Leipäpapit ja vastaavat

Anonyymi-ap

On ikävä huomata että ihmiset joiden työn kenttä on auttaminen ja empatia ovat käytännössä omassa elämässään usein itsekkäitä, ennakkoluuloisia ja välinpitämättömiä. Tehdään jotain sosiaalityötä vain kun jostain saatava elantonsa.
Hengellisen alueen ihmisillä varsinkaan ei ole mitään aitoa totuuden etsinnän halua, vaan ovat takoneet päähänsä turvalliset kliseet ja sitten portit kiinni. Kun elämän tulisi olla loppumaton kyseenalaistamisen tie, joka ei ole helppo, sekä oman itsen tutkiskelu kriittisesti. Sensijaan tekopyhyys ja omahyväisyys loistavat. Tiedän tapauksia kun auttajat suorastaan harrastavat henkistä väkivaltaa.
Jos joku haluaisi keskustella, työnnetään pois, edes tietämättä onko taustalla kuolemanvakava asia, sairaus, perimmäisten asioiden käsittelyn halu. Nämä tekopyhät teeskentelijät eivät tule jäämään historiaan mistään ansioistaan, heitä ei tulla muistamaan erityisinä hyväntekijöinä, hoitavat jotenkuten sensijaan vain omaa reviiriään. Ei edes rohkeutta ottaa kantaa mihinkään yksityisesti, puhumattakaan julkisesti. Vain siisti julkisivu. Sovinnaistavat. Ei pienintä sielunpaloa taistella oikeusasioiden puolesta, puolustaa sivussaolijoita, puolustaa pehmeämpiä arvoja, marginaalista. Ei sisäistä eikä ulkoista paloa, tulta. Kristus kaatoi markkinakojua ja
toimi välittämättä mitä sanotaan, oli taistelija. Tälläisiä massasta poikkeavia omaehtoisia persoonia saa hakemalla hakea. Valitettavasti. Tai edes ihmisiä joista loistaisi valo, ilo, avoimuus, välittäminen....

5

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jopa mitä arkisin lause " miten voit", tai " mitä kuuluu"
      loistaa poissaolollaan.
      Mitä kovemmaksi menee maailma, sama tapahtuu joillekuille ihmisille.
      Muuraus vahvistuu.
      Todettava että ystävällisimmät ihmiset tässä kaupungissa ovat olleet kokemukseni mukaan Ukrainan sotapakolaisnaiset. Tarjonneet apua useassa tilanteessa ja hymyilevät. Samoin yksi pakolaisnainen Bangladeshista.

      • Anonyymi

        No ne eivät vaan vielä tunne sinua.


    • Anonyymi

      Tiedän tuon ongelman.
      Ongelman ratkaisun juju on siinä, että tälläinen ilmentää pienen ihmisen heikkoutta, ja nyt vallalla oleva tila on seuraus yksinkertaisesti siitä, että viisaat eivät ole päätyneet yhteiskunnan päättävään asemaan, ei muusta.

      Se taas on oma lukunsa miksi asiat ovat näin menneet, mutta ei siitä voi ketään syyttää, se vain on silmän räpäyksen edes maapallon historiaan peilaten olemassa olleen ihmislajiin lukeutuva ongelma. Ja jos asiaa kysyttäisiin itse Jumalalta, hän toteaisi, sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää, you'll see.

      • Anonyymi

        Koska Suomi on jälleen ajautunut fasismin ja natsismin tilaan, persu-kokoomus fasisti-hallituksen muodossa, ja edessä on jälleen sota "hyvän" lännen ja "pahan" idän välillä, on syytä palautella mieliin historiaa ja millaisessa henkisessä ilmapiirissä elettiin Fasisti-Suomessa 30-luvulla, joka Euroopan eliitin kommunismin vastainen hanke päätyi 2. maailmansotaan heidän puudelinsa Hitlerin ja nazien johdolla, johon nazi-rintamaan myös Suomi kiedottiin totalitaarisella joukkopropagandalla ja manipulaatiolla.

        Jälleen kerran Suomi on sekä maan omien Euroopan elitistisestä historiasta identiteettinsä ammentavien fasistien ja heidän läntisten veljiensä joukkopropagandan ja manipulaation kohteena, ja jälleen tavoitteena on läntisen imperiumin laajentaminen idän suuntaan, eikä tämä pyrkimys ole mikään uusi, se on osa läntisten fasistien "ikuista" taistelua "hyvän ja pahan välillä", joka heidän taistelunsa, jatkuu sen aikaa kun he tätä palloa ja sen asukkaita tallaavat, kuten jatkui "Hitlerin taisteluni".

        30-luvulla fasismi edusti kirkon miesten puheissa hyvyyttä taistelussa pahuutta ja kommunismia vastaan, ja lapset olivat tulevaisuuden Suur-Suomen rakentajia, kaiken isänmaallisen lapualaisuuden ja IKL:läisyyden ohessa, paikallisen valtamedian lähdeviitettä tarkemmin mainitsematta, koska kyseessä ovat hyväksikäytetyt alaikäiset:

        "Sinimustien tavoite on suuri ja ylevä. Päämääränämme on tänne pohjan perille luoda yksimielinen valkea Suur-Suomi."

        "Tämä taistelu ei ole mikään uusi. Se on sama ikuinen taistelu hyvän ja pahan välillä, joka on ihmiskuntaa painanut koko sen olemassaolon ajan. Mutta me olemme onnellisia, jos kykenemme luomaan uuden Suomen kansan, joka pystyy kohoamaan yläpuolelle muita kansoja hyvän esitaistelijakansaksi. Silloin olemme kruunanneet omalta kohdaltamme isien kirkon ja menneiden sukupolvien työn.
        Lukiessamme kertomuksia vapaustaistelumme ajoilta, näemme siellä, jollei suorasti niin epäsuorasti rivien välistä, kuinka näitä taistelijoita usein toivottomilta näyttävissä tilanteissa elähytti ja antoi uusia voimia usko oikean asian voittoon. Antakoon sama usko tämänkin ajan nuorisolle sitä voimaa, jota se tarvitsee taistellessaan uuden suuren Suomen luomiseksi."

        1249–1250 https://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_ristiretki_Suomeen
        1700–1721 https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_Pohjan_sota
        1808–1809 https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sota
        1918–1922 https://fi.wikipedia.org/wiki/Heimosodat
        1939–1945 https://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_maailmansota https://fi.wikipedia.org/wiki/Jatkosota
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_historian_sodista


    • Anonyymi

      Ja mitä sosiaalityöhön tulee, fasismin valossa on hiukan erikoista, että on jokin sosialismiin ja kommunismiin viittaava sektori, sosialismi ja kommunismi kun fasistivaltiossa edustavat pahuutta, kyseessä lieneekin ns. susi lampaan vaatteissa ja fasisti sosialismia julistamassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2762
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      93
      2069
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe