Eu huuhaata

Anonyymi-ap

Taas on siirretty kelloja kesää kohti

EU ei pysty päättämään edes tällaisen kellonsiirtotyperyyden lopettamisesta.

Mutta pullonkorkkidirektiivin ne vääntää voimaan alta aikayksikön ja puuhaavat jo toista. Haluavat tuhota Suomen maailman parhaiten toimineen kierrätyksen viimeiseen pulloon ja tölkkiin asti. Pullonkorkkidirektiivistä ei ole ollut muuta kuin haittaa. Muovin kulutus lisääntyi. 1,5 litran juomapullojen korkkeja ei saa kiinni muutoin kuin repäisemällä ne irti. Halvemmaksi olisi tullut palkata Italiaan karabinieereja vahtimaan korkkien heittämistä luontoon. Sillä mikään ei muutu, koska repäistyt korkit lentävät edelleen Italiassa metsiin.

Suomi saa kiittää euroa korkeammista EU-jäsenmaksuista, koska Suomen euron ostovoima on heikko, mutta jäsenmaksut maksetaan Suomen korkean hintatason mukaan. Eikä kuluttajien riemusta käteisen rahan vaihtamisen loppumisesta lomamatkoilla jäänyt mitään käteen, koska kaikki halutaan maksaa sähköisenä, jotta niistä jää elämisen jälki valvojille.

Suomen kilpailukyky on tuhottu euron takia, emmekä voi tehdä rahanarvon korjauksia, jonka takia työttömyys tulee ikuisesti olemaan korkea. No, kaikki hajoavat, niin Neuvostoliitto kuin EU:kin ja sen mukana euro. Valitettavasti se kestää turhan kauan.

Suomessa poliitikot eivät erota miljoonaa miljardista. Sen takia rahaa on käytetty hulvattomasti ja saatu talous tuhottua. Nyt nämä tuhon enkelit haluavat pakoon karmeita sote- jne virheitään Brysseliin. Vaan eivät mepit erota miljoonaa tuhannesta miljardista. Joten tuho kasvaa Brysselin kautta vielä suuremmaksi.

Juuri tämän takia EU päättää mitä hulluimmista hankkeista ja Suomi on hyväksynyt kaikki nyökyttäen. Siksi talouskurjuudessa elävä Suomi maksaa italialaisten velkoja ja heidän remonttinsa. Toki Marinin lisäksi siihen tarvittiin kokoomuksen apua. Uusia miljardilaskuja tulee jatkuvasti mm. asuntojen peruskorjausvaatimuksista. Vasta luonnon ennallistaminen sai Suomessa hallituksen heräämään. Senkin vasta kun tajusivat Suomen laskun olevan mieletön verrattuna luontonsa tuhonneiden Keski-Euroopan maihin.

Paras rangaistus tuhoviisikon naisille olisi jättää heidät Suomen eduskuntaan nalkuttamaan uutta hallitusta tekemistään omista virheistä. Eli missään nimessä noita naisia ei pidä äänestää, eikä Pietikäistäkään, koska hän on niin vihamielinen Suomea kohtaan. Olisi toki saanut olla ehdolla oikeassa viiteryhmässään, eli kommunistien listoilla.

4

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asian on jo päätetty EU:ssa, että kesäaikadirektiivistä luovutaan. Maiden vaan pitäisi vielä keskenään sopia asiasta ja siksi homma seisoo.

      • Anonyymi

        Suomi otti kesäajan käyttöön vuonna 1981 neuvostovallan alla. Erinomaisen suomettunut hallinto tuolloin. Takuulla putleria vituttaa kympillä ettei tätä Stalinin erhettä otettu takaisin viimeistään tuolloin osaksi imperiumiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi otti kesäajan käyttöön vuonna 1981 neuvostovallan alla. Erinomaisen suomettunut hallinto tuolloin. Takuulla putleria vituttaa kympillä ettei tätä Stalinin erhettä otettu takaisin viimeistään tuolloin osaksi imperiumiaan.

        Leninin aivopieru oli antaa Suomelle itsenäisyys, näin ajatellaan ryssän nykyhallinossa.


    • Anonyymi

      Minkä Luoja on tehnyt, sen ihminen vääntää päälaelleen joka asiassa!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe