Nuori tyttö ja ukot

Anonyymi-ap

Olin joku aina sitten eronnut vaimostani. Olimme kolmen naapurin kanssa oltu baarissa ja kesäisen keskiyön jälkeen päätettiin ottaa taksi kotia kohti. Taksiasemalla olikin 17v poikani tyttöpuoleinen kaveri.

Neljästään me 40v ukot houkuttelimme tytön samaan taksiin. Siinähän tuli jokaisella ukolla kiire takapenkille, mutta yhden piti jäädä etupenkille. Tyttö mahdutettiin takapenkille meidän syliin jollain keinoin. Ei hän istunut, mutta ei oikeen maannutkaan. Vaikeasti hän asettautui johonkin asentoon ja samalla hänen lyhyt vekkihame nousi ylemmäs paljastaen pientäkin pienemmät läpikuultavat stringit, jotka yrittivät peittää posliinisen pillun alleen. Jokainen ukko hiukan hämmästyi ja vaivaantui tilanteesta. Tyttö kyllä huomasi mitä tapahtui, mutta jatkoi iloisena hihittelyään, eikä korjannut hamettaan. Siirsin kättäni uhkarohkeasti paljasta reittä pitkin kohti nivusia. En rohjennut viedä kättä aivan pillulle asti, mutta lähelle kyllä. Tyttö työnsi lantiota vasten minun kättä niin, että käteni koski häpyhuulia. Jokainen ukko huomasi, että tyttöhän taitaa vain kiusata vanhoja ukkoja.

Ehdotin samalla, että kai me menemme vielä jatkoille minun luo, kun talo on tyhjänä. Tyttö oli hiukan empivänä ja kyseli, että tulisitteko kaikki sinne. Tottahan jokainen ukko halusi mukaan, kun nuori ja selvästi kiimainen neito mahdollisesti tulisi myös sinne.

Tyttö oli lennokkaalla tuulella ja hyppäsi yhden ukon selkään. Pylly näkyen hän hihitteli, että älkää katsoko hänen lähes paljasta pyllyä. Joku sitä pyllyä taisi kouraistakin siinä kävellessämme ovelle.

Tilanne oli joka ukolle hiukan outo. 17v tyttö oli selvästikin innoissaan huomiosta. Ukot istuivat ruokapöydän ääreen ja kaadoin kaikille viskipaukut. Tyttö nousi pitkän pöydän päälle istumaan. Kikatellen hän kysyi, ettenkö tarjoa hänelle paukkua. Samalla hän kohotti hamettaan muka huomaamattomasti ja eteemme avautui suora näkynä paljaalle nuoren tytön posliinipillulle. Hän oli jossain välissä ottanut stringit pois ja selvästi halusi näyttää meille sulojaan.

Mainasin häkeltyä tilanteesta, kuten muutkin. Kaadoin tytölle paukun ja ojensin sen hänelle. Tyttö kikatteli, joi paukun ja vaihtoi asentoaan vieläkin paljastavampaan ja viettelevämpään asentoon.

Mitä me tehtäisiin kysäisi tyttö. Joku sanoi hiljaa, että sua me mielellään tässä katselemme. Tyttö selvästi nautti ukkojen kiusaamisesta. Katsokaa vain huudahti tyttö ja nousi polvilleen ja keinutti itseä siinä pöydällä. Jokainen ukko katseli toisiaan, että oliko tämä unta. Tyttö konttasi pöydän toiseen päähän ja kääntyi riettaan oloisesti. Jokainen ukko jo vähän vapaantui ja alkoi tytön ulkonäön kehuminen. Tyttö piti siitä.

Joku rohkeni koskea tytön pyllyä ja tyttö toi pyllynsä kunnolla puristeltavaksi. Silloin ukon innostuivat ja jokainen vuorollaan puristeli tytön pyllyä. Tyttö innostui tilanteesta silminnähden ja riisui paitansa pois. Paidan alta paljastui paljaat kiinteät ja terhakat rinnat, joissa nännit olivat aivan kovina kiihkosta. Tyttö puristeli rintojaan ja vei ne seuravan ukon kasvoille. Nyt tyttöä puristeltiin neljän miehen toimesta pyllystä ja rinnoista. Tunnelma oli riehakas.

Tyttö ehdotti, että juokaa shotit hänen navastaan ja heittäytyi selälleen pöydälle. Jokainen vuorollaan otimme shotit tytön navasta. Tytön pillu oli aivan edessäni ja huomasin sen ihan valuvan pillunesteitä. Tyttö taisi olla todella kiimaisena. Hän huomasi katseeni ja levitti jalkojaan ja alkoi hyväillä klitoristaan. Samalla hän upotti sormiaan sisäänsä ja jatkoi rajua pillun hieromista. Hän oli niin märkänä, että kuului äänekästä litinää.

En voinut enää vastustaa kiusausta, vaan aloin nuolla tytön pillua. Huomasin että muut vähän hiljenivät ja varmaan miettivät, että karkaako tämä liian pitkälle. En välittänyt siitä vaan jatkoin tytön nuolemista ja upotin sormiani tytön litimärkään pilluun. Kiiman tuoksu huumasi minut. Tyttö voihki äänekkäästi. Tytön pillu tuntui todella tiukalle, kun upotin kolme sormea sisään. Yksi naapureista alkoi runkkaamaan sitä katsellessa. Tyttö voihki, että runkatkaa muutkin.

Minä nuolin tytön pillua ja samalla voimakkaasti sormeni teki työtä tytön sisällä. Kolme muuta ukkoa nousi seisomaan ja runkkasivat. Tyttö hamusi vuorotellen seisovia kyrpiä käsiinsä ja runkkaili niitä.

Nostin hennon tytön pöydältä ja kannoin mitään sanomatta hänet olohuoneeseen. Istuin sohvalle ja nostin tytön suoraan kivikovana seisovalle kyrvälleni. Tyttö ohjasi kyrpäni sisäänsä ja vaikka pillu oli todella tiukka, niin valtavan kiiman ja märkyyden vuoksi upposin tyttöön lopulta helposti. Muut seurasivat perässä. Tyttö hamuili taas kyrpiä käsiinsä ja vikisi että saisi ottaa suihin.

Nostin tytön kontilleen sohvalle. Meni tytön eteen ja tyttö alkoi ottamaan ahnaasti minulta suihin. Kauan eivät muutkaan odottaneet, vaan vuorotellen ukkojen kyrvät upposivat nuoreen kiimaiseen ja märkään pilluun takaapäin. Tyttö voihki äänekkäästi kyrpäni hänen suussaan.

19

3568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😋 ­­­N­­y­­m­f­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Menin uudelleen sohvalle istunaan ja istutin tytön selin syliini. Pillunnesteet olivat kastelleet tytön koko alapään. Tyttö ohjasi taas kyrpääni kohti pilluaan, kunnes sanoin että jätä se pillu noille toisille. Tyttöä vähän emmitytti, mutta ojasi kyrpäni pakaroiden väliinsä peppuun sisään. Jos tytön pillu oli tiukka, niin peppu se vasta olikin. Tyttö ratsasti ensin hitaasti tunnustellen. Kunnes kyrpä oli rasvannut koko anaalin liukkaaksi. Tyttö aloitti villin ratsastuksen.

      Tyttö villiintyi tilanteesta sen verran, että pyysi itse että haluaa kyrpää yhtäaikaa pilluunsa. Joku naapureista rohkaisi perheenisä mielensä ja painautui tytön sisään. Peppureikä tiukkeni entisestään ja alkoi jo tuntumaan että pian laukea tytön todella tiukkaan anaaliin raivoisasti.. Siinä samassa tyttö alkoi epäsäännöllisemmän ratsastuksen ja tunsin kyrvässäni tytön sykkivän rajusti. Tyttö laukesi todella äänekkäästi ja naapuri vetäisi oman kyrpänsö ulos tytön pillusta ja laukesi tytön rinnoille ja vatsalle.

      Vaikla tyrrö juuri laukesi, niin hän halusi kahden muun naapurin ukon seisovat kullit suuhunsa. Nostin tytön rahon päälle selälleen. Tyttö runkkasi ja imi siinä asennossa kahden muun ukon kyrpiä ja minä painauduin taas tytön pillluun. Tyttö voihki ja ulvoi. Panin vuorotellen tyttöä peppuun ja pilluun. Kaksi muuta ukkoa laukesi tytön kasvoille ja tyttö suorastaan hekumoi kun spermat syöksähtivät kyrvistä ulos. Tyttö ei malttanut päästää lauenneista kyrvistä irti. Itsellä alkoi taas laukeaminen lähestymään, niin painauduin tytön peppureikään syvälle. Tytön ääntely alkoi olla jo todella voimakasta. Upotin sormet samalla tytön pilluun. Ihailin nuorta posliinista, kiimaista ja todella halukasta pillua samalla kun nain tyttöä kiihkon vallassa peppuun. Tyttö alkoi taas täristä ja ulvoa. Orgasmin näkeminen sai minut laukeamaan tytön anaaliin täydellä voimalla ja kauan. Sykäys sykäykseltä tuntui, että laukeaminen ei meinaa loppua.

      Tyttö makasi raukeana rahilla selällään ja hymyili. Muut ukot keräsivät vaatteensa ja poistuivat vähinäänin koteihinsa. Jäin tytön kanssa kahdestaan. Kävimme pesulla ja pian se jälkeen nussimme vielä yön aikana muutaman kerran. Tytön lähdettyä mietin, että olikohan tämä vain unta vai tapaammekohan vielä samoissa merkeissä tulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Kuts­­umme sinu­­­t kä­­­ymään u­­­ude­ss­­­a cha­­­tissa! Mei­­tä on yl­i mil­­­jo­ona! 👉 http://aram-us.com/H/M2m5T9

    • Anonyymi

      Peräkamarin papalla taas fantasiat vauhdissa noloa kutsua itseään vanhaksi ujoksi jos on neljäkymmentä 😂🤷‍♂️

      • Anonyymi

        Mitäs olet buaahaa


      • Anonyymi

        Ei kun spede niuvanniemestä buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kun spede niuvanniemestä buaahaa

        Mitäs olet hähähähähä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs olet hähähähähä

        Uuhh äähh pläähh paskaa tuli jo 💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuhh äähh pläähh paskaa tuli jo 💩

        Siinäpä taa vajakin ulosanti. Pelkkää paskaa molemmista päistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä taa vajakin ulosanti. Pelkkää paskaa molemmista päistä.

        Mitäs paskot buaahaa


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Spede on taas lukenut isojen poikien lehtiä uutterasti buaahaa

      • Anonyymi

        Hehehehee Mitä luet kjäh kjäh


      • Anonyymi

        Mitäs olet No spede harrastus se on tuokin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs olet No spede harrastus se on tuokin.

        Menkääs nyt spedet muualle satuilemaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menkääs nyt spedet muualle satuilemaan

        Meneppäs spede takas niitten lehties pariin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meneppäs spede takas niitten lehties pariin.

        Mikset mene jo hähähää


    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Ku­ts­um­me sinu­­t kä­ym­ään u­­ude­­­ss­­a cha­tis­­­sa! Mei­tä on yl­i mil­­joona! 👉 http://1lingo.com/H/T1p8N0

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe