Voi pojat kuntosalilla

Anonyymi-ap

housun etumus pullotti ja rautaa nousi reippaasti, vaikka ikää ei ollut pajonkaan päälle 16 v. Mieheni huomasi myös tuon ja nauroi. Kyllä vaan varttuneemmankin rouvan silmä lepäsi ja sydän pamppaili tuota katsellesa. Panisitko, mieheni kysyi keljuillen ? Älä nyt höpötä vastasin.

Illalla kysyin mieheltäni, miten hän suhtautuisi, jos harrastaisin seksiä noiden kuntosalilla nähtyjen poikasten kanssa ? Ja huomautin, että tämä on vain mielipiteen kysyminen, joka ei johda mihinkään. Mies nauroi ja nyökkäsi, jos mielesi tekee, niin siitä vaan.

Vastaus oli yllättävä, koska mieheni on mustasukkainen. Oikeestikko, kysyin ja hän nyökkäsi. Jos ei sulla sitten ole mitään sitä vastaan, niin kokeillaanko ? Joo, kokeillaan vaan, mieheni nauroi. Laitoin illalla hiukan meikkiä ja lyhyen hameen ja kengät jalkaan. Ja kysyin mieheltäni olinko seksikäs näin ?

No et nyt kovin seksikäs, oli kommentti. Mene seksikaupaan ostamaan jotakin oikeesti seksikästä, oli kommentti. Seuraavana päivänä menin kaupungin isoimpaan seksikaupaan ja selitin myyjättärelle, että haluan yllättää mieheni pukeutumalla seksikkäästi.

Myyjätär katseli minua ja sanoi, että olet 160 cm.ä noin ja B kuppi, eikö vain ? Nyökkäsin. Sitten hän esitteli minulle erilaisia vaateita, kysyi pidänkö nahasta tai keinonahasta, vai jostakin perinteisemmästä. Mieluummin perinteisestä, sanoin.

Poistuessani kassissa oli läpinäkyvät rintsikat ja pikkarit. Lantiokorsetti ja mustat ja ruskeat sukat sekä 11 c.m koroilla olevat punaiset korkokengät. Sovitin niitä kotiin päästyäni. Osusteet sopivat hyvin ja... tuli aivan oikeasti seksikäs olo. Sellainen heti valmis, kuin saunan kiuas.

Käy vielä kampaajalla, mieheni ehdotti. Sain peruutusajan seuraavalle päivälle. Perjantaina menimme normaalisti kuntosalille. Pojat olivat punttien kimpussa. Mieheni lupasi käydä keskustelemassa asiasta noiden kanssa. Minä oli tiukoissa rikoissa juoksumatolla.

Mieheni ja yksi pojista keskustelivat pitkkään ja poika katseli minua, arvatenkin sillä silmällä. Mieheni tuli luokseni ja sanoi, että eivät luvanneet tulla, mutta sanoivat, että olet tosi viehättävä. No ei siinä mitään, sattuuhan sitä, ajattelin hiukan pettyneenä.

Illalla pukeudui noihin seksihepeneisiin mieheni iloksi. Katselimme televisiota, kun ovikello soi. Mies meni avaamaan oven. Eteisestä kuului puhetta ja minä menin piiloon makuuhuoneeseen. En tiennyt, kuka siellä oli.

Muutaman minuutin päästä mieheni pyysi minua olkkariin. Kurkistin makuuhuoneen ovesta ja siellä nuo kuntosalin pojat istuivat. Laitoin oven kiinni ja pyysin miestäni tulemaan luokseni. Mitä tämä on , kysyin ? Mies nauroi. Tämä on yllätys. Mutta sinähän sanoit, että pojat eivät luvanneet tulla.

Mieheni vinkkasi pojat ns. peremmälle. Ja sieltä kaksi ujon oloista kaverusta tuli peräkkäin, vähän sen näköisenä, että mitäs nyt pitää tehdä ? Menin sängylle pitkälleen ja toinen kavereista tuli viereeni ja riisui housunsa. Kalu oli juuhlakunnossa, kun kokeilin sitä kädellä.

Olin kyllä entisessä elämässäni ollut muutaman kerran kolmen kimpassa, mutta en nykyisessä suhteessani. Käännyin selälleni ja levitin sääreni. Nuori mies tuli päälleni ja kyllä kalu lopulta löysi tiensä oikeaan paikkaan, vaikka tuo alussa oli hiukan hakusessa. Poika veti kalun sisästäni ja roiskaisi nesteensä päälleni. Olisi voinut laskea sisäänikin, koska letkuni oli katkaistu jo vuosia sitten.

Toinen bodari katseli vierestä ja touhutippa kiilteli lemmentyökalun nupissa. Siinä ei sitten kauaa sukat kuluneet, kun sain taas annoksen siemennestettä rintsikoille ja lantioliiveilleni. Niin pikaista tuo juttu oli, että mieheni joutui viimeistelemään maalinteon. Sinne meni etumummoon ja sain orgasmin.

Mieheni kysyi pojilta, että olisko joskus myöhemminkin aikaa käväistä... kylässä. Pojat ei vastanneet mitään. Seuraavana perjantaina olimme taas kuntosalilla yhtä aikaa. Pojat moikkasivat ja kun olimme pois lähdössä, he tulivat perässämme autolle ja kummallakin oli ruusu minulle.

No tuo juttu jatkui sitten säännöllisen epäsäännöllisesti koko talven. Olisko ollut 5 kertaa, kun he poikkesivat asioimaan meillä. Sitten juttu vain jäi heidän osaltaan. Mutta jatkossa noita on sitten aina silloin tällöin touhuttu muiden kanssa. Ja mieheni suostumuksella... joka oli nuorempana tosi mustasukkainen.

4

1376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­­N­­­y­­m­­f­­o­­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      😋 K­­­u­u­­­m­a­t­ ­t­­­y­t­­ö­­­t­­ ­o­­­d­­­o­­­t­t­­­a­­v­­­a­­t­­ ­­s­­­i­n­u­a­­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18376916

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe