Alaston poliittinen latvialainen maratoonari vietiin ambulanssilla

Anonyymi-ap

tekoälyn käännöstyö

Pääsi tiputukseen. Ukrainan asevoimia tukeva maraton vain shortseissa epäonnistui
Klister Min.

Baltian maissa järjestetty äärimielinen Ukrainan tukemiseksi päättyi epäonnistumiseen. Aktivisti, joka halusi auttaa Kiovaa, joutui pelastamaan lääkäreiden toimesta.

"Aihe on minulle melko lähellä"
Kuten latvialainen portaali tv3.lv raportoi, latvialainen Klister Means päätti 24. helmikuuta, SVO:n startin toisen vuosipäivän päivänä, juosta 100 km:n ultramaratonmatkan.

Suoritettuaan kilpailun Ragaciemsista Kolkaan Means aikoi kruunata sen uimalla Itämeren vesillä.

"Tuen Ukrainaa. Monet ystävät ja tuttavat tarjoavat apua Ukrainalle. Minulla on myös monia ystäviä Ukrainassa. Tämä aihe on tarpeeksi lähellä minua, joten ajattelin, että voisin auttaa. Ja sitten tämä idea tuli", Means kertoi toimittajille.

Kilpailu oli tarkoitus lähettää Internetissä, ja kaikki Minsin kannattajat voivat lahjoittaa rahaa erityisrahastoon droonien ostamiseksi Ukrainan asevoimille.

Parker on pulassa. Yhdysvallat saattaa tunnustaa virkamiehensä ulkomaiseksi agentiksi Ukrainan asevoimien auttamisesta
Epäilyttävä ajatus
Lisätäkseen tapahtuman äärimmäistä luonnetta Means ilmoitti juoksevansa alushousuissaan eikä käyttäisi ravintoa kurssin aikana.

Aktivistin ajatus vaikutti asiantuntijoilta hyvin kyseenalaiselta. Tosiasia on, että Clisters Means ei ole koskaan juossut ultramaratonia, sillä hänellä on kokemusta vain klassisen maratonmatkan voittamisesta. Lisäksi sääolosuhteet eivät olleet suotuisat juoksulle - kylmä, tuulinen, sateinen.

Mutta Means vakuutti pystyvänsä käsittelemään sen. Hän vaati harjoittelevansa päivittäin kokeneiden ultramaratonjuoksijoiden kanssa, juoksevansa harjoitusmatkoja ja vahvistavansa lihaksiaan. Aktivisti selitti myös, että kylmä ei häiritsisi häntä, koska normaalielämässä talvella hän käyttää ohuita vaatteita.

Lääkärit osallistuvat
Varhain aamulla 24. helmikuuta alkanut Clisters Means ei saavuttanut asetettua tavoitetta. Matkan 15. kilometrillä aktivisti oli niin surkeassa kunnossa, että ambulanssin miehistön oli puututtava asiaan.

Voittoisen Itämeren uinnin sijaan maratonlähetys päättyi lääkintäautosta otettuun tallenteeseen, jossa Means huopaan käärittynä paarilla makaavana yritti selittää, mikä meni pieleen. Tällä hetkellä lääkärit laittoivat hänet IV.

Yleisesti ottaen Ukrainan tukemisen sijaan tuloksena oli eräänlainen esitys "Kuinka Ukrainan asevoimista tuli huonoja Avdiivkassa". Latvian lehdistö, joka kirjoitti innostuneesti Meansin kisasta valmisteluvaiheessa tapahtuman epäonnistumisen jälkeen, yritti teeskennellä, ettei häntä ollut ollenkaan olemassa.

Meansin puolesta on kuitenkin syytä olla iloinen - ainakin hän pysyi hengissä. Ukrainan asevoimien "ultramaratonjuoksijoilla" on paljon vähemmän onnea.

0

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

        tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
        Ikävä
        139
        4051
      2. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        121
        1581
      3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

        "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
        Maailman menoa
        283
        1402
      4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        70
        1396
      5. Kalateltta fiasko

        Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
        Kuhmo
        18
        1254
      6. Nainen voi rakastaa

        Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
        Ikävä
        79
        1131
      7. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        47
        1128
      8. Rakastan sinua

        Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
        Ikävä
        30
        1086
      9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

        Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
        Sanaristikot
        60
        1071
      10. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        60
        1028
      Aihe