Keskustanuoret vaativat: Perussuomalaisen peruspalveluministeri Kaisa Juuson on erottava!

Anonyymi-ap

"Keskustanuorten puheenjohtaja Jere Tapio on järkyttynyt sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps.) haastattelusta, jossa tämä kertoi yllättyneensä sosiaalipalvelujen leikkauksista ja valitteli päätöksiin vaikuttamiseen vaikeutta.

– Kommenttien perusteella kuulostaa siltä, että ministeri Juusolla puuttuu sekä ajantasainen tieto sektorinsa rahoituksesta, että minkäänlainen kyky puolustaa elintärkeitä palveluita valtiovarainministerin saksikäsiltä, Tapio puhahtaa tiedotteessa.

Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso antoi Helsingin Sanomille haastattelun, jossa hän kommentoi hallituksen läpikäymän kehysriihen vaikutuksia suomalaisten lääkäripalveluihin ja sosiaalipalveluihin.

Tapion mukaan päivä päivältä käy selvemmäksi, ettei ministeri Juuso joko ole tehtäviensä tasalla tai että hänet on jätetty valtioneuvoston ydinryhmästä ulos.

– Riippumatta siitä, kumpi tekijöistä on tilanteeseen johtanut, on välttämätöntä, että vastuuministeriksi saadaan vakaa ja tekevä käsipari. Tilanne on vakava, eikä hallituksella ole varaa lisävirheisiin meidän jokaisen saaman hoidon, hoivan ja tuen kustannuksella, Tapio näkee."

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/ministeri-juuson-on-erottava-vaatii-keskustanuoret-sote-tarvitsee-johtajan-ei-kumileimasinta/

Missä persu, siellä ongelma? Keskustan varapuheenjohtaja Hilkka Kemppi perää vastuuta myös itse pääministeri Orpolta.

Keskustan varapuheenjohtaja Hilkka Kemppi pitää hälyttävänä sitä, että edes sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso (ps.) ei tunnu olevan perillä hallituksen tuoreimpien palveluleikkauksien sisällöstä.

Juuso sanoi Helsingin Sanomissa lauantaina hänelle tulleen yllätyksenä, että hallitus leikkaa sosiaalihuollosta 100 miljoonaa euroa palveluvalikoimaa rajoittamalla.

– Vastuuministeri Juuson haastattelun perusteella hallituksella ei ole minkäänlaista käsitystä päätöstensä sisällöstä tai seurauksista. Sosiaali- ja terveyspalvelujen rahoituksesta on tehty pienessä piirissä laput silmillä, ja lopputuloksena kukaan ei tunnu tietävän mitä on päätetty, Kemppi hämmästelee kannanotossaan.

Kempin mielestä vastuuministerin hämmennys viestii Orpon hallituksen törkeästä piittamattomuudesta ja vastuuttomasta hutiloinnista suomalaisten tärkeimpien palvelujen hoidossa.

– Ministeri Juuson pöyristyttävä haastattelu pakottaa kysymään hallituksen sosiaali- ja terveyspolitiikasta: Ovatko ministerit Juuso ja Orpo tietoisia, ja jos ovat niin mistä?

– Jos vastuuministerikin on täysin kuutamolla eikä kukaan tunnu tietävän mitä on päätetty, herää kysymys onko peräsimessä tällä hetkellä ketään? Kuka sosiaali- ja terveyspolitiikkaa oikein johtaa ja kantaa vastuun?

Kemppi pitää Juuson haastattelua jatkona hallituksen epäonnistumisten sarjalle suomalaisten lähipalvelujen hoidossa. Hallitusohjelman säästölistat suurimmat leikkaukset oli jyvitetty juuri vanhainkoteihin, terveysasemiin, lastensuojeluun ja muihin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

– Orpon, Purran ja Juuson uskottavuus palveluiden pelastajana on nollan tienoilla, Kemppi tylyttää."

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/ovatko-ministerit-juuso-ja-orpo-tietoisia-ja-jos-ovat-niin-mista-kuka-sosiaali-ja-terveyspolitiikkaa-oikein-johtaa-kysyy-keskustan-hilkka-kemppi/

Oikeistohallitus saksii siis laput silmillään ja muut katsovat kauhulla syntyvää tuhoa. Tuhoamiselle täytyy laittaa piste i:n päälle. Orpon hallitus on vain pörriäisyhtiöiden asialla ja luomassa pysyvää raha-automaattia valtion kirstusta pörriäisyhtiöille julkisten palvelujen sekä potilasturvallisuuden kustannuksella.

16

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jumankauta, keskusta mainittu keskustan palstalla.

      Jo on aikoihin eletty.

      • Anonyymi

        Korjaus, siis kytkemisestä.


      • Asiaahan sinä poju et osaa puhua. Tuli taas kerran häiriköintisi ilmi.


      • Anonyymi

        Kepunuoret ovat melkoisia haihattelijoita.

        Kepu pettää aina ja kepu nuoret vielä useammin.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/hot2024

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • No näinhän meneteltiin niin Ahon-Viinasen kuin Lipponen-Niinistön aikaan. Ei tärkeistä asioista kaiken maailman tonttujen kanssa keskusteltu.

      • Sama kai se on maksaako yksityisille terveydenhuollon toimijoille vai veroja?
        Ensimmäisessä tapauksessa omalla rahalla saa mitä tarvitsee. Toisessa ei.


    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on, että yksityinen hoito on bisnestä, kylmää ja huolimatonta. Lääkärit viiden minuutin vauhtiveikkoja, vaikka laskutus on huimaa. Tähän vielä robotit, niin alkaa harkita jo sitä, miten lopettaa päivänsä, jos vaikea sairaus yllättää. Julkinen tk on ollut loistava ennen välistävetäjiä, sinne tiettyjen päättäjäpiirien sinne tehtailemia ongelmia.

    • Anonyymi

      Olen kyllä et Juuso ei ole kartalla😓. Tälläsiä ministereitä! Hallitus???

    • Anonyymi

      Pitäiskö siihen vaihtaa Krista Kiuru tilalle?

      Se huutaisi kurkku suorana mutta asiat menisivät täsmälleen samalla tavalla.

      • Tiedoksi vaan, ettei Krista Kiuru ole persu ja tuskin persut haluavat yhtäkään demaria täyttämään heidän ministerintonttiaan. Persuista saattaisi löytyä tähän tehtävään parempiakin ministereitä kuten vaikkapa Arja Juvonen. Hän taitaisi vaan pitää liikaakin kiinni oman hallinnoalansa eduista, joten siinä mielessä hän olisi suuri ongelma leikkureille. Juuson tapainen ulan aaltopituuksilla oleva on sen vuoksi valittu syntisäkiksi.


      • Krista Kiuru määräsi rasistisen ulkonaliikkumiskiellon eläkeläisille ja kielsi Belgia-Suomi ottelun katsomisen baarissa.
        Vielä syksyllä 22 kyseinen tyyppi halusi asettaa koronarajoituksia.
        Ei kiitos enää.


      • Rakastan.Oikeistoa kirjoitti:

        Krista Kiuru määräsi rasistisen ulkonaliikkumiskiellon eläkeläisille ja kielsi Belgia-Suomi ottelun katsomisen baarissa.
        Vielä syksyllä 22 kyseinen tyyppi halusi asettaa koronarajoituksia.
        Ei kiitos enää.

        Tehtävään pitäisi olla lääkäri tai proviisori tai edes sairaanhoitaja.
        Apuhoitajan pätevyys ei oikein riitä.
        Haataiselle pisteet siitä että oli korona-aikaan kentällä töissä.


      • Anonyymi
        mielipidepankki kirjoitti:

        Tiedoksi vaan, ettei Krista Kiuru ole persu ja tuskin persut haluavat yhtäkään demaria täyttämään heidän ministerintonttiaan. Persuista saattaisi löytyä tähän tehtävään parempiakin ministereitä kuten vaikkapa Arja Juvonen. Hän taitaisi vaan pitää liikaakin kiinni oman hallinnoalansa eduista, joten siinä mielessä hän olisi suuri ongelma leikkureille. Juuson tapainen ulan aaltopituuksilla oleva on sen vuoksi valittu syntisäkiksi.

        Tollukka ei älyä edes sarkasmia...


    • Anonyymi

      Ministerivastuulaisssa pitäisi olla kohta:" Ministeri ei saa vaikuttaa aivokuolleelta"
      Ilmeisesti aikaisemmin tällainen tarkennus ei ole ollut tarpeen koska oli vastuunalaisia puolueita nyt on vain "Antakaa minulle ase!" hörhöttäjiä

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      Hej 🍒 Mukava kokous aikuisille - https://nu4.fun/?/?/fi018373580si

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe