Seksielämän uusi suunta 2

Heidi

Kirjoitin aiemmin tänne omasta kokemuksestani ja aikomuksestani kertoa siitä miehelleni.Niin teinkin ja keskustelun jälkeen päädyimme toteuttamaan 2n m session,jossa hän tietenkin olisi se mies ja minä ja ystäväni ne naiset.Miestäni kiihotti alunperin ajatus katsella kahden naisen rakastelua.Viime lauantaina tämä sitten toteutettiin.

Aloimme jo perjantaina olla mieheni kanssa melkoisessa kiimassa ja kun illalla saunan jälkeen parturoimme toinen toisemme,päättyi se suuseksiin ja hekumalliseen seksiin.
Lauantaina lapsemme lähtivät kavereilleen yökylään ja yhdessä odotimme kellon lähestyvän iltakuutta, jolloin Kirsin oli määrä saapua.
Kävimme melko kuumana ja mielessä oli pikapanot mutta päätimme odottaa iltaa.

Kirsi saapui vähän ennen määräaikaa ja oli oma rempseä itsensä.
"Pilluni kaipaa kieltäsi nainen":hän tokaisi ensi sanoikseen saapuessaan ja jatkoi miehelleni "Tiedäthän sinäkin, että tämän naisen suu tee ihmeitä".
Mieheni istui nojatuolissa ja alkoi riisua farkkujaan ja paitaansa, Kirsi oli suutelemassa minua ja suorastaan riisti vaatteita yltäni.Asetuimme matolle mieheni eteen ja hyväilimme toisiamme,Kirsin kieli vaelsi kaulallani ja huomasin huokailevani ja kostuvani entisestään.Kieli pyöri korvassani ja laskeutui kaulan kautta rinnoilleni,jatkaen työtään nännieni kimpussa.Nännini kovettuivat ja lähettivät pieniä kipunoita pilluuni,jossa Kirsin kieli jo kohta nuoli pitkiä vetoja.Raotin silmiäni ja huomasin mieheni runkkaavan itseään kiimainen katse silmissään.Kirsi asettui päälleni 69:een ja painaessani sormeni hänen sisäänsä,huomasin hänen olevan todella märkä.Tilanne oli niin kiihottava,että tunsin orgasmin lähestyvän ja pyysin Kirsiä työntämään kielensä sisääni.Hän nousi päältäni ja käänsi minut niin,että miehelläni oli suora näköyhteys alapäähäni ja hän näki Kirsin kielityöskentelyn -hän kullinsa sojotti paksuna yläilmoihin ja pyysin häntä työntämään sen Kirsiin.Kirsi pyllisti miehelleni ja näin mieheni kullin uppoavan Kirsiin - samalla orgasmini lähti liikkeelle ja sen tutut kipinät aaltoilivat sisälläni.
Toivuttuani orgasmista nousin ylös ja menin mieheni taakse, joka takaapäin paineli Kirsiä.Hyväilin hänen kiveksiään ja nuolin hänen niskaansa ja selkäänsä,laskeuduin pyörittämään kieltäni hänen peppureikänsä ympäri ja silloin hän tihensi tahtiaan,tiesin hänen saavan orgasminsa pian.Kirsi halusi vielä ratsastaa ja pyysi minua hyväilemään hänen rintojaan,asettauduin hänen taakseen ja nipistelin hänen nännejään,samalla mieheni nosti Kirsin peppua ylemmäs ja kehotti painamaan syvemmälle - kumpikin heistä huohotti ja he laukesivat yhtä aikaa.Kirsi nousi mieheni päältä ja minä aloin nuolla toisen naisen vitulta maistuvaa kyrpää, se oli todella kiihottavaa.

Hetken kuluttua huomasin mieheni kyrvän osoittavan heräämisen merkkejä suutyöskentelyni jälkeen ja hän sanoin haluavansa katsoa vielä kahta naista.
Olimme sopineet Kirsin kanssa ennakkoon,että hän ottaisi kaksipäisen sauvansa mukaan,jota olimme kahdestaan käyttäneet aiemmin.
Kirsi haki laukustaan sauvansa ja huomasin mieheni katseesta,että tätä hän oli todella odottanut.Aetuin nuolemaan miestäni,joka istui sohvalla ja Kirsi meni alleni nuolemaan minua - mieheni painoi päätäni syvemmälle nivusiinsa ja kehotti Kirsiä nuolemaan minua nopeammin.

Olimme matolla 69:ssa Kirsin kanssa ja molemmat olimme melkoisen märkänä ja valmiina saamaan jotain sisäämme.Kirsi laittoi sauvan ensin itsensä sisään,asetuimme konttausasentoon pyllyt vasten toisiamme ja sitten sauvan toinen pää minun sisääni.Sauva souti välillämme ja toisen pepun kosketus tuntui taivaalliselta - mieheni työnsi kyrpänsä Kirsin suuhun ja puristeli samalla peppujamme.Kirsi kiihdytti vauhtia ja laukesi pian, jatkaen mieheni imemistä.Otin sauvan väliltämme ja pyysin miestäni työntymään sisääni,hän käänsi minut selälleen matolle ja nosti jalkani olkapäilleen ja työnteli rajusti.

Kirsi pyysi päästä nuolemaan minua samalla kun mieheni paineli sisääni,tuntiessani hänen kielensä klitoriksella ja mieheni kyrvän juuressa,tunsin kuinka pilluni alkoi supistelunsa ja mieheni lasti lähti liikkeelle, hän veti itsensä ulos ja laukesi loput Kirsin suuhun.Työntäen samalla kaksipäisen sauvan sisääni ja vetäen sitä edestakaisin, orgasmi oli taattu.

Rakastelimme vielä yöllä Kirsin lähdettyä ja aamulla heti herättyämme.Molemmat olivat sitä mieltä,että kokemus kannatti ja toi uutta puhtia seksielämäämme.Olemme tapahtuman jälkeen rakastelleet joka päivä useamman kerran - tuntuu,että seksi on mielessä kokoajan.
Saimme rohkeutta toteutaa fantasioitamme - jotkut jäävät silti vain fantasioiksi.
Suosittelen kaikille pareille,jotka tuntevat toisensa hyvin ja voivat olla varmoja toisen rakkaudesta ja hyväksynnästä.

1

13552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatka

      Heidi näitä??
      Tosi kiihottavia juttuja!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe