Avantouimassa

Anonyymi-ap

Oltiin vietetty lauantai miehen kanssa ulkoillen ja liikkuen. Lapset olivat mummolassa, joten suunnitelmissa oli illalla syödä hyvin, saunoa ja nauttia toistemme seurasta.

Laitettiin ruokaa ja otettiin vähän viiniä jo ruokaa laittaessa. Syötiin hyvin ja ajateltiin hetken katsoa jotain sarjoja ennen saunaan menemistä. Miehen kaveri Timo soitteli, että kiinnostaisko meitä lähteä käymään avannossa heidän rannassaan. Meiltä oli sinne pari kilometriä matkaa, joten se menisi kävellen molempiin suuntiin. Otettiin toinen viinipullo ja pari saunajuomaa mukaan ja lähdettiin sinne saunomaan ja avantoon.

Timo ja hänen vaimonsa Teija olivat meille perhetuttuja, nähtiin vuoden aikana useampia kertoja. Käveltiin sinne ja miehet lämmittivät saunaa ja me Teijan kanssa juteltiin naisten juttuja ja juotiin viiniä. En tiedä oliko Teija ottanut jotain jo ennen mutta tuntui, että oli melkoisessa huppelissa jo ennen saunaa. Saunaan mennessä huomasin, että uimapuvut olivat jääneet kotiin. Timo ja Teija totesivat että mennään koko porukka ilman uimapukuja, eihän se niin vakavaa ole.

Teija ei kauaa saunassa ollut kun alkoi jo muokkaa, ilmeisesti oli vähän liikaa juonut. Me muut käytiin useampia kertoja avannossa ja jatkettiin saunomista. Huomasin saunassa miten varsinkin Timolla oli erektio päällä jatkuvasti. Ja hän mielellään tuntui lähtevän heti perääni avantoon ja hakeutui viereeni saunassa. Mieheni ei tuohon sen enempää huomiota kiinnittänyt. Hän lähti jossain vaiheessa sisälle taloon hakemaan vielä lisää saunajuomia ja jäätiin Timon kanssa saunaan kahdestaan. Tässä vaiheessa Timon käsi hakeutui reidelleni ja siveli sitä. Toisen kätensä Timo toi hartioilleni ja sieltä hitaasti rinnoilleni. Kosketus oli samaan aikaan hyvin hellää mutta myös määrätietoista. Huomasin kiihottuvani tuosta kosketuksesta. Sen enempää miettimättä suudeltiin ja Timo hyväili jo hyvin estottomasti minua.

Tilanne eteni hyvin nopeasti ja Timo hyväili ja nuoli rintojani ja toisella kädellään kostunutta haarojen väliäni. Mietin kyllä, että mitä mieheni tästä ajattelee ja koska hän tulee takaisin saunalle. Mutta toisaalta tilanne kiihotti todella paljon, joten en osannut lopettaakaan. Hyväilinme Timon kanssa toisiamme ja Timo asetteli minut kontilleen lauteita vasten ja itse asettui taakseni ja työntyi sisääni. Tunsin miten Timon kulli painui sentti sentiltä sisääni ja miten hyvältä se tuntui.

Timo rakasteli minua takaapäin ja tunsin miten koko kroppani alkoi jäykistyy ja sain valtavan orgasmin. Jalat meinasivat pettää alta. Timo tuli myös sisääni. Hetken maattuani lauteille mieheni tuli saunaan. Vähän säikähdin mutta hän sanoi odottaneensa pukuhuoneen puolella, että saadaan homma valmiiksi. Hän sanoi tilanteen olleen hyvin kiihottava ja hän voisi jatkaa vielä. Niinpä hän hieroi ensiksi kulliaan rintojani vasten ja lopuksi käänsi minut päälleen ja ratsastin hänellä ja hän laukesi todella nopeasti.

Hetken oltiin kaikki kolme vielä saunassa ja päätettiin sitten alkaa tehdä lähtöä kotiin. Mentiin vielä talon kautta jossa Teija nukkui alastomana sohvalla. Timo sanoi miehelleni, että ehkä joku toinen kerta saat Teijaa, jos hän on siihen valmis. Tällä kertaa Teija jäi kaikesta hauskasta paitsi kun oli alkuillasta ottanut vähän liikaa.

Kotimatkalla miehen kanssa juteltiin tilanteesta ja tapahtuneesta sekä mentiin nukkumaan. Aamulla herätessä meillä oli erityisen hyvää seksiä. Ehkä ilta toi meille jotain lisää selsielämään.

Jonna 41

1

2531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe