Suuri ravintolavertailu

Anonyymi-ap

Nyt rehellisiä mielipiteitä ravintolasta ja annoksista. https://ibb.co/f9p7Jhs
Vasemmalla Hua Hinin numeromiehen sapuskat ja oikealla 2010 nimimerkin sapuskat.

Miten arvioisitte ravintolan laadun, tason ja tunnelman?
Miten arvioisitte annoksen laadun, esillepanon ja tason?
Kumpi ateria mahtanee maksaa enemmän?
Kumman annoksen ja ravintolan valitsisi kulinarismin ystävä?

Hua Hinin mies kertoi jo itse asettaneensa upean värimaailman otokseensa markkinoiden parhaalla kamerallaan.

36

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minkä nimisiä nuo ravintolat ovat?

      • Anonyymi

        Mikä on tuon oikean puoleisen ravintolan nimi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on tuon oikean puoleisen ravintolan nimi?

        Entäs vasemman puoleisen?


    • Anonyymi

      Niin no vain toinen noista on thairuokaa,thaikut eivät osaa paistaa pihvejä, eikäs tää ole thaikkupalsta ?

      • Anonyymi

        Nuudelit on Kiinasta kotoisin, mutta ei tässä sitä kysytty. Molemmat ravintolat sijaitsevat Thaimaassa ja vastahan arvovaltainen sensei laittoi tubevideoita, joissa thaimaalainen grillimestari paisteli pihvejä. Thaimaan parhaat ravintolat ovat pihviravintoloita.
        Tässä kysyttiin että kumpi annos näyttää paremmalta, kalliimmalta ja maukkaammalta, vasen vai oikeanpuoleinen annos?


      • Anonyymi

        Väärin. Thaikut osaavat paistaa pihvejä.


    • Anonyymi

      Osallistun kisaan kotitekoisella hedelmää, kasviksia ja juustoa sisältävällä vegesalaatilla täältä Suomesta. Kiihkeimmät vegetaarit eivät kyllä syö juustoakaan, koska se tulee lehmästä se raaka-aine siihen ja on siis eläinperäistä. https://ibb.co/1nkgx6p Voitan ainakin terveellisyydessä ja värien monipuolisuudessa.
      Pihvi olisi maistunut tuossa rinnalla kyllä, mutta tähän nälkään en vaivautunut lähtemään kauppaan.

    • Anonyymi

      Nuudeleita epäillään syylliseksi moniin sairauksiin.
      Nuudeleissa ei ole ravintoaineita nimeksikään. Sen sijaan ne sisältävät runsaasti lisäaineita sekä myrkylliseksikin väitettyä TBHQ-lisäainetta, joka pidentää nuudeleiden säilyvyyttä. Sen lisäksi niissä on runsaasti suolaa sekä epäterveellisiä rasvoja. Nuudelit sisältävät usein myös kiisteltyä natriumglutamaattia. Nuudeleihin on tarkoituksella laitettu riippuuvuutta aiheuttavia aineita, kuten moniin jogurtteihinkin.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Thaimaassa nuudelit on riisiä, eikä niitä kukaan syö päivittäin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa juuri nyt nautittu mättö https://aijaa.com/x3EOXx
        By NumBall HHN 63v.

        Ei ole päiväystä tuossakaan. Oletko jo Suomessa? Noiden perusannosten kuvaaminen on varsin turhaa ja aina tuossa samassa Khun Toy pikku kuppilassa.
        Mistä on sinun pihviasiantuntemuksesi kotoisin, kun sinulla ei ole edes omaa kuvaa kunnon pihvistä? Kovasti arvostelet toisten pihvit ja viisastelet asiasta kertoen myös ihan höpöjä kuten että argentiinalainen pihviliha on halvinta paskaa Thaimaassa.
        Oletkos milloin viimeksi syönyt argentiinalaista pihvilihaa vai veditkö taas aivan hatusta koko väitteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole päiväystä tuossakaan. Oletko jo Suomessa? Noiden perusannosten kuvaaminen on varsin turhaa ja aina tuossa samassa Khun Toy pikku kuppilassa.
        Mistä on sinun pihviasiantuntemuksesi kotoisin, kun sinulla ei ole edes omaa kuvaa kunnon pihvistä? Kovasti arvostelet toisten pihvit ja viisastelet asiasta kertoen myös ihan höpöjä kuten että argentiinalainen pihviliha on halvinta paskaa Thaimaassa.
        Oletkos milloin viimeksi syönyt argentiinalaista pihvilihaa vai veditkö taas aivan hatusta koko väitteen?

        Halvin argentiinalainen nauta tarjouksessa 1300 bahtia kilo. Keskihinta 2000 bahtia kilo riippuen mistä osasta puhutaan. Saman hintaista kuin thaimaalainen nauta. Wagyut kaikkein kalleimpia ja Japanista tulee ylivoimaisesti kallein liha. Tai juuri siksi sitä ei siinä määrin tulekaan, koska se on ylihinnoiteltu. Sille ei ole syynä se että se olisi parempaa, vaan se että Japanissa on vain vähän pinta-alaa nautakarjalle ja maa on jumalattoman kallista, joten karjan kasvattaminen maksaa jumalattomasti. Australiassa riittää lääniä ja karjatilaa ja siksi se on kohtuullisen hintaista.
        https://passiondelivery.com/en/wholesale/meat

        Kehnolla kokkauksella voidaan pilata paraskin liha ja se on makuasia mikä on paras.
        Hyvällä kokkauksella voidaan pelastaa huonompikin liha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halvin argentiinalainen nauta tarjouksessa 1300 bahtia kilo. Keskihinta 2000 bahtia kilo riippuen mistä osasta puhutaan. Saman hintaista kuin thaimaalainen nauta. Wagyut kaikkein kalleimpia ja Japanista tulee ylivoimaisesti kallein liha. Tai juuri siksi sitä ei siinä määrin tulekaan, koska se on ylihinnoiteltu. Sille ei ole syynä se että se olisi parempaa, vaan se että Japanissa on vain vähän pinta-alaa nautakarjalle ja maa on jumalattoman kallista, joten karjan kasvattaminen maksaa jumalattomasti. Australiassa riittää lääniä ja karjatilaa ja siksi se on kohtuullisen hintaista.
        https://passiondelivery.com/en/wholesale/meat

        Kehnolla kokkauksella voidaan pilata paraskin liha ja se on makuasia mikä on paras.
        Hyvällä kokkauksella voidaan pelastaa huonompikin liha.

        Oikaisen sen verran että Japani on suurimpia tuottajia, mutta kalleuden vuoksi sen suuntana on pääasiassa vauraammat maat. Kiina on maailman ykköstuottaja kaikissa lihoissa, mutta he myös syö sitä eniten. 3 miljoonaa kokonaista sikaa katoaa kiinalaisiin suihin joka päivä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole päiväystä tuossakaan. Oletko jo Suomessa? Noiden perusannosten kuvaaminen on varsin turhaa ja aina tuossa samassa Khun Toy pikku kuppilassa.
        Mistä on sinun pihviasiantuntemuksesi kotoisin, kun sinulla ei ole edes omaa kuvaa kunnon pihvistä? Kovasti arvostelet toisten pihvit ja viisastelet asiasta kertoen myös ihan höpöjä kuten että argentiinalainen pihviliha on halvinta paskaa Thaimaassa.
        Oletkos milloin viimeksi syönyt argentiinalaista pihvilihaa vai veditkö taas aivan hatusta koko väitteen?

        En odottelen rouvan oleskelulupaa, kyllä kuva on tänään khuntoy ravintolasta, söin curry kanaa, ja rouva omaansa, iso annos.
        söin aika usein naudan ulkofile pihvin, aluksi oli ihan mureaa sitten se alkoi sitkistymään, ja sitten leikattiin paloiksi, ei hyvää... https://ibb.co/j8yddx6 tuo on ulkofilettä, tämä pellenaaman kylkeä, tuossa oli vielä syötävää... eli ei sitkeää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaassa nuudelit on riisiä, eikä niitä kukaan syö päivittäin

        Höpö höpö taas, thaimaassa on useita nuudelilaatuja, yksi niistä on riisinuudeli.


      • Anonyymi

        Noita myrkkyjä löytyy näistä kestonuudelipakkauksista, mamat ja muut sellaiset. Oikeat nuudeliravintolat, kuten Ramen valmistavat nuudelinsa itse omassa ravintolassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En odottelen rouvan oleskelulupaa, kyllä kuva on tänään khuntoy ravintolasta, söin curry kanaa, ja rouva omaansa, iso annos.
        söin aika usein naudan ulkofile pihvin, aluksi oli ihan mureaa sitten se alkoi sitkistymään, ja sitten leikattiin paloiksi, ei hyvää... https://ibb.co/j8yddx6 tuo on ulkofilettä, tämä pellenaaman kylkeä, tuossa oli vielä syötävää... eli ei sitkeää...

        Wau wuuf pii paa pii paa ....

        https://ibb.co/j8yddx6

        hyvin sä vedät...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa juuri nyt nautittu mättö https://aijaa.com/x3EOXx
        By NumBall HHN 63v.

        Harvinaisen hyvä kuva NumBallilta.
        Varmaan otettu vanhalla / vaimon kännykällä.
        Kuva taitaa olla vanha, tai sitten tuohon kuppilaan on vaihdettu takaisin vanhat pöytäliinat kolmen vuoden takaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole päiväystä tuossakaan. Oletko jo Suomessa? Noiden perusannosten kuvaaminen on varsin turhaa ja aina tuossa samassa Khun Toy pikku kuppilassa.
        Mistä on sinun pihviasiantuntemuksesi kotoisin, kun sinulla ei ole edes omaa kuvaa kunnon pihvistä? Kovasti arvostelet toisten pihvit ja viisastelet asiasta kertoen myös ihan höpöjä kuten että argentiinalainen pihviliha on halvinta paskaa Thaimaassa.
        Oletkos milloin viimeksi syönyt argentiinalaista pihvilihaa vai veditkö taas aivan hatusta koko väitteen?

        "Oletkos milloin viimeksi syönyt argentiinalaista pihvilihaa vai veditkö taas aivan hatusta koko väitteen?"

        Heh.

        Aivan varmasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halvin argentiinalainen nauta tarjouksessa 1300 bahtia kilo. Keskihinta 2000 bahtia kilo riippuen mistä osasta puhutaan. Saman hintaista kuin thaimaalainen nauta. Wagyut kaikkein kalleimpia ja Japanista tulee ylivoimaisesti kallein liha. Tai juuri siksi sitä ei siinä määrin tulekaan, koska se on ylihinnoiteltu. Sille ei ole syynä se että se olisi parempaa, vaan se että Japanissa on vain vähän pinta-alaa nautakarjalle ja maa on jumalattoman kallista, joten karjan kasvattaminen maksaa jumalattomasti. Australiassa riittää lääniä ja karjatilaa ja siksi se on kohtuullisen hintaista.
        https://passiondelivery.com/en/wholesale/meat

        Kehnolla kokkauksella voidaan pilata paraskin liha ja se on makuasia mikä on paras.
        Hyvällä kokkauksella voidaan pelastaa huonompikin liha.

        "Wagyut kaikkein kalleimpia ja Japanista tulee ylivoimaisesti kallein liha."

        Tämä yleistys pitänee tavallaan paikkansa. "Wagya" nimitys tietynlaiselle lihalle voi usein olla hieman häilyvä, mutta pääsääntöisesti wagyat kalleutensa suhteen menevät järjestyksessä: 1. thaimaalaiset. 2. australialaiset. 3. japanilaiset.


    • Anonyymi

      Kympin pihvit oli ruokailuvalmiita kokin ensin hakaten ne palasiksi.

      Se on se kuva joka tulee liittää arvosteltavaksi.

    • Anonyymi

      Vertailusta puuttuu Saparomäen ravintolan läskisoosi. Sehän on parasta täällä Savon Pattayalla.

    • Itse omalta kohdalta pakko sanoa että omat keskimääräiset ruoka-annokset mitä Thamaan reissuillani syön ovat ehkä lähempänä tuota vasemmanpuoleista annosta (tosin perinteiset riisi/kana annokset ovat itselläni se ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto, vaikka aika-ajoin nuudelipohjaisiakin tulee tilattua) kuin tuota oikeanpuoleista, en muista koska viimeksi olisin mitään varsinaisia liha-annoksia itselleni tilannut, niissä kun Thaimaan kohdalla tuo hinta-laatusuhde harvoin on kauhean hyvä.

      • Anonyymi

        Rakkaille on tärkeintä laatu ja hinta, sen johdosta vertailussa täysin normaali thaimaalainen ruoka-annos joka ei kelpaa rakkaille ja sitten ns. huippuravintolan parhaimmisto vertailussa keskenään.

        Rakkaille olisi hyväksi matkustaa välillä oikeaa thaimaata tutustumaan.


      • Anonyymi

        Heitäpäs Santtu rehellinen mielipiteesi, mitä eroa on näissä naudan ulkofilepihveissä?
        Kumpi näyttää sinun mielestä naudan ulkofilepihviltä ja kumpi annos houkuttelee?
        https://aijaa.com/OduU4U


      • Anonyymi kirjoitti:

        Heitäpäs Santtu rehellinen mielipiteesi, mitä eroa on näissä naudan ulkofilepihveissä?
        Kumpi näyttää sinun mielestä naudan ulkofilepihviltä ja kumpi annos houkuttelee?
        https://aijaa.com/OduU4U

        No jos rehellisiä ollaan ja kuvasta jotain pystyy päättelemään, niin tuo vasemmanpuoleinen annos on juuri niitä Thaimaan "pihviannoksia" joiden takia hyvin harvoin tulee Thaimaassa niitä tilattua (kyllä paikkoja löytyy missä saa erinomaisia liharuokia, mutta loppujenlopuksi hyvin harvoin niissä tulee käytyä) ja uskoisin ettei sen laatu ole kovin kaksinen, eikä kokonaisuus muutaman ranskalaisen kanssa houkuttele.
        Oikeanpuoleinen NÄYTTÄÄ ihan kohtuu hyvältä, mutta kuvasta on huono sanoa mikä sen(kään) todellisuus on. Ruuasta puhuttaessa, pitäisi itse päästä maistamaan, ruoka kun voi olla hyvistä raaka-aineista laadukkaasti tehty, mutt siltä välttämättä sen makumaailma ei itseänsä miellytä.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        No jos rehellisiä ollaan ja kuvasta jotain pystyy päättelemään, niin tuo vasemmanpuoleinen annos on juuri niitä Thaimaan "pihviannoksia" joiden takia hyvin harvoin tulee Thaimaassa niitä tilattua (kyllä paikkoja löytyy missä saa erinomaisia liharuokia, mutta loppujenlopuksi hyvin harvoin niissä tulee käytyä) ja uskoisin ettei sen laatu ole kovin kaksinen, eikä kokonaisuus muutaman ranskalaisen kanssa houkuttele.
        Oikeanpuoleinen NÄYTTÄÄ ihan kohtuu hyvältä, mutta kuvasta on huono sanoa mikä sen(kään) todellisuus on. Ruuasta puhuttaessa, pitäisi itse päästä maistamaan, ruoka kun voi olla hyvistä raaka-aineista laadukkaasti tehty, mutt siltä välttämättä sen makumaailma ei itseänsä miellytä.

        Olet täysin oikeassa, noin ne pihvit täällä tehdään, kun niitä paistetaan kymmeniä kerralla, ne oli aluksi erittäin mureita, sitten tapahtui jotain, ne alkoi olla purkkaa, nyt en niitä enää tilaa vaan joka kana tai possupihvi, laatu on thaimaan tasoa mutta on kuitenkin ulkofilettä.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        No jos rehellisiä ollaan ja kuvasta jotain pystyy päättelemään, niin tuo vasemmanpuoleinen annos on juuri niitä Thaimaan "pihviannoksia" joiden takia hyvin harvoin tulee Thaimaassa niitä tilattua (kyllä paikkoja löytyy missä saa erinomaisia liharuokia, mutta loppujenlopuksi hyvin harvoin niissä tulee käytyä) ja uskoisin ettei sen laatu ole kovin kaksinen, eikä kokonaisuus muutaman ranskalaisen kanssa houkuttele.
        Oikeanpuoleinen NÄYTTÄÄ ihan kohtuu hyvältä, mutta kuvasta on huono sanoa mikä sen(kään) todellisuus on. Ruuasta puhuttaessa, pitäisi itse päästä maistamaan, ruoka kun voi olla hyvistä raaka-aineista laadukkaasti tehty, mutt siltä välttämättä sen makumaailma ei itseänsä miellytä.

        Sanoisinko näin että jos on hiemankin syönyt oikeissa hyvissä ravintoloissa pihvejä ja tietää mikä pihvistä tekee hyvän, niin näkee kyllä mitä noissa on eroa.

        Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä.

        En minäkään tilaa pihviä koskaan thairavintolassa. Se on tuomittu epäonnistumaan ja ikenet vuotaa kaksi päivää verta kun siitä puuttuu mureus kokonaan.

        Se on kokonaisuus. Ensin on huonointa lihaa, se lätkäistään suoraan kylmästä tai jopa pakkasesta pannulle, unohdetaan siihen, se palaa mustaksi ja sisälämpötila on lähellä sataa astetta.

        Sitä ei pelasta enää mikään. En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön.

        25 vuotta sitten ei Pattayallakaan ollut kuin pari kunnollista pihviravintolaa. Nyt niitä on ainakin 30.

        2010


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanoisinko näin että jos on hiemankin syönyt oikeissa hyvissä ravintoloissa pihvejä ja tietää mikä pihvistä tekee hyvän, niin näkee kyllä mitä noissa on eroa.

        Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä.

        En minäkään tilaa pihviä koskaan thairavintolassa. Se on tuomittu epäonnistumaan ja ikenet vuotaa kaksi päivää verta kun siitä puuttuu mureus kokonaan.

        Se on kokonaisuus. Ensin on huonointa lihaa, se lätkäistään suoraan kylmästä tai jopa pakkasesta pannulle, unohdetaan siihen, se palaa mustaksi ja sisälämpötila on lähellä sataa astetta.

        Sitä ei pelasta enää mikään. En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön.

        25 vuotta sitten ei Pattayallakaan ollut kuin pari kunnollista pihviravintolaa. Nyt niitä on ainakin 30.

        2010

        Itselläni on Pattayalla Beefeater ollut se "varma" pihvipaikka jos pihviä on mieli tehnyt. Siellä ei ole ikinä pettymystä keittiöstä eteen tullut.
        Mutta kun ison osan reissuista yksin, niin harvoin sitä yksin kyseisen tyyliseen paikkaan tulee mentyä kuitenkaan syömään, tuollaisessa paikassa kun ruoka on vain yksi osuus kokonaisuutta sosiaalisen seurustelun ohessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakkaille on tärkeintä laatu ja hinta, sen johdosta vertailussa täysin normaali thaimaalainen ruoka-annos joka ei kelpaa rakkaille ja sitten ns. huippuravintolan parhaimmisto vertailussa keskenään.

        Rakkaille olisi hyväksi matkustaa välillä oikeaa thaimaata tutustumaan.

        Milloin kyrvånsyylå aikoo matkustaa thaimaahan???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoisinko näin että jos on hiemankin syönyt oikeissa hyvissä ravintoloissa pihvejä ja tietää mikä pihvistä tekee hyvän, niin näkee kyllä mitä noissa on eroa.

        Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä.

        En minäkään tilaa pihviä koskaan thairavintolassa. Se on tuomittu epäonnistumaan ja ikenet vuotaa kaksi päivää verta kun siitä puuttuu mureus kokonaan.

        Se on kokonaisuus. Ensin on huonointa lihaa, se lätkäistään suoraan kylmästä tai jopa pakkasesta pannulle, unohdetaan siihen, se palaa mustaksi ja sisälämpötila on lähellä sataa astetta.

        Sitä ei pelasta enää mikään. En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön.

        25 vuotta sitten ei Pattayallakaan ollut kuin pari kunnollista pihviravintolaa. Nyt niitä on ainakin 30.

        2010

        No NYT!

        "Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä."

        Tässä asia on pihvi. Tässä ensimmäisen kerran tämä pihviasia on esitetty niin kuin se yleistäen oikeasti on.

        "En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön."

        Joo ja ei. Minä en usko, minä tiedän.
        Joo: Perus thairavintoloissa ei käytetä paistomittareita pihvien kanssa.
        Ei: Paistomittari ei ole pihvin kanssa välttämätön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No NYT!

        "Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä."

        Tässä asia on pihvi. Tässä ensimmäisen kerran tämä pihviasia on esitetty niin kuin se yleistäen oikeasti on.

        "En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön."

        Joo ja ei. Minä en usko, minä tiedän.
        Joo: Perus thairavintoloissa ei käytetä paistomittareita pihvien kanssa.
        Ei: Paistomittari ei ole pihvin kanssa välttämätön.

        Se on välttämätön koska 2010 niin sanoo ja kaiken tietää, miksi ryhdyt selvässä asiassa vänkäämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoisinko näin että jos on hiemankin syönyt oikeissa hyvissä ravintoloissa pihvejä ja tietää mikä pihvistä tekee hyvän, niin näkee kyllä mitä noissa on eroa.

        Olet täysin oikeassa kuten Saaristosankarikin siinä että thaimaalaiset eivät osaa tehdä thairavintoloissa pihvejä.

        En minäkään tilaa pihviä koskaan thairavintolassa. Se on tuomittu epäonnistumaan ja ikenet vuotaa kaksi päivää verta kun siitä puuttuu mureus kokonaan.

        Se on kokonaisuus. Ensin on huonointa lihaa, se lätkäistään suoraan kylmästä tai jopa pakkasesta pannulle, unohdetaan siihen, se palaa mustaksi ja sisälämpötila on lähellä sataa astetta.

        Sitä ei pelasta enää mikään. En usko että perus thairavintoloissa käytetään edes paistomittareita, joka on pihvin kanssa välttämätön.

        25 vuotta sitten ei Pattayallakaan ollut kuin pari kunnollista pihviravintolaa. Nyt niitä on ainakin 30.

        2010

        No kerrankin 2010 on kanssani samaa mieltä, tosin en ole tarkalleen sitä mieltä mitä 2010 luulee minun olevan, on erittäin todennäköistä että jos tilaat naudanliha pihvin paikasta minkä laatua et ole aikaisemmin kokeillut, saat pihvin sijasta palan palanutta kengänpohjaa, kana ja possu on hyvin valmistettu. Tuo mainitsemani paikka teki vuosia hyviä pihvejä, aivan syötäviä, mutta sitten joku muuttui, todennäköisesti lihan toimittaja, tai jotain en tiedä mitä, ensin en sitkostui sitten ne leikattiin paloiksi, ei jatkoon, en osta enää sieltä naudanpihvejä, lainkaan, vaan jos haluan siellä syödä pitäydyn kanassa ja possunlihassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on välttämätön koska 2010 niin sanoo ja kaiken tietää, miksi ryhdyt selvässä asiassa vänkäämään.

        Ruiskuttele sinä sitä hunajaasi ...sanonko Pupen mihin... jääköön sanomatta.


    • Anonyymi

      "Itselläni on Pattayalla Beefeater ollut se "varma" pihvipaikka jos pihviä on mieli tehnyt. Siellä ei ole ikinä pettymystä keittiöstä eteen tullut."

      Kiva kuulla että ruotsalaiset omistajat osaa ja viitsii satsata laatuun.
      Mies omistaja valitettavasti kuoli, kaunis ja nuori leski jatkaa. Tutustuin häneen Dongtan tanssijumpassa.
      Aikoivat avata Phuket'iin samanlaisen mutta miehen kuoleman jalkeen on epävarmaa jaksaako leski.

    • Anonyymi

      Onkohan tämän avauksen tekijä ihan terve päästään, kummallakin ruokalajilla on omat ostajansa, Thaimaassa enempi tuolla vasemman puoleisellä...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe