Lain ja tuen alistaminen lastensuojelulle

Tuen ja lain alistaminen lastensuojelulle

Miksi Anteeksipyyntö ei auta -yhteisön kuvana on lapsi, jota ahdistelee huutava vanhempi, mutta he arvostelevat lastensuojelua? Onko heilläkin ennakkoluulo vanhempien pahuudesta? Kyllä siellä jotakin väärää on tehty, jos lapsi on otettu huostaan? Traumamme ja lapsuuden menettämisen aiheuttavat sosiaalityöntekijät, jotka valehtelevat meidän tekevän pahaa ja riistävät terveen ja iloisen lapsemme. Me menetämme oman lapsemme koko lapsuuden!
https://lnkd.in/dmCW_aAY

Satu No on niitä paikkoja joista lapsi on onnellinen lähtiessään kotoaan, eikä enää palaa... Mut nää on harvassa!
Lastensuojelu on epäonnistunut vakavasti lisäämällä näitä koteja, joissa teini voi pahoin, koska apua ei ole saanut ajoissa mistään. Lastensuojelu on epäonnistunut koska se tuottaa vanhemmissa inhoa tulla huomatuksi ja seuratuksi! Sen tehtävä on auttaa, ei piinata, nyt se on jokaiselle pelkkää piinaa tuottanut, olipa asiakkuuden syy oikea tai väärä.

Teemu Lastensuojelun tarkoitus on auttaa eikä varmistaa, ettei kotiin enää palata. Siksi mitään sellaista tapausta ei ole olemassa. Vian tunnistaminen ei ole todiste siitä, että kotiin ei voi palata vaan siitä, että on jokin tuen tarve. Tuohon ansaan putoavat sosiaalityöntekijät ja heidän kannattajansa.

Paula lastensuojelu lain säädäntö on mennyt siinä vikaan. Että perustuslakimme takaa olet syytön kunnes toisin todistetaan, mutta lastensuojelu lain johdosta olet potentiaalinen rikollinen ja alituisen valvonnan kohde lapsesi syntymästä saakka. Neuvola, lääkärit,päivähoito ja opettajat kaikki valvovat jokaista lapsiperhettä ja spekuloivat oloja. Jos ei olla samalla aaltopituudella tai sattuu olemaan esim kateellinen työntekijä tämä aikaansaa rumban.

Teemu Niitä Satun mainitsemia tositapauksia ei pidä hoitaa huostaanotolla. Huostaanottoon laitetaan nyt myös rumban uhrit

Satu kyllä.

Satu se ei ole laissa. Laki on aivan toisenlainen kuin mitä sossut tekevät.

Paula maan tapa on myös laki. Eli tuomioistuimessa noudatetaan maantapaa

Teemu Kyse on siitä, että ilman viranomaisia maassa vallitsisi anarkia. Sosiaalityöntekijä pullistelee virkavallan lihastaan ja nauttii yksinvallasta. Vanhoillinen johtamistyyli ja epäpätevä kasvatusteoria. Lastensuojelu on lain vastainen, koska sen näkemys lapsesta on etusijalla. Tosi hädät eivät saa tukea vaan pakkotoimia. Toimivallan kyseenalaistavat saavat pakkotoimia, vaikka me emme ole hädässä. Väitteet aidosta hädästä ovat mielivaltaa, jossa tuki ja laki korvataan toimivallalla

7

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marja
      Mielestäni on kyse myös yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Huostatut lapset joutuvat kärsimään joka tavalla verrattuna lapsiin jotka saavat olla läheistensä kanssa. Lista mistä huostatut lapset jäävät paitsi on loputon: halaukset vanhemmilta, tapaamiset isovanhempien ja suvun kanssa, serkkujen tapaaminen….

      Teemu Marja Leena Engström Sosiaalityöntekijä sanoisi, että lapsen huostaaminen vahingoittaa vähemmän kuin kotona jatkaminen. Halaukset, tapaamiset isovanhempien ja suvun kanssa, serkkujen tapaaminen ovat kaikki pienempi hyvä kuin erossa oleminen. Hän ei kuitenkaan todista vaan vetoaa valtion virkavaltaan. Oikeastaan hän ei sano mitään näistä vaan huoli ja lapsen etu ja yhteistyö

      Marja
      se on järkyttävää pahoinpitelyä sossuilta ja sijareilta. Sen on loputtava!

      Merja
      En yhtään ihmettele miten suuri kynnys on lähteä apua lastensuojelulta pyytämään, tyhjän kun saa pyytämättäkin.
      Ja toisekseen lastensuojelu ei kykene perheitä mitenkään edes auttamaan. Jos perheessä on NEPSY lapsi, varmasti on ammattikuntaa jotka ovat perehtyneet tällaisen lapsen hoitoon. Mielestäni tuollainen lapsi ei edes kuuluisi lastensuojelun piiriin.
      Mielestäni lastensuojelun kuuluisi puuttua tilanteisiin joissa lapsen turvallisuus on todellisuudessa vaakalaudalla.
      Viranomaiset kirjasivat perheistä mitä tahansa, onhan heillä koko lastensuojelunväki todistamassa kirjelmiä oikeiksi vaikka eivät olisi koskaan perhettä tavanneet tai perheen luona edes käyneet. Yhden viranomaisen kirjelmät riittää perheen mustamaalaamiseen, ja lapsen huostaanottamiseen. Lapset vieraannutetaan omista läheisistään, aina ei edes lasten tapaamisetkaan toteudu niin kuin pitäisi.
      Tsrinatkin muuttuvat viranomaisten vaihtuessa. Niin monta on tarinaa kuin kertojaakin.

      Nimenomaan. Sosiaalityöntekijä sanoo, että
      1 "mielenterveys- ja päihdeongelmasta kärsivää on aivan turha yrittää pelastaa pedagogiikalla"
      2 "tarvitaan aivan muita keinoja"
      3"eivät tyypillisesti ole mitään nopeita korjauksia"
      4 "usein se tarkoittaa sitä, että lapsi siirretään turvallisempaan ympäristöön"
      5 "mikäli sille löytyvät edellytykset"

      Nepsy-hoitoon erikoistuneet ihmiset eivät puhu näin.

      • Merja ämäkin jos opettaja huutaa oppilailleen luokka on muutenkin rauhaton opettaja voi ottaa yhden oppilaan silmätikukseen ja tekee hänestä lastensuojelu ilmoituksen. Yrittämättä itse puuttua mitenkään asiaan.

        Teemu https://www.apu.fi/artikkelit/kiusaaminen-opettajat-noyryyttavat-oppilaita-johtaa-aggressiivisuuteen

        Merja Keskiverto perhe ottaa yhden tai kaksi saunaolutta, eikä edes joka viikonloppu. lastensuojelu toimii kuin raittiusseuroissa aikoinaan siitä nousee hirveä haloo vanhemmat luokitellaan alkoholisteiksi. Mutta jos perheessä ollaan sekakäyttäjiä, lastensuojelu palauttaa lapsen takaisin kotiin.


        Teemu Sosiaalityöntekijä liioittelee paria saunakaljaa siinä tapauksessa, että vanhemmat ovat eri mieltä sosiaalityöntekjän kanssa muista asioista. Hän haluaa pakottaa vanhemmat tottelemaan tuhoamalla heidän imagonsa ja tekaisemalla heistä vaarallisia alkoholisteja. Samat kaljat juovat vanhemmat ovat normaaleja arvion mukaan, jos he tottelevat. Poliisi vastaa "huono päätös ei ole laiton"


      • ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Merja ämäkin jos opettaja huutaa oppilailleen luokka on muutenkin rauhaton opettaja voi ottaa yhden oppilaan silmätikukseen ja tekee hänestä lastensuojelu ilmoituksen. Yrittämättä itse puuttua mitenkään asiaan.

        Teemu https://www.apu.fi/artikkelit/kiusaaminen-opettajat-noyryyttavat-oppilaita-johtaa-aggressiivisuuteen

        Merja Keskiverto perhe ottaa yhden tai kaksi saunaolutta, eikä edes joka viikonloppu. lastensuojelu toimii kuin raittiusseuroissa aikoinaan siitä nousee hirveä haloo vanhemmat luokitellaan alkoholisteiksi. Mutta jos perheessä ollaan sekakäyttäjiä, lastensuojelu palauttaa lapsen takaisin kotiin.


        Teemu Sosiaalityöntekijä liioittelee paria saunakaljaa siinä tapauksessa, että vanhemmat ovat eri mieltä sosiaalityöntekjän kanssa muista asioista. Hän haluaa pakottaa vanhemmat tottelemaan tuhoamalla heidän imagonsa ja tekaisemalla heistä vaarallisia alkoholisteja. Samat kaljat juovat vanhemmat ovat normaaleja arvion mukaan, jos he tottelevat. Poliisi vastaa "huono päätös ei ole laiton"

        Merja Minulle tuli tälläinenkin asia mieleen. Minä en ole koskaan jorempsna ihmetellyt lastensuojelun toimintaa lisätä kirjelmiinsä jos lapsi kiukuttelee tai näkee painajaisia tai nukkuu vanhempien vieressä. Olen aina ajatellut ettei näin saisi olla kun viranomaiset siihen malliin antoivat ymmärtää että se on väärin. Pidin lapsiani jotenkin outoina. Häpesinkin kun viranomaiset ottivat puheeksi lasteni kiukuttelun tai painajaisten näkemisen vieressä nukkumisen. Minua moititiin viranomsistaholta aina jo silloin kun meidän lapset olivat pieniä.
        Mutta näin vanhemmiten, olen alkanut ymmärtämään, että monet lapset näkevät painajaisia, pelkäävät mörköjä sängyn alla monet lapset kiukuttelevat ja monet pienet lapset nukkuvat vanhempiensa vieressä. Ei siinä pitäisi olla mitään huolen aihetta, . Miksi viranomaiset sitten aika kärkkäästi puuttuvat ja ottavat puheeksi ja ovat lähes tulkoon vihaisia vanhemmille jos lapset käyttäytyvät jotenkin näin oudosti.
        Eivätkö heidän omat lapsensa pelkää olemattomia mörköjä tai näe koskaan painajaisia. Heidät varmaan nukutetaan pienestä pitäen omissa huoneissaan eikä heitä koskaan oteta viereen nukkumaan. Aika outoa käsitystä ihmisiltä jotka toimivat lasten parissa. Lasten omia vanhempia aliarvioidaan koko ajan joka asiassa.
        Tämä nuoremman tyttären poika näki sinä hopeakaaden emme tienneet mikä tämä on mutta hän pelkäsi sitä öisin omassa huoneessaan, sen vuoksi hän nukkui yönsä minun vieressäni.
        Tämäkin oli yksi syy huostaanottoon, lapsi pelkää jotakin mitä ei ole olemassa. Itse olen nähnyt nuorempana samaa painajaisia heräsin siihen joka ainoa yö.
        Kaikki mitä lapsen omassa kodissa tehdään tai toimitaan herättää se viranomaisissa jonkinlsista huolenaihetta, jos koti on siisti nousee huoli vanhempien jaksamisesta jos se taas sotkuinen nousee huoli lapsen hyvinvoinnista. Kun lapsi on huostaanotettu viranomaisilta loppuu huoli vaikka sijoituspaikassa toimittaisiin samoin kriteerein kuin lapsen omassa kodissakin.

        Teemu Unet kertovat miltä meistä tuntuu ja mitä me näemme päivällä.
        Ne kertovat henkisestä stressistä. Hopeakaaden voi olla painajaisessa kuultu sana, Painajainen voi johtua valtaerisuhdasta ja uhasta lapsen kyvylle olla oma itsensä ja toteuttaa itseään valtasuhdan takia vanhempiin nähden. Se voi viitata katuvalon tekemään heijastukseen kotiseinälle nukkumaan mennessä pimeässä huoneessa, jonka lapsi on nähnyt samalla, kun hän menettää aloitekykynsä vanhempiin nähden. Koti voi olla pinnallisesti turvallinen, liian turvallinen siten, että vanhemmilla on hegemonia.
        Sosiaalityöntekijä puuttuu siihen vain silloin, kun vanhemmat vastustavat sosiaalityöntekijää. Jos vanhemmat tottelevat, sosiaalityöntekijä arvioi tilanteen "normaaliksi". Tämä on teoriani.
        Sosiaalityöntekijät puuttuvat myös silloin, kun kaikki ei ole hyvin. He eivät tiedä mikä on hätänä ja he alkavat tehdä omia analyysejaan ja suljettua neuvottelua keskenään. Sitä on pakko totella rangaistuksen uhalla.
        Jos painajaisia käytettiin verukkeena huostaanottoon, se johtui siitä, että te kieltäydyitte tottelusta. Se ei ole laillinen, vakava ja välitön vaara, mutta poliisi sanoo "virkamiehellä on oikeus tehdä arvio". Huoli on veruke kontrolliin, jolle ei ole enää tarvetta huostassa. Syy sijaisperheen virheiden kieltämiseen on kontrollin tehostaminen oikeaa vanhempaa vastaan.


      • ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Merja Minulle tuli tälläinenkin asia mieleen. Minä en ole koskaan jorempsna ihmetellyt lastensuojelun toimintaa lisätä kirjelmiinsä jos lapsi kiukuttelee tai näkee painajaisia tai nukkuu vanhempien vieressä. Olen aina ajatellut ettei näin saisi olla kun viranomaiset siihen malliin antoivat ymmärtää että se on väärin. Pidin lapsiani jotenkin outoina. Häpesinkin kun viranomaiset ottivat puheeksi lasteni kiukuttelun tai painajaisten näkemisen vieressä nukkumisen. Minua moititiin viranomsistaholta aina jo silloin kun meidän lapset olivat pieniä.
        Mutta näin vanhemmiten, olen alkanut ymmärtämään, että monet lapset näkevät painajaisia, pelkäävät mörköjä sängyn alla monet lapset kiukuttelevat ja monet pienet lapset nukkuvat vanhempiensa vieressä. Ei siinä pitäisi olla mitään huolen aihetta, . Miksi viranomaiset sitten aika kärkkäästi puuttuvat ja ottavat puheeksi ja ovat lähes tulkoon vihaisia vanhemmille jos lapset käyttäytyvät jotenkin näin oudosti.
        Eivätkö heidän omat lapsensa pelkää olemattomia mörköjä tai näe koskaan painajaisia. Heidät varmaan nukutetaan pienestä pitäen omissa huoneissaan eikä heitä koskaan oteta viereen nukkumaan. Aika outoa käsitystä ihmisiltä jotka toimivat lasten parissa. Lasten omia vanhempia aliarvioidaan koko ajan joka asiassa.
        Tämä nuoremman tyttären poika näki sinä hopeakaaden emme tienneet mikä tämä on mutta hän pelkäsi sitä öisin omassa huoneessaan, sen vuoksi hän nukkui yönsä minun vieressäni.
        Tämäkin oli yksi syy huostaanottoon, lapsi pelkää jotakin mitä ei ole olemassa. Itse olen nähnyt nuorempana samaa painajaisia heräsin siihen joka ainoa yö.
        Kaikki mitä lapsen omassa kodissa tehdään tai toimitaan herättää se viranomaisissa jonkinlsista huolenaihetta, jos koti on siisti nousee huoli vanhempien jaksamisesta jos se taas sotkuinen nousee huoli lapsen hyvinvoinnista. Kun lapsi on huostaanotettu viranomaisilta loppuu huoli vaikka sijoituspaikassa toimittaisiin samoin kriteerein kuin lapsen omassa kodissakin.

        Teemu Unet kertovat miltä meistä tuntuu ja mitä me näemme päivällä.
        Ne kertovat henkisestä stressistä. Hopeakaaden voi olla painajaisessa kuultu sana, Painajainen voi johtua valtaerisuhdasta ja uhasta lapsen kyvylle olla oma itsensä ja toteuttaa itseään valtasuhdan takia vanhempiin nähden. Se voi viitata katuvalon tekemään heijastukseen kotiseinälle nukkumaan mennessä pimeässä huoneessa, jonka lapsi on nähnyt samalla, kun hän menettää aloitekykynsä vanhempiin nähden. Koti voi olla pinnallisesti turvallinen, liian turvallinen siten, että vanhemmilla on hegemonia.
        Sosiaalityöntekijä puuttuu siihen vain silloin, kun vanhemmat vastustavat sosiaalityöntekijää. Jos vanhemmat tottelevat, sosiaalityöntekijä arvioi tilanteen "normaaliksi". Tämä on teoriani.
        Sosiaalityöntekijät puuttuvat myös silloin, kun kaikki ei ole hyvin. He eivät tiedä mikä on hätänä ja he alkavat tehdä omia analyysejaan ja suljettua neuvottelua keskenään. Sitä on pakko totella rangaistuksen uhalla.
        Jos painajaisia käytettiin verukkeena huostaanottoon, se johtui siitä, että te kieltäydyitte tottelusta. Se ei ole laillinen, vakava ja välitön vaara, mutta poliisi sanoo "virkamiehellä on oikeus tehdä arvio". Huoli on veruke kontrolliin, jolle ei ole enää tarvetta huostassa. Syy sijaisperheen virheiden kieltämiseen on kontrollin tehostaminen oikeaa vanhempaa vastaan.

        Painajaiset voi saada loppumaan avaamalla ilmapiiriä


      • ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Merja ämäkin jos opettaja huutaa oppilailleen luokka on muutenkin rauhaton opettaja voi ottaa yhden oppilaan silmätikukseen ja tekee hänestä lastensuojelu ilmoituksen. Yrittämättä itse puuttua mitenkään asiaan.

        Teemu https://www.apu.fi/artikkelit/kiusaaminen-opettajat-noyryyttavat-oppilaita-johtaa-aggressiivisuuteen

        Merja Keskiverto perhe ottaa yhden tai kaksi saunaolutta, eikä edes joka viikonloppu. lastensuojelu toimii kuin raittiusseuroissa aikoinaan siitä nousee hirveä haloo vanhemmat luokitellaan alkoholisteiksi. Mutta jos perheessä ollaan sekakäyttäjiä, lastensuojelu palauttaa lapsen takaisin kotiin.


        Teemu Sosiaalityöntekijä liioittelee paria saunakaljaa siinä tapauksessa, että vanhemmat ovat eri mieltä sosiaalityöntekjän kanssa muista asioista. Hän haluaa pakottaa vanhemmat tottelemaan tuhoamalla heidän imagonsa ja tekaisemalla heistä vaarallisia alkoholisteja. Samat kaljat juovat vanhemmat ovat normaaleja arvion mukaan, jos he tottelevat. Poliisi vastaa "huono päätös ei ole laiton"

        Merja Totta näin myös kävi neidänkin kohdalla. Opettaja tiesi miten saada lapsi reagoimaan haluamallaan tavalla, näin he saivat koulunkäyntiavustajan yhteispelillä retuutettua lapsen terveydenhoitajan luokse, saivat kuitenkin lapsen rauhoittumaan, mutta saivat kerrotuksi viranomaisille, että lapsi on vaaraksi koko koululle. Niin opettajille kuin oppilaillekin. Meidän kanssamme ei asiaa otettu mitenkään esille.

        "Teemu Sosiaalityöntekijä liioittelee paria saunakaljaa siinä tapauksessa, että vanhemmat ovat eri mieltä sosiaalityöntekjän kanssa muista asioista. Hän haluaa pakottaa vanhemmat tottelemaan tuhoamalla heidän imagonsa ja tekaisemalla heistä vaarallisia alkoholisteja. Samat kaljat juovat vanhemmat ovat normaaleja arvion mukaan, jos he tottelevat. Poliisi vastaa "huono päätös ei ole laiton""


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Merja Totta näin myös kävi neidänkin kohdalla. Opettaja tiesi miten saada lapsi reagoimaan haluamallaan tavalla, näin he saivat koulunkäyntiavustajan yhteispelillä retuutettua lapsen terveydenhoitajan luokse, saivat kuitenkin lapsen rauhoittumaan, mutta saivat kerrotuksi viranomaisille, että lapsi on vaaraksi koko koululle. Niin opettajille kuin oppilaillekin. Meidän kanssamme ei asiaa otettu mitenkään esille.

        "Teemu Sosiaalityöntekijä liioittelee paria saunakaljaa siinä tapauksessa, että vanhemmat ovat eri mieltä sosiaalityöntekjän kanssa muista asioista. Hän haluaa pakottaa vanhemmat tottelemaan tuhoamalla heidän imagonsa ja tekaisemalla heistä vaarallisia alkoholisteja. Samat kaljat juovat vanhemmat ovat normaaleja arvion mukaan, jos he tottelevat. Poliisi vastaa "huono päätös ei ole laiton""

        Teemu / Preeme, voisitko kirjoittaa paremmin nuo viestit? Silleen että ymmärrän mihin nuo nimet liittyvät


    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      🍒 K­­­u­­u­­­m­­a­­­t­­ ­t­­y­t­ö­t­ ­­o­d­o­­t­t­­­a­­­v­­­­a­t­­­ ­­s­­i­n­u­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18293575

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3141
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2315
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      88
      1696
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      200
      1642
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1436
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      973
    Aihe