epämääräinen kuvio

Anonyymi-ap

Hei kysyisin neuvoa todella vaikeassa asiassa.

*Läheiseni on vaikeasti vammainen henkilö jonka seuraan on liittynyt turvapaikanhakija ja haluaa heti lasta sekä naimisiin, ovat nähneet 2 kertaa. Vammainen henkilö ei ole edunvalvonnan alla sitä ollaan hakemassa paraaikaa mutta kestää prosessi yli puoli vuotta.

Miten voidaan välttyä siltä että varat ja perintö siirrettäisiin pois ulottumattomiin esim lume avioliiton tai mahdollisen jälkeläisen osalta?

3

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikeasti vammainen voi olla monella tavalla. Oikeustoimikelpoinen on täysi-ikäinen henkilö, jonka oikeustoimikelpoisuutta ei ole rajoitettu eli toisin sanoen hän ei ole edunvalvonnan alainen.

      Toimiiko ko. henkilöllä pää ja muisti? Jos toimii, mitään ei ole todellisuudessa tehtävissä - rakkaus on ihmeellistä ja se voi olla yksipuolista, monenkeskeistä ja jopa hyväksikäyttävää. Järkiavioliitto oli ennen todella yleinen tapa hankkia turvaa itselleen tai muille. Nykyisin puolisot ovat alun perin voineet tutustua toisiinsa internetin välityksellä mitä erilaisimmista syistä.

      Suoralta kädeltä kahden oikeustoimikelpoisen ihmisen kesken ei ole estettä sille, miksi vaikkapa avioliittoa ei voisi solmia. Jos avioliitto tulisi kyseeseen, avioparin välille tulisi tapauksessa tehdä avioehto, mutta siihenkään ei voi pakottaa.

      Jos ko. henkilö kykenee saamaan lapsia, hän ei voi olla kovin vakavasti vammainen. Myös vammaisella on oikeus vanhemmuuteen, eikä ulkopuolisilla ole oikeutta puuttua vammaisen todelliseen onneen.

      Jos henkilön pää ja muisti ei toimi, asiassa voi heti hakea lääkärin tai useamman lääkärin lausuntoa. Näiden lausuntojen pohjalta tehtyjen oikeustoimien peruminen, mitätöinti tai peräyttäminen saattaa tulla kysymykseen, mutta siihen tarvitaan poikkeuksetta viranomaisapua, jopa käräjäoikeuden apua.

      --

      Harkittaessa sitä, onko kyseessä aito vai lumeavioliitto, otetaan huomioon parin yhteinen perhe-elämä. Lumeavioliitto on väärästä tarkoituksestaan huolimatta pätevä, ja liittoon siis liittyy avioliiton oikeusvaikutukset. Oletuksena avioparin tarkoituksena on oltava avioliittoa solmittaessa se, että aviopari viettää perhe-elämää Suomessa tai vaihtohtoisesti muualla. Perhe-elämän määritelmä jää yleensä jopa hallinto-oikeuden määriteltäväksi, mutta käsiteltäksi tulee puolisoiden eriävät kertomukset viettämästään yhteiselämästä, avioliiton lyhyt kesto, epäselvät olosuhteet liittoa solmittaessa sekä puolisoiden suuri ikäero.

      Jos lumeavioliittoepäily todetaan aiheelliseksi ja perheenkokoaja on johtanut viranomaisia harhaan, hänelle määrätään rangaistus. Oleskelulupaa perhesiteen perusteella hakeneen henkilön oleskelulupahakemus pääsääntöisesti hylätään tai peruutetaan. Suomessa Maahanmuuttovirasto tekee noin 250 lumeavioliittoepäilyyn perustuvaa kielteistä päätöstä vuodessa.

      --

      Lääkärintodistusten hakeminen ovat ainoa asia, jota asiassa voisi tehdä etukäteen, samoin kuin merkit mahdollisesta lumeavioliitoista. Lumeavioliittokin voidaan purkaa vasta jälkikäteen, mutta avioparin yhteinen lapsi osoittaa, että kyseessä ei edes ole lumeavioliitto.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍑 ­N­­­y­­­m­­­f­­o­m­­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ahneus huipussaan, niinkö? Suku haluaa perintörahat itselleen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe