kirous?

AurinkoNoita

Nyt, sielunsiskot ja -veljet, tarvitsen apuanne ja selityksiänne. Osa teistä tietää enemmänkin taustaani enkä viitsi sitä nyt tähän pitkästi kirjoittaa. Lyhyesti teille jotka ette ole jutusteluuni ennen törmänneet: olen koko ikäni kasvanut ns. yliluonnollisten asioiden ja magian parissa ja harjoitan kaikenlaista noituutta itsekin, telepatiasta ennustamiseen.

Minulla on kausia, jolloin en välitä elämääni liittyvästä noituudesta ja pyrin elämään tavallista nuoren naisen elämää. Pyrin myös silloin selittämään yliluonnollisia tapauksia kylmästi järjellä. Tavallaan yritän kieltää sen että olen jonkin sortin noita-akka. Välillä kuitenkin innostun taas kokeilemaan omia kykyjäni. Kuinka paljon taitoni ovatkaan ruosteessa? Kiinnitän myös enemmän huomiota yliluonnolliseen jne. Nämä molemmat kaudet saattavat kestää pitkiäkin aikoja, joskus jopa vuosia.

Ongelman ydin on tässä: Kun yritän unohtaa magian (ja joskus myös unohdankin) elämässäni, kaikilla muilla alueilla menee loistavasti. Työ- ja raha-asiat ovat kunnossa, olen rakastunut ja seurustelen vakavissani, suhteet sukulaisiin ja ystäviin ovat hyvät, tutustun uusiin mukaviin ihmisiin... Yleisesti ottaen paremmin ei voisi mennä.
Sitten käy niin, että jonkin tapahtuman kautta muistan sillä hetkellä uinuvan puoleni: se noita-akka, jolla on pieni pilke silmäkulmassa ja joka on valmis vaikka vähän harjoittamaan mustaa magiaakin jotta elämä olisi vielä parempaa. Ja sitten mennään! Raha-asiat alkavat ontua, työpaikalla (jos sitä enää siinä vaiheessa on) tulee riitaa kaikkien kanssa pomosta lähtien, miesystävä pettää tai jättää tai molempia, sukulaisten kanssa ei tule enää toimeen ja ystävilläkin on omia kiireitä...
Tämä alamäki ei kuitenkaan ala pelkästään silloin jos harjoitan mustaa magiaa. Se saa olla vaikka vitivalkoista! Silti vaikeudet seuraavat toisiaan.

Herää kysymys: Miksi? Onko ylläni jokin kirous vai mitä tämä on?
Onko minun unohdettava osa itsestäni että pyyhkisi hyvin?! Olen joskus ajatellut että mitä siitä vaikka menee päin--- Pysyn vain uskollisena itselleni ja voimilleni. Kyllä minusta sen verran ruutia löytyy että jaksan vastoinkäymisiäkin! Mutta kun kaikki kaatuu yhtä aikaa niskaan ja menee aina vain huonommin jos yritän olla välittämättä ongelmista ja jatkaa noituuksia. Heikkoina hetkinä sitä ei jaksaisi. Silloin tahdon kieltää noidan itsessäni, pakata "taikakapistukseni" pahvilaatikkoon ja raahata vintille ja olla taas tavallinen ihminen jolla menee hyvin.

Kerta kerran jälkeen omien voimien unohtaminen on kuitenkin aina vain vaikeampaa ja tälläkin hetkellä pohdin vakavasti mitä minun pitäisi tehdä.

Voisiko joku hieman viisaampi yrittää auttaa? Asiallisia vastauksia pyytäisin... Ei asiattomissakaan mitään vikaa ole, mutta eiköhän niille ole jo kaikille kerran naurettu.

15

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unileijona

      Tämän ratkaisemiseen tarvitaan lisää tietoa. Ensimmäinen kysymykseni kuuluu, minkälaisella intentiolla eli tarkoituksella harjoitat magiaa, silloin kun harjoitat sitä. Minkälaiset tavoitteet saavat sinut vetämään magian esiin hihasta? Minkälaisia aikaansaannoksia toivot magialtasi? Siis mikä on tavoitteesi, mihin pyrit, minkälaisia asioita koetat saada tapahtumaan jne.

    • J???

      En tiedä haluatko kuunnella tällaista puhetta tai miten siihen suhtaudut. Minä itse olen uskossa Jeesukseen, mutta minä kyllä koen aivan selvästi sen ongelmien syyn.

      Vaikka magia olisikin vitivalkoista, niin se ei todellisuudessa ole sitä. Tarkoituksesi, mihin sitä käytät, ovat kyllä hyviä, mutta kyseessä on enemmänkin saatanan valhe. Koska magiassa aina toimii pimeyden henkivallat. Joka kerta, kun teet jotain maagista, niin annat niille luvan vaikuttaa elämässäsi. Jeesus sanoi "Varas on tullut varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan, mutta minä olet tullut, jotta teillä olisi yltäkylläisyys ja elämä." Kun käytät magiaa, niin samalla avaat niille henkivalloille oven elämääsi.. ja ne todella haluavat ryöstää, tappaa ja tuhota kaiken hyvän elämästäsi. Sun elämäsi on Jumalan lahja ja siinä on arvokkaita asioita, mutta saatana haluaa tuhota sen kaiken.

      Tiedätkös.. Kun sä olet pohjalla, etkä jaksa.. niin haluan kertoa sinulle siitä vaihtoehdosta, että Jeesus voi auttaa sinua. Sinun ei tarvitse itse jaksaa loitsia mitään, vaan riittää, että sanot "Jeesus auta". Pyydä Jeesusta sun elämäsi Herraksi ja sen jälkeen käsket Jeesuksen nimessä kaikkien pimeyden valtojen väistyä sun elämästä ja sanoudut irti sellaisesta. Saat huomata, että elämäsi todella muuttuu. Sen lisäksi, että kyse olisi vain rukouilusta, niin Jumala puhuu myös näkyjen kautta, joskus puhuu korvin kuultavasti jne., mutta ennen kaikkea Raamatun kautta. Luehan Raamattua ja Jeesus Kristus vapauttakoot sinut.. Siitä huolimatta, halusit Jeesuksen elämääsi tai et, niin Hän rakastaa sinua.. ja odottaa, että saa antaa sun elämääsi hyviä asioita =)

    • Entinen noita

      Kaikenlainen noituminen olipa valkoista tai mustaa on pahaa. Siinä ihminen yrittää henkivaltojen avulla manipuloida ympäristöään oman mielensä mukaiseksi. Noituus on Raamatussa kielletty moneen kertaan.

      Kun harjoitat noituutta, saat siitä ennemmin tai myöhemmin itsellesi pahaa. Itse ennen noituutta harrastin, mutta ei se tuonut mitään hyvää elämääni. Joskus tuntui ylpeä mahtivihlaisu mielessäni, kun huomasin jotain tapahtuneen, mitä olin noitunutkin, mutta samalla oli ontto olo. Nuo tapahtumat olivat epäaitoja, koska olin itse niihin vaikuttanut. Vaikka harjoitin valkoista noituutta, niin silti aina syvällä itsessäni tiesin, että valkea henki, joka oli alttarini vieressä ja joka lähti toimiani eteenpäin viemään, ei voinut olla Jumalan enkeli. Ja paha henkihän se oli, ei siinä mitään.

      Väliaikoina pidin "kalustoani" pimeässä varastohuoneessa ja suoraan sanoen minua etoi ajatuskin niistä. Sitten taas tuli mieleen, että jospa nyt taas...

      Uskoon tultuani poltin kaikki noituuteen liittyvän kirjallisuuden ja kapistukset. Siihen loppui se.

    • Val

      Sikäli mikäli noituudessa on kyse siitä että ihminen heijastaa omia sisäisiä voimiaan ulkopuoliseen maailmaan, ei tietenkään ole ollenkaan mahdotonta että tämä energian projektio voi toimia tiedottomastikin. Ehkäpä sisimmässäsi tiedät tekeväsi väärin jos harjoitat mustaa magiaa, ja se johtaa instant karmaan, eli tavallaan itse haet itsellesi rankaisun tekosistasi.

      Elikä siis oikea käsi lyö ja vasen mottaa lyöjää itseään turpaan, että tasapaino säilyy...

      Tässä tietysti kiinnostaisi että mitä sinulle on tämä musta magia. Itsehän määrittelen mustan magian niin, että hankitaan itselle hyvää välittämättä siitä onko siitä haittaa muille olennoille, ehkäpä jopa käytetään näitä hyväkseen. Jos itse lähtisin tuollaiseen toimintaan, en yhtään ihmettelisi että alkaisi sattua kaikenlaista harmillista. Minulla on itselläni aika vahva omatunto ja kärsin aina kun tunnen tehneeni selkeästi väärin. Tai liekö kasvatuksesta kiinni.

      Jonkinsorttista "mustaa magiaa" tietysti jokaiippo harjoittaa jatkuvasti aina kun ostaa muovikassin (ja tietää että se ei hajoa luonnossa), aina kun toivoo lähes huomaamattaan jollekulle onnettomuutte koska sattuu itseä vähän pännimään, tai vaikkapa kun käyttää vähäistä aikaansa väärin esim. mädättämällä aivojaan tv:n äärellä tai alkoholilla. Tätä kaikkea tietysti yleisemmin kutsutaan arjeksi ja normaaliksi elämänmenoksi...

      Sitä en sitten tiedä minkä vuoksi valkean magian harjoittajan pitäisi kärsiä. Ja minullehan taas valkea magia on sitä että tehdään aktiivisia toimenpiteitä mahdollisimman monen elävän olennon hyväksi, oma itse sensijaan kenties sivuutetaan vallan kokonaan. Ehkäpä sinulle valkea magia on jotain muuta?

      Luulenpa kuitenkin että ongelma tässä ei ole se magian harjoittaminen, vaan että millä mielellä sitä harjoitetaan. Ehkäpä sinun pitää siivota itsestäsi ylenmääräistä itsekkyyttä pois, ja tarjota kykysi koko kaikkeuden käyttöön?

      Eihän sitä edes tiedä onko sisäistä ja ulkoista ollenkaan... Ehkäpä kaikki todella on yhtä, ja mikään osanen ei pysty eristäytymään kaikesta muusta. Silloin saa olla todella tarkkana mitä tekee, ettei kokonaisuus kärsi.

    • Redfinn

      Et ole täysin antautunut maagiselle maailmalle, siitä ne ongelmat johtuvat. Puhut "tavallisen nuoren naisen elämästä" vastakohtana maagikon elämälle ikäänkuin ne olisivat kaksi eri asiaa.

      Puhun tietenkin vain omasta puolestani, mutta en edes kykenisi tekemään moista pesäeroa. Tuossa ylempänä jeesustelijat varoittelevat mitä varoittelevat. Ei ymmärrä, ei! Miten kukaan voi kieltää osia itsestään, ominaisuuksia persoonassaan, muuttaa maailmankuvansa väkivalloin joksikin muuksi kuin se on?

      Kun olen OIKEIN syvällä omissa jutuissani, huomaan että intensiteetti on sitä luokkaa, että moni vähäpätöisempi asia unohtuu. Kyse on prioriteeteista.

      • Enpä voisi sanoa paremmin tätä asiaa... magia on yhtä kuin magian harjoittaja. Se on tavallista elämää. On aina ollut. Jeesustelijat ja muut miekalla istutetun uskonnon edustajat ovat vain onnistuneet pilaamaan ihmisiltä senkin. Jos estä magiaansa toimimasta, se on samaa kuin antaisi katkaista itseltään käden. Tai puhkoa silmät. Säälittää hirveästi ihmiset, jotka on ajettu uskomaan että heidän aivan normaalit maagiset kykynsä ovatkin jotain aivan kauheaa, saatanallista suorastaan.


      • lestadiolainen

        Mikäli on millään lailla erehtynyt tai sotkeutunut harjoittamaan noituutta tai mitään muutakaan okkultismiin liittyvää ne ei siihen mitkään psykoterapiat saatika Freudin opetukset pure. Ainot mahdollisuus vapautua ko. kahleista on sanoutua niistä irti Jeesuksen nimessä ja veressä ja hyljättävä entinen elämänmeno. Noituus on kauhistus Jumalan silmissä ja ei hän siitä jätä rankaisematta. Ihmisellä ei kertakaikkiaan ole oikeutta harjoittaa sellaista. Ja miksi edes ryhtyä sellaiseen koska kun ihminen ryhtyy etsimään tietoa tulevista tapahtumista sun muusta kääntymällä henkivaltojen puoleen niin hän myös samalla osoittaa suurta epäluottamusta Jumalaa ja hänen tarjoamiaan mahdollisuuksia kohtaan.


      • Val
        lestadiolainen kirjoitti:

        Mikäli on millään lailla erehtynyt tai sotkeutunut harjoittamaan noituutta tai mitään muutakaan okkultismiin liittyvää ne ei siihen mitkään psykoterapiat saatika Freudin opetukset pure. Ainot mahdollisuus vapautua ko. kahleista on sanoutua niistä irti Jeesuksen nimessä ja veressä ja hyljättävä entinen elämänmeno. Noituus on kauhistus Jumalan silmissä ja ei hän siitä jätä rankaisematta. Ihmisellä ei kertakaikkiaan ole oikeutta harjoittaa sellaista. Ja miksi edes ryhtyä sellaiseen koska kun ihminen ryhtyy etsimään tietoa tulevista tapahtumista sun muusta kääntymällä henkivaltojen puoleen niin hän myös samalla osoittaa suurta epäluottamusta Jumalaa ja hänen tarjoamiaan mahdollisuuksia kohtaan.

        Minkä takia "Jumala" on mahdollistanut kaiken tuollaisen mitä te uskovaiset niin kauheasti pelkäätte?

        Jos tässä nyt taas revitään se iänikuinen saatana-peikko syyksi kaikkeen peljättävään, niin muistuttaisin että Jumalahan sen saatanankin on teidän mielestänne luonut. Aika kumma tyyppi tuo Jumala kun pitää ehdoin tahdoin järkätä kunnon uskoville kaikki mahdolliset kompastuskivet.


      • hihhuli
        Val kirjoitti:

        Minkä takia "Jumala" on mahdollistanut kaiken tuollaisen mitä te uskovaiset niin kauheasti pelkäätte?

        Jos tässä nyt taas revitään se iänikuinen saatana-peikko syyksi kaikkeen peljättävään, niin muistuttaisin että Jumalahan sen saatanankin on teidän mielestänne luonut. Aika kumma tyyppi tuo Jumala kun pitää ehdoin tahdoin järkätä kunnon uskoville kaikki mahdolliset kompastuskivet.

        En mikään uskovainen ole, mutta eikö saatana ollut enkeli joka päätti ottaa vallan itselleen ja lähti jumalan luota.

        Jumala anto ihmiselle vallan päättää tekemisistään jonka takia ihminen tekee kaikenlaista enemmän tai vähemmän tyhmää sekä paljon hyvää.

        Lisäksi, kuka tahtoo täydellisen maailman? siihen kyllästyy nopeasti. Jos jumala on olemassa ja on ikuinen, niin kai sillekki on vähän vaihteluu ja tekemistä seurata ihmisten tyhmiä päähän pistoja.


    • kokeilla

      psykoterapiaa. Se oli Israel Regardien mielestä yksi ensimmäisistä asioista, mitä maagikoksi haluavan tulisi tehdä. Magiahan toimii syvien piilotajuisten voimien ja mekanismien välityksellä, joten syy ongelmiisi varmasti löytyy sieltä. Jos et halua/ei ole varaa mennä psykoterapeutille, niin lue edes kaikki mitä aiheesta löydät, Freud, Wilhelm Reich, Jung jne. Yksi hyvä kirja, josta voit löytää apua itseterapiaan on Christopher Hyatt:n Undoing Yourself With Energized Meditation And Other Devises.

    • Anonyymi

      En ole koskaan ajatellut mitään negatiivista muista ihmisistä; olen keskittynyt vain omiin asioihini. Silti kateus on nostanut päätään lähipiirin ihmisissä, ykdi tapaus oli kun hankimme purjeveneen, niin jonkin ajan päästä sisareni puoliso soitti, muutoin ei soittanut koskaan, ja kertoi ostaneensa pulpettiveneen, järviseudulla on heillä kesäpaikka.
      Toinen oli kun työtoverin puoliso kävi mun työpisteessä kehumassa että maksamme velkaa. Olivat ostaneet uuden rivitaloasunnon. Eipä aikaakaan kun heidän piti myydä tämä asunto pois ja muuttaa vuokralle. Työtoverini oli arvostellut asuinaluetta, missä asuimme, se oli radan itäpuolta, ydinkeskustaa tosin. Hänen mielestään lännen puoli oli parempi, vaikka ydinkeskustaan olikin matkaa pitkä matka.
      Johtuiko heidän menetys tällasista asioista? Itse en vertaile, teen vaan mitä haluan, oman halun mukaan, en kenenkään kiusaksi.

    • Anonyymi

      Kantapään kautta koettu. Silloin kun toimit Jumalan tahdon vastaisesti. Kiroat itsesi sillä.
      Tarotkortit ja shamaanirummut ovat reittejä hengille. Niiden kanssa pelaaminen on uskon vastaista. Henget tulevat alemmalta tasolta. Poistin kaikki hokkuspokkus roinat. Poltin pois. Jopa keho avautuu ja asia muuttuvat. Suosittelen

    • Anonyymi

      Kiitos, kun avasit rohkeasti elämääsi ja kokemuksiasi. Uskon, että sinua on monin tavoin puhuteltu juuri niistä asioista, jotka sinua kertomuksesi mukaan askarruttaa. Sinulla varmasti on paljon lahjoja, joita voit turvallisesti käyttää. Yleensä kuitenkin ihminen lankeaa yliluonnollisten lahjojensa kanssa jollakin tavalla hallitsemaan muita ihmisiä tavalla tai toisella. Tämä on väärin, koska kukaan ihminen ei saa asettua muiden ihmisten yläpuolelle. Yleensä jos ihminen kuitenkin käyttää lahjojaan jollakin tavalla toista ihmistä vastaan, häntä tällaisissa tilanteissa puhutellaan hyvin voimakkaasti. Tämä ei tarkoita vain pahantahtoista käyttöä, mikä on tietysti valtava synti. Myös hyvässä tarkoituksessa tehty yliluonnollisten lahjojen käyttö ilman Jumalan sallimusta aiheuttaa aina loppujen lopuksi haittaa. Tällöin ihminen käyttää sellaista voimaa, joka voi jopa viedä hänet täysin turmioon ja pahuuden orjaksi. Olet varmasti hyvä ihminen, kun sinua vielä koko ajan puhutellaan ja suojellaan. Kannattaa ottaa tämä vakavasti.

      Yleensä aina ihmisen paras apu toiselle on aito läsnäolo, kuuntelu ja suoraan puhuminen. Kaikki muu on turhaa. Jos omat voimat eivät riitä, silloin voi aina rukoilla niin itsensä kuin toisenkin puolesta. Tämä riittää. Tällöin pieniä ihmeitä alkaa tapahtua arjessa jatkuvasti, joskus jopa melko suuriakin.

      Ainoa oikea tapa on jättäytyä lahjojen kanssa täysin Jumalan ohjaukseen. Pyytää Pyhää henkeä ohjaamaan lahjojen käytössä ja pyytää Jeesusta olemaan jatkuvasti elämässä läsnä. Silloin lahjoja voidaan käyttää taivaallisessa ohjauksessa. Voit todella saada vaikka viestejä, joilla voit pelastaa vaikka jonkun hengen tai auttaa muuten jotakin onnetonta ihmistä. Ole Siunattu!

    • Anonyymi

      Olen ollut noin 15 vuotta okkultismin parissa. Jooga, erilaiset energiahoidot, shamanismi, näkijät, magiakoulu, yhdessä vaiheessa wiccalaisuus, yhdessä vaiheessa guru Intiassa jolta sain voimansiirron ja joka harjoitti mustaa magiaa jne. Oli kaikenlaisia taitoja. Moni niistä löytyi intuitiolla aluksi. Erilaisten henkien ja voimien yhteistyö johti siihen, että tulin lopulta tietämättäni riivatuksi. Kärsin suunnattomasti. Aloin lopulta rukoilla Jumalaa: "Ota okkultismi pois!" Henget pillastuivat, ja sanoivat, että ajavat mut itsemurhaan ennen kuin löydän Jeesuksen luo. Totesin et Jeesuksen on pakko olla olemassa, jos henget näin sanovat. Sain myös painajaisia tän prosessin aikana, joissa saatana ilmestyi raiskaamaan ja kiduttamaan mua unihalvauksessa. En ollut koskaan ajatellut, että saatana voisi olla todellinen.

      Pääsin hengistä eroon, tulin uskoon. Olen saanut pysyvää eheytymistä Pyhältä Hengeltä. Viimeksi jokin aika sitten rukoilin paranemista erääseen traumaan, joka olis vaatinut varmaan monta vuotta terapiaa. Se osittain luotiin maagisilla hyökkäyksillä. Näin kuinka Pyhä Henki tuli minuun, ja aloin itkeä helpotuksesta. Sieluni silmin näkemäni musta klöntti, tuo trauma katosi, ja jos keskitän huomioni siihen, läsnäolo on aivan eri ja tilalla on ihan erilainen, puhdistettu olo. Ja on ollut paljon henkistä hyökkäystä kyllä uskoontulon jälkeen. 6 kk demonit kävi kämpässä melkein joka yö. Saatiin ajaa niitä pois. Tätä ei ollut koko 15 vuoden aikana aiemmin käynyt. Miksi luulette, että henget pillastuivat niin siitä, että menin Jumalan yhteyteen? Pakko on siis olla Jumala ja vastapuoli. Myös kihlattuni, entinen satanisti, oli riivattu. Kävimme eräällä uskovaisella vapauttamassa häntä. Itsekin jouduin pakon edessä kerran ajamaan kolme demonia ulos hänestä. Kihlattuni yritti hakata minut demonien vallassa. Pyhä Henki sitoi hänet lattiaan. Hän ei pystynyt liikkumaan.
      Aistin energiaa, näen energiaa edelleenkin. Näen joskus henkiolentoja. Se taito aukesi okkultismin aikana. En tiedä miksi en ole päässyt eroon siitä. Mutta sen ansiosta tunnen enemmän. Myös sitä, miltä Jeesuksen voima tuntuu, miltä Raamatun lukeminen tuntuu, siunaaminen tuntuu.

      (En kuitenkaan suosittele karismaattista kristillisyyttä, kokemukseni mukaan siellä ei vaikuta Pyhä Henki vaan joku toinen henki. Kannattaa olla kriittinen.)

      • Anonyymi

        "(En kuitenkaan suosittele karismaattista kristillisyyttä, kokemukseni mukaan siellä ei vaikuta Pyhä Henki vaan joku toinen henki. Kannattaa olla kriittinen.)"

        Onkohan se pierun henki? Niissä piireissä varmaan haisee pahalle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe