Ja miten sitten saada sitä oikeaa tietoa?

Anonyymi-ap

Ihmisille valehdellaan.

Valheen ja toden erottelu kävisi paljon helpommaksi jos ihmisillä olisi luotettava tietolähde jonka puoleen kääntyä ja jolta kysyä.

Se tietolähde on olemassa, se on aina läsnä ja se on osa ihmisen rakennetta. Me kutsumme sitä korkeammaksi itseksi.

Mutta me emme käytä sen palveluksia hyväksi, me emme edes tiedä sen olemassaolosta. Tai jos tiedämme niin se tieto on pelkkä uskomus, eikä perustu yhteydenpitoon, havaintoon ja ja kokemukseen. Me ihmiset elämme siis typistettyä elämää.

Typistetty elämämme on kulttuuriohjelmoinnin seurausta, eli toisaalta tieteen materialistisen maailmankuvan, ja toisaalta jäykän ja hengettömän uskonnon syytä.

6

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäisenä kannattaa varmaan kysyä siitä fysiikan kaikenteoriasta.

      :-) 😀

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­N­­y­m­f­­­o­m­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Maailmassa on muitakin valtioita kuin USA, kenellä on vahvaa tietoa ja kokemusta aihepiiristä, mutta viime vuosina USA on entistä tiukemmin ominut ufotutkimusta itselleen.

      Lukuisat tutkinnan ja tiedustelun ytimessä olleet tietovuotajat USA:ssa ovat kertoneet kantansa varsin selvästi.

      Laivasto, tiedustelu, Pentagon, armeijan salaiset projektit ja alihankkijat ja muut asianosaiset tietää paljon enemmän asioista kuin mitä kertovat julkisuuteen.

      On suoran vihjailun lisäksi selvästi kerrottu että heillä on hallussaan "eksoottista materiaalia" ja että heillä on todisteet Maan ulkopuolisista tahoista. Viimeisimpänä syväkurkkujen joukossa on ollut naispuoleinen senaattori joka sanoo: "Meillä on todisteet".

      Näiden henkilöiden sanomisia ei juurikaan ole kukaan kiistänyt. Heitä ei ole syytetty valehtelijoiksi eikä huijareiksi ainakaan virallisesti. Ei edes Pentagon.

      Pentagon itse organisoimillaan tutkimuksilla ja perustamillaan projekteilla on vääntänyt asian niinpäin, että heidän omissa tutkimuksissaan ei ole havaittu todisteita Maan ulkopuolisten osuudesta.

      Mikäli asia olisi näin, miksi he eivät syytä vaikkapa näitä senaattoreita, Fravoreita ja Elizondoja valehtelusta ja virheellisen tiedon levittämisestä?

      -Siksi koska he eivät voi todistaa heidän valehdelleen.

      He eivät ole virallisesti syyttäneet myöskään näitä ketään arkaluontoisen tai salaiseksi luokitellun tiedon levittämisestä, vaan ovat tiettyyn rajaan saakka sallineet nämä tietovuodot.

      Vuotajat itse tietävät rajansa ja ovat sen ilmaisseet, että vaikka toimisivat nykyisin yksityisellä taholla tai eläkkeellä, heitä sitoo ne samat rajoitukset kuin silloin kun he olivat aktiivisessa toiminnassa ja palveluksessa.

      Sen aikaiset tiedot ovat sen aikaisen työnantajan takana, joka on Pentagon ja Valkoinen Talo. Sekin on selvää että hallinto tai Pentagon eivät ole saaneet armeijan tiedustelulta ja alihankkijoilta kaikkia tietoja, vaan siellä on tahoja jotka ovat heidänkin ulottumattomissa.

      Kaupalliset ja sotilaalliset intressit ovat tässä asiassa niin valtaisia, ettei sellaisia ole vielä nähty ihmiskunnan historiassa.

      Se taho joka saisi mullistavan mahtavan energiamuodon käyttöönsä, hallitsisi pian koko maailmaa, ellei koko systeemi mene uusiksi ja markkinatalous romahda.

      Kumpi siis nyt valehtelee? Pentagon vai tietovuotajat / asianosaiset? -En usko että kumpikaan. Kumpikin panttaa tietojaan ja kertoo vain pieniä rajattuja osatotuuksia.

      -Tämänkin seikan ovat molemmat osapuolet kertoneet. Todisteiden osalta kun voidaan jaaritella vaikka maailman tappiin vaikkapa siitä mikä olisi todiste Maan ulkopuolisuudesta.

      Jollekin riittävä todiste olisi humanoidi joka kertoo tulevansa sieltä tai täältä, mutta jollekin toiselle ei riittäisi edes se että pääsisi ufon kyydillä toisille planeetoille.

    • Anonyymi

      Jo vain niitä ufoloi näkee lentelevän kun ottaa riittävän vahvaa tärpättiä.
      Innokkaimmat niistä kehottavat lähtevät matkaansa. Tiiä heist - millä asioilla täällä pörräävät.
      .wagimugi.

    • Anonyymi

      Intuitio kertoo. Oma kanavointi. Arviointikyky, kokemus, maalaisjärki, tietoisuus, tunne, tieto. Eri lähteet, kirjat, puhuja, videot - kun ei mene lankaan mihinkään. Mietinnät.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe