Kuinka kertoa lesboudesta kertomatta?

Anonyymi-ap

Kuinka voi viestiä ihmisille esim. asusteilla tms. omasta seksuaalisuudestaan? Mitään sateenkaaripinssejä en ala kanniskelemaan, ettei kaikki ihmiset tajua.

14

656

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiks tapana ole ajaa puolet hiuksista pois?

   • Anonyymi

    Minun kaikista heteroimmilla ystävillä on juuri sellainen stereotyyppinen lesbotyyli. Ja "oikeilla lesboilla" yleensä tosi hillitty. Eli ei hirveästi sen perusteella uskalla tehdä johtopäätöksiä.


   • Anonyymi

    😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

    ❤️ ­N­­y­­m­­­f­­o­­­m­­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Tiettyjä tyylejä on jotka vihjaa siihen suuntaan. Asia selviää oikeasti vain reippaasti kertomalla. Mulla periaate että en lähde tapaamaan enää deittiappien kautta naista, joka ei osaa ilmaista suoraan olevansa lesbo, vain naisista kiinnostunut nainen. Mikään vihjailu ei riitä eikä "wlw" tai "queer", en tiiä/tykkää lokeroida etc.
   Jos loukkaantuu suorasta kysymyksestä toisen identiteetistä, ehkä siinä vaan väistää luodin/hankalan tyypin/kokeilijan/biin.

   • Anonyymi

    Sinä vaikutat suhteellisen raskaalta luodilta.


   • Anonyymi

    Juuri noin. Tuo on viisasta. Loukkaantukoot ne, jotka loukkaantuu (eli ne, joiden leikkiä toisen tunteilla rajoitetaan).


   • Anonyymi

    Pidätkö samanlaista paasausta treffien aikana, kyllä siinä lesbotkin kaikkoaa.


  • Anonyymi

   Itse olen käyttänyt karabiinihakaa avaimenperänä "aina" -jo kauan ennen kuin tiesin sen olevan merkki lesboudesta. En tykkää käyttää käsilaukkua, vaikka femme olenkin, joten kantelen tavaroita käsissä ja taskuissa. Kahvimukeja kannan ylhäältä päin. Istun mitä kummallisimmissa asennoissa. Aika usein käytän sateenkaarisukkia. Ja tämä ei ole läppä: ensi kesäksi olen ajatellut ostaa birkenstockit. Tähän asti olen käyttänyt kesät talvet valkoisia tennareita, kuten presidenttimme Ellen.

   Mielestäni kaikki nuo ovat minulle luontevia tapoja ilmaista lesbouttani ja oleellinen osa minua. Muutama heterokaverini on näistä selvästi vaivaantunut ja minua on kevyesti paineistettu sulautumaan massaan paremmin. Vaikka luulisi, että noissa on kyse pienistä asioista, niin koen ne itselleni todella merkitykselliseksi. Ne ovat olennainen osa minua.

   Alan toteuttaa itseäni koko ajan enemmän. Juostessa olen alkanut käyttää painijatoppeja. Alus- ja yöhousuina boksereita. Ikävä puoli on se, että vaikka tunnen oloni yhä mukavammaksi näin, heteroista koostuva ystäväpiirin on selvästi kiusaantunutta. He ilmeisesti "pelkäävät" että olen muu sukupuolinen tai trans. Olen saanut kommenttia Alanko pitää sukkaa boksereissa. Että heistä on kiusallista kun käytän miesten tuoksuja -eli dödöä.

   Minusta tulen vain enemmän omaksi itsekseni, ikävää jos kasvan ulos kaveripiiristäni :( Muutenkin koen ulkonäön kommentoinnin ikävänä ja rajoittavan. Omasta mielestäni olen hyvä juuri näin: sporttinen, raikas, omaa tyyliään edustava nainen.

  • Anonyymi

   Miksi siitä pitää erikseen jotain julki tuoda ?

   • Anonyymi

    Miksi ei?
    Oma identiteetti ja nähdyksi tuleminen ovat ihan perus tarpeita🙂


  • Anonyymi

   No rehellisesti sanottuna jos sua kiinnostaa herättää toisten naisten huomio niin avoimuus, rohkeus ja suoruus on kovaa valttia. Ei mikään semmonen että "no vähän haluan näyttää että ehkä olen lesbo mutta en kuitenkaan näyttää lesbolta koska apua mitä jos kaikki tajuaa". Ei ole olemassa mitään lesbojen salakieltä, sori vaan.

   • Anonyymi

    Tämä just. Pitää avata suunsa ja puhua jos ei muuten tule ilmi. Muutenkin kannatan puhumista suoraan vaikka tiedän että kuulostaa helpolta vaikka todellisuudessa ei sitä kaikille ole. Olkaa rohkeita!


  • Anonyymi

   Olen kuullut sellaisestakin, Että sormus Peukalossa merkitsisi biseksuaalisuutta ja pikkurillissä lesboutta tai toisinpäin. pitääkö paikkansa?

   • Anonyymi

    Voi ollakin. Itse törmään lesboihin joilla on sormus etusormessa


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1688
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1295
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1202
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   87
   1120
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   912
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   83
   855
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   829
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   93
   820
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   758
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   692
  Aihe