Aihe

kirous?

AurinkoNoita

Nyt, sielunsiskot ja -veljet, tarvitsen apuanne ja selityksiänne. Osa teistä tietää enemmänkin taustaani enkä viitsi sitä nyt tähän pitkästi kirjoittaa. Lyhyesti teille jotka ette ole jutusteluuni ennen törmänneet: olen koko ikäni kasvanut ns. yliluonnollisten asioiden ja magian parissa ja harjoitan kaikenlaista noituutta itsekin, telepatiasta ennustamiseen.

Minulla on kausia, jolloin en välitä elämääni liittyvästä noituudesta ja pyrin elämään tavallista nuoren naisen elämää. Pyrin myös silloin selittämään yliluonnollisia tapauksia kylmästi järjellä. Tavallaan yritän kieltää sen että olen jonkin sortin noita-akka. Välillä kuitenkin innostun taas kokeilemaan omia kykyjäni. Kuinka paljon taitoni ovatkaan ruosteessa? Kiinnitän myös enemmän huomiota yliluonnolliseen jne. Nämä molemmat kaudet saattavat kestää pitkiäkin aikoja, joskus jopa vuosia.

Ongelman ydin on tässä: Kun yritän unohtaa magian (ja joskus myös unohdankin) elämässäni, kaikilla muilla alueilla menee loistavasti. Työ- ja raha-asiat ovat kunnossa, olen rakastunut ja seurustelen vakavissani, suhteet sukulaisiin ja ystäviin ovat hyvät, tutustun uusiin mukaviin ihmisiin... Yleisesti ottaen paremmin ei voisi mennä.
Sitten käy niin, että jonkin tapahtuman kautta muistan sillä hetkellä uinuvan puoleni: se noita-akka, jolla on pieni pilke silmäkulmassa ja joka on valmis vaikka vähän harjoittamaan mustaa magiaakin jotta elämä olisi vielä parempaa. Ja sitten mennään! Raha-asiat alkavat ontua, työpaikalla (jos sitä enää siinä vaiheessa on) tulee riitaa kaikkien kanssa pomosta lähtien, miesystävä pettää tai jättää tai molempia, sukulaisten kanssa ei tule enää toimeen ja ystävilläkin on omia kiireitä...
Tämä alamäki ei kuitenkaan ala pelkästään silloin jos harjoitan mustaa magiaa. Se saa olla vaikka vitivalkoista! Silti vaikeudet seuraavat toisiaan.

Herää kysymys: Miksi? Onko ylläni jokin kirous vai mitä tämä on?
Onko minun unohdettava osa itsestäni että pyyhkisi hyvin?! Olen joskus ajatellut että mitä siitä vaikka menee päin--- Pysyn vain uskollisena itselleni ja voimilleni. Kyllä minusta sen verran ruutia löytyy että jaksan vastoinkäymisiäkin! Mutta kun kaikki kaatuu yhtä aikaa niskaan ja menee aina vain huonommin jos yritän olla välittämättä ongelmista ja jatkaa noituuksia. Heikkoina hetkinä sitä ei jaksaisi. Silloin tahdon kieltää noidan itsessäni, pakata "taikakapistukseni" pahvilaatikkoon ja raahata vintille ja olla taas tavallinen ihminen jolla menee hyvin.

Kerta kerran jälkeen omien voimien unohtaminen on kuitenkin aina vain vaikeampaa ja tälläkin hetkellä pohdin vakavasti mitä minun pitäisi tehdä.

Voisiko joku hieman viisaampi yrittää auttaa? Asiallisia vastauksia pyytäisin... Ei asiattomissakaan mitään vikaa ole, mutta eiköhän niille ole jo kaikille kerran naurettu.

11

1067

  Vastaukset

  • Tämän ratkaisemiseen tarvitaan lisää tietoa. Ensimmäinen kysymykseni kuuluu, minkälaisella intentiolla eli tarkoituksella harjoitat magiaa, silloin kun harjoitat sitä. Minkälaiset tavoitteet saavat sinut vetämään magian esiin hihasta? Minkälaisia aikaansaannoksia toivot magialtasi? Siis mikä on tavoitteesi, mihin pyrit, minkälaisia asioita koetat saada tapahtumaan jne.

  • En tiedä haluatko kuunnella tällaista puhetta tai miten siihen suhtaudut. Minä itse olen uskossa Jeesukseen, mutta minä kyllä koen aivan selvästi sen ongelmien syyn.

   Vaikka magia olisikin vitivalkoista, niin se ei todellisuudessa ole sitä. Tarkoituksesi, mihin sitä käytät, ovat kyllä hyviä, mutta kyseessä on enemmänkin saatanan valhe. Koska magiassa aina toimii pimeyden henkivallat. Joka kerta, kun teet jotain maagista, niin annat niille luvan vaikuttaa elämässäsi. Jeesus sanoi "Varas on tullut varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan, mutta minä olet tullut, jotta teillä olisi yltäkylläisyys ja elämä." Kun käytät magiaa, niin samalla avaat niille henkivalloille oven elämääsi.. ja ne todella haluavat ryöstää, tappaa ja tuhota kaiken hyvän elämästäsi. Sun elämäsi on Jumalan lahja ja siinä on arvokkaita asioita, mutta saatana haluaa tuhota sen kaiken.

   Tiedätkös.. Kun sä olet pohjalla, etkä jaksa.. niin haluan kertoa sinulle siitä vaihtoehdosta, että Jeesus voi auttaa sinua. Sinun ei tarvitse itse jaksaa loitsia mitään, vaan riittää, että sanot "Jeesus auta". Pyydä Jeesusta sun elämäsi Herraksi ja sen jälkeen käsket Jeesuksen nimessä kaikkien pimeyden valtojen väistyä sun elämästä ja sanoudut irti sellaisesta. Saat huomata, että elämäsi todella muuttuu. Sen lisäksi, että kyse olisi vain rukouilusta, niin Jumala puhuu myös näkyjen kautta, joskus puhuu korvin kuultavasti jne., mutta ennen kaikkea Raamatun kautta. Luehan Raamattua ja Jeesus Kristus vapauttakoot sinut.. Siitä huolimatta, halusit Jeesuksen elämääsi tai et, niin Hän rakastaa sinua.. ja odottaa, että saa antaa sun elämääsi hyviä asioita =)

  • Kaikenlainen noituminen olipa valkoista tai mustaa on pahaa. Siinä ihminen yrittää henkivaltojen avulla manipuloida ympäristöään oman mielensä mukaiseksi. Noituus on Raamatussa kielletty moneen kertaan.

   Kun harjoitat noituutta, saat siitä ennemmin tai myöhemmin itsellesi pahaa. Itse ennen noituutta harrastin, mutta ei se tuonut mitään hyvää elämääni. Joskus tuntui ylpeä mahtivihlaisu mielessäni, kun huomasin jotain tapahtuneen, mitä olin noitunutkin, mutta samalla oli ontto olo. Nuo tapahtumat olivat epäaitoja, koska olin itse niihin vaikuttanut. Vaikka harjoitin valkoista noituutta, niin silti aina syvällä itsessäni tiesin, että valkea henki, joka oli alttarini vieressä ja joka lähti toimiani eteenpäin viemään, ei voinut olla Jumalan enkeli. Ja paha henkihän se oli, ei siinä mitään.

   Väliaikoina pidin "kalustoani" pimeässä varastohuoneessa ja suoraan sanoen minua etoi ajatuskin niistä. Sitten taas tuli mieleen, että jospa nyt taas...

   Uskoon tultuani poltin kaikki noituuteen liittyvän kirjallisuuden ja kapistukset. Siihen loppui se.

  • Sikäli mikäli noituudessa on kyse siitä että ihminen heijastaa omia sisäisiä voimiaan ulkopuoliseen maailmaan, ei tietenkään ole ollenkaan mahdotonta että tämä energian projektio voi toimia tiedottomastikin. Ehkäpä sisimmässäsi tiedät tekeväsi väärin jos harjoitat mustaa magiaa, ja se johtaa instant karmaan, eli tavallaan itse haet itsellesi rankaisun tekosistasi.

   Elikä siis oikea käsi lyö ja vasen mottaa lyöjää itseään turpaan, että tasapaino säilyy...

   Tässä tietysti kiinnostaisi että mitä sinulle on tämä musta magia. Itsehän määrittelen mustan magian niin, että hankitaan itselle hyvää välittämättä siitä onko siitä haittaa muille olennoille, ehkäpä jopa käytetään näitä hyväkseen. Jos itse lähtisin tuollaiseen toimintaan, en yhtään ihmettelisi että alkaisi sattua kaikenlaista harmillista. Minulla on itselläni aika vahva omatunto ja kärsin aina kun tunnen tehneeni selkeästi väärin. Tai liekö kasvatuksesta kiinni.

   Jonkinsorttista "mustaa magiaa" tietysti jokaiippo harjoittaa jatkuvasti aina kun ostaa muovikassin (ja tietää että se ei hajoa luonnossa), aina kun toivoo lähes huomaamattaan jollekulle onnettomuutte koska sattuu itseä vähän pännimään, tai vaikkapa kun käyttää vähäistä aikaansa väärin esim. mädättämällä aivojaan tv:n äärellä tai alkoholilla. Tätä kaikkea tietysti yleisemmin kutsutaan arjeksi ja normaaliksi elämänmenoksi...

   Sitä en sitten tiedä minkä vuoksi valkean magian harjoittajan pitäisi kärsiä. Ja minullehan taas valkea magia on sitä että tehdään aktiivisia toimenpiteitä mahdollisimman monen elävän olennon hyväksi, oma itse sensijaan kenties sivuutetaan vallan kokonaan. Ehkäpä sinulle valkea magia on jotain muuta?

   Luulenpa kuitenkin että ongelma tässä ei ole se magian harjoittaminen, vaan että millä mielellä sitä harjoitetaan. Ehkäpä sinun pitää siivota itsestäsi ylenmääräistä itsekkyyttä pois, ja tarjota kykysi koko kaikkeuden käyttöön?

   Eihän sitä edes tiedä onko sisäistä ja ulkoista ollenkaan... Ehkäpä kaikki todella on yhtä, ja mikään osanen ei pysty eristäytymään kaikesta muusta. Silloin saa olla todella tarkkana mitä tekee, ettei kokonaisuus kärsi.

  • Et ole täysin antautunut maagiselle maailmalle, siitä ne ongelmat johtuvat. Puhut "tavallisen nuoren naisen elämästä" vastakohtana maagikon elämälle ikäänkuin ne olisivat kaksi eri asiaa.

   Puhun tietenkin vain omasta puolestani, mutta en edes kykenisi tekemään moista pesäeroa. Tuossa ylempänä jeesustelijat varoittelevat mitä varoittelevat. Ei ymmärrä, ei! Miten kukaan voi kieltää osia itsestään, ominaisuuksia persoonassaan, muuttaa maailmankuvansa väkivalloin joksikin muuksi kuin se on?

   Kun olen OIKEIN syvällä omissa jutuissani, huomaan että intensiteetti on sitä luokkaa, että moni vähäpätöisempi asia unohtuu. Kyse on prioriteeteista.

   • Enpä voisi sanoa paremmin tätä asiaa... magia on yhtä kuin magian harjoittaja. Se on tavallista elämää. On aina ollut. Jeesustelijat ja muut miekalla istutetun uskonnon edustajat ovat vain onnistuneet pilaamaan ihmisiltä senkin. Jos estä magiaansa toimimasta, se on samaa kuin antaisi katkaista itseltään käden. Tai puhkoa silmät. Säälittää hirveästi ihmiset, jotka on ajettu uskomaan että heidän aivan normaalit maagiset kykynsä ovatkin jotain aivan kauheaa, saatanallista suorastaan.


   • Mikäli on millään lailla erehtynyt tai sotkeutunut harjoittamaan noituutta tai mitään muutakaan okkultismiin liittyvää ne ei siihen mitkään psykoterapiat saatika Freudin opetukset pure. Ainot mahdollisuus vapautua ko. kahleista on sanoutua niistä irti Jeesuksen nimessä ja veressä ja hyljättävä entinen elämänmeno. Noituus on kauhistus Jumalan silmissä ja ei hän siitä jätä rankaisematta. Ihmisellä ei kertakaikkiaan ole oikeutta harjoittaa sellaista. Ja miksi edes ryhtyä sellaiseen koska kun ihminen ryhtyy etsimään tietoa tulevista tapahtumista sun muusta kääntymällä henkivaltojen puoleen niin hän myös samalla osoittaa suurta epäluottamusta Jumalaa ja hänen tarjoamiaan mahdollisuuksia kohtaan.


   • lestadiolainen kirjoitti:

    Mikäli on millään lailla erehtynyt tai sotkeutunut harjoittamaan noituutta tai mitään muutakaan okkultismiin liittyvää ne ei siihen mitkään psykoterapiat saatika Freudin opetukset pure. Ainot mahdollisuus vapautua ko. kahleista on sanoutua niistä irti Jeesuksen nimessä ja veressä ja hyljättävä entinen elämänmeno. Noituus on kauhistus Jumalan silmissä ja ei hän siitä jätä rankaisematta. Ihmisellä ei kertakaikkiaan ole oikeutta harjoittaa sellaista. Ja miksi edes ryhtyä sellaiseen koska kun ihminen ryhtyy etsimään tietoa tulevista tapahtumista sun muusta kääntymällä henkivaltojen puoleen niin hän myös samalla osoittaa suurta epäluottamusta Jumalaa ja hänen tarjoamiaan mahdollisuuksia kohtaan.

    Minkä takia "Jumala" on mahdollistanut kaiken tuollaisen mitä te uskovaiset niin kauheasti pelkäätte?

    Jos tässä nyt taas revitään se iänikuinen saatana-peikko syyksi kaikkeen peljättävään, niin muistuttaisin että Jumalahan sen saatanankin on teidän mielestänne luonut. Aika kumma tyyppi tuo Jumala kun pitää ehdoin tahdoin järkätä kunnon uskoville kaikki mahdolliset kompastuskivet.


   • Val kirjoitti:

    Minkä takia "Jumala" on mahdollistanut kaiken tuollaisen mitä te uskovaiset niin kauheasti pelkäätte?

    Jos tässä nyt taas revitään se iänikuinen saatana-peikko syyksi kaikkeen peljättävään, niin muistuttaisin että Jumalahan sen saatanankin on teidän mielestänne luonut. Aika kumma tyyppi tuo Jumala kun pitää ehdoin tahdoin järkätä kunnon uskoville kaikki mahdolliset kompastuskivet.

    En mikään uskovainen ole, mutta eikö saatana ollut enkeli joka päätti ottaa vallan itselleen ja lähti jumalan luota.

    Jumala anto ihmiselle vallan päättää tekemisistään jonka takia ihminen tekee kaikenlaista enemmän tai vähemmän tyhmää sekä paljon hyvää.

    Lisäksi, kuka tahtoo täydellisen maailman? siihen kyllästyy nopeasti. Jos jumala on olemassa ja on ikuinen, niin kai sillekki on vähän vaihteluu ja tekemistä seurata ihmisten tyhmiä päähän pistoja.


  • psykoterapiaa. Se oli Israel Regardien mielestä yksi ensimmäisistä asioista, mitä maagikoksi haluavan tulisi tehdä. Magiahan toimii syvien piilotajuisten voimien ja mekanismien välityksellä, joten syy ongelmiisi varmasti löytyy sieltä. Jos et halua/ei ole varaa mennä psykoterapeutille, niin lue edes kaikki mitä aiheesta löydät, Freud, Wilhelm Reich, Jung jne. Yksi hyvä kirja, josta voit löytää apua itseterapiaan on Christopher Hyatt:n Undoing Yourself With Energized Meditation And Other Devises.

  • En ole koskaan ajatellut mitään negatiivista muista ihmisistä; olen keskittynyt vain omiin asioihini. Silti kateus on nostanut päätään lähipiirin ihmisissä, ykdi tapaus oli kun hankimme purjeveneen, niin jonkin ajan päästä sisareni puoliso soitti, muutoin ei soittanut koskaan, ja kertoi ostaneensa pulpettiveneen, järviseudulla on heillä kesäpaikka.
   Toinen oli kun työtoverin puoliso kävi mun työpisteessä kehumassa että maksamme velkaa. Olivat ostaneet uuden rivitaloasunnon. Eipä aikaakaan kun heidän piti myydä tämä asunto pois ja muuttaa vuokralle. Työtoverini oli arvostellut asuinaluetta, missä asuimme, se oli radan itäpuolta, ydinkeskustaa tosin. Hänen mielestään lännen puoli oli parempi, vaikka ydinkeskustaan olikin matkaa pitkä matka.
   Johtuiko heidän menetys tällasista asioista? Itse en vertaile, teen vaan mitä haluan, oman halun mukaan, en kenenkään kiusaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   411
   21966
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   379
   14541
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14367
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10269
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5837