Janita joka mm tulkitsi kappaleet maistan maailmaa ja jos ikävä tuntuu tältä

Anonyymi-ap

Maistan maailmaa nousi radioissa suosikiksi ja koko kansa muistaakseni otti sen semihyvin vastaan. Listoille nousi kärkeen ellen väärin muista. Suomen viralliselle listalle siis, mut kyl sitä kappaletta soitettiin paljon 90-luvulla ja kuulee sitä nykyäänkin yhä, esim pooki-kanavalla. Sitten tuo kappale jos ikävä tuntuu tältä joka esitetty muun muassa suomi love -ohjelmassa niin onhan tuo kappale tietyllä tapaa aki sirkesalon tyylistä soulpoppia. Maistan maailmaa musiikillisesti menee eri reittiä. On se tempotasoltaankin nopeampi kappale.

Kysyn nyt kysymyksiä janitasta; Mikä on hänen sukunimensä? Onko tomi ervi säveltänyt hänelle aina musaa? Miten hyvin janitan musa on myynyt ulkomailla&USA;ssa? Asuuko siis janita USA:ssa? Onko hän todellakin siis politiikassa mukana ja minkä puolueen kannattaja? Kuka muistaa ysäriluvulta janitan &hänen pop-biisit ?????? Minäpä muistan ja hyvinkin! Ja lämmöllä. Vuonna 97 hän muistaakseni teki englanninkielisen pop-levyn joka kappaleiden osalta on muistaakseni hyvinkin erityylisempi kuin hänen kaksi ekaa suomen kielistä levyöä.

Janitalle halusin tänne luoda oman uuden langan koska ansaitsee sen todella. Unohtamatta tomi ervin panosta kahdella ekalla studiolevyllä ja orkesteria ei voi tietenkänä unohtaa.

3

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Janitan koko nimi on nykyään Janita Maria. Asuu yhä Jenkeissä ja on Suomen ja USA:n kaksoiskansalainen. Tomi Ervistä erosi joskus 15 vuotta sitten eivätkä ole sen jälkeen olleet missään tekemisissä. Janita tekee nykyään itse biisinsä ja musiikkinsa on paljon rockimpaa, kun vertaa aiempaan hip hop/soul/pehmojazzosastoon.

      En tiedä, onko ollut politiikassa mukana mutta ajoi Jenkeissä aloitetta, että sikäläiset muusikot saisivat tekijänoikeuskorvauksia radiossa soitetuista kappaleistaan. Yhdysvallat on ainoa länsimaa, joka ei maksa artisteille rojalteja biisien radiosoitoista.

      • Anonyymi

        onpa sen uusin levynsä vakuuttava joka sisältää muistaakseni alternative tyylistä musaa. En muista nyt kovin hyvin mut joskus pari vuotta sitten kun kuuntelin levyn muutamia biisei, niin teki vaikutuksen. Vaikutuksen tekevät myös janitan ihan uran alkutuotannon kahden ekan studiolevyn soulpop-biisit jotka tomi ervi säveltänyt. ne on myös suomenkielisiä levyjä kun muistaakseni hänen tuotanto koostuu pääosin englanninkielisestä materiasta. Olikos vuonna 97 hänellä eka levy jossa laulaa englanniks?? Muistaakseni joo vai oonko oikeassa nyt? Kansainvälistä menoa melodiamaailma sillä levyllä. Onko tomi ervi säveltänyt kappaleet sillä levyllä ? Millä levyillä tomi ervi on ollut säveltäjänä janitalle osaatko sanoa? oisin iloinen jos antaisit vastauksen, koska ihailen ervin tapaa tehdä kappaleita . Ei aina mene hitti edellä -periaatteella vaan panostaa enemmän hallittuun kokonaisuuteen. Toki niitä hittejäkin poimia siinä sitte =)

        joskus maistan maailmaa biisistä annoin kait melko oudon arvion eli sanoin että sen voi tulkita jopa siten että maistamalla maailmaa se myös (poliittisesti)sivistää ihmistä tai niinku vielä laajemmin sivistää niin janita omalla facebook-sivullaan vastasi sitten minulle jotain että oli hieman yllättynyt tulkinnastani kun ei ollut keneltäkää semmosta kuullut kai aiemmin että jotain sanoi että kiitos kun annoit mielipiteen mielenkiintoisesta näkemyksestäsi ja sanoi myös jotain että tulkinta on yleensä jokaisen yksilön kohdalla yhtä tärkeä se tulkinta, vaikka oiskin väärässä. siinähän janita laulaa siinä maistan maailmaa biisissä pelon voittamisesta "syön pelon pois ja maistan maailmaa" niin tein siitä omia johtopäätelmiä


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­N­­­y­­­m­­­f­­­o­­m­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe