Invaasio Suomen rajalla

Anonyymi-ap

Suomalaisilla on nyt liian huoleton asenne, koska Nato. Ihan kuin kaikki asiat olisi sillä ratkaistu. Mutta vielä pari kuukautta, niin Karjalan kannaksella on sellainen vyörytys, että Suomi notkahtaa juhannukseen mennessä

Sen jälkeen kun Suomi liittyi Natoon, niin asenne Venäjän suhteen on muuttunut liian huolettomaksi. Ihan kuin Nato olisi ratkaisu kaikkiin sellaisiinkin ongelmiin, jotka eivät Natolle kuulu.
Vielä pari kuukautta, niin Karjalan kannaksella alkaa sellainen vyörytys, että juhannukseen mennessä koko Suomen kaakkoisraja on romahtanut. Tulijoita virtaa jokaiselta mahdolliselta ja mahdottomalta rajanylityspaikalta.

Tällä hetkellä on hyvä laskea leikkiä, tehdä huvittavia meemejä ja naureskella vapautuneesti, mutta se johtuu vain siitä, että itärajalla on vielä lunta 30 sentistä puoleen metriin. Metsissä ei pysty kulkemaan kuin hiihtämällä. Huhtikuun alkuun mennessä lumet ovat jo häipyneet suurimmaksi osaksi, mutta metsät ovat märkiä, ojat ja purot tulvivat leveälle alueelle, eikä maastossa pysty vieläkään kulkemaan. Venäläisetkin tietävät tämän, ja viettävät kevään ottamalla vodkaa.

Mutta vappuun mennessä metsät alkavat olemaan kuivia ja purot ja ojat ovat palanneet uomiinsa. Venäjän Karjalassa alkaa sellainen ralli, että sellaista ei ole nähty sitten vuoden 1944. Jokaisen Venäjän puolella olevan metsätien varteen, josta on helppo luikahtaa Suomen puolelle, kuskataan bussilasteittain tulijoita. Näitä samoja tulijoita oli Puolan vastaisella rajalla yksin viime syksynä muutama kymmenen tuhatta, vaikka Puolan rajalla on jykevä aita, jonka yli on vaikea kiivetä. Tulijat tietävät, että rajan ylitys Puolaan on vaikeaa, jopa mahdotonta. Miten joku kuvittelee, että sitä samaa ryntäystä ei tule Suomen rajalle, joka on Puolan rajaan verrattuna lasten leikkiä.

Tulijoita tulee jossain vaiheessa yksinkertaisesti niin paljon, että rajavartiosto nostaa kädet pystyyn. Tosiasiassa sekään ei ole edes tarpeellista, sillä Suomen hallitus kinastelee edelleen siitä, että voidaanko tulijoita ampua rajalle vai ei. Rajavartiosto nimittäin nostaa kädet pystyyn saman tien kun tulijoita alkaa virrata.

Juhannukseen mennessä Suomi on samanlaisen kaaoksen partaalla kuin olemme nähneet Kreikan saarilla ja Italian Lampedusalla. Suomen puolen Karjalan kylissä on jättimäisiä tulijoiden leirejä. Osa jatkaa matkaa Ruotsiin ja Saksaan. Muutama kymmenen tuhatta persaukista tulijaa ei pysty jatkamaan matkaa, joten he jäävät notkumaan Parikkalaan, Imatralle ja Lappeenrantaan. SPR:n naiset käyvät ruokkimassa heitä, joka houkuttelee edelleen lisää rajan takaa tulijoita.

Heinäkuun loppuun mennessä Suomi ajautuu kaaokseen ja hallituksen eroa vaaditaan. Heinäkuussa, joka on lomakuukausi, kaikki rajavartijat ovat sitä paitsi lomilla. Rajalla ei käytännössä ole minkäänlaista estettä. Tulijat tulevat päämääräämättömästi suurina laumoina. Maaseutupitäjien taloja ryöstellään, peltoja ja metsiä syttyy tuleen, kun tulijat päissään tuhrustavat nuotioittensa kanssa.


Tämä näky tulee olemaan Suomi-kuva maailmalla kesällä 2024.
Aina siinä vaiheessa kun hallitus on yrittänyt esittää puolustusvoimia apuun rajaa vartioimaan vesitykkien ja kyynelkaasun kera, niin suomalaiset turvapaikka-aktivistit, sekä ruotsalaiset ja saksalaiset yltiömaahanmuuton kannattajat nostavat sellaisen äläkän, että hallitus peruu virka-apupyynnön. Turvapaikka-aktivistit linnoittautuvat varmuuden vuoksi itsekin rajalle, jotta puolustusvoimat eivät varmasti ammu kyynelkaasua. Aktivistit saattelevat tulijoita koteihinsa ja vaativat muiltakin suomalaisilta sydämien avaamista.

Ruotsista saapuu satapäinen ämmälauma autojensa kanssa hakemaan omaa osuutta. Frontex tulee myös apuun. Joku kuvittelee, että tarkoituksena estää tulijoiden maahanpääsy, mutta ei. Frontexin miehet tarjoavat tulijoille pillimehua ja banaania ja toivottavat tervetulleeksi vapaaseen Eurooppaan.

Viro, Baltian maat ja Puola tarjoavat apua, mutta Suomi kieltäytyy. Kelkka on kääntynyt täysin. Koska kontrolli menetettiin jo heti alussa, niin jatkossa pyritään leikkimään humanistileikkejä, että wöö ne ovat sotaa, vainoa ja kidutusta paossa.

– – –

Ikävä kyllä jotenkin näin se tulee menemään. On Suomen vuoro romahtaa. Suomen vuoro on olla Kreikka ja Italia.

9

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vappuna alkaa Suomen tuho

      Huomasin somessa hienon idean: Suomen kansalaisuuden saisi vain kaksoiskansalaisena säilyttämällä alkuperäisen maansa kansalaisuuden.

      Olemme käpertyneet pohtimaan, miten Venäjä hyökkää Suomeen puolustamaan venäläisten oikeuksia. Se on yksi näkökulma.

      Eikä vappuna alkavasta kymmenien (satojen?) tuhansien ihmisten itärajan ylityksistä puhuta muuta kuin lässyttelyä. Eduskunnan pitäisi tehdä päätös, että laittomat rajanylittäjät saa ampua. Ehkä kymmenen laukauksen jälkeen suurin osa kääntyy takaisin. Mitä on 10 laitonta rajanylittäjää sen rinnalla, että tulijat ryöstävät, raiskaavat ja tappavat moninkertaisen määrän kantasuomalaisia.

      Eduskunnan tulee päättää, ettei miinakielto koske enää Suomea. Itäraja tulee miinoittaa.

      Nämä ovat kiireellisiä asioita. Kansalaisuuslakien kiristäminen on työn alla. Siihen tulee lisätä ehto, että kansalaisuuden saaja säilyttää alkuperäisen kansalaisuutensa.

      Ministeri Haaviston Suomeen tuomat Al-Hol-naiset olivat somaleja. He eivät ole menettäneet Somalian kansalaisuuttaan, vaikka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. Haaviston lentokone Istanbulista lähti väärään suuntaan. Oikea suunta olisi ollut Mogadishu Somaliassa. Siellä he olisivat omiensa joukossa, ei tarvittaisi kotouttamista, ei radikalisoitumisen ehkäisyohjelmia, ei uusia asuntoja, ei ikuista elatusta.

      Alkuperäiset passit alkaisivat kummasti löytyä, jos Suomen kansalaisuutta ei saa ilman alkuperämaan asiakirjoja. Etenkään sen jälkeen kun sosiaaliedut alennetaan ulkomaalaisille puoleen nykyisestä. Eikä ilmaisia asuntoja annettaisi enää pääkaupunkiseudulta ja muista suurista kaupungeista ulkomaalaisille.

      Ja tietenkin tarvitaan laki, että väkisin Suomeen tulleet voidaan heittää samantien takaisin. EU ja Ursula saavat mäkättää mitä tahansa, mutta kyse on Suomen pelastamisesta, ei valheella Eurooppaan tulevista ”siirtolaisista”.

    • Anonyymi

      On jollain fantasioita, ei voi kun ihmetellä.

      • Anonyymi

        Onko miehesi Afrikkalainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko miehesi Afrikkalainen?

        Onko sun miehesi afrikkalainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sun miehesi afrikkalainen?

        Ei,hän on venäläinen. Näyttää maahisen,ja puutarhatontun välimuodolta. Meillä on ihanaa...


    • Anonyymi

      NATO on hyvä suoja sotilaallisen uhkan ehkäisemiseksi. Se mitä keväämmällä tulee rajalla tapahtumaan, ei kannata luoda turhaan kauhuskenaariota sinne päähänsä. Jätetään tämä uhittelu sinne ryssän asiaksi.

      • Anonyymi

        Makiasti sataa tämä uhka kiristäjähallituksen ja persukoiden laariin. Gallup-lukemat tulee toistaiseksi siis tukemaan hallituksen kurjistuspolitiikkaa vielä pitkään jatkossakin, ryssän taustavaikutuksen johdosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Makiasti sataa tämä uhka kiristäjähallituksen ja persukoiden laariin. Gallup-lukemat tulee toistaiseksi siis tukemaan hallituksen kurjistuspolitiikkaa vielä pitkään jatkossakin, ryssän taustavaikutuksen johdosta.

        Minkälaista kiristystä on tullut?


    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      🍒 ­­V­­­i­t­­­t­­u­ ­­t­­ä­m­­­ä­­­ ­­k­­­u­u­­­m­­a­ ­­n­a­­­r­­­t­­t­­u­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe