Kohta aukee jäätelökioskit

Anonyymi-ap

Viikon päästä, ja sitten on taas näitä kyttääjiä jäätelökioskin vieressä jotka iskee varattuja miehiä. Sieltä ne nappaa perheellisenmiehen. Ne on pahoja paikkoja, joten ei kannata laittaa miestä ostaa jäätelöä vaan ottaa perheen mukaan vaikka ei se ole tae etteikö miestäsi vietäisi. Vapaat naiset on ovelia, moent ovat jääneet ilman miestä ja lapset isää kun isä on vietyjädekioskilta.
Pikkuhuiterissa ne naiset siellä vinkuu että varokaa vapaita naisia kesällä.

5

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pian ne jätelökiuskit avautuu taas ja vapaat tyttöset kujertelevat minihameissaan meihiä, kysellään kelloa tai tulta ja nauraa pikkusessa tuiterissa kun perheelliset miehet käyvät jäätelökiuskila. Ne ovat vaarallisia paikkoja perheellisille, siellä isketään miestä kuin meren muta varsin varattuja miehiä niitä perheellisiä.
      Viime kesänä käydessämme jäätelökioskilla illalla, viisi naista pörräsi mieheni ympärillä pääpyörällä. Me naurettiin ja mies sanoi että on hirviö akkoja taas liikkeellä. Mieheni on erittäin komea pitkä meiss en ihmettele yhtään että on ottajia, mutta sanoi että ei voi sietää tuommosia känninaisia. En taju mikä himo on naisten yrittää rikkoa pehreit? Jopa jäätelökioskilla tullaan röyhkeästi iskemään. Me ei aiota enää mennä hakeen jäätelöä kioskelitla, mies snoikin että hän tuo jäätelöt kaupasta. Siellä osaa asiakkaat käyttäytyä.
      Onhan se törkeetä että kun viettää vapaata ja laten kanssa hakee jäätelöä, niin tusina akkoja tulee kihertämään siihen. Saas nähä miten käy tänä vuonna, eka kerta on aina jäde ostettava kioskilta. Meillä on kamera mukana et pitää ottaa kuvia ja naureskella jälkeenpäin miehen kansssa toimintaa.

    • Anonyymi

      Lunta sataa, mutta ensiviikolla taas avautuu vappuna tosiaankin. Perheelliset miehet taas kysyttyjä naikkosten piireissä. Normaalisti ne siellä jädekiskoilla parveilevat kun tietää että perheelliset miehet käy hakemassa jädeä perheelleen.

    • Anonyymi

      Tämä on totta Näitä on joka puolella sillon kun tulee kesä, helpoja naisia tulee kuin hyttysparvia varaattujen miesten ympärille. Sitä ei kukaan voi tajuta, miksi isketään varattuja vaikka kesällä on puistot täynnä vapaita meihiä senkun valitsee? Vapaat naiset, menkää puistoihin sieltä läytyy mies , ei tarvi niitä varatuijia iskee.
      Jäätelö kieskin vierustat on pikkuhutikassa olevia naisia pullolaan ja saa olla tarkkana ettei kukaan miestä vie, kun hutikoilla ei ole älliä päässä.

      • Anonyymi

        Tämä on totta Näitä on joka puolella sillon kun tulee kesä, helppoja miehiä tulee kuin hyttysparvia varattujen naisten ympärille. Sitä ei kukaan voi tajuta, miksi isketään varattuja vaikka kesällä on puistot ja kadut täynnä vapaita naisia senkun valitsee? Vapaat miehet , menkää puistoihin ja baareihin sieltä löytyy nais , ei tarvi niitä varattuja iskee.
        Jäätelökioskien vierustat on pikkuhutikassa olevia miehiä pullolaan ja saa olla tarkkana ettei kukaan naista vie, kun hutikoilla ei ole älliä päässä, ja ämmät niin tyhmiä , kaikki häntäheikit kiinnostaa.


    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      💋 K­u­­u­­­m­­a­­t­ ­t­y­­t­­ö­t­­ ­­­o­­­d­­­o­­t­­­t­a­­v­­­­a­­­t­­­ ­­­s­i­­­n­­­u­a­­­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18374568

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe