SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi s

Anonyymi-ap

HAHAHHAHHAHHHHHHHHHAHAHHAHAHAH AHAHHAHAHHAHAHHAHAH

SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi sanoi viestipalvelu X:ssä, että uutiset tapahtumista Bar Ihkun edestä ovat erittäin vakavia.

– On erityisen vakava asia, että mediatietojen perusteella kansanedustaja on liikkunut aseen kanssa ja käyttänyt sitä. Suomi ei voi olla yhteiskunta, jossa kuljetaan kaupungilla aseiden kanssa ilman hyväksyttävää syytä, Näkkäläjärvi kirjoitti.

HAHAHHAHAHAHAH 9 KISAAN TAPPANUT NUOTIOLLA POLTTANUT ELÄVÄLTÄ JÄTTNYT NUOTIOON KISSAT KITUMAAN , RATTIJUOPPO MUMMON MÖKIN HAJOITTAJA

30

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP AHHAHAHHAHA

    • Anonyymi

      Niinpä tolla historialla ei ole varaa muita arvostella.

    • Anonyymi

      Täällä kissantappo tehtiin – kuvat Mikkel Näkkäläjärven rikospaikalta
      Kuvat kertovat, millaista jälkeä sai aikaan inarilaisnaisen mökillä.





      Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan.
      Poliisi kuvasi tihutöiden jäljet tuoreeltaan. KUVA: POLIISI

      Rami Mäkinen
      21.5.2019 19:48
      Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven (sd), 28, vanhat rikostuomiot nousivat tapetille sunnuntaina, kun hän itse ilmoitti olevansa Helsingin Sanomien selvityksessä esiin noussut rikostaustainen demariehdokas. IS julkaisee nyt poliisin kuvat hänen kohutun eläinsuojelurikoksensa tekopaikalta.

      Näkkäläjärvellä on sakkotuomio vuonna 2006 tehdyistä eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias eli juuri rikosoikeudellisen vastuuikärajan ylittänyt.

      ”Tyhmyys tiivistyi porukassa ja muiden joukossa löin kissaa,” Näkkäläjärvi tunnusti Facebookissa sunnuntaina.


      Mikkel Näkkäläjärvi.
      Mikkel Näkkäläjärvi. KUVA: MIKKO STIG / LEHTIKUVA

      Lue lisää: Eurovaaliehdokas avautuu Facebookissa rikostuomiostaan: ”Nuoren ikäni raskaimmat virheet”.

      Maanantaina selvisi, että totuus on vielä karumpi. Lapin käräjäoikeuden mukaan 15-vuotias Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa tappoivat aikuisen kissan yhdessä ja yksissä tuumin. Näkkäläjärvi myönsi lyöneensä kissaa mökin portailla lapiolla. Surmaamisen jälkeen kissa poltettiin nuotiolla.

      Muut kolme poikaa olivat käyneet samalla mökillä jo pari päivää aiemmin. Tuolloin he olivat tappaneet kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei ollut sillä reissulla mukana, eikä häntä syytetty pentuihin kohdistuneista eläinsuojelurikoksista tai muista tuon käynnin tihutöistä.

      Mökki kuului inarilaiselle naiselle, joka oli myös surmattujen kissojen omistaja. Hänellä ei ollut oikeudessa vaatimuksia syytettyjä kohtaan, sillä he olivat sopineet asian ennen oikeudenkäyntiä.

      Lue lisää: Tällaisia ovat Sdp:n Näkkäläjärven tuomiot: Osallistui kissan tappamiseen ja ajoi humalassa ojaan neljä matkustajaa kyydissään.

      IS sai haltuunsa valokuvat, jotka Inarin-Utsjoen poliisi otti rikospaikalla tuoreeltaan 10. kesäkuuta 2006. Kuvista näkyy, millaista tuhoa mökillä oli saatu aikaan.

      Useissa kuvissa näkyy hiiltyneitä kissanraatoja, joita oli poltettu pihalle laitetussa nuotiossa. IS ei julkaise näitä kuvia, koska ne saattaisivat ahdistaa lemmikkien ystäviä.

      Aikuisen kissan ja yhden pennun ruumiit olivat vielä nuotion tuhkassa. Loput raadot lojuivat siellä täällä pitkin pihaa.


      Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti.
      Pojat tunkeutuivat inarilaisnaisen mökkiin ainakin kahdesti. KUVA: POLIISI


      Pihalla mökin edustalla oli nuotio.
      Pihalla mökin edustalla oli nuotio. KUVA: POLIISI


      Poliisi kuvasi myös tekopaikalta löytyneet mahdolliset tekovälineet.
      Poliisi kuvasi myös tekopaikalta löytyneet mahdolliset tekovälineet. KUVA: POLIISI

      Oikeudessa neljää poikaa syytettiin kissojen surmaamisen ja kotirauhan rikkomisen ohella vahingonteosta. Mökissä oli sotkettu paikkoja ja rikottu tavaroita. Televisio oli pudotettu lattialle ja cd-soitin rikottu.

      Oveen oli kirjoitettu teksti ”tapettiin sun katit” ja piirretty kissan kuva. Näkkäläjärvi myönsi oikeudessa, että hän oli yhdessä muiden kanssa hakenut töhrimiseen käytetyt maalit. Pojat myönsivät myös, että mökki sotkeutui vereen kissoja tapettaessa.

      Muun sotkemisen ja tavaroiden rikkomisen pojat kiistivät.


      Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”.
      Mökin ovi oli tahrittu spray-maalilla: ”Tapettiin sun katit”. KUVA: POLIISI




      Käräjäoikeus joka tapauksessa katsoi poikien syyllistyneen niihin tekoihin, joista syyttäjä heille vaati rangaistusta. Näkkäläjärvi selvisi 30 päiväsakolla, muut pojat saivat 50 päiväsakkoa kukin.

      STT kertoi maanantaina, että Näkkäläjärvi salasi rikostaustansa puolueeltaan. Ehdokkaaksi asettuessaan hän vakuutti kirjallisesti lomakkeella, että kertoisi mahdollisista rikostuomioistaan tai käynnissä olevista rikostutkinnoista.

      Lue lisää: Tällaisen vakuutuksen Näkkäläjärvi antoi taustoistaan – Sdp ei puutu valehteluun: ”Äänestäjien asia arvioida”.

      Näin hän ei kuitenkaan tehnyt, vaan paljastukset tulivat puolueelle yllätyksenä. SDP ei silti ryhdy toimenpiteisiin Näkkäläjärveä vastaan.

      – On äänestäjien asia on arvioida, millainen painoarvo tällaisilla nuoruuden synneillä on. Meidän puolelta ei ole seuraamuksia, järjestöpäällikkö Jenny Suominen sanoi IS:lle maanantaina.

      Näkkäläjärvi on toinen tuoreempikin rikostuomio. Hänet tuomittiin 30 päivän ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, joihin hän syyllistyi Sodankylässä vuonna 2010. Tuolloin hän oli 20-vuotias.

      Rattijuopumuksestaan Näkkäläjärvi kertoi sunnuntaina Facebookissa, että hän oli hypännyt humalassa rattiin, nukahtanut ja ajanut metsään. Hän ei maininnut, että kyydissä oli neljä matkustajaa. Tämä selvisi vasta maanantaina Lapin käräjäoikeuden tuomiosta.

    • Anonyymi

      LEVILLÄKIN ON IHGU BAR HAHHAHAHAHA

    • Anonyymi

      EIKÖ KANSAN EDUSTAJT PELKÄÄ ETTÄ MIKKEL TAPPAA NIITTEN KISSAT

    • Anonyymi

      SDP PAHINTA RASISMIA ELÄMIÄ KOHTAA KISSOJA YMS, KIUSAAMISTA YMS EDUSKUNNASSA MUITA PUOLUEITA KOHTAA ONKO SAIRAS PUOLUE SDP .. VOI VERRATA KOULUKIUSAAMISEEN

      FATIMA DARRA

    • Anonyymi

      Eduskunnassa ei valvota, säilyttävätkö kansanedustajat mahdollisia aseitaan määräyksen mukaisesti eduskunnan turvallisuusosastolla. Asiasta kertoo STT:lle eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio.

      Eduskunnassa on ollut helmikuun lopusta saakka voimassa määräys, jonka mukaan aseita pitää säilyttää eduskunnan tiloissa turvallisuusosaston osoittamassa paikassa. Käytännössä tämä tarkoittaa aseen viemistä turvallisuusosastolle.

      Rauhion mukaan määräyksen noudattamista ei kuitenkaan erikseen valvota.

      Perussuomalaisten kansanedustaja Timo Vornanen oli perjantaina aamuyöllä osallisena Helsingissä tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa. Hän oli ollut tätä ennen eduskunnan täysistunnossa.


      ONKO MIKKEL NÄKKÄLÄJÄRVEN KISSAN TAPPAJAN LAPIOLLE OMA SÄILYTYS PAIKKA

    • Anonyymi

      hahhahahha ahhah lapiolle oma paikka ahhahah

      • Anonyymi

        Rikoksesta epäilty kansanedustaja voi toimia työssään eduskunnassa normaalisti, ellei edustajan oma puolue puutu asiaan.

        Eduskunnan pääsihteeri, entinen Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari kertoo, että kansanedustaja Timo Vornanen (ps) voi osallistua eduskunnan seuraavaan täysistuntoon tulevana torstaina.

        – Ei sille sinänsä ole mitään periaatteellista estettä, hän sanoo.

        Kansanedustaja Vornanen on epäiltynä henkeen ja terveyteen kohdistuneesta rikoksesta. Helsingin poliisin mukaan rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

        Vankeustuomio
        Pelttarin mukaan kansanedustajan rikosepäilyllä ei sinänsä ole mitään suoraa vaikutusta kyseisen edustajan työhön.

        –Ainakaan tällä hetkellä. Puolue tekee omaa harkintaansa, mutta eduskunnan osalta siinä pitää olla lainvoimainen vankeustuomio, jolla voidaan harkita sitten (edustajan erottamista).

        Kansanedustaja Vornanen oli ottanut esiin luvallisen pienikaliiberisen aseen ravintola Ihkun edessä Helsingissä perjantain vastaisena yönä. Hän oli osoittanut aseella paikalla olleita henkilöitä ja ampunut yhden laukauksen maahan.

        – Mikä on se potentiaalinen ero (lievempiin rikoksiin), että täytyy olla se lainvoimainen vankeustuomio.

        Eduskunta voi äänestää kansanedustajan erottamisesta, jos kansanedustajalle määrätään lainvoimaisessa tuomiossa ehdollista tai ehdotonta vankeutta.

        – Mikään sakkotuomio ei voi olla perusteena erottamiselle eduskunnasta, Pelttari sanoo.

        Jos eduskunta päätyy äänestämään kansanedustajan erottamisesta, täytyy äänestyksessä löytyä kahden kolmasosan enemmistö erottamisen toimeenpanemiseksi.

        Kansanedustaja voi myös itse pyytää eroa tehtävästään. Tuorein näin tehnyt on ex-pääministeri Sanna Marin (sd), joka pyysi syyskuussa eroa uusien työtehtäviensä takia.


    • Anonyymi

      mikkel eroa oot saanut tuomion

    • Anonyymi

      Nostit kissan pöydälle.

    • Anonyymi

      Suomen yleisradion budjetti on suuri verrattuna muiden pohjoismaihin.
      MAINOS (artikkeli jatkuu alla)
      Kokoomuksen kansanedustaja Tere Sammallahden mukaan Yleisradio ei voi jäädä leikkauksien ulkopuolelle.

      Sammallahden X-viestipalvelussa julkaiseman viestissä kritisoi Ylen toiminnan läpinäkymättömyyttä suhteessa sen suureen budjettiin.

      MAINOSEsim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

      Luottokortti - ei vuosimaksua
      Lopulta ongelma Ylessä ei ole journalismin laatu. Ongelma on se, ettei Suomella yksinkertaisesti ole varaa rahoittaa Ylen täysin läpinäkymätöntä toimintaa 600 miljoonalla veronmaksajien eurolla joka vuosi.

      Yleltä on välttämätöntä leikata ja paljon.https://t.co/Q8AEj6J9ZC

      — Tere Sammallahti 🇫🇮💙🇺🇦 (@TereSammallahti) April 28, 2024



      Sammallahden kommentti on osa laajempaa Yleisradion ympärillä vellovaa keskustelua, joka on kritisoinut Yleisradion jättämistä säästötoimien ulkopuolelle leikkauksien ulottuessa sosiaalipalveluista kulttuuripalveluihin ja virkamiesten määrään.

      Yleisradion budjetti vuodelle 2024 on noin 600 miljoonaa euroa, joka on yli kaksinkertaisesti koko Ympäristöministeriön hallinnonalan budjetti vuodelle 2024.

      Budjetti on suuri eurooppalaiselle yleisradioyhtiölle. Vaikka Yle viittaakin usein muiden pohjoismaiden budjettien olevan samaa suuruusluokkaa, on näissä maissa myös merkittävästi suurempi väestö.

      Vertailukohtina Tanskan yleisradio käyttääkin noin 13 prosenttia vähemmän asukasta kohden kuin Suomi, Ruotsin 18 prosenttia vähemmän, ja Viron jopa 70 prosenttia vähemmän.

    • Anonyymi

      lakkautetaan koko paska yle

      • Anonyymi

        👍👍👍👍👍👍👍👍


    • Anonyymi

      Kuka sitten Vornasesta uutisoisi rehellisesti?

      • Anonyymi

        Erikoista on se että Suomen tiedotusvälineet ovat jo monta päivää jauhaneet asiaa ja lausuntoja on otettu presidenttiä myöten mutta ei ole selvitetty minkälaisessa tilanteessa asetta on käytetty vaan tehtiin Vornasesta jo suuri rikollinen joka pitäisi erota eduskunnasta..
        Jos se oli itsepuolustusta niin miksi sitä ei kerrottu?
        Ei myöskään sitä ketä toisella puolella oli ja miten he toimivat.
        Monet ylen uutisista olivat pelkkää perussuomalaisten vainoamista eli edellisen lisäksi vedettiin mukaan Purran poisjäänti tilaisuuksista ja yhdistettiin se Vornasen asiaan sekä vielä haastateltiin Hakkaraista EU- vaalin asiasta perussuomalaisia puolueena moittien.


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Ylen budjetti puoliksi’

    • Anonyymi

      Puhutaanpa niistä vihreiden pedofiliasta lainvoiman saaneista tuomituista!
      Politrukkinainen ja hänen mamumiesystävänsä raiskasivat ja pahoinpitelivät naisen omaa tyttölasta!

      Hyss, hys!

      Rovaniemellä oli yksi tapaus.

      Nimeä varjeltu eikä asiasta kertovia uutisia päästetty nähtäväksi kansalle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Oliko mariinan aikana jauhokaappi?

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      ffff

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      ADSFRDHG

    • Anonyymi

      A<SVD

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe