Suomeen pitäisi saada "Thaimaan mopot" eli niitä hiljaa puksuttavia 150-kuutioisia skoottereita.

Anonyymi-ap

Sellaisella on huomattavasti mukavampi ajaa kuin rääkyvällä mopolla. Tuollainen 150-kuutioinen jaksaa mennä aikuinenkin päällä ja kulutus on ihan olemattoman pientä. Ja se äänitaso on todella alhainen eikä pakokaasu haise.

Hinta saisi olla 2 000 - 3 000 euroa ja pakollinen liikennevakuutus halpa. Mikään ajoelämys tuollainen ei ole, mutta se täyttää asiansa hyvin.

Thaimaassahan pikkutytötkin ajelevat noilla ja joskus useampi on kyydissä. Ja se ajokulttuuri on siellä sellaista aika rauhallista.

Kuvitelkaapa kaikki Thaimaan katujen skootterit käryäviksi ja parkuviksi kaksitahdeiksi niin kuin on täällä takapajulassa.

Tietysti Suomessa on pitkä ja kylmä talvi mikä lyhentää ajokautta, mutta Etelä-Suomessa voisi ajella joskus ympäri vuodenkin.

9

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kävin taannoin katsomassa Hondan ja Yamahan 125 kuutioista skootteria. Nurkka-ajoon ja kauemmas johon mopo on hidas. Hinta ja ominaisuudet miellyttivät mutta vakuutusmaksut ovat käsittämättömän suuret kun auton bonusta ei voi siirtää. Hankkimatta se jäi ja autolla ajelen edelleen.

      • Anonyymi

        meidän rakkaat teinikoheltajat pitävät huolen siitä, että vakuutusmaksut ovat korkeita kaikissa 125 kuutioisissa, kaikille kuskeille.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­­N­­­y­m­­f­­o­­­m­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ei muuta kun alat tuomaan niitä maahan ja myymään.
      Jos aina vaan odottaa, että joku muu tekee asiat puolestasi niin eipä siinä asiat etene.

      • Anonyymi

        Nehän on Thaimaassa tehtyjä lisenssillä, uudet perusmallit vajaa 2000 e käytettynä halpoja. En ole varma muuta luulisin että siellä on vaan yksi ajokortti kaikkiin moottoripyöriin, isoissa on kova vero kun yleensä on tuontitavaraa, thaikut melkein syntyy pikkumotskarin päälle. Osat siellä on halpoja näihin pieniin ja korjaamoita on paljon, lainaa saa pankista kun näitä nuoret ostaa, kun eka duunipaikka. Muistaakseni Thaimaassa 1 autoa kohden 45 moottoripyörää.


    • Anonyymi

      itsellä on tullainen 150 kuutioinen, tarkemmin 155 kuutioinen vespa skootteri, eikä sen vakuutusmaksutkaan päätä huimaa. mutta vakuutusmaksuissa on sellainen ihmeellisyys autovakuutuksiin verraten, että eri yhtiöiden välillä on aivan silmittömät erot millä hinnalla vakuutuksen saa. 3 kertaiset erot halvimman ja kallemimman liikennevakuutuksen välillä. otin halvimman vaikka kyseisessä yhtiössä ei ole yhtään muuta vakuutusta. kaskovakuutusta ei tuollaiseen uutena noin 6000€ härveliin kannata ottaa, sen verran pitää riskinsietokykyä ja luottoa omaan ajotaitoon olla.
      halvemmallakin skootterin saisi kuin mitä tuo vespa maksaa, mutta suomeen tuodaan yleensä vain 125 kuutioisia että sopivat kevarikortin haltijollekin. tosin tehoero 125 kuutioisen ja 150-155 kuutioisen välillä on aika marginaalinen ja saattaa olla 125 kuutioisen eduksi. mutta se halvan liikennevakuutuksen salaisuus saattaa piillä juuri siinä, että kevarikortilla ei saa yli 125 kuutioista kuljettaa.

    • Anonyymi

      Ei taida moisilla kauppa käydä Suomessa. Mopokortti ei käy eikä riitä edes kevarikortti koska siinä on yli 125 kuutiota. Moni ostaa sitten mielummin 250- kuutioisen tai isomman, kun ikä 18-vuotiaana riittää kortin hankimiseen.

    • Anonyymi

      Eihän tuollaiseen kannata ottaa kaskoa. Sitä maksaa muuten prätkän hinnan muutaman vuoden välein, vaikkei mitään tapahtuisikaan.

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      😍 K­­­u­u­­­m­­a­­­t­­­ ­t­­y­­t­­ö­­­t­ ­o­­d­­­o­­t­­t­­a­­­v­­­­a­t­­­ ­­s­i­­­n­­­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18348955

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe