Jos olisit älykäs juutalaisjohtaja Netanyahu niin miten vastaisit IslamIranin vainoon ?

Anonyymi-ap

Itse mietin että suurin tulevaisuuden uhka on Israelin kannalta on huolettomuus, jossa vartiointia ei ylläpidetä, jolloin Venäjä saastaisine juutalaisvihaajineen hyökkää Israeliin, siihen Israel ei osaa varautua, koska se luottaa saatanan kanssa tulevaisuudessa tekemäänsä 7vuotiseen valherauhan sopimukseen, jossa heidän johtajanaan on heidän suurin vihollisensa, saatana eli antikristus, saatana ihmiseen menneenä, jota juutalaiset luulevat Jumalakseen, koska tämä saatana tekee ihmeitä, joilla saa heidät vakuuttuneiksi.
Juutalaiset eivät ole niin älykkäitä, joina me heitä pidämme ja kateelliset ihmiset, yksinkertaiset vihaavat älykkäitä ihmisiä.

Olen tutustunut juutalaisiin ja tiedän heidät erittäin fiksuiksi ja heitä vihaavissa on yleensä se tyhmyys sitten valheeseen yhdistettynä heissä oleva näkyvä ominaisuus.

Israel on oman harkintakykynsä suhteen se heikko kohta, johon saatana on pian iskemässä.

Israel ei tätä huomaa vaan se pitää suurimpana uhkana Iranin ydinaseita, se on toiseksi suurin uhka ja siihen Israel haluaa iskeä , koska sen on pakko se tehdä tai Israelilla on se ongelmatilanne edessään jolloin Iran ampuu ydinohjuksia Israeliin , joten Israel miettii 100pros varmuudella sitä nyt iskeäkö Iranin ydinaselaitoksiin nyt vai myöhemmin, jossain vaiheessa se on edessä, sillä islamIranin murhanhimo on niin suuri että se uhkailee Israelia ja on valmis joskus myös iskemäänIsraeliin ydinaseella.

Miten veikkaat kuin Israel vastaa Iranin murhanhimoon seuraavalla siirrollaan? Voiko se välttää eskalaatiota? Jossain vaiheessa Raamatun mukaan.....eskalaatio tapahtuu.

En oikein usko tähän, mutta jos olisin Israelin johtaja niin iskisin nyt Iranin ydinaselaitoksiin. Iranilla on jo joitakin ydinaseita valmiinakin, kiitod Kiinan ja Googin eli Rysslandin.

9

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Shalom!

      Tulee toki uusi Messias nimeltä Imaami Mahdi, mutta ei hän ole antikristus, vaan Jumalan lähettämä virvoittaja ahdingon keskellä. On totta että kaikki viime vuosikymmenien suuret ahdingot ovat johtuneet juuri tuon Persoonan tulosta maailmaan. Sillä hänellä on paljon vastustajia, mutta noille ahdingoille ei olisi voitu mitään tehdä sillä ne oli ennalta monta sataa vuotta sitten kirjoihin kirjoitettu merkeiksi Imaami Mahdin tulemukselle.

      Mahdin kanssa tulee Profeetta Isa, joka on Kristuksen suun henkäys ja jonka avulla antikristus tuhoutuu tai ainakin HEIKENTYY. Antikristuksena on tällä erää 10 päinen ja 10 sarvinen RAVANA hirviö, joka on hyvin voimallinen. Profeetta Isa ei saa tuhottua tuota hirviötä kokonaan vaan ainoastaan heikentää häntä niin että kolme kymmenestä päästä putoaa pois. Jäljelle jää 7 päätä.

      Elämme Vesimiehen aikakauden alkua ja Kalojen aikakausi jää pian menneisyyteen. Kalojen aikakaudella vallitsi Totuuden Henki, Herran Henki, Sekasorron Henki ja Jumalan Henki. Mutta Vesimiehen aikakaudella vallitsee Maailman Henki. Se että painotukset muuttuvat merkitsee Totuuden Hengelle melkoista tappiota. Apostoli Paavali on puhunut että teistä tulee Hengen pyhittämä uhri. Ehkä profetoiden juuri tätä Vesimiehen aikaa. Mahabharata ja Ramayana teokset puhuvat että tulevissa sodissa tuhoutuu jopa 600 miljoonaa sotilasta. He kaikki mitä ilmeisemmin tulevat olemaan Totuuden Hengen, Herran Hengen ja Sekasorron Hengen kannattajia.
      Itse ennustan näin, vaikka monet tahtoisivat nähdä Kristuksen vallan merkitsevän hyvää juuri Kristikunnalle. Itse veikkaan Intian eeppoksiin viitaten että edessä on melko ahdistava 2000 vuotta kestävät Vesimiehen aikakausi. Maailman hengen iloinen esiin marssi.

      Ei voida ymmärtää Lähi-Idän tilannetta oikein jos ei oteta huomioon IMAAMI MAHDIN odotusta. Sekä Intian eepposten profetioita. Merkit Imaami Mahdista ovat selkeät. Ne ennakoitiin satoja vuosi sitten ja nyt ne ovat yksi toisensa perään käyneet toteen. Hän on tulossa! Aivan ovella jo.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­N­y­­­m­f­­o­­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Pelikentällä on raamatussa ilmoitetut joukot.
      Kiina vielä nousee ja on noussut.
      Se on jo maailman ykkösmahti.
      Iran, Irak, Turkki, osa Venäjästä islam taustaiset sekä liittouma.
      Pohj afrikan islamistiset valtiot.
      Kaikilla suunnitelma Israelia vastaan.
      Milloin milloin ....sen vain Luoja tietää.
      Se on salattu.

    • Anonyymi

      Iranislam: kuolema israelille, kuolema usalle.

    • Anonyymi

      Putinin paskaGoog ottamassa isompaa näkyvää roolia Israelia vastaan Syyriassa:

      https://www.youtube.com/watch?v=-6ok0XHWvUY

      Huom!

      Jumalattomat nyt tietämättään spekuloivat Raamatullisilla skenaarioilla.

      Jumalaton: inbe...silli...?

      Valehtelijoita ne ainakin ovat ja sen itsekin joskus joutuvat myöntämään ...Helvetissä....ellei sitä ennen älyä nöyrtyä Herralta anteeksi anoen pahoja valheitaan ja muita saastaisuuksia.

    • Anonyymi

      Eipä täältä johdeta juutalaisia, sillä heillä on omat johtajat.

      Mutta, kaikenlaisia leikkejähän sitä ihmiset leikkii- kuten aloittajalla on mielipiteensä.
      Asia, se ei vain kiinnosta. Täällä omassa pesässä vaan tarvitaan johtoportaassa älykkyyttä ja siinä on haastetta meille kullekin.

    • Anonyymi

      Suuri osa israelilaisista ajattelee, että Netanjahu hallituksineen on todellinen uhka Israelille. Biden on varoittanut, että USA:lta on turha odottaa apua, mikäli Israel aikoo iskeä Iraniin. Sotilaat ovat melko varmasti myös varoittaneet kahden rintaman sodasta.

      Israel on vuosien varrella luonut suhteita arabimaihin, eivätkä ongelmat ole valtioiden välisiä. Israelilla ei olisi ongelmaa, ellei se rikkoisi törkeästi palestiinalaisten ihmisoikeuksia. Naapurimaiden kansalaiset eivät hyväksy sitä. Iran on kouluttanut erilaisia ryhmiä Irakissa, Syyriassa ja Libanonissa, jotka ovat valmiita myös taistelemaan palestiinalaisten puolesta. Mikäli Israel päättäisi eskaloida tilannetta, niin Iran - jolla on valtava armeija - ei olisi yksin.

      Iranin ydinohjelma oli vuosikausia kansainvälisessä valvonnassa. Ydinlaitosten tarkastukset päättyivät, kun Trump "suuressa viisaudessaan" päätti sanoutua irti Iranin ydisulkusopimuksesta. Idioottimaisuutta potenssiin sata. Iran on siitä lähtien rikastanut uraania niin, että se on ainakin hyvin lähellä ydinaseen kehittämistä.

      Iranin "murhanhimo" on oikeastaan huvittava ajatus, sillä SE EI OLE KOSKAAN ALOITTANUT ITSE SOTAA. Israel on sen sijaan tehnyt useita salamurhia Iranin maaperällä. Iran on suhtautunut niihin aika maltillisesti. Nyt tehty isku oli vastaus Israelin iskuun Iranin konsulaattiin Syyriassa, mikä on suora hyökkäys Iranin valtiota vastaan. Se on myös kansainvälisen lain vastaista.

      • Anonyymi

        Valehtelet kuten YK:n jäsenmaiden öljyllä Israel-koulukiusaajiksi ostaneet muslimimiljardöörit.Lienet muslimi tai vihervassari. Luultavasti ensimmäinn, teitä on aika monia jo siinnyt Suomeen ja Suomessa.

        Iran o terroristivaltio ja aloitteellinen sekä vihaamaan juutalaisia että murhaamaan heitä johtuen islamin opetuksista. allah kuulemma haluaa Israelin tuhoa, tätähän muslimeista monet huutaneet Israelin valtion syntymisestä. Israel haluaa elää rauhassa, mutta se ei voi islamiin oikeasti uskovien takia. Sinä puhut valhetta, sillä Iran on tukenut rikollisuuttaa eli terrorismia eri tavoin vuosikymmenet ja Iranin päätavoitteena on tuhota Israel, koska se ei siedä juutzlaisvaltiota vaan haluaa tilalle islamilaisen valtion.

        Kansainvälinen YK-laki ei huomioi sitä että tikolliset murhaajat tulee toimittaa vankilaan ja sitähän se ei tee vaan antaa murhaajien liikkua vapaana ja luksusjuhlapaikoissa kuten konsulaatissa shamppaanjaa juomassa tietenkin salassa hyödyllisiltä aivopestyiltä idiooteilta.


    • Anonyymi

      Olisiko Netajehu se antikristus joka nousee lopun ajan alussa? Ainakin näyttää siltä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe