastustaja sitten saisi siitä, että hän/sinä nostaa yössä parhaimmillaan parikymmentä metsästäjiä maalittavaa ja kritisoivaa öyhöketjua etusivulle? Ei ainakaan sitä, että metsästys saataisiin näkymään muille positiivisessa valossa. Siksi hänen trollaamiseen puutun, koska palsta moderoija joka on itsekin metsästyksen vastustaja eikä sitä tee eikä siisti tätä palstaa tuosta vastustaja trollista.

        Mutta pahimman työn tekee se joka vetää politiikankin mukaan ja häiritsee kuten sinä asiallisia keskusteluja mm. ajavista hirvikoirista, jota ei oikeissa hirviporukoissa hyvällä katsota. Se että hyökkäät vastaan, osoittaa sinun olevan yksi heistä ja todellisuudessa vähiten metsästäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta pahimman työn tekee se joka vetää politiikankin mukaan ja häiritsee kuten sinä asiallisia keskusteluja mm. ajavista hirvikoirista, jota ei oikeissa hirviporukoissa hyvällä katsota. Se että hyökkäät vastaan, osoittaa sinun olevan yksi heistä ja todellisuudessa vähiten metsästäjä.

        Et löydä edelleenkään täältä yhtäkään kommenttiani jossa häiritsisin asiallista keskustelua. Sinun trollaamisesi ei ole asiallista enkä metsästyksen vastustajien kanssa edes keskustele harrastuksestani mitään, koska se on turhaa työtä. Metsästyksen vastustajan päätä ei käännetä järkipuheellakaan, joten asia on sama jos verrattaisiin siihen että terroristien kanssa ei neuvotella.
        Olen sinua lukuisat kerrat pyytänyt tuomaan täällä kaikkien näytille kuvakaappaukset sellaisista kommenteistani missä mielestäni häiritsen asiallista metsästys keskustelua. Koskaan et sellaista faktaa tuo pöytään, vaan kuten olemme tottuneet öyhötät tyhjää vailla mitään totuuspohjaa.
        Metsästys on harrastuksista eniten politisoitu ja eniten lakien ja asetusten piirissä kuin mikään muu, joten politiikka on osa metsästys keskustelua halusimme sitä tai emme.
        Ja poliittisesti tiedämme myös millä puolella on sekin porukka joka metsästystä ja metsästäjiä eniten vihaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et löydä edelleenkään täältä yhtäkään kommenttiani jossa häiritsisin asiallista keskustelua. Sinun trollaamisesi ei ole asiallista enkä metsästyksen vastustajien kanssa edes keskustele harrastuksestani mitään, koska se on turhaa työtä. Metsästyksen vastustajan päätä ei käännetä järkipuheellakaan, joten asia on sama jos verrattaisiin siihen että terroristien kanssa ei neuvotella.
        Olen sinua lukuisat kerrat pyytänyt tuomaan täällä kaikkien näytille kuvakaappaukset sellaisista kommenteistani missä mielestäni häiritsen asiallista metsästys keskustelua. Koskaan et sellaista faktaa tuo pöytään, vaan kuten olemme tottuneet öyhötät tyhjää vailla mitään totuuspohjaa.
        Metsästys on harrastuksista eniten politisoitu ja eniten lakien ja asetusten piirissä kuin mikään muu, joten politiikka on osa metsästys keskustelua halusimme sitä tai emme.
        Ja poliittisesti tiedämme myös millä puolella on sekin porukka joka metsästystä ja metsästäjiä eniten vihaa.

        Et edelleenkää tuo esille yhtäkään keskustelua, jossa olen metsästyksenvastainen. Ei se että vastustaa laittomuutta, kuten ajavien koirien käyttöä hirvestyksessä, ole metsästyksenvastaisuutta, vaan mielipide. Pitää olla erikoisen kiihkomielinen aatteelleen, kun pystyy valehtelemaan kaikki mets.Vastaiset höpötykset minun kirjoittamaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et edelleenkää tuo esille yhtäkään keskustelua, jossa olen metsästyksenvastainen. Ei se että vastustaa laittomuutta, kuten ajavien koirien käyttöä hirvestyksessä, ole metsästyksenvastaisuutta, vaan mielipide. Pitää olla erikoisen kiihkomielinen aatteelleen, kun pystyy valehtelemaan kaikki mets.Vastaiset höpötykset minun kirjoittamaksi.

        Ja jälleen projektio. xD
        Kyllä löydän ja paljonkin. Esimerkiksi kaikki kommenttisi jossa suoraan maalitat ja perusteetta haukut metsästäjiä on sellaista ja näitä on noin 90% teksteistäsi.
        Toisekseen asiallinen keskustelija ei massatrollaa kuten sinä teit esimerkiksi toissailtana ja nostit muutaman sanan lauseillasi 20 metsästystä vastustavaa tai jollain tapaa kritisoivaa öyhöavausketjua etusivulle. Tätä massatrollaamistasi olet tehnyt aina, mutta nyt ilmeisesti kännipäissäsi oikein innostuit hävittämään asiallisia keskusteluja öyhötyksiesi alle.
        Sekin on metsästys vastaisuuttasi ja näitä esimerkkejä tämä palsta on sadoista jopa tuhansista öyhöviesteistäsi täynnä mot jokaisen palstaa lukevan osalta.
        Kuten olen sanonut tiedän ip osoitteesi ja jos ei halua jaksaa vaivaa hakkeroimiseen, niin sinun tapasi kirjoittaa on yhtä helppo tunnistaa ja havaita kuin aamuinen auringon nousu.
        Käytät tiettyjä termejä, sanoja, lauserakenteita jne todella tunnistettavasti, vaikka olet yrittänyt useastikin väittää omia kommenttejasi jonkun muun tekemiseksi mikä sekin osaltaan kertoo siitä, että jopa itse häpeät sitä mitä täällä teet.
        Aidosti asiaansa ajava henkilö pysyy sanojensa takana eikä yritä kääntää omia kommenttejaan jonkun muun kirjoittamaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen projektio. xD
        Kyllä löydän ja paljonkin. Esimerkiksi kaikki kommenttisi jossa suoraan maalitat ja perusteetta haukut metsästäjiä on sellaista ja näitä on noin 90% teksteistäsi.
        Toisekseen asiallinen keskustelija ei massatrollaa kuten sinä teit esimerkiksi toissailtana ja nostit muutaman sanan lauseillasi 20 metsästystä vastustavaa tai jollain tapaa kritisoivaa öyhöavausketjua etusivulle. Tätä massatrollaamistasi olet tehnyt aina, mutta nyt ilmeisesti kännipäissäsi oikein innostuit hävittämään asiallisia keskusteluja öyhötyksiesi alle.
        Sekin on metsästys vastaisuuttasi ja näitä esimerkkejä tämä palsta on sadoista jopa tuhansista öyhöviesteistäsi täynnä mot jokaisen palstaa lukevan osalta.
        Kuten olen sanonut tiedän ip osoitteesi ja jos ei halua jaksaa vaivaa hakkeroimiseen, niin sinun tapasi kirjoittaa on yhtä helppo tunnistaa ja havaita kuin aamuinen auringon nousu.
        Käytät tiettyjä termejä, sanoja, lauserakenteita jne todella tunnistettavasti, vaikka olet yrittänyt useastikin väittää omia kommenttejasi jonkun muun tekemiseksi mikä sekin osaltaan kertoo siitä, että jopa itse häpeät sitä mitä täällä teet.
        Aidosti asiaansa ajava henkilö pysyy sanojensa takana eikä yritä kääntää omia kommenttejaan jonkun muun kirjoittamaksi.

        Höpö höpö ja taas höpö. Suksi kuuseen ip osoitteinesi. Väitteesi yli 20 vuoden mielipiteistä on kuule susinikkisi kanssa kuvitelmia. Ensinnäkin höpötyksesi on vainoharhaa ja vihasi johtuu yksinomaa siitä, että olen paljastanut ajavien tutkakoirien käytön metsästyksessä, jota sinäkin ilmeisesti harrastat. Esiinnyt milloin yrittäjänä ja milloin psykologina, jotta vaikkuttaisit uskottavalta. Ei normaali ihminen häiriinny mielipiteistä noin paljon kuin sinä ja kyttää päivät pitkät muka paljastajana. Koitahan levätä välillä ja rauhoittua. Katso vaikka sitä youtube filmiä, missä räiskitään pitkin tienvarsia, hirvien mennessä tutkakoirat perseen takana ja nauti otoksistasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö ja taas höpö. Suksi kuuseen ip osoitteinesi. Väitteesi yli 20 vuoden mielipiteistä on kuule susinikkisi kanssa kuvitelmia. Ensinnäkin höpötyksesi on vainoharhaa ja vihasi johtuu yksinomaa siitä, että olen paljastanut ajavien tutkakoirien käytön metsästyksessä, jota sinäkin ilmeisesti harrastat. Esiinnyt milloin yrittäjänä ja milloin psykologina, jotta vaikkuttaisit uskottavalta. Ei normaali ihminen häiriinny mielipiteistä noin paljon kuin sinä ja kyttää päivät pitkät muka paljastajana. Koitahan levätä välillä ja rauhoittua. Katso vaikka sitä youtube filmiä, missä räiskitään pitkin tienvarsia, hirvien mennessä tutkakoirat perseen takana ja nauti otoksistasi.

        Mitäs höpöä siinä on, kun asia on ihan jokaisen täällä todistettavissa miten sinä käyttäydyt?
        Itse sinä olet tänne trollatessasi näitä muistijälkiäsi jättänyt vaikka kuinka ja kaikki muistaa kuinka olet esiintynyt yhdessä jos toisessakin ketjussa näillä tutuilla fraaseillasi "minä olen 50 vuotta metsästänyt" ainoa vaan, että sinun vuosikymmenesi on ollut tapana vaihtua, mutta trolli asiasi on kyllä pysynyt aina samana lähinnä hirvenmetsästystä ja metsästäjiä vihaten. xD

        Kyllä. On totta että olen yrittäjä. Olen myös kouluttautunut psykologiaan, että mitään valetta tuo ei ole ja itseasiassa koulutukseeni viitaten olet mainio esimerkki siitä miten ihminen käyttäytyy, kun hän on fanaattinen yhden asian vastustaja.
        Siksi sinulla on ainainen tarve projisoida oma toimintasi vihaamaasi vastapuoleen eli meihin metsästäjiin. Kun koet olevasi häviöllä turvaudut "itte oot" defenssiin. Esiinnyt useammassa persoonassa korostaaksesi trollaamasi asian tehostamista. Toistelet samoja fraaseja kuukausista ja vuodesta toiseen ja olet jumiutunut tiettyihin asioihin vähän niinkuin autistiseen persoonallisuus häiriöön mukautunut henkilö.
        Autismi usein ei ole edes ongelma vaan ominaisuus, mutta toisille siitä voi muodostua selkeä mielenterveydellinen haaste mikä pätee sinun kohdallasi, kun on seurannut sitä mitä olet tänne trollannut.

        Puhut normaalista ihmisestä ikäänkuin sinä määrittelisit sellaisen kokonaisuuden, mutta kuten huomasin tuokin oli itsesuojelu defenssi.
        Voin kysyä kanssa lukijoiltamme kummanko meistä keskustelu on normaalia se että sinä vuosikaudet trollaat metsästäjä vihaasi täällä ja nostelet muutaman sanan lauseilla metsästäjiä kritisoivia avauksia palstan etusivulle vaiko se, että minä pidän täällä metsästäjien puolia siltä mitä sinä teet päivätyöksesi eli pyrit mahdollisimman runsaaseen metsästäjien jatkuvaan maalittamiseen ja perusteettomiin syyttelyihin ja minä puutun jokaiseen tällaiseen toimeesi täällä mistä sinä olet syvästi nyt pettynyt ja pahoillasi ja yrität kaiken mahdollisin keinoin kääntää oman vihan lietsontasi syyt minun niskoille?
        Mutta kuten sanottua hauku minua niin paljon kun lystäät ja yritä kaikki mahdolliset syyt siihen löytää kunhan jätät julkisen metsästäjien syyllistämisen ja metsästys vastaisen trollaamisesi tähän paikkaan. Olen mielelläni se likasanko, sillä silloin oma toimintani on tuottanut tulosta teidän metsästys vastaisten trollien toiminnan estämisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs höpöä siinä on, kun asia on ihan jokaisen täällä todistettavissa miten sinä käyttäydyt?
        Itse sinä olet tänne trollatessasi näitä muistijälkiäsi jättänyt vaikka kuinka ja kaikki muistaa kuinka olet esiintynyt yhdessä jos toisessakin ketjussa näillä tutuilla fraaseillasi "minä olen 50 vuotta metsästänyt" ainoa vaan, että sinun vuosikymmenesi on ollut tapana vaihtua, mutta trolli asiasi on kyllä pysynyt aina samana lähinnä hirvenmetsästystä ja metsästäjiä vihaten. xD

        Kyllä. On totta että olen yrittäjä. Olen myös kouluttautunut psykologiaan, että mitään valetta tuo ei ole ja itseasiassa koulutukseeni viitaten olet mainio esimerkki siitä miten ihminen käyttäytyy, kun hän on fanaattinen yhden asian vastustaja.
        Siksi sinulla on ainainen tarve projisoida oma toimintasi vihaamaasi vastapuoleen eli meihin metsästäjiin. Kun koet olevasi häviöllä turvaudut "itte oot" defenssiin. Esiinnyt useammassa persoonassa korostaaksesi trollaamasi asian tehostamista. Toistelet samoja fraaseja kuukausista ja vuodesta toiseen ja olet jumiutunut tiettyihin asioihin vähän niinkuin autistiseen persoonallisuus häiriöön mukautunut henkilö.
        Autismi usein ei ole edes ongelma vaan ominaisuus, mutta toisille siitä voi muodostua selkeä mielenterveydellinen haaste mikä pätee sinun kohdallasi, kun on seurannut sitä mitä olet tänne trollannut.

        Puhut normaalista ihmisestä ikäänkuin sinä määrittelisit sellaisen kokonaisuuden, mutta kuten huomasin tuokin oli itsesuojelu defenssi.
        Voin kysyä kanssa lukijoiltamme kummanko meistä keskustelu on normaalia se että sinä vuosikaudet trollaat metsästäjä vihaasi täällä ja nostelet muutaman sanan lauseilla metsästäjiä kritisoivia avauksia palstan etusivulle vaiko se, että minä pidän täällä metsästäjien puolia siltä mitä sinä teet päivätyöksesi eli pyrit mahdollisimman runsaaseen metsästäjien jatkuvaan maalittamiseen ja perusteettomiin syyttelyihin ja minä puutun jokaiseen tällaiseen toimeesi täällä mistä sinä olet syvästi nyt pettynyt ja pahoillasi ja yrität kaiken mahdollisin keinoin kääntää oman vihan lietsontasi syyt minun niskoille?
        Mutta kuten sanottua hauku minua niin paljon kun lystäät ja yritä kaikki mahdolliset syyt siihen löytää kunhan jätät julkisen metsästäjien syyllistämisen ja metsästys vastaisen trollaamisesi tähän paikkaan. Olen mielelläni se likasanko, sillä silloin oma toimintani on tuottanut tulosta teidän metsästys vastaisten trollien toiminnan estämisessä.

        Mutta tuohan sopii paremmin sinuun. Mistä olet saanut päähäsi minun olevan metsästyksenvastustaja? Yhdessäkään kirjoituksesss en ole ko. Asiaa tuonut julki. Ainoa asia on ajavien tutkakoirien käyttö hirvestyksessä, sen tuomien haittojen takia. Jos olisit älynnyt vastata jo ajoissa ko. asiaan ja keskustella kuin metsästäjien kuuluukin,niin asia olisi tälläkin palstalla jo käyty läpi, mutta ei. Muualla asiaa on puitu hyvinkin asiallisesti ja julkisesti tiedostettu hirvestäjienkin joukossa ko. ongelmat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta tuohan sopii paremmin sinuun. Mistä olet saanut päähäsi minun olevan metsästyksenvastustaja? Yhdessäkään kirjoituksesss en ole ko. Asiaa tuonut julki. Ainoa asia on ajavien tutkakoirien käyttö hirvestyksessä, sen tuomien haittojen takia. Jos olisit älynnyt vastata jo ajoissa ko. asiaan ja keskustella kuin metsästäjien kuuluukin,niin asia olisi tälläkin palstalla jo käyty läpi, mutta ei. Muualla asiaa on puitu hyvinkin asiallisesti ja julkisesti tiedostettu hirvestäjienkin joukossa ko. ongelmat.

        Et sinä projisoimalla tätä asiaa ratkaise, vaan oman käytöksesi muuttamisella mikä tosin on turha toivo, kun kyse on metsästyksen ideologisesta vastustajasta.
        Sinun metsästyksen vastaisuutesi näkee täällä lapsikin. Oikeasti metsästystä harrastava ei käyttäisi koko elämäänsä ja 24/7 vuosikausia saman toistoon metsästäjien maalittamiseen, perusteetta syyllistämiseen, trollaamiseen ja massatrollaamiseen eli sinun kohdalla siihen, että tarkoituksesi on nostaa näissä iltaöisissä aktiivisuuspuuskissasi etusivulle niin paljon kuin mahdollista sellaisia keskustelu ketjuja joissa joko suoraan tai vähintäänkin epäsuoraan haukutaan metsästäjiä, heistä puhutaan todella alentavaan sävyyn, maalitetaan perusteetta julkisesti jne jne.
        Vain kanssakeskustelijoita erittäin tyhminä pitävä henkilö voi uskotella päässään, että on tottakai normaalia, että metsästystä harrastava ihan aidosti vihaa kaikkia suomalaisia metsästäjiä ja metsästystä ylipäätään niin paljon, että käyttää kaiken valveilla olo aikansa metsästys palstalla somessa kanssa harrastajien haukkumiseen.
        Sinä voit pitää palstaa lukevia tyhminä, mutta minä en sellainen ole ja sen sinä metsästystä ja metsästäjiä syvästi vihaama trolli saat kyllä tuta joka kerta kun trollejasi tänne suollat.
        Joko lopetat trollaamisesi ja minä hiljenen, mutta jos jatkat sitä yhä takaan, että turpiin saat jokaisen trollauksesi kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä projisoimalla tätä asiaa ratkaise, vaan oman käytöksesi muuttamisella mikä tosin on turha toivo, kun kyse on metsästyksen ideologisesta vastustajasta.
        Sinun metsästyksen vastaisuutesi näkee täällä lapsikin. Oikeasti metsästystä harrastava ei käyttäisi koko elämäänsä ja 24/7 vuosikausia saman toistoon metsästäjien maalittamiseen, perusteetta syyllistämiseen, trollaamiseen ja massatrollaamiseen eli sinun kohdalla siihen, että tarkoituksesi on nostaa näissä iltaöisissä aktiivisuuspuuskissasi etusivulle niin paljon kuin mahdollista sellaisia keskustelu ketjuja joissa joko suoraan tai vähintäänkin epäsuoraan haukutaan metsästäjiä, heistä puhutaan todella alentavaan sävyyn, maalitetaan perusteetta julkisesti jne jne.
        Vain kanssakeskustelijoita erittäin tyhminä pitävä henkilö voi uskotella päässään, että on tottakai normaalia, että metsästystä harrastava ihan aidosti vihaa kaikkia suomalaisia metsästäjiä ja metsästystä ylipäätään niin paljon, että käyttää kaiken valveilla olo aikansa metsästys palstalla somessa kanssa harrastajien haukkumiseen.
        Sinä voit pitää palstaa lukevia tyhminä, mutta minä en sellainen ole ja sen sinä metsästystä ja metsästäjiä syvästi vihaama trolli saat kyllä tuta joka kerta kun trollejasi tänne suollat.
        Joko lopetat trollaamisesi ja minä hiljenen, mutta jos jatkat sitä yhä takaan, että turpiin saat jokaisen trollauksesi kohdalla.

        Kuulkka pojat mitä meijän yrjö poika puhhuu...Mutta miksi ajavat hirvikoirat ja niistä keskustelu on sinulle niin arka asia. Enhän minä hyvä mies metsästystä vastusta kun itekki sitä harrastan ja se on ollut suurinpia elämäntyötäni. Monissa eri yhteyksissä on asiasta keskusteltu koiramiesten kanssa ja osa myöntää hirvenpyynnin kärsineen siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulkka pojat mitä meijän yrjö poika puhhuu...Mutta miksi ajavat hirvikoirat ja niistä keskustelu on sinulle niin arka asia. Enhän minä hyvä mies metsästystä vastusta kun itekki sitä harrastan ja se on ollut suurinpia elämäntyötäni. Monissa eri yhteyksissä on asiasta keskusteltu koiramiesten kanssa ja osa myöntää hirvenpyynnin kärsineen siitä.

        Et sinä mistään halua keskustella sen ovat trollausksesi osoittaneet. Sinulla on yksi mielipide ja sen varjolla syytät metsästäjiä 24/7 ei siihen mikään keskustelu auta kuten itsekin tiedät ethän muuten trollaisi samaa asiaa yhtenään massalla kaikkiin mahdollisiin ketjuihin aina vesilinnustusta myöden.
        Olen sen sinulle sanonut, että siinä missä terroristien kanssa ei neuvotella niin minäkään en puhu metsästyksen vastustajien kanssa sanaakaan metsästyksestä, vaan paljastan kanssa lukijoille vaan teidän täydellisen typeryyden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä mistään halua keskustella sen ovat trollausksesi osoittaneet. Sinulla on yksi mielipide ja sen varjolla syytät metsästäjiä 24/7 ei siihen mikään keskustelu auta kuten itsekin tiedät ethän muuten trollaisi samaa asiaa yhtenään massalla kaikkiin mahdollisiin ketjuihin aina vesilinnustusta myöden.
        Olen sen sinulle sanonut, että siinä missä terroristien kanssa ei neuvotella niin minäkään en puhu metsästyksen vastustajien kanssa sanaakaan metsästyksestä, vaan paljastan kanssa lukijoille vaan teidän täydellisen typeryyden.

        Älä höpötä! En ole syyllistänyt omaa harrastajakuntaa, vaan vastustanut ajavia koiria hirvenpyynnissä. Miksi aihe on yhä niin vaikea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä! En ole syyllistänyt omaa harrastajakuntaa, vaan vastustanut ajavia koiria hirvenpyynnissä. Miksi aihe on yhä niin vaikea?

        Syyllistämisesi on kyllä koko palstalla ihan fyysisesti nähtävissä. Et sitä pakoon pääse mitä tänne olet kirjoittanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyllistämisesi on kyllä koko palstalla ihan fyysisesti nähtävissä. Et sitä pakoon pääse mitä tänne olet kirjoittanut.

        Syyllistän kyllä ajavien koirien omistajia hirvestyksen pilaamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyllistän kyllä ajavien koirien omistajia hirvestyksen pilaamisesta.

        Se on kyllä nähty, että sinä syyllistät ja yleistät kaikki samaan muottiin. Se vaan on teidän metsästystä vastustavien normaali tapa toimia. Miksi et trollaa tuota metsästyksen vastustajat palstalla? Se on tehty teidän itkuille ja öyhötyksille eikä teillä ole mitään asiaa varsinaiselle metsästys palstalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kyllä nähty, että sinä syyllistät ja yleistät kaikki samaan muottiin. Se vaan on teidän metsästystä vastustavien normaali tapa toimia. Miksi et trollaa tuota metsästyksen vastustajat palstalla? Se on tehty teidän itkuille ja öyhötyksille eikä teillä ole mitään asiaa varsinaiselle metsästys palstalle.

        Ajavat tutkilla varustetut koirat ja autoa siihen käyttävät miehet ovat pilanneet hirvenpyyntiä lieveilmiöineen. Tästä on keskusteltu jo monissa metsästysseuroissa. Osa meistä rohkeista ja oikeudenmukaisista metsästäjistä haluaa tähän muutosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajavat tutkilla varustetut koirat ja autoa siihen käyttävät miehet ovat pilanneet hirvenpyyntiä lieveilmiöineen. Tästä on keskusteltu jo monissa metsästysseuroissa. Osa meistä rohkeista ja oikeudenmukaisista metsästäjistä haluaa tähän muutosta.

        Kukaan muu ei metsästystä ole pilannut muuta kuin sinä yrität sitä täällä tehdä päivätyönäsi 24/7 metsästyksen vastaista trollausta lietsoessasi.


    • Anonyymi

      MYRKKY JA LASER-ASEET, VIUKSET, VOISI TEHOTA.

    • Anonyymi

      NIIN ON ALKANUT METSÄTÄJIENKIN.

      • Anonyymi

        Sitähän sinä täällä yhtenään yrität metsästys vastaisuuttasi trollaten.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitähän sinä täällä yhtenään yrität metsästys vastaisuuttasi trollaten.😅

        Lopeta nyt jo tuo paskanjauhaminen, itse olet, hyypiö, itsesi paras trolli !!! Ja jos kukaan yrittää oikeasti asiaa kirjoittaa, johan olet kiireesti "trollaamassa" ja mollaamassa. Nyt on aika sinun kammata tukka silmiltäsi ja lopettaa tuo jonnin joutava höpöttämisesi.
        Tuo hirvikoirista kirjoittava hlö kirjoitti asiallista tekstiä vaan sekään ei sinulle, hra omahyväinen, kelpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta nyt jo tuo paskanjauhaminen, itse olet, hyypiö, itsesi paras trolli !!! Ja jos kukaan yrittää oikeasti asiaa kirjoittaa, johan olet kiireesti "trollaamassa" ja mollaamassa. Nyt on aika sinun kammata tukka silmiltäsi ja lopettaa tuo jonnin joutava höpöttämisesi.
        Tuo hirvikoirista kirjoittava hlö kirjoitti asiallista tekstiä vaan sekään ei sinulle, hra omahyväinen, kelpaa.

        Turhaan sinä uikutat metsästys vastaisuutesi kritisoimista täällä, koska öyhötyksesi ei edes kuulu tälle palstalle.
        Mitä enemmän räyhäät ja mustamaalaat metsästäjiä sitä enemmän tulet saamaan siitä takasin. Oma on valintasi.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan sinä uikutat metsästys vastaisuutesi kritisoimista täällä, koska öyhötyksesi ei edes kuulu tälle palstalle.
        Mitä enemmän räyhäät ja mustamaalaat metsästäjiä sitä enemmän tulet saamaan siitä takasin. Oma on valintasi.😂

        Katos nyt iipeet, sillä minua puolustetaan taas kun tuon esille ajavat hirvikoirat lieveilmiöineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katos nyt iipeet, sillä minua puolustetaan taas kun tuon esille ajavat hirvikoirat lieveilmiöineen.

        Sinun metsästys vastaisuuttasi kukaan puolusta muu kuin toinen metsästyksen vastustaja. Kyllähän se nähtiin toista kuukautta sitten, kun aloit luomaan ystävyyttä täällä toisen metsästäjien maalittamiseen ja herjaamiseen sonnustautunutta trolliin. xD
        Teidän molempien paikka on edelleen metsästyksen vastustajissa eikä metsästys palstalla trollikampanjoimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun metsästys vastaisuuttasi kukaan puolusta muu kuin toinen metsästyksen vastustaja. Kyllähän se nähtiin toista kuukautta sitten, kun aloit luomaan ystävyyttä täällä toisen metsästäjien maalittamiseen ja herjaamiseen sonnustautunutta trolliin. xD
        Teidän molempien paikka on edelleen metsästyksen vastustajissa eikä metsästys palstalla trollikampanjoimassa.

        Etsi hyvä mies elämääsi jotain iloista ja avartavaa, äläkä kyttäile ja puolustele ajavien hirvikoirien läähätystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etsi hyvä mies elämääsi jotain iloista ja avartavaa, äläkä kyttäile ja puolustele ajavien hirvikoirien läähätystä.

        Sinun ei tarvi minusta huolehtia.😅 Ennemmin olisin huolissani sinun mielenterveydestä, sillä tuo trollaamisesi ei tervettä ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun ei tarvi minusta huolehtia.😅 Ennemmin olisin huolissani sinun mielenterveydestä, sillä tuo trollaamisesi ei tervettä ole.

        Yritä nyt kuitenkin huolehtia hyvinvoinnistasi, sillä minä en väsy ja en tarvitse juuri ollenkasn unta, vaan kolme neljä tuntia piisaa. Ei se sinunkaan trollaamisesi yhtään vähemmän ole kuin syyttämäsi ajokoirien paljastamisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritä nyt kuitenkin huolehtia hyvinvoinnistasi, sillä minä en väsy ja en tarvitse juuri ollenkasn unta, vaan kolme neljä tuntia piisaa. Ei se sinunkaan trollaamisesi yhtään vähemmän ole kuin syyttämäsi ajokoirien paljastamisen.

        Et edelleenkään läydä täältä yhtäkään sellaista viestiä missä trollaisin.
        Kun mennään sillä mitkä on nettitrollauksen perusteet, niin kyllä seuraavsta sinun piirteet paljastuu, että ihan aidosti sinun mielentereydellisistä haasteista tässä on kyse kuten seuraavasta tutkimuksesta paljastuu:

        "Tutkimuksen mukaan nettitrollin takaa paljastuu lähes ihmishirviö.

        Trollilla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, joka haluaa ärsyttää ihmisiä ja aiheuttaa ristiriitoja. Trolli siis provosoi. Trollaus on trollien kirjoittamista esimerkiksi erilaisiin uutisryhmiin tai keskustelupalstoille. Trolli kääntää asiat päälaelleen, joskus hauskastikin. Trolli liioittelee, valehteleekin ja saa usein paljon palautetta.
        Kanadalaistutkijat halusivat selvittää, millainen ihminen trollaa.

        Tutkimuksessa oli yhteensä yli 1200 henkilöä. Tutkittavilta kyseltiin kysymyksiä heidän käyttäytymisestään verkkokäyttäjinä.

        Henkilöt, joiden suosikkitoiminto internetissä oli juuri trollaus, osoittautuivat tietyllä tapaa hyvin samankaltaisiksi ja muista selvästi poikkeaviksi.

        Iloa loukkauksista
        Trollaaja siis näyttää todellakin saavan siitä iloa ja nautintoa, että hän saa loukata ja pahoittaa toisen ihmisen mielen. Internet tarjoaa tälle toiminnalle loppumattoman avaran toimintakentän.

        Asiantuntijoiden mukaan trolleihin törmäävän kannattaa pitää oman mielenterveyden vuoksi mielessään, että trolleihin ei kannata uhrata aikaa. Ne eivät ole sen arvoisia, koska ne haluavat vain kiusata."

        Edellä olevasta tutkimuksesta toimintasi malli paljastuu selkeästi, koska trollaustarpeesi on massatrollaaminen, ihmisten loukkaaminen, asioiden liioittelu ja valehtelu yms yms.
        On totta, että trollille bensaa liekkeihin on niihin vastaaminen.
        Pätee varmasti hyvin monissa keskusteluissa, mutta täällä kysehän on sinun vuosikymmenet kestäneessä systemaattisessa metsästyksen ja metsästäjien mustamaalaamisessa, niin siksi siihen puutun koska trollaat joka tapauksessa metsästystä mustamaalaten ja se saattaa joillekin uusille lukijoille mennä läpi jos minä en siihen puutu, koska moderoija ei tätä kitke pois.
        Univajeessasi lienee syy siihen, että koet suurta vihaa ja tarvetta purkaa pahaaoloasi johonkin kuten sinun iässäsi on tavallista. Joko kohteena on naapurit tai tässä tapauksessa syyttömät metsästäjät julkisella some palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et edelleenkään läydä täältä yhtäkään sellaista viestiä missä trollaisin.
        Kun mennään sillä mitkä on nettitrollauksen perusteet, niin kyllä seuraavsta sinun piirteet paljastuu, että ihan aidosti sinun mielentereydellisistä haasteista tässä on kyse kuten seuraavasta tutkimuksesta paljastuu:

        "Tutkimuksen mukaan nettitrollin takaa paljastuu lähes ihmishirviö.

        Trollilla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, joka haluaa ärsyttää ihmisiä ja aiheuttaa ristiriitoja. Trolli siis provosoi. Trollaus on trollien kirjoittamista esimerkiksi erilaisiin uutisryhmiin tai keskustelupalstoille. Trolli kääntää asiat päälaelleen, joskus hauskastikin. Trolli liioittelee, valehteleekin ja saa usein paljon palautetta.
        Kanadalaistutkijat halusivat selvittää, millainen ihminen trollaa.

        Tutkimuksessa oli yhteensä yli 1200 henkilöä. Tutkittavilta kyseltiin kysymyksiä heidän käyttäytymisestään verkkokäyttäjinä.

        Henkilöt, joiden suosikkitoiminto internetissä oli juuri trollaus, osoittautuivat tietyllä tapaa hyvin samankaltaisiksi ja muista selvästi poikkeaviksi.

        Iloa loukkauksista
        Trollaaja siis näyttää todellakin saavan siitä iloa ja nautintoa, että hän saa loukata ja pahoittaa toisen ihmisen mielen. Internet tarjoaa tälle toiminnalle loppumattoman avaran toimintakentän.

        Asiantuntijoiden mukaan trolleihin törmäävän kannattaa pitää oman mielenterveyden vuoksi mielessään, että trolleihin ei kannata uhrata aikaa. Ne eivät ole sen arvoisia, koska ne haluavat vain kiusata."

        Edellä olevasta tutkimuksesta toimintasi malli paljastuu selkeästi, koska trollaustarpeesi on massatrollaaminen, ihmisten loukkaaminen, asioiden liioittelu ja valehtelu yms yms.
        On totta, että trollille bensaa liekkeihin on niihin vastaaminen.
        Pätee varmasti hyvin monissa keskusteluissa, mutta täällä kysehän on sinun vuosikymmenet kestäneessä systemaattisessa metsästyksen ja metsästäjien mustamaalaamisessa, niin siksi siihen puutun koska trollaat joka tapauksessa metsästystä mustamaalaten ja se saattaa joillekin uusille lukijoille mennä läpi jos minä en siihen puutu, koska moderoija ei tätä kitke pois.
        Univajeessasi lienee syy siihen, että koet suurta vihaa ja tarvetta purkaa pahaaoloasi johonkin kuten sinun iässäsi on tavallista. Joko kohteena on naapurit tai tässä tapauksessa syyttömät metsästäjät julkisella some palstalla.

        Kirjoitit juuri itsestäsi. Trolli loukkaantuu ja häiritsee juuri minun yhdestä ainoasta mielipiteestä, kuten ajavien tutkakoirien käytöstä hirven metsästykseen ja sen tuomista haitoista lieveilmiöineen. Samalla hän työntää metsästäjiä vastustajiin, jos tuo epäkohtia esille ja on eri mieltä. Olisikohan kohdallasi kyse myös voimakkaasta narsismista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitit juuri itsestäsi. Trolli loukkaantuu ja häiritsee juuri minun yhdestä ainoasta mielipiteestä, kuten ajavien tutkakoirien käytöstä hirven metsästykseen ja sen tuomista haitoista lieveilmiöineen. Samalla hän työntää metsästäjiä vastustajiin, jos tuo epäkohtia esille ja on eri mieltä. Olisikohan kohdallasi kyse myös voimakkaasta narsismista?

        Jälleen projisoit epätoivoisesti omaa käytösmalliasi muihin.😂
        Narsismiahan käytöksesi on ja se on osa nettitrollin tuntomerkki.
        Sinähän et "keskustele" öyhöttämästäsi asiasta, vaan ikäänkuin ilmoitat asian samalla koko metsästäjäkuntaa mustamaalaamalla mitä töykeämmin termein tyyliin "oranssipukuiset isomahaiset teboilin tutkamiehet" yms.
        Asiallinen nettikeskustelija ei myöskään nostele 20 metsästäjiä mustamaalaavaa öyhöavausta muutaman minuutin välein etusivulle tunnissa muutaman sanan lauseilla niinkuin sinä teet.
        Sinä voit vaikka kuinka yrittää defenssoida trollikäytöstäsi minuun, mutta siitä et pääse mihinkään, että täytät kaikkien tutkimuksienkin mukaan nettitrollaajan perus tuntomerkit.😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen projisoit epätoivoisesti omaa käytösmalliasi muihin.😂
        Narsismiahan käytöksesi on ja se on osa nettitrollin tuntomerkki.
        Sinähän et "keskustele" öyhöttämästäsi asiasta, vaan ikäänkuin ilmoitat asian samalla koko metsästäjäkuntaa mustamaalaamalla mitä töykeämmin termein tyyliin "oranssipukuiset isomahaiset teboilin tutkamiehet" yms.
        Asiallinen nettikeskustelija ei myöskään nostele 20 metsästäjiä mustamaalaavaa öyhöavausta muutaman minuutin välein etusivulle tunnissa muutaman sanan lauseilla niinkuin sinä teet.
        Sinä voit vaikka kuinka yrittää defenssoida trollikäytöstäsi minuun, mutta siitä et pääse mihinkään, että täytät kaikkien tutkimuksienkin mukaan nettitrollaajan perus tuntomerkit.😅

        Jo arvasinkin, että pian ip-poika taas meille lukijoille avautuu, eikä yllätystä tullut. Epäily iti, että kohta saadaan lukea uusia tutkimustuloksia ja sieltähän niitä. Mutta vaikka pää puskee tuollaista tekstiä, elämä voi muuten olla hyvinkin onnellista, niin sanotusti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo arvasinkin, että pian ip-poika taas meille lukijoille avautuu, eikä yllätystä tullut. Epäily iti, että kohta saadaan lukea uusia tutkimustuloksia ja sieltähän niitä. Mutta vaikka pää puskee tuollaista tekstiä, elämä voi muuten olla hyvinkin onnellista, niin sanotusti.

        Ja olihan se arvattavissa, että sinä purat päivästä toiseen täällä pahaa oloasi etkä sanallakaan puhu metsästyksestä muuta kuin sen missä pyrit mustamaalaamaan yleisesti kaikki metsästäjät.😂
        Trollia harmittaa, kun sinun toimintasi tuodaan ihan tutkitustikin kaikkien näkyville😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja olihan se arvattavissa, että sinä purat päivästä toiseen täällä pahaa oloasi etkä sanallakaan puhu metsästyksestä muuta kuin sen missä pyrit mustamaalaamaan yleisesti kaikki metsästäjät.😂
        Trollia harmittaa, kun sinun toimintasi tuodaan ihan tutkitustikin kaikkien näkyville😂

        Niin ja lukijoille taas tiedoksi, että ip pojasta kirjoittaja on eri, kuin tutkakoirista kirjoittaja, eli samanhenkisiä löytyy, vaikka ip mies "paljastaa"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja lukijoille taas tiedoksi, että ip pojasta kirjoittaja on eri, kuin tutkakoirista kirjoittaja, eli samanhenkisiä löytyy, vaikka ip mies "paljastaa"

        Tapa se on tuokin yrittää jälleen kääntää nettitrollaajan tavoin aloituksen varsinaista aihetta sinun metsästys vastaiseen öyhötykseesi. xD
        Kun et osaa avauksen aiheeseen ottaa kantaa silloin yleensä normaali ihminen on hiljaa. Nettitrollaaja taas pyrkii kääntämään aiheen yleensä omaan agendaan eli sinun tapauksessa metsästys vastaiseen ideologiaasi. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapa se on tuokin yrittää jälleen kääntää nettitrollaajan tavoin aloituksen varsinaista aihetta sinun metsästys vastaiseen öyhötykseesi. xD
        Kun et osaa avauksen aiheeseen ottaa kantaa silloin yleensä normaali ihminen on hiljaa. Nettitrollaaja taas pyrkii kääntämään aiheen yleensä omaan agendaan eli sinun tapauksessa metsästys vastaiseen ideologiaasi. xD

        Narsistina sinä trollaat kaikilla palstoilla missä yritetäänkin keskustelua. Moni juttu olisi mennyt hyvin, mutta sinä narsistina alat valehtelemaan, kieroilemaan ja puhumaan perättömiä ja seuraavaksi vaatimaan todistamisia ym. Olettaen olevansa koulutettu milloin mihinkin. Tutkimuksia löytyy laidasta laitaan ym ym kuviteltua. Sinun kanssa pärjäis, kun sinua palvottais ja kehuttaisiin narsistin toivomuksien mukaan. Jopa toisen elämänpituutta pyrit määräilemään. Vahva epäilyksemme muka metsästäjänä olevana saa vahvan tuen. Oikeat metsästäjät eivät käyttäydy noin ja siinä ei auta wikipediasta kovalla työllä etsityt sivistyssanatkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Narsistina sinä trollaat kaikilla palstoilla missä yritetäänkin keskustelua. Moni juttu olisi mennyt hyvin, mutta sinä narsistina alat valehtelemaan, kieroilemaan ja puhumaan perättömiä ja seuraavaksi vaatimaan todistamisia ym. Olettaen olevansa koulutettu milloin mihinkin. Tutkimuksia löytyy laidasta laitaan ym ym kuviteltua. Sinun kanssa pärjäis, kun sinua palvottais ja kehuttaisiin narsistin toivomuksien mukaan. Jopa toisen elämänpituutta pyrit määräilemään. Vahva epäilyksemme muka metsästäjänä olevana saa vahvan tuen. Oikeat metsästäjät eivät käyttäydy noin ja siinä ei auta wikipediasta kovalla työllä etsityt sivistyssanatkaan.

        Ensinnäkin kysyn tunnetko minut henkilökohtaisesti vai millä perusteella voit kyökkidiagnosoida minussa narsismin?
        Tietääkseni narsismin diagnoosin tekee hoitohenkilökunta ei tuntematon henkilö ilman minkäänlaisia koulutuksia.
        Mutta, tutkimustuloksille sinäkään et mahda mitään missä nettitrollilla todetaan usein narsistinen luonnehäiriö.
        Siihen nähden sinä olet tutkimusten mukaan nettitrollaajana lähempänä narsistisen persoonallisuushäiriön piirteitä kuin minä. Minähän yritän keskustella täällä metsästyksestä, mutta sinun metsästys vastaisuudessasi sinä taas pyrit häiritsemään kaikkia metsästyskeskusteluja. Viimeksi tulit häiriköimään metso keskustelua puhumatta itse metsosta sanaakaan, vaan tällä tutulla tutkatrollaamis öyhötykselläsi tulit sinnekin ja toinen trollille tyypillinen toimintasi eli aloit häiriköimään metso keskustelua hyökkäämällä meidän keskustelijoiden kimppuun haukkumalla.

        Annan sinulle jälleen mahdollisuuden todistaa uhosi ja väitteesi minua vastaan käydystä trollauksestasi eli tuo meille kaikille tänne todisteita sellaisista keskusteluista missä
        A. "Trollaan kaikilla palstoilla" eli tuo ranskalaisin viivoin tänne sellaiset "palstat" missä väität minun trollaavan?
        B. Missä keskustelussa täällä valehtelen metsästyksestä?
        C. Missä keskustelussa "kieroilen ja puhun perättömiä"?
        D. Missä olen kertonut sellaisia tutkimuksia missä sinulla on todisteita väittää näitä tutkimuksia vastaan perättömiksi? Se, että sinä et usko tutkittuun faktaan ei ole tutkijoiden vika, vaan ongelma on päässäsi.

        Kovan uhosi jälkeen uskottavuutta lisäisi, että todistaisit nuo edellä olevat väitteesi, mutta kuten totuttua sinä et koskaan tuo yhtään faktaa pöytään, vaan metsästys vastainen uhosi jatkuu nämä vaatimukseni ohittaen. xD
        Ainoa vaan, että et pääse sitä totuutta pakoon mitä olet tänne kirjoittanut, sillä kaikki öyhötyksesi on täällä luettavissa ja puhut yhtenään itseäsi pussiin etkä raukka koskaan kykene perustelemaan yhtäkään uhoasi, mutta trollille tyypillisesti sille ei ole silloin tarvettakaan. xD

        Se, että sinulla ei ole koulutusta ja sivistystä ei edelleenkään ole muiden vika etkä voi syyttää siitä muita kuin itseäsi. Täällä on ollut jokaisella mahdollisuus kouluttautua ja sivistyä halutessaan, mutta jos sinä et sellaiseen ole kyennyt muut koulutetut ei ole siihen syyllisiä. Tutki sitä wikipediaa tai googlea, jos et muuten ymmärrä mitä sinulle puhutaan.
        Ymmärrän myös matematiikkaa ja tilastoja. Jos miesten keskimääräinen eliniän odote on noin 80 vuotta ja omien puheittesi mukaan olet minua tuplasti vanhempi on perusteltu fakta, että normaaleissa olosuhteissa sinun trollaamisesi loppuu täällä nopeammin kuin minun asiakirjoittamiseni. xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja lukijoille taas tiedoksi, että ip pojasta kirjoittaja on eri, kuin tutkakoirista kirjoittaja, eli samanhenkisiä löytyy, vaikka ip mies "paljastaa"

        Ei se ole mikään mies vaan ihan pelkkä poikanen, näethän sen tuosta lapsellisesta riimittelystäkin. Kova "projisoimaan" ja varmaan ejakuloi siinä ohessa. Ja meitä naurattaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole mikään mies vaan ihan pelkkä poikanen, näethän sen tuosta lapsellisesta riimittelystäkin. Kova "projisoimaan" ja varmaan ejakuloi siinä ohessa. Ja meitä naurattaa!

        Etkö taaskaan saa ketään mukaasi metsästyksen vastaiseen trollaamiseesi, kun pitää yhtenään käydä keskusteluja itsesi kanssa? xD
        Ja sitten annat olettaa, että tämä metsästyksen vastustaminen ja metsästäjien mustamaalaaminen on ihan normaalia metsästäjien välistä keskustelua. xD xD


    • Anonyymi

      Aloituksessa annettas ymmärtää, että metsästyksen "lopullinen alasajo" olisi alkanut. Eipä ole tullut havaittua moista, yhteiskunta vaan on muuttunut ajansaatossa ja joitain sopeutustoimia on täytynyt suorittaa. Eikä ne aina edes ole pahasta.
      Hyvinhän tuota vieläkin voi harrastaa paitsi aloittajalla taitaa hieman ahdistaa.

      • Anonyymi

        Se että "hyvin voi vielä harrastaa" ei kerro koko totuutta. Metsästystä pitää voida harrastaa hyvin jatkossakin, mutta kuten totuttua metsästys vastaiset tahot eivät tätä halua. Siksi taistelua tätä metsästyksen jo aloitettua alasajoa vastaan on käytävä.
        Yhteiskunnan muuttuminen ei ole selitys toimivien asioiden alasajolle. Eikä edes marginaali öyhöporukan kiukuttelu.

        Suurpetojen metsästyksen alasajo täällä missä fiksulla kannanhoidollisella metsästyksellä olemme pystyneet saavuttamaan nykyisenlaiset historian suurimmat suurpeto määrät siltikin, vaikka metsästys on ollut joka vuotista (karhu ja ilves) on terveen metsästyksen merkki. Tämäkin täysin toimiva systeemi haluttiin romuttaa vain marginaali öyhöttäjien takia ja muutaman vuoden päästä meillä on todella suuret suurpeto ongelmat.
        Eli ei voi tuotakaan harrastaa.
        Yleisten haittalintujen pakkorauhoituksissa pitäminen niin, että yhteiskunnassa elinkeinot joutuvat näiden takia jopa konkursseihin ei ole sivistyneen yhteiskunnan merkki. (Valkoposkihanhi, merimetso).
        Perusteettomien lyijykieltojen ajaminenkin on vain metsästyksen tarkoituksellista haittaamista ja tietoista toimintaa, että saataisiin harjoittelustakin kallista ja näin nuoria pois metsästys harrastuksesta.

        Raadollista sanoa, mutta venäjän aiheuttama agressio saattoi jopa pelastaa lyijyä sisältävien ammusten pakkokielto perusteet.
        Mutta totuus on se, että vaikka täällä voi edelleen suht vaivatta jokainen suomen kansalainen halutessaan metsästää, niin näiden metsästystä vastustavien tahojen tarkoitus on tehdä metsästyksestä kallista sekä erinäisin kieltojen ja rauhoitusten myötä mahdotonta tai vaivalloista harrastaa.
        Jos sinua ei metsästyksen kehitys ja rajoitukset haittaa, niin ei sinua silloin itse metsästyskään mitään merkitse saati metsästyksen tulevaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se että "hyvin voi vielä harrastaa" ei kerro koko totuutta. Metsästystä pitää voida harrastaa hyvin jatkossakin, mutta kuten totuttua metsästys vastaiset tahot eivät tätä halua. Siksi taistelua tätä metsästyksen jo aloitettua alasajoa vastaan on käytävä.
        Yhteiskunnan muuttuminen ei ole selitys toimivien asioiden alasajolle. Eikä edes marginaali öyhöporukan kiukuttelu.

        Suurpetojen metsästyksen alasajo täällä missä fiksulla kannanhoidollisella metsästyksellä olemme pystyneet saavuttamaan nykyisenlaiset historian suurimmat suurpeto määrät siltikin, vaikka metsästys on ollut joka vuotista (karhu ja ilves) on terveen metsästyksen merkki. Tämäkin täysin toimiva systeemi haluttiin romuttaa vain marginaali öyhöttäjien takia ja muutaman vuoden päästä meillä on todella suuret suurpeto ongelmat.
        Eli ei voi tuotakaan harrastaa.
        Yleisten haittalintujen pakkorauhoituksissa pitäminen niin, että yhteiskunnassa elinkeinot joutuvat näiden takia jopa konkursseihin ei ole sivistyneen yhteiskunnan merkki. (Valkoposkihanhi, merimetso).
        Perusteettomien lyijykieltojen ajaminenkin on vain metsästyksen tarkoituksellista haittaamista ja tietoista toimintaa, että saataisiin harjoittelustakin kallista ja näin nuoria pois metsästys harrastuksesta.

        Raadollista sanoa, mutta venäjän aiheuttama agressio saattoi jopa pelastaa lyijyä sisältävien ammusten pakkokielto perusteet.
        Mutta totuus on se, että vaikka täällä voi edelleen suht vaivatta jokainen suomen kansalainen halutessaan metsästää, niin näiden metsästystä vastustavien tahojen tarkoitus on tehdä metsästyksestä kallista sekä erinäisin kieltojen ja rauhoitusten myötä mahdotonta tai vaivalloista harrastaa.
        Jos sinua ei metsästyksen kehitys ja rajoitukset haittaa, niin ei sinua silloin itse metsästyskään mitään merkitse saati metsästyksen tulevaisuus.

        Raadollista sanoa, mutta sinua pitkään seuranneena olet niellyt liikaa lyijyä elimistöösi tai peräti saanut suoraan hauleja lihaksiisi. Nuo trollaamisesi jostain metsästyksen alasajosta on harhaista kuvitemaasi, kuten ne susi nikitkin jotka jo selvästi ovat häirinneet jokapäiväistä elämääsikin. Näet uhkakuvia milloin mistäkin ja puutut eri palstoilla pikkuisenkin erimieltä olevien mielipiteisiin. Kannattaisi ottaa yhteyttä johonkin mt toimistoon, sillä sieltä voi toipuminen alkaa. Myös virkistäytyminen pilkillä voi olla terapeuttista ja hakeutuminen oikean erämiehen mukaan eräreissulle voi auttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raadollista sanoa, mutta sinua pitkään seuranneena olet niellyt liikaa lyijyä elimistöösi tai peräti saanut suoraan hauleja lihaksiisi. Nuo trollaamisesi jostain metsästyksen alasajosta on harhaista kuvitemaasi, kuten ne susi nikitkin jotka jo selvästi ovat häirinneet jokapäiväistä elämääsikin. Näet uhkakuvia milloin mistäkin ja puutut eri palstoilla pikkuisenkin erimieltä olevien mielipiteisiin. Kannattaisi ottaa yhteyttä johonkin mt toimistoon, sillä sieltä voi toipuminen alkaa. Myös virkistäytyminen pilkillä voi olla terapeuttista ja hakeutuminen oikean erämiehen mukaan eräreissulle voi auttaa.

        Itseasiassa tänää käytiin pilkillä, mutta totuutta omasta trollaamisestasi et pakoon pääse etkä edelleenkään tuo yhtää faktaa uhollesi mikä todistaa sen, että tarkoituksesi on kuten tutkimuksetkin osoittavat sen että olet paatunut nettitrolli ilman faktaa mistään. Pelkkä häirikkö.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itseasiassa tänää käytiin pilkillä, mutta totuutta omasta trollaamisestasi et pakoon pääse etkä edelleenkään tuo yhtää faktaa uhollesi mikä todistaa sen, että tarkoituksesi on kuten tutkimuksetkin osoittavat sen että olet paatunut nettitrolli ilman faktaa mistään. Pelkkä häirikkö.😂

        No pilkillähän se minäki tässä ykspäivä olin, kun minua täällä ikävöitiin. No lähtikö affenia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No pilkillähän se minäki tässä ykspäivä olin, kun minua täällä ikävöitiin. No lähtikö affenia?

        Pieni oli otillaan, mutta kunnon pannukarkea ei ollut syönnillään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieni oli otillaan, mutta kunnon pannukarkea ei ollut syönnillään.

        Ihme, vaikka kaikki tutkimustieto oli taas kerran matkassa. Nähtävästi sekään ei aina auta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihme, vaikka kaikki tutkimustieto oli taas kerran matkassa. Nähtävästi sekään ei aina auta.

        No trollihan tunnetusti kiskoo kolmen kilon ahvenia ahkiollisen.😂
        Totuus ja trollaus on kaksi eri maailmaa.😉


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieni oli otillaan, mutta kunnon pannukarkea ei ollut syönnillään.

        Joo ei ollut täällä lapissakaan kovin syönnillä. Nyt kamiinaan viimiset puut ja unille. Mukava nukkua teltassa yö ja aamulla herätä jatkamaan hommia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ei ollut täällä lapissakaan kovin syönnillä. Nyt kamiinaan viimiset puut ja unille. Mukava nukkua teltassa yö ja aamulla herätä jatkamaan hommia.

        Toinen yö hyvällä alulla ja påivällä pari tuntia lumimyrskyssä pilkillä. Pari taimenta nam, ja syöty jo. Kamiina punakylykisenä hehkuu vieressä ja nukuttaa niin penteleesti. Puoli kuksaa viskiä iltasapuskan päälle ja väsyttää. Köm.in makuupussiin ja vähät mietin ajavan tutka ajokoiran käyttöä hirvenpyynnissä. Syksyllä olen hirvenpyynnissä nii syvällä kairassa kuin olla voi...Nykyään. Hyvää yötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen yö hyvällä alulla ja påivällä pari tuntia lumimyrskyssä pilkillä. Pari taimenta nam, ja syöty jo. Kamiina punakylykisenä hehkuu vieressä ja nukuttaa niin penteleesti. Puoli kuksaa viskiä iltasapuskan päälle ja väsyttää. Köm.in makuupussiin ja vähät mietin ajavan tutka ajokoiran käyttöä hirvenpyynnissä. Syksyllä olen hirvenpyynnissä nii syvällä kairassa kuin olla voi...Nykyään. Hyvää yötä.

        Piru vieköön ukko ! Et suinkaan vaan kaikuluotaimella niitä poloisia taimenressukoita etsiskellyt? Ja vielä ryypiskellyt, ei oo nyt mitään rotia! Hyvää Pääsiäistä ja tämä toivotus ihan ilman mitään erityisiä tutkimustuloksia, pidä lippu korkealla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piru vieköön ukko ! Et suinkaan vaan kaikuluotaimella niitä poloisia taimenressukoita etsiskellyt? Ja vielä ryypiskellyt, ei oo nyt mitään rotia! Hyvää Pääsiäistä ja tämä toivotus ihan ilman mitään erityisiä tutkimustuloksia, pidä lippu korkealla!

        Kiitos samoin! Ei minulla ole kalastuksessakaan minkaanlaista tutkaa käytössä, jos ei isävainaalta perittyjä ennalta tietämyksen lahjoja niiksi lueta. On se vaan ihme, kuinka sitä välillä osaa asettua, vaikka taimeneksi ja aavistaa niitten syönti aikoja ym. Tuo ryyppy illalla on ihan ok. kun ei liiaksi mene ja tämän olen tutkinut ihan ite.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      64
      2655
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      342
      2500
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2160
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      67
      1844
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1523
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1503
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe