Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Isännöitsijän on oltava aina tavoitettavissa

Anonyymi-ap

Ei riitä, että isännöitsijä tekee klo 8-16 työpäivää ja siihen päälle iltakokouksia klo 17-21. Se ei riitä. Yhteydenottojen määrä viikonloppuisinkin on suuri.

Nyt on lauantai klo 15:05. Olen saanut viimeisen 23 tunnin aikana eli perjantain työpäivän päätyttyä klo 16:00 jälkeen:
- 2 puhelua, joista ensimmäinen perjantai-iltana kesto 7 min 17 sekuntia ja tänään lauantaina 10 min 7 sekuntia. (Molemmat puhelut vuokralaiselta, joka ei ole taloyhtiön vuokralainen, vaan maksaa vuokransa osakkeenomistajalle.)
- WhatsApp -viestien määrä pe klo 16 ja la klo 15 välilä yhteensä 12 kpl.

Näin se viikonloppu etenee. Hyvää vastapainoa, kun tällä viikolla on ollut töissä vain 56 tuntia, niin pitäähän lauantaina olla puhelimen ääressä auttamassa vuokralaisia heidän kysymystensä kanssa.

Kuulemma Helsingissä isännöitsijät eivät vastaa edes arkena TYÖAJALLA vuokralaisten puheluihin. Näin olen kuullut. Meillä päin isännöitsijätyöntekijä vastaa vuokralaisten puheluihin lauantainakin. Aina, kun on tarvis.

- isännöitsijä

4

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo stadilainen isännöintitoimisto, johon viittaan on Fluxio. Siellä isännöitsijä lyö luurin korvaan TYÖAJALLA myös silloin, kun osakkeenomistaja soittaa. Näin kertoi osakkeenomistaja, jonka taloyhtiö on Fluxion asiakas. Siellä asiakas saa soittaa vain asiakaspalveluun, ei suoraan isännöitsijälle. Näin Fluxio rauhoittaa isännöitsijän työn jatkuvilta keskeytyksiltä, joita kieltämättä tulee, jos puhelin soi 30 kertaa työpäivän aikana.

    • Anonyymi

      Kyllä riittää… Meidän isännöitsijä tavoitettavissa arkisin 8-16. Ei työasioita viikonloppuisin tai pyhinä. Hyvin ollaan pärjätty. Akuuteissa asioissa meillä on kiinteistöhuolto. En edes yritä tavoittaa isännöitsijää virka-ajan jälkeen. Iltaisin meillä tosin myös kokoukset n klo 18-19.30, näitä muutama vuodessa.
      Mielestäni isännöitsijän pitää osata ilmoittaa että ei ole tavoitettavissa vapaalla….

      T. Hallituksen jäsen

    • Anonyymi

      Mitähän seuraavaksi...

    • Anonyymi

      Minä en ymmärrä tätä keskustelua. Isännöitsijälläkin on työaika, eikä sen ulkopuolella tarvitse vastata puheluihin tai viesteihin. Isännöitsijä ei ole päivystäjä tms, ellei tästä oke erikseen sovittu ja siitä makseta korvausta.

      Ja jos työnantaja tällaista vaatii, niin sitten hänen pitää maksaa siitä korvausta. Jos ei kiinnosta maksella, niin käsittääkseni ympäri Suomea on koko ajan vapaana useampi kymmenen isännöitsijän paikkaa. Jos alaa rakastaa niin paljon, niin kannattaa siirtyä toiseen firmaan, joka ei naurettavuuksia vaadi. Toki aina voi itkeä omaa saamattomuuttaan myös täällä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe