Unta vai totta

Anonyymi-ap

- Mä näin susta unta yhtenä yönä. Eroottista unta

- Mielenkiintoista, kerro

- Me oltiin nukkumassa, ihan umpiunessa. Varmaan oltiin aikaisemmin harrastettu seksiä, koska oltiin samassa sängyssä alasti. Nukuttiin lusikassa, sä mun selän takana, käsi mun ympärillä.

Sun käsi oli mun kasvojen edessä ja mä hamusin unissani sun peukalon suuhuni, imin sitä hetken ja päästin pois. Sä sait siitä jotain fiboja, nukuit kyllä edelleen, mutta siirsit käden mun rinnalle ja hipaisit nänniä. Edelleen täysin unessa mun ruumis reagoi: nännit jäykistyi ja työnsin mun rintoja eteenpäin. Tässä vaiheessa sä olit jo kokonaan hereillä ja aloit aktiivisesti työskennellä mun rintojen parissa: hivelit hellästi nännejä, otit koko rinnan sun kämmeneen ja peukalolla vuoroin silittelit vuoroin lujasti painelit nänniä, puristelit, venyttelit, nipistelit ja hieroit. Tässä vaiheessa sulla oli jo mahtava stondis.

Mulla syöksyi sata salamaa nänneistä jalkoväliin ja olin jo täysin hereillä. Aloin työnnellä mun pakaroita sun stondista vastaan. Samalla kun sun käsi alkoi liikkua alaspäin mä nostin ylemmän jalan sun lantion päälle helpottaakseni pääsyä perille

Sun käsi ja sormet saavutti klitoriksen: hieroi ja kiihotti sitä kunnes kiemurtelin halusta. Mä avasin itseäni sulle lisää ja samalla hieroin pakaroita sun kullia vasten. Lopulta sun keskisormi hitaasti työntyi sisään, liikkui varovasti edestakaisin kunnes lopulta jäi kevyesti painelemaan emättimen etuseinää, juuri sitä kohtaa, joka sai mut hiljaa vaikertamaan. Mun lantio lliikkui: työnsin häpyä sun kättä vasten, sitten taas painaiduin takamus kullia vasten. Edestakaisin, edestakaisin.

Vihdoin liikuit ja ryömit mun jalkojen väliin. Mä levitin jalat mahdollisimman leveälle, jotta sulla oli tilaa tutkia mua kunnolla. Ensin sormet, ne levitti häpyhuulia, liukuivat sisäpintaa ylöspäin molemmin puolin, käväisivät pillun sisäpuolella, jatkoivat hivelemistä. Ja sitten klitoris. Otit sen varovasti sormien väliin, hieroi, puristit, painelit. Minä kohottelin villinä lantiotani ylöspäin ja samalla silittelin ja tukistin hiuksiasi.

Ja vihdoin sun suu. Välillä imit klitorista, välillä kielesi taisteli klitoriksen kanssa. Miten voi tuntea
näin paljon nautintoa!

Lopulta lopetit ja siirryit ylöspäin. Rintojen vuoro. Varovainen suukko, kevyt imaisu, kielenpään lipaisu, kieli liikkui, painoi, pyöritti. Ja sitten imit rintaa, ja näykkäisy ”Toinen rinta kanssa” minä kerjäsin. Vihdoin armahdit ja siirryit käsittelemään myös toista rintaa.

”Mä haluun, mä haluun” Vihdoin, vihdoin, kun olin jo hulluna halusta, nousit vieläkin ylemmäksi, levitit häpyhuuleni ja työnnyit sisään. Hitaasti ja syvään. Viivyit niin kauan, että ennätin puristaa emättimen lihakset kullin ympärille, pyöräyttää lantiota ja sitten rentoutua. Vedit kullin melkein ulos, sitten sama uudelleen.

Otit toisella kädellä ranteistani kiinni ja lukitsit käteni pään yläpuolelle. Toinen käsi hyväili rintaa. Katsoit minua kiinteästi silmiin. Liikuit edestakaisin ja minä pysyin rytmissäsi mukana. Kunnes kiihdytit rytmiä enkä enää pystynyt seuraamaan sinua, Olisin halunnut tarttua sinuun, hyväillä sinua, raapia selkääsi, mutta otteesi vangitsi minut niin että voin vain heiluttaa rajusti päätäni puolelta toiselle

Jokainen työntösi naulitsi minut patjaa vasten. Halusin vieläkin lisää. Jalat vieläkin leveämmälle ja kiersin ne selkäsi ympärille. Nyt olin osa sinua.

Lopulta ruumiini jäykistyi, huuliltani pääsi parahdus ja valahdin rentona patjalle. Sinä jatkoit vielä hetken, kunnes laukesit, tunsin miten sperma syöksyi sisälleni ja makasimme päällekkäin läähättavänä kasana.

Vihdoin siirryit viereeni, loikoilimme lähekkäin. Tasasimme hengitystä, rauhoituimme, tunsimme miten hyvä ja raukea olo meillä oli. Juttellmme.

Jossain vaiheessa olimme jo toipuneet. Makasin vieressäsi, pääni olkapäälläsi ja käteni jalkojesi välissä. Silloin tartuin kulliisi ja ”moitin” sinua pienellä äänellä: ”Miksi sä et ottanut mua takaapäin. Mä haluaisin ihan hirveästi, että minut otettaisiin takaapäin”

Siinä samassa kullisi jäykistyi kivikovaksi. Sanaakaan sanomatta käänsit minut vatsalleni, vedit minut lantiosta ylöspäin niin, että olin nelinkontin povieni ja käsieni varassa. Työnsit polvesi jalkojeni väliin, että sait ne levitettyä. Kumarruit nojaamaan selkääni. Puristelit molemmin käsin vapaana riippuvia rintojani ja kuiskasit korvaani: ”Mitä nyt haluat?”

”Nussi minua. Nussi niin, että tuntuu”

Kohottauduit, tartuit lantiooni ja työnnyt sisään, juurta myöten. ”Nyt menee syvään” totesit. Ja nussit. Syvään, lujaa ja rajusti. Aina välillä kysyit ”Tätäkö sinä haluat?” En pystynyt kunnolla edes hengittämään, mutta vingahtelin ”Näin. Näin. Lisää. Syvään” Aluksi yritin samassa rytmissä työnnellä vastaan, mutta liikuit niin rajusti, että lopulta olin vain liikkumaton, vastaanottava, vapiseva, nauttiva minä. Kun vihdoin huusit ”NYT, NYT, NYT” laukesimme samaan aikaan.

Pitkän aikaa vain makasimme paikallamme, kunnes pystyit kierähtämään viereeni. Siirryin turvallisesti lähel

3

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla täytynee olla taipumusta sm seksiin kun kovakouraisesta rintojen käsittelystä nautit useimmiten tuo lienee varmin tapa tulla torjutuksi jos naisen rintoja kovakouraisesti käsittelee

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­N­­y­­m­­f­­o­­­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe