Persut ja hallitus saaneet Suomen sekaisin ahneudellaan ja tyhmyydellään !

Anonyymi-ap

Ei tämä porvarihallitus pysy kasassa kesään saakka. Kahdeksassa kuukaudessa tämä osaamaton porukka on saanut Suomen talouden ja yhteiskunnan vararikon partaalle.

Mikähän siinä on , aina kun porvarihallitus on vallassa , niin aina pitää ottaa vain niiltä joilla menee ennestäänkin huonosti.

53

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei mulla ainaskaan ole tullut vararikkoa hallituksen takia päin vastoin nyt näyttää hyvältä

    • Anonyymi

      PERSUT = SUOMEN SYÖPÄ !

      • Anonyymi

        Ja siinä kans oikein järjen jättiläinen.
        Sulla ei kauheesti ole ajatuksia???


      • Anonyymi

        Niin on.


      • Anonyymi

        Lisää kokoomus/keskusta tohon listaa


    • Anonyymi

      Hyvä leikata varsinkin lapsiperheiltä sehän se kannattaa eläkeläisiä ja duunareita unohtamatta !

    • Anonyymi

      Persut pitäis karkottaa maasta sen verran röyhkeästi kusivat kaikkia äänestäjiään silmään ! Takki kääntyi ennätys vauhdilla tais takin tilalle tulla rotan nahka ?!

    • Anonyymi

      Et sitten ole kauheesti asioita viimeisenä parina vuonna seurannu ku et tiedä kuka tän maan asiat sai sekaisin holtittomalla rahan jakamisella ja velan ottamisella.
      Kuinka kauan meinasit et sellanen meno ois ollu mahdollista jatkua?????
      Ja nyt nää liitto pomot luulee et lakkoilemalla asiat hoituvat.Ne jos ketkään kusevat työläisten muroihin.Kohta ollaan itkemässä kun firmat menee nuri ja ei se ansiosidonnainenkaan loputtomiin kestä.
      Mietippä asioita vähän ja tuu sit kirjoittelee.

      • Anonyymi

        Älä puhu porvaripaskaa.


      • Anonyymi

        Ay johtajat tienaavat € 300000 plus bonukset, verottomat osingot ym ym lisäksi. 2-3000 €/ kk tienaavat duunaritko näitä pöyhkeitä, porvari ay pomoja kiinnostaisi? Ei, valta niitä kiinnostaa. Erosin -90 luvulla liitosta (työni: kirjanpito, palkanlasku ym) jouduttuani työttömäksi. Liiton jakkupukuiset johtaratterit olivat töykeämpiä tyyppejä, mitä koskaan tavannut missään. Loimaan kassa oli pelastus myöhemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu porvaripaskaa.

        Porvaria tuo voi olla mutta ei kakkaa vaan täyttä totta.


      • Anonyymi

        Ja mihin ne lainatut rahat menivätkään? Tietenkin korona-avustuksina YRITYKSILLE, ja koko silloinen oppositio kokoomus etunenässä oli innolla mukana rahan jaossa = velan otossa!!! Nyt haukutaan jatkuvasti edellistä hallitusta hallitsemattomasta velanotosta ja käytetään Suomen taloudellista tilannetta keppihevosena työelämän heikennyksiin, jotta yrityksien voitot kasvaisivat. Suomen taloudellinen tilannehan ei näillä hallituksen toimilla suinkaan parane, vaan huononee entisestään, koska työelämän heikennysten jälkeen entistä useampi työläinen joutuu turvautumaan sosiaalitukeen, Tässä siis yritetään siirtää osaa yritysten palkanmaksusta veronmaksajille. Ahneus suomalaisissa yrityksissä näyttää sen kuin lisääntyvän....


    • Anonyymi

      Eikös Persut ole hallituksessa?

    • Anonyymi

      Toivottavasti istuvat hallituksen ulos ja osaavat ihmiset tilalle .

    • Anonyymi

      Persut=kokoomus kokoomus=persut. Tai ehkä persut on asteen pahempi vielä

    • Anonyymi

      Jos ymmärtäisitte vähääkään taloudesta, niin käsittäisitte että Suomi on elänyt pitkään velaksi, eikä tämä voi enää jatkua. Lapsemme tulevat maksamaan kovan hinnan tästä tyhmyydestä. Elintaso laskee Suomessa joko nyt vähän tai tulevaisuudessa paljon, mutta ihan varma on että lasku tulee maksuun. Jos nyt ei uudistuksia tehdä, ne tehdään kohta pakolla ja kovennettuina. Tosiasiat kannattaisi tunnustaa.

    • Anonyymi

      Sulla siis menee huonosti voi voi😫😫😫😫

    • Anonyymi

      Hyvin menee, mutta menköön 🤑😎.

    • Anonyymi

      Tulee vielä yleislakko se on varmaa !

    • Anonyymi

      Persujen tyhmyyden vika koko homma !

    • Anonyymi

      Saksassa lakkoillaan koko ajan, vaikka poliittiset lakot on kielletty
      Valikoivat esimerkit niin sanotuista verrokkimaista nakertavat hallituksen uskottavuutta: Suomestahan hallituksen pitäisi puhua.

      Petteri Orpon (kok) hallitus haluaa rajoittaa oikeutta poliittisiin lakkoihin ja vetoaa siihen, että jonkinlaisena verrokkimaana pidetyssä Saksassa ne on kielletty.

      Surkuhupaisaa ja hallituksen viestinnän kannalta tietysti tappio on, että Saksan lakot ovat käynnissä juuri nyt. Se kun on kitkerä muistutus siitä, että poliittisten lakkojen kielto ei takaa rauhaa työmarkkinoille.

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010275420.html

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kannatus sukelsi !

      KOKOOMUS jatkaa Ylen kannatusmittauksessa suosituimpana puolueena 21,6 prosentin kannatuksella. Seuraavina ovat SDP 19,8:lla ja perussuomalaiset 18,0 prosentilla.

      Kärkikolmikosta jokaisen kannatus laski edelliseen mittaukseen verrattuna, mutta eniten luisui perussuomalaiset, jonka kannatus laski jopa 2,0 prosenttiyksikköä.

      Kannattaa kääntää takkia ja puhua paskaa sitä saa mitä tilaa !!!

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten alamäki !

      Perussuomalaisten kannatus laski kaksi prosenttiyksikköä Ylen tammikuussa teettämästä kannatusmittauksesta. Perussuomalaisten kannatus tuoreimmassa mittauksessa on 18,0 prosenttia, kun se edellisessä mittauksessa oli 20,0 prosenttia ja viime vuoden eduskuntavaaleissa 20,1 prosenttia.

      Valheella ei pitkälle pötkitä !

    • Anonyymi

      Miettikää kuinka paljon vapautuu hyviå työpaikkoja, kun uusi laki tulee voimaan ja työpaikan änkyrät ja viikolla palkallista krapula- eiku sairaslomaa säännöllisesti viettävät saadaan potkittua pois.

      • Anonyymi

        Juu kuhan omistaja tahot,sekä osaamattomat työnjohtaja saadaa pihalle.


    • Anonyymi

      Ei hyvissä työpaikoissa ole juoppoja ja sairasloman kuluttajia !

      Mietippä kuinka hyvältä tuntuu kun Persut potkitaan pihalle hallituksesta ?

      Hyvälle todella hyvälle siintä Suomi sitten uuteen nousuun ilman paskanpuhuja persuja !

    • Anonyymi

      Aloittaja on väärässä. Poliittiset lakot ovat sosialidemokraattien aikaansaamia. Vastuussa on sdp ja SAK:n lakoista päättäneet liittojohtajat ja liittojen hallitukset.

      En äänestä demareita missään vaaleissa. Sen verran kieroa porukkaa. Muka vähäosaisten asialla. Paskanmarjat. POLIITTISISTA lakoista tulee lovi valtion kassaan ja sen maksavat vähäosaiset.

      Liittopomot vähät välittää työntekijöistä, joita käytetään pelinappuloina kiristettäessä hallitusta. Millään ulkoparlamenttaarisella joukkiolla ei ole veto-oikeutta maan hallituksen ja eduskunnan päätöksiin.

      Eri mieltä saa olla, mutta tahallinen yritysten, yrityksissä töissä olevien ja kansalaisten vahingoittaminen on moraalitonta toimintaa. Edesvastuuseen.

      Kansalaisaloite poliittisten lakkojen kokonaan kieltämiselle etenee eduskuntaan. 50 000 allekirjoitusta tuli alta aika yksikön.

      Eloranta sanoi eilen television myöhäisuutisten haastattelussa, että häntä pelottaa. SAK:n viisikon toimet ovat pelottavia. Lakko on vaarallinen ase vastuuttoman käsissä. Sen takia POLIITTISIA ja TUKILAKKOJA pitää rajoittaa lailla. Hölmöt eivät muuten ymmärrä. POLIITTISIA lakkoja esiintyy, kun SDP on oppositiossa, ei muulloin. Syy-yhteys on vankka. Ovat demareiden masinoimia.

      • Anonyymi

        Sinä olet väärässä!!! Kyllä tämän kaiken on aloittanut umpi surkea hallitus persuineen!!!

        Olet varmaan onnesi huipulla kun tuo kansalisaloite sai tarvittavat tukiansa voi voi silti voidaan lakkoilla vielä tämän vuoden loppuun saakka ei sitä lakia säädetä vasta kun kesän jälkeen! Ei muuta kuin YLEISLAKKOA odotellessa !

        Ja jos luulit että toi kansalaisaloite estää lakkoilun olet todellakin väärässä ! Katso mitä Saksassa tapahtuu tälläkin hetkellä siellä ollaan lakossa vaikka ne on kielletty että sellasta !


    • Anonyymi

      Minne katosivat Persut ? Ei oo näkyny Purraa ja muita kommentoimassa asioita tämän kannatusmittauksen jälkeen kun kannatus senkun laskee ! Paskapuheilla ei pitkälle pötkitty !

    • Anonyymi

      Pääluottamusmies Timo Mällinen vertasi Helsingin Sanomien haastattelussa Riikka Purraa Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharovaan.

      VALTIOVARAINMINISTERI Riikka Purra (ps) kummastelee viestipalvelu X:ssä SSAB:n Raahen terästehtaan pääluottamusmies Timo Mällisen Helsingin Sanomille antamia kommentteja.

      Mällinen sanoi HS:lle pelkäävänsä, että hallituksen päätökset muun muassa lakko-oikeuteen liittyen murentavat demokratiaa hiljalleen.

      – Orpo on kuin Putin ja Purra kuin Zaharova. Ja työntekijät ovat Navalnyi, Mällinen vertasi.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010285522.html

    • Anonyymi

      Tanssiin tarvitaan aina kaksi. Oppositio yhdessä ammattiyhdistysliikkeiden kanssa ovat myös olleet sekoittamassa maamme asioita.

    • Anonyymi

      No , konkurssipesän hoito on vain tällaista .

    • Anonyymi

      Ens kerran ku Purra tulee esille puheitaan pitämään yleisölle, niin otan kätytäpitempää ja kiikarin ristikkoon . Voi olla ettei enää valehtele sen jälkeen kansalle.
      Alkaa nää herrojen kusetulkset piisaa ja yks herra on sit vähemmän.

    • Anonyymi

      Ahneella hallituksella on paskainen loppu....

      • Anonyymi

        Ei sulla ollu mitään asiaa, kunhan matkin muiden sanomisia.
        Etkö toisi esiin mitään omia ajatuksia, jossa on jotain uutta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sulla ollu mitään asiaa, kunhan matkin muiden sanomisia.
        Etkö toisi esiin mitään omia ajatuksia, jossa on jotain uutta?

        Olenkin PERSU ja en osaa kun matkia ja apinoida toisia kun ei ole olemassa omia ajatuksia ! Olen myös Kokoomuksen juoksupoikana hallituksessa ilman omia aivoja olen siis PERSU !


    • Anonyymi

      Kannatan hallituksen toimia kybällä. Ne on vaan kädettömät kommunistit kun vinkuu.

      • Anonyymi

        Nyt on jo myöhä ja persujonnen aika mennä nukkumaan äitin viereen ja aamulla sitten virkeänä taas tarkkikselle.


    • Anonyymi

      UPM:n paikallisosaston kannattaisi sanoutua irti paperiliitosta ja tehdä paikallinen sopimus ja mennä töihin. Näin on. Muuten vaarana on taas neljän kuukauden lakko, joka ei johda mihinkään, kuten ei edellinenkään kaksi vuotta sitten.

      Jos pääluottamus ei kelpaa, niin ne, jotka hänet ovat valinneet, voivat hänet myös erottaa. Työntekijät voivat valita työsopimuslain 13. luvun 3. pykälän mukaisen luottamusvaltuutetun edustamaan itseään, koko porukkaa.

      SAK aloitti lakot. SAK:n 19 hengen hallitus on vastuussa lakoista. Jos lakko pysäyttää tuotannon, niin ei se yrityksen vika ole. Oletko hölmö?

    • Anonyymi

      Ei ole väliä kuka on hallituksessa. Talous pitää saada kuntoon. Demareilla ei ole asiaa hallitukseen ennen 2031 vaaleja, jos silloinkaan. Onko demareiden kannatus silloin yhdeksän prosenttia?

      • Anonyymi

        Ennemmin demarit kun täysurpot Persut ! Persut ei oo saaneet nytkään aikaiseksi mitään hyvää pelkkää pahaa ja eripuraa Suomen sekaisin Orpon porukan kanssa ! Ja täysurpojen kannatus senkun laskee....


    • Anonyymi

      joo

    • Anonyymi

      jaa

    • Anonyymi

      persuthan tässä on valtion velkaannuttaneet viimeiseen ~15 vuoteen

      odottakaas vaan kun ulkopuoliset velkojat laittaa suomen ojennukseen.. siinä kohtaa persut tuntuu ihan perhetutuilta

      • Anonyymi

        Nyt tämä hurumummo Juuso aikoo lopettaa synnytykset Lappeenrannassa,joten kyllä on tyhmyys huipussaan. Kuka kusipää vielä äänesti näitä hölmöläispersuja vaaleissa,nyt on seuraukset näkyvissä. Jani Mäkelä on niin tollo ukko,ettei pysty muuhun kuin toisten haukkumiseen. Mitä me tehdään näillä ääliöillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tämä hurumummo Juuso aikoo lopettaa synnytykset Lappeenrannassa,joten kyllä on tyhmyys huipussaan. Kuka kusipää vielä äänesti näitä hölmöläispersuja vaaleissa,nyt on seuraukset näkyvissä. Jani Mäkelä on niin tollo ukko,ettei pysty muuhun kuin toisten haukkumiseen. Mitä me tehdään näillä ääliöillä.

        Älkää äänestäkö Persuja Eurovaaleissa !!! Persuilta ei saa kun katteettomia lupauksia ja paskapuhetta ! Koko puolue täynnä tunareita !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää äänestäkö Persuja Eurovaaleissa !!! Persuilta ei saa kun katteettomia lupauksia ja paskapuhetta ! Koko puolue täynnä tunareita !

        Hyvin ovat vetäneet persut itsensä suohon ja syvälle . Taitaa tulla pienpuolue Persuista semmonen urpoilun meninkin näillä on !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää äänestäkö Persuja Eurovaaleissa !!! Persuilta ei saa kun katteettomia lupauksia ja paskapuhetta ! Koko puolue täynnä tunareita !

        Samoin kun kokoomus/keskusta.


    • Anonyymi

      Kyllä se ahneus alkoi jo silloin kun markka vaihdettiin euroon. Monet hinnat käännettiin suoraan euroiksi. 1 euro on 5.9 mk,,, joten ei tarttee ihmetellä miks maa on sekasin.

    • Anonyymi

      Jo vuosikymmeniä on talous-politiikka ollut osaamatonta. ja vähitellen suomi on velkaannutettu itse.
      Nyt on tehty kriisi 2024. Ja Kuka hyötyy ? Miksi mentiin kriisiin?
      Miksi yli velka maa riitelee? Eikä kehitä yhteistyössä omaa maata ?
      Puolin toisin eletään harhoissa, miksi ?
      https://youtu.be/4Gq1HMXmUKE?si=Ef_7M1pwTXLb4hut

    • Anonyymi

      juu

    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      ❤️ K­­u­­­u­­­m­­­a­­t­­­ ­­­t­­y­­­t­­ö­­t­­ ­­­o­­d­o­­­t­­­t­­­a­v­­­a­­­t­­­ ­­­s­­i­­n­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18301216

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      😋 ­­­V­i­­­t­­­t­­­u­ ­­­t­­ä­­m­ä­ ­k­u­­­u­m­a­ ­­n­a­r­t­­­t­­­u­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe