M2 kodit sana vapaa

Anonyymi-ap

Itseään mainostavat niin hyvänä, mutta mikään ei toimi loppujen lopuksi. Saatua asuntopäätöksen en päässyt muuttamaan kuukauteen koska minulle ilmoitettiin, että sitä remontoidaan. Katin kontit, kaikki mahdollinen vähän rempallaan, ettei se seinien valkaisu ihan auta korjaamaan kaikkea. Nyt sitten asun remontin keskellä (itseasiassa pakenen sitä ja joudun hoitamaan kaiken etäopiskelun jossain, missä nyt keksin olla) eikä puhettakaan vuokran alennuksesta. Korjaajien tuloista piti ilmoitella etukäteen, näin tehtiin mutta ei ne silloin tule kun piti. Ne tulee silloin, kun ei ole sovittu.
Huomasin, että kovin on uteliasta sakkia tää saunan rakennuspari kun kaapit pitää koluta . Minun pitäisi päivät olla jossain kadulla, että he saavat remonttirauhan :)))))) voi hemmetti.
Annoin urakoitsijalle avaimen, luotin että homma hoituu. Hyvin hoituikin, hän antoi sen eteenpäin kahdelle ihmiselle jotka nyt valloittaneet kotini. Tämä nainen vielä kehtasi kysyä naama norsun vitulla, että paljonko" tällaisesta asumisesta" pitää maksaa? Aivan kuin kotini olisi jotenkin hänelle epämiellyttävä, olkoon onnellinen se asuu miehensä kanssa jossain tilavassa että jaksaa katsella ukkoaan kun sen avitoiminta rapistuu. Ja joo pitää maksaa ja paljon!!! Ja siihen ohelle on täti hyvä opiskeltava ja käytävä työssä.

Olen maailman onnellisin kun saan tämän seniilimiehensä kanssa remontoivan ämmän ulos täältä. Oliks tää nyt joku Lahen rakennusmaalaus. Let`s be careful with these!!!!Pitäkää asunnot kunnossa niin pääsee vähemmällä. Näen töissä paljon asiakkaita, joilla on kaikki pielessä kokonaisvaltaisessa mielessä joten ei sitä jaksa enää omassa kotonaan katsella. Kukapa!!!!!

3

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ns. Säätiö joka nyhtää aivan tappiin olevat vuokrat, keskustassa olevissa taloissa esim. Mallaskadulla nykyisin aivan kauheaa porukkaa ja jos valittaa metelistä niin ei auta mitään vaan vaativat että kolme ottaa yhteyttä ensin sitten vasta tutkitaan jotain. Remontit aina samalla meiningillä jälki aivan kauheaa ja vuoranalennusta ei anneta ennenkuin ottaa yhteyttä lakimieheen. Isännöitsijä ja tekninen isännöitsijä kieltvät kaiken remontista johtuvan asumishaitan mutta tarpeeksi kauan kun asiaa jaksoi tapella laittoivat asian omalle M2 lakiimiehelleen joka sanoikin että hyvitys pitää antaa asumishaitasta eikä vuokria tarvitse maksaa remontin ajalta vaikka siis isänmöitsijä useaan otteeseen näin väitti.
      Älkää suostuko maksamaan remontin ajalta vuokria koska olette ku….ssa jos maksatte ja luulette jälkikäteen saavanne jotain hyvitystä se jää saamatta ja jos sitten alatte hakea korvausta vastaus kuuluu: ette ole oikeitettu vuokranalennukseen jos olette tyytymätön tähän voitte hakea korvausta lakiteitse.
      Älkää siis suostuko remontin aloitukseen ennenkuin tiedätte tarkan summan mitä teille hyvitetään per päivä ja vaatikaa se s.postiinne jotta teille jää todiste, puhelimessa ei kannata sopia mitään koska näyttö on kannaltanne erittäin vaikeaa, sana vs sana

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍒 ­N­­y­­m­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2067
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      115
      1539
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1500
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1184
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1111
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      62
      1087
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      912
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe