Loppuuko hoitajilta työt?

Anonyymi-ap

Yt neuvottelut? Jatkuva pula hoitajista? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ? Eikö hoitajille riitäkään enää töitä 🤔

9

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen "huutava työvoimapula" toimii ihmeellisellä logiikalla.

      Yli kaksi vuotta sitten lähihoitajaksi valmistunut nuori nainen ei ole vieläkään päässyt töihin. Yleensä ei pääse edes työhaastatteluihin. Tykittää tauotta hakemuksia, on ilmoittautunut kaupungin sijaisrekisteriin. Työhakemukset ovat aivan asianmukaisia nainen terve ja harvinaisen tasapainoinen. Ei juo kuin hyvin harvoin, ei polta, urheilee, on sosiaalinen.

      Mutta ei pääse töihin huutavaa työvoimapulaa parkuvalle soster alalle. Ilmeisesti hänen pitäisi valehdella itselleen työhistoria ennen kuin häneen suhtauduttaisiin vakavasti työnhakijana.

      • Anonyymi

        Vilja Eerikaan mukava äitipuoli Sirpa Laamanen joka mielestään odotti nelosia viidettä vuotta oli tehnyt töitä soster alalla. Ihminen jonka ulkoinen olemus jo huutaa vajaaälyisyyttä käytöksestä puhumattakaan tulee rekryprosesseissa valituksi ja saa työpaikan.

        Eerikan älykkään isän touko tarkin äiti oli Askolan kunnan palvelujohtaja. Yhtä älykäs kuin poikansa?

        Normaali ja terve ei tule rekry prosesseissa valituksi.

        Suomen rekrytointikulttuuri on hyvin ihmeellinen.


      • Anonyymi

        Ei sitä hyviä tekijöitä oteta, ne kiusataan ulos karmeilla tavoilla!


    • Anonyymi

      Miten helvetissä julkinen terveydenhoito toimi ennen hyvinvointialueita. Saatiin hyvinvointialueet, joka paikassa rahat loppu ja alkaa yt neuvottelut. Toisaalta Suomeen kuskataan hoitohenkilökuntaa Filippiineitä ja Turkista (ovatko halvempia). Hyvinvointialueilla helvetisti johtajia isoilla palkkiolla. Terveyskeskuksia ajetaan alas ja osasta sairaaloita loppuu yöpäivystys. Synnyttäjät kuskataan minne sattuu. Lähimmässä terveyskeskuksessa ei täällä ole joka päivä lääkäriä paikalla päivystämässä, ei kun seuraavaan lähikuntaan tarpeen vaatiessa. Saatanan hyvä keksintö nämä hyvinvointialueet. Onneksi Orpo pääsee kohta junalla tunnissa Turkuun. Ratahankkeeseen on rahaa.

      • Anonyymi

        Rahat kuluu poliittisen virkakoneiston pyörittämiseen, kokouspalkkiohin ja puoluetukiin. On perustettu jaostoja, lautakuntia, neuvottelukuntia jne. Kyllä rahaa on! Tämän takia päätöksenteko on todella hidasta.

        Hallitus pistänyt kapuloita rattaisiin. Siirrettiin rahaa suoraan yksityisiin kelakorvauksiin, kun julkinen on pulassa. Rahaa on! Ei edes lähdetty perkaamaan poliittisesti paisunutta hallintoa! Rahaa on! Nyt sitten nipistellään terveskeskus- ja sairaalaverkosta ja yhtäkkiä rahaa ei olekaan.

        Moniportainen päätöksentekojärjestelmä, jota tulisi perata. Tämä kuitenkin toissijaista poliittisen hallintokoneiston perkaamiseen nähden. Poliittisesti valituista valtuutetuista osa aivan epäpäteviä, ei minkäänlaista substanssiosaamista, voi päästä jopa hallitukseen asti. Tottakai rahaa kuluu.

        Fakta on, että koko ajan vanheneva väestö tarvitsee enemmän ja enemmän palveluita, sotekulut kasvavat vuosi vuodelta. Ellei perata hallintoa, niin palvelut heikkenevät vuosi vuodelta.


      • Anonyymi

        Oli ratahanke fiksu tai ei, näyttää todelliselta siltarumpupolitiikalta, kun sekä Purra Kirkkonummelta ja Orpo Turusta ovat sattumoisin ajamassa tätä tunnin junaa. Ei ole pelisilmää lainkaan. Lisäksi hallitus ei ole osallistunut talkoisiin millään lailla.


    • Anonyymi

      Se ei ole tunnin juna, se on puolentoistatunnin juna. Vtuiks meni sekin.

    • Anonyymi

      Töitä riittäisi kyllä yllin kyllin, mutta kun ei riitä tahtoa maksaa palkkaa ja antaa arvostusta. Raskas ja liian suuri hallintohimmeli kun imee kaikki rahat, niin ei kai siinä enää ole vara palkata hoitajia, vaikka hoidettavat lisääntyy koko ajan. Kyllä se tulevaisuus aika synkältä näyttää ainakin potilaiden näkökulmasta, kun ei kohta ole ketään, joka heitä hoitaa. Niistä paperinpyörittelijöistä, kun ei ole kenttätöihin paikkaamaan, kun hoitajat palaa loppuun kasvavan työtaakan alla. Eli hoitajapula tulee pahenemaan entisestään tällä menolla ja noidankehä on valmis.

    • Anonyymi
      UUSI

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe