Lopetetaan vihjaileminen ja tekeminen 'jonkin varjolla'.

Kun nuoret ovat löytäneet toisensa, on hyvinkin tavallista, että aluksi uskovat olevansa seksuaalisesti kiinnostuneet vain toisistaan, mutta ajan mukana syntyy muitakin ajatuksia.

Olin käymässä morsiameni kanssa sovittamassa hääpukua hänen serkkunsa luona, joka asusti kimpassa morsiameni siskon kanssa. Serkku ompeli pukua, ja sisko kävi saunassa. Morsiameni siskolla oli vapaana hulmuava kylpytakki, joten hänen erittäin kaunis vittunsa näkyi aivan valtoimenaan.

Kiihotuin aivan totaalisesti ja kyrpä kovettui. Tuntemus oli kuitenkin kammottava, sillä olin uskonut olevani niin suuntautunut suloiseen vaimooni, ettei tällainen olisi voinut olla mielestäni mahdollista. Asia jäi raskaana painamaan mieltäni.

Kun kohta vihkimisen jälkeen jouduin olemaan viikon verran sairaalassa pienen nivustyräleikkauksen takia, enkä siis voinut tyydyttää vaimoni kanssa seksuaalista tarvetta, sairaalassa ollessani koin todellista helvettiä, kun lukuisat tytöt ihanine vittuineen vilistivät päässäni, eivätkä antaneet hetkenkään rauhaa.

Hädissäni soitin vaimolleni, mutta uskoin saavani täystyrmäyksen, kun ujostellen kysyin, voisiko mitenkään olla mahdollista, että hän hyväilisi kyrpääni, ja nimenomaan hän hyväilisi kyrpääni, kun vapaasti saisin keskustella toisista tytöistä ja heidän ihanista sukupuolielimistään.

Yllätys oli täydellinen, kun vaimoni vastasi, että totta kai. Hän piti ilman muuta selvänä, että tällaiset ajatukset olivat sekä luonnollisia että väistämättömiä. Annoimme asialle nimenkin, 'haaveiluttaminen'. Ja pidimme myöskin huolen, että vuorotellen haaveilutimme toisiamme, joten vaimoni myös sai haaveilla toisista miehistä.

Vaimoni nautti aivan erityisesti, kun hän sai avata vittunsa eräälle miellyttävälle miehelle ja herttailla hänelle supistelemalla ja vapauttamalla emätintään. Mies oli osoittanut herttailun tulleen perille antamalla peittelemättä näkyä, kuinka hänen kyrpänsä otti eteen. Jotta en olisi pakottanut häntä reagoimaan minun nähteni, kävin sillä aikaa miehen vaimon kanssa vilvoittelemassa.

Saunan jälkeen vaimoni näytti minulle, kuinka ihanasti hän oli avannut läpimärkää vittuaan. Hän oli äärimmäisen kiihottunut. Vain pieni kosketus hänen valuvaan vittuunsa sai hänet purkautumaan valtavalla voimalla.

Hän näytti sitten joka kerta, kun saunoimme yhdessä, mutta myös eräille muille miellyttäville miehille. Kaikki miehet olivat osoittaneet ihanoitumisensa seisottama aivan avoimesti kivikovaa kyrpäänsä.

Hyvin miellyttävältä tuntui myös, kun ystäväpariskunnan rouva usein saunassa hyväili sievän vittunsa orgasmiin asti. Kun kiittelin, kuinka kaunista se oli, hän oli kuin sulaa voita, tiesi että herttailu oli mennyt perille. Moneen kertaan kuivasi vielä pukupuolella suloista vittuaan kiihotuskosteudesta aina minuun päin kääntyen.

Ei jäänyt epäselväksi, että hän kiitti näin kauniista sanoistani.

Vähitellen minullekin alkujaan vähätietoiselle ja suunnattoman ujolle miehelle selvisi, että seksiajatukset eivät muillakaan pysyneet ajatuksina vain yhtä ihmistä kohtaan, vaikka sen suuntaisesti ankarasti teeskenneltiin, vaan se on ihmisten enemmistön normaalia käyttäytymistä.

Kun olemme saunoneet eri naisten kanssa, ei voi olla huomaamatta, kuinka suuri tarve naisilla on, vaikka kuinka muuta yrittäisi teeskennellä, näyttää vittuaan ja kokea siten herttailevansa ja olevansa suunnattoman ihailun kohteena. Se ei ole mitään ylimääräistä ja sopimatonta, vaan se kuuluu sisarien syvimpään olemukseen.

Kun vaimoni kanssa olemme pikku hiljaa vapautuneet vääristä kuvitelmista, toivoisimme, että se johtaisi myös näyttelemisen loppumiseen. Toivoisimme, että KAIKKI olisi niin suoraa ja selvää, että toiselle ei voisi jäädä pienintäkään epävarmuutta.

Jos haluaa näyttää vittuaan, on miehellekin helpottavaa olla tästä varma, ja naiselle tieto siitä, että herttailu on vähentämättömänä mennyt perille. Siis täydellinen AVOIMUUS tekee elämän helpoksi ja LUONNOLLISEKSI. 🌹👀

6

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...seisottama aivan avoimesti... > ...seisottamalla aivan avoimesti... Anteeksi. 🌹👀

    • Suorastaan kärsin aikoinaan erään tytön puolesta. Olin vaimoni kanssa tytön ylioppilasjuhlilla. Hänellä oli ajan muodin mukaan mikrohame, vieläpä halkiolla ja hän oli myös ilman pöksyjä, kuten siihen aikaan jotkut tytöt.

      Mutta tunsi olonsa veitsen terällä olevaksi. Nyki mikrohamettaan koko ajan alas ja halkiota kiinni. Toisaalta hän oli selkeästi tietoinen vittunsa aivan poikkeavasta upeudesta.

      Oli paljastunut jo aikaisemmin mustissa ihonmyötäisissä trikoopitkissä, kuinka eteen työntyvä ja sievä hänen vittunsa oli, mutta saunassa näkyi aivan paljaana. Siis aivan poikkeuksellisen ihana.

      En ole todellakaan KOSKAAN KENELLÄKÄÄN nähnyt jotakin niin kaunista. Aika antoi mahdollisuuden olla äärettömän ihailun kohteena, mutta tytön rohkeuden puute samalla pani nykimään mikrohametta. Kuitenkin oli selvää, että hänellä oli vastaan panematon halu näyttää kauneinta, mitä voi kuvitella.

      Muuten mainittakoon, että lahjakas tyttö suoritti myöhemmin tohtorin tutkinnon. 🌹👀

    • Anonyymi
    • Olen muutaman kerran maininnut, kuinka naapurin rouva kertoi viestitse voivansa lähettää minulle kuvan vitustaan, jos haluan. Hän siis toimi oma-aloitteisesti ilman, että olisin edes uskaltanut pyytää ihanaa suosionosoitusta. Tietysti suostuin.

      Kun hän sitten lähetti, kehuin ylitsevuotavasti, mutta totuudenmukaisesti, kuinka kaunis se on. Rouva oli sanoista niin ilahtunut, että lupasi tulla meille kuvattavaksi, ja lupasi nimenomaan, että saisin ottaa sellaisia kuvia, kuin halusin.

      Katsoin pitkästä aikaa kuvia. Ne olivat suorastaan ihania. Parissa kuvassa hän istui sohvalla vaimoni vieressä, siten että hänen upeat ja suuret sisemmät häpyhuulensa näyttäytyivät aivan edukseen. Oli myös muutama kuva takaapäin sohvaan nojaten, joissa hän levitti vittunsa niin auki, kuin se oli saatavissa.

      Mutta hän itse ehdotti minulle vielä suloisempia, joissa hän istui jalat tuolin sivuilla, että vittu oli jo muutenkin auki, mutta vielä lisäsi avaamalla sormin lisää. Aivan uskomattoman kaunista. Kuvat ovat todellinen aarre.

      Rouva oli samassa työpaikassa ja asui samassa taloyhtiössä. Olivat tutustuneet työmatkalla ja tulleet hyviksi ystäviksi. Rouva sanoi, että tietysti halusi ilahduttaa parhaan ystävänsä miestä vittua avaamalla ja näyttämällä.

      Ja minusta se taas oli erityisen ilahduttavaa, kun se oli niin suoraa ja ilman kiertelyjä ja kaarteluja. Hän herttaili vitullaan nimenomaan siksi, että tiesi, kuinka ihanaa se miehen silmillä on. Ei näyttänyt saunassa pesemisen varjolla, tai uimisen varjolla, vaan nimenomaan siksi, että se tuo miehelle SEKSUAALISTA mielihyvää.

      Suoruus teki minuun myös hyvin voimakkaan myönteisen vaikutuksen. Voin vakuuttaa kaikille sisarille, että jos haluaa ilahduttaa näyttämisellä ja herttailulla, se on varmasti SALLITTU. Sitä ei tarvitse vähääkään ujostella.

      Ja vaikka motiivi ei tarvitsekaan olla oman mielihyvän saaminen vaan toisen ilostuttaminen, ei voi estää, että on IHANAA tuntea samalla olevansa SUUNNATTOMAN ihailun kohteena. Se on naisen luonnollinen halu ja pyrkimys.

      Olen myös selvästi uudestaan ja uudestaan naapurin rouvalle kertonut, kuinka ihana hän on. 🌹👀

    • Erityisen mieluisana muistuu mieleeni sisko, johon tutustuimme, kun tuli meille sairaalalaitokseen kesätyöntekijäksi. Hän oli hienostunut käytökseltään, ja heti huomasi, että oli myös erityisen fiksu.

      Kun pyysimme, vaimoni ja minä, hänet ja huonetoverinsa mukaamme saunaan, hän heti riisui alasti, vaikka huonetoveri pukikin uimapuvun.

      Itse olin jo sitä ennen tutustunut häneen vahingossa, sillä olin kauempaa luullut häntä tutuksi henkilöksi ja tervehtinytkin, mutta lähempänä huomasin erehtyneeni, minkä kerroin. Hän vastasi iloisesti, että ei se mitään.

      Sattui, että hän oli vaimoni osastolla, joten tutustuin uudesti ja oikeasti. Saunoimme muutaman kerran työpaikkamme rantasaunassa, mutta kutsuimme hänet ja poikaystävän, joka pian ilmestyi kuvaan, kesämökillemme. Nuoripari oli menossa telttaretkelle, jonka jälkeen oli tarkoitus tulla meidän mökillemme.

      Sää ei suosinut telttailua, satoi kaatamalla, joten soittivat kesken kaiken, että voisivatko tulla jo heti. Vieraat olivat todella miellyttävät ja saunoimmekin useasti. Eräällä vilvoittelulla istuimme nelistään, minä tyttöä ja vaimoni poikaystävää vastapäätä ja juttelimme pitkään ja kiireettömästi.

      Aluksi siskolla olivat jalat koukussa istumatasolla, mutta hän antoi niiden aivan ujostelematta painua sivuille, jolloin jalat aukesivat ja vittu aukesi kaikessa kauneudessaan ja ihanuudessaan. Sain nauttia ainakin tunnin suloisesta ja herttasoitteellisesta vitusta, eikä sisko tehnyt mitään piilotellakseen sitä.

      Ei piilotellut toistekaan. Todella kaunista.

      Kaiken lisäksi kävimme vielä yhteisymmärryksessä akateemista syvällistä keskustelua. Muistuvat miellyttävän ja nätin tytön ihanat sukupuolielimet ja korkeasti sivistynyt käytös. Hänestä aikanaan tuli yliopiston opettaja. 🌹👀

    • On tapahtunut myös iso menetys. Toisaalla olen kertonut vaimoni suloisesta kummitytöstä, joka jo nuorenakin vanhempiensa oli säännöllisesti mukanamme saunassa, mutta aikuisena yksin, myös kesämökin savusaunassa.

      Siskolla oli suoraan sanottuna herttaiset kasvot ja aivan ihana vittu. Sen ihanuus vielä korostui, kun hän ennen löylyyn menoa usein kävi saunan vieressä kyykkypisulla minuun päin kääntyneenä. Tässä asennossa jalat avautuivat auki ja suloinen vittu aukesi niin, että kaikki ihanuudet olivat siinä silmien edessä lähietäisyydellä.

      Toinen suurihanoitteellinen oli, kun hän saunan vilvoittelutauolla halusi rantasyvänteelle poimimaan ulpukoita ja olla itse airoissa. Kun hän laajalti tuki jalkansa veneen kaariin, jalat aukenivat sivuille. Herttainen vittu oli niin auki, kuin vain voi olla. SANOMATTOMAN kaunista, kun miellyttävä tyttö antoi vittunsa näkyä suunnattomassa kauneudessaan.

      Mutta sitten hän rupesi tuntemattomasta syystä ghostaamaan kaikille entisille tuttavilleen, ja kielsi äitiäänkin antamaan hänestä tietoa kenellekään 15 vuotta sitten.

      Ghostaaminen oli pitkään kova paikka erälle sukulaistytölle, joka oli ollut hänen kansaan säännöllisessä tekemisessä, mutta ehkä vielä kovempi minulle, joka, jos en nyt kuitenkaan ollut rakastunut häneen, kuitenkin LEIMAANTUNUT häneen ja oppinut janoamaan hänen viehättävää seuraansa.

      Taatusti ghostaajilla on ihan käypä selitys menettelylleen, mutta he eivät varmaankaan ymmärrä, minkälaisia tuskallisia ajatuksia synnyttävät toisissa, jotka eivät mitenkään voi keksiä syitä. Lukuisat muut, jotka olivat olleet hänen kanssaan tekemisissä, lienevät päässeet vähemmällä, sillä olivat myös olleet vähemmän hänen kanssaan tekemisissä.

      Oli kuinka oli, tunnen hänen suhteensa edelleen suurta menetystä ja IKÄVÄÄ vielä 15 vuoden jälkeenkin. Olen kiintynyt häneen lähtemättömästi. Jos sattuisi lukemaan, niin terveisiä ihanoitteelliselle tytölle, joka nyt on jo oli yli 60 ikävuoden. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe