Persoonallista.

Anonyymi-ap

Persoona kiittää mielenkiinnosta hänen minäänsä, hän nauttii saamastaan huomiosta internetissä, joten annetaan sitä hänelle, joten katsotaanpas näitä …

Elämässä liikuntatunteja 40.000 tuntia. - Kuinka idiootti on ihminen joka laskee elämänsä liikuntatunnit ilmoittaen ne Pattayan matkailupalstalle.

Kaatoja 400. - Liioittelua. 100 siviilikaatoa ja 200 maksukaatoa on lähempänä - Kahden viikon miljonääri, alkoholisoitunut seksiaddikti.

Aivotarähdyksiä 400. - Lieviä. Aivotärähdyksiä vain kaksi. Jokainen nekkari saa sparratessa ja matseissa lieviä aivotärähdyksiä. Joku voi saada nuo kaikki 400 yhdessä matsissa. - Aivotärähdys on vamma ja seuraamukset havaittavissa.

Fillarilla ajellut lapsena tuhansia kilometrejä vuodessa. Pelkästään koulumatkat teki 4000km vuodessa. - Kyllä. 200 päivää x 20km. Jos oli auraamatta tiet niin hiihtäen. - 10 km kodin ja koulun väliä maalaislapsella.

Jos arvioin Alpeilla ajetut kilometrit noin 10-11 reissulla, niin niitä lienee kertynyt sellaiset 60 000 km. - Kyllä. Suurin osa ennen lasten syntymää. Siirtymät Alpeille on Ruotsin kautta reilut 2000km. - Siis monta kertaa kesässä koska lapset syntyi varsin varhain.

Euroopassa asuntoautolla. - Kahdesti perheen kanssa, kahdesti formulakisoihin. - Siis euroopan matkailua omilla kulkuneuvoilla 15 kertaa ja usein lentokoneella.

Kesät veneillen. - Kahtena kesänä 1,5 kk joten 3 kuukautta yhteensä. - Osti veneen ja tuli veneilyn asiantuntijaksi 3 kuukauden kokemuksella.

Lapin reissut. - Hiihtolomilla noin viitenä vuotena. - Tytär oppi laskettelemaan ennen kuin kävelemään ja pojilla oli hiihtolomat myös ennen kouluikää.

Kuukausien urheiluleirit thaimaassa. - 1993-1994. - Rakensi taloaan ja johti yritystään samaan aikaan, kun katutappeli 100 kertaa ja pahasti on jäänyt pahoinpitelyt osaksi elämää ajatuksiin.

Talvet Pattayalla. - Vuodesta 2010. - Lapsien etäkasvatusta.

Suomen huvilalla. - Joka kesä jonkin verran, minkä ehti. - Kiirettä pitänyt.

Kertakäyttörakkaiden kanssa thaimaan matkailua. - Runsaasti hyviä retkiä seurustelu ja kaverimielessä. - Maksukavereita.

Häämatkat. - Yhteensäkin vain 7 viikkoa. - Vakituisten kanssa vain.

Yhtiön edustusmatkailut. - Yleensä viikonloppuja kerran kahdessa tai kolmessa kuukaudessa. - Tapa päästä perheen luota ryyppäämään ja harrastamaan maksukaatoja.

Tuhat yötä änkyräkännissä Pattayalla. - Tuhat yötä viihteellä, vaan ei tuhatta yötä änkyräkännissä. Änkyräkännissä ehkä 100 kertaa. - Toisille änkyräkänni on viihdettä.

Aikuiselämää vajaat 40 vuotta. - Kyllä, 39 vuotta, mutta ei paljoakaan maleksimista. - Rentoutuminen ilman alituista ylikierroksilla käyntiä on mahdottomuus ylivilkkaille joille kaikki tekeminen muodostuu määräajaksi addiktiksi.

Nykyisin teen töitä vain muutaman tunnin viikossa. - Tekee valtaisaa tuottoa rahallisesti muutamana tuntina viikossa, ajatelkaa mikä olisikaan rahavirta jos käyttäisi aikansa järkevästi.

Talonrakennukset. - Rakennusmestari rakentanut taloja, erikoista.

lukemattomat huvipuisto, tivoli- ja vesipuistoretket lasten kanssa pitkin Suomea,

Ulkoilu lasten kanssa. - Ovat saaneet raitista ilmaa.

Värikuulasodat. - Elämässä on kohokohtia, elämyksiä.

Laskettelemiset Messilässä jonne oli aina kausikortit. - Ennen tyttären syntymää poikien ollen alle 5 v.

Hiihdin viisi kertaa Finlandia- hiihdon. - Varmaankin myös hiihteli paljon kun harjoitteli eri tyylejä.

Junioreiden valmennushommat joita tein kahtena vuonna. - Ja siinä ohessa 100 katutappelua junioreille esimerkiksi parilla pahoinpitelytuomiolla.

Rullaluistelut, joita rullailtiin kavereiden ja lasten kanssa, lapset ajoi fillarilla tosin. - Lapset lasketteli lumilautaillen, vaan ei rullaluistellut vaikka yhdestä tuli jääkiekkoilijakin.

Kotityöt. - Tosiaan ihmiset tekee kotitöitä.

Nurmikon ajelut ja pensaiden ehostus. - Erikoista, ajellut kotipihansa nurmikkoa.

Vajankin rakensin ihan itse. Minä! - Moottoripyöräilyn oppii vain moottoripyöräilemällä ja rakentamisen rakentamalla, joten nyt on rakentanut Korealaisille puumajan.

Kortteliliigassa meillä oli oman kylän kundeista koostuva potkupalloporukka jotakin 12 kesän ajan. - Kyläläiset juntit vastaan Stadilaiset oli parasta.

Kotimaan golf, jossa olin hyvin aktiivinen kunnes into hiipui ja jäi lomagolfiksi vain. - Hiipuneita intoja on paljon, mutta kaikissa kaikkitietävä ja kaiken kokenut.

Kerran otettiin perheen kanssa teemaksi kiertää viikossa kesällä kaikki kylpylät, hiekkarannat ja huvipuistot Oulun Manamansalosta rannikkoa pitkin Stadin ja Lintsin kautta Lahteen. Vaasalandiat ja Rantasipit.. Särkänniemi yms. Kaunis kesäviikko. - Lahdesta Ouluun on matkaa 500 km, Oulusta rannikkoa pitkin Stadiin noin 1.000 km ja Lahteen satasen verran, joten kauniina kesäviikkona rapiat 1.500 km perheautoilua. Särkänniemi ei ole rannikolla ja on kiirettä pitänyt, varmaankin nautittavaa rentoutumista.

Ruotsinristeilyt. Niitä tehtiin parit vuodessa lasten kanssa. - Anttilalaivoilla laivaväyliä pitkin, tuut tuut.

7

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaverilla oli iso laiva Vesijärvellä, sillä tehtiin muutamia viikonlopun kestäviä retkiä. - Isot laivat on pieniä laivoja suurempia ja silloinhan on saanut alkeiskoulutusta 3 kuukauden omalle merikarhuilulle.

      Lapsilla oli pikkuinen Suzuki-mönkijä ja moottorikelkka oli muutaman talven ajan. - Motoristiperhe kaikilla osa-alueilla.

    • Anonyymi

      Sinä kun kerrot olevasi lahjakas karatemestari ja lasten läsnäolokasvattaja, niin kertoisitko hieman mitä sinä olet tehnyt elämäsi aikana? Missä käynyt, mitä harrastanut ja mitä olet tehnyt lastesi kanssa? Muista että isäntäsi Numba vihaa kakaroitaan ja kertoo siitä miten niitä pitää pelotella ja olla tekemisissä niin vähän kuin mahdollista. Miten on sinun kanssasi? Oletko toiminnallinen faija kuin Kymppi, vaiko sellainen pelottava mörkö kuin Isä-Pasanen?

      • Anonyymi

        No 2010 aktiviteetteihin ei yhden ihmisen elämä riitä, töitäkin on vielä pitänyt tehdä että pääsee miljonääriksi, itse olen lasteni kanssa käynyt kesä omilla etelässä muutamia kertoja, kun olivat pieniä, silloin tällöin Kalajoella ja Yyterissä ja muutama kerta Serenassa, siinäpä me oli, töitä on tehty, en päässyt miljonääriksi... raxissakin forumissa käytiin monta kertaa... nyt lapsilla on jo omat lapsensa, minä vietän eläkepäiviä thaimaassa, vielä ainakin pari kolme kuukautta, vaimon oleskelulupa viipyy viipyy...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No 2010 aktiviteetteihin ei yhden ihmisen elämä riitä, töitäkin on vielä pitänyt tehdä että pääsee miljonääriksi, itse olen lasteni kanssa käynyt kesä omilla etelässä muutamia kertoja, kun olivat pieniä, silloin tällöin Kalajoella ja Yyterissä ja muutama kerta Serenassa, siinäpä me oli, töitä on tehty, en päässyt miljonääriksi... raxissakin forumissa käytiin monta kertaa... nyt lapsilla on jo omat lapsensa, minä vietän eläkepäiviä thaimaassa, vielä ainakin pari kolme kuukautta, vaimon oleskelulupa viipyy viipyy...

        Ainiin käytiinhän me kaksi kertaa ylläksellä, ihan komeasti asuntoautolla, toisin oli helvetin kova pakkanen, ja oltiin hotellissa kummallakin kerralla, kylpylä oli mukava paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainiin käytiinhän me kaksi kertaa ylläksellä, ihan komeasti asuntoautolla, toisin oli helvetin kova pakkanen, ja oltiin hotellissa kummallakin kerralla, kylpylä oli mukava paikka.

        Ei siinä kyllä Saarisuutari paljoa ole ehtinyt isää leikkimään, kun lapsesi olivat alle kouluikäisiä, kun jo aloitit kaalin syöttämisen heidän sijastaan thaimorsiamelle.

        Ihan höpöhöpö- juttuja. "Etelästä" puhuu ne jotka ovat kerran eläissään käyneet Mallorcalla "Seutulan lentokentältä"

        Kuten jo aikoinaan oikaisin näitä muistisairaan puupään rakentamia juttuja, niin tuosta 40 000 tunnin liikuntamäärästä noin puolet on äärimmäisen fyysistä työtä, jota tein reilut yhdeksän vuotta.

        Työkaverini oli pienikokoinen ja minua taitavampi käsistään. Minä urheilijanuorukaisena hoidin muulin hommat kantaen matskut paikalle ennenkuin aloin itse hommiin.

        Pumpputasoituspäivinä ulkona olevaan masiinaan joutui tauotta mättämään jopa 10 tonnia 25 kilon säkeissä olevaa pumpputasoitetta. Taukoa ei voinut pitää, ettei massa jysähtänyt letkuihin tai myllyyn. Siilot tuli vasta sen aikakauden jälkeen.

        Laskin joskus myöhemmin että noina vuosina työpäivän kalorikulutus oli luokkaa 8000 kcal, kun se sohvaperunalla tai toimistotyöntekijällä on 2000-2500 kcal.

        Siihen päälle kolmasti viikossa Muay Thaita ja myös kotona paukuttelin säkkiä jos ei muutoin ehtinyt jumppaa.

        Noista töistä sai järkyttävän lihaskunnon, mutta myös kipuja, kramppeja, skolioosia ja tulehduksia. Niska oli usein niin kipeä, että piti nostaa itsensä sängystä ylös silloin vielä päässä olevasta tukasta.

        Se mitä milloinkin tehtiin, vaihteli aikakausittain. Onhan tässä mahtunut elämään myös useita leppoisia vuosia. Vuodet 2005-2010 olivat suurimmaksi osaksi vapaa-aikaa.

        Myin pienen firman tuolloin, joka on tänä päivänäkin pystyssä. Niillä rahoilla hankin sen halvan veneenkin, alle 20 000 euroa, jota miljoonajahtimies niin kovin kadehtii.

        Se oli perhematkustelun kulta-aikaa. Sille välille mahtuu veneilyt, parit prätkäreissut, Thaimaata, Kambodzaa, lukemattomia kaupunkilomia, Kroatiaa, matkailuautoilua, mökkeilyä, jokilaivaristeilyt Saksassa ja Tsekeissä jne.

        Monet on varmaankin matkustelleet enemmän kuin minä, mutta harva on laittanut niin paljon rahaa matkailuun ja varsinkin Thaimaahan kuin minä, jo ennen asumista.

        Siellä on Pattayan tyttöbaarit ja tytöt imuroineet aktiivivuosina vähintään 150 tonnia euroja, todennäköisesti yli 200 tuhatta ja suurin osa niistä kustannuksista tuli kilisevistä kelloista,eikä suinkaan seksipalveluista.

        Myönnän kyllä että fiksua se touhu ei ollut, mutta olipahan vaan todella mukavaa. Sillä ei ollut mitään väliä vaikka tiesi olevansa sen sirkuksen "uhri", kun oli siihen varaa ja sai tehdä tyttösiäkin onnellisiksi siinä samalla.

        Ilotyttöö aina naurattaa, kun hän välil vähän taalaa saa. Tyttöä onko iloisempaa, ilotyttö kun on iloinen? Mikä voisi olla hauskempaa, iloita kun aina saa? Sutenööriäkin naurattaa, tilit kun hän tarkistaa!
        https://www.youtube.com/watch?v=YKN9cnlBIeA&ab_channel=Kullerv

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä kyllä Saarisuutari paljoa ole ehtinyt isää leikkimään, kun lapsesi olivat alle kouluikäisiä, kun jo aloitit kaalin syöttämisen heidän sijastaan thaimorsiamelle.

        Ihan höpöhöpö- juttuja. "Etelästä" puhuu ne jotka ovat kerran eläissään käyneet Mallorcalla "Seutulan lentokentältä"

        Kuten jo aikoinaan oikaisin näitä muistisairaan puupään rakentamia juttuja, niin tuosta 40 000 tunnin liikuntamäärästä noin puolet on äärimmäisen fyysistä työtä, jota tein reilut yhdeksän vuotta.

        Työkaverini oli pienikokoinen ja minua taitavampi käsistään. Minä urheilijanuorukaisena hoidin muulin hommat kantaen matskut paikalle ennenkuin aloin itse hommiin.

        Pumpputasoituspäivinä ulkona olevaan masiinaan joutui tauotta mättämään jopa 10 tonnia 25 kilon säkeissä olevaa pumpputasoitetta. Taukoa ei voinut pitää, ettei massa jysähtänyt letkuihin tai myllyyn. Siilot tuli vasta sen aikakauden jälkeen.

        Laskin joskus myöhemmin että noina vuosina työpäivän kalorikulutus oli luokkaa 8000 kcal, kun se sohvaperunalla tai toimistotyöntekijällä on 2000-2500 kcal.

        Siihen päälle kolmasti viikossa Muay Thaita ja myös kotona paukuttelin säkkiä jos ei muutoin ehtinyt jumppaa.

        Noista töistä sai järkyttävän lihaskunnon, mutta myös kipuja, kramppeja, skolioosia ja tulehduksia. Niska oli usein niin kipeä, että piti nostaa itsensä sängystä ylös silloin vielä päässä olevasta tukasta.

        Se mitä milloinkin tehtiin, vaihteli aikakausittain. Onhan tässä mahtunut elämään myös useita leppoisia vuosia. Vuodet 2005-2010 olivat suurimmaksi osaksi vapaa-aikaa.

        Myin pienen firman tuolloin, joka on tänä päivänäkin pystyssä. Niillä rahoilla hankin sen halvan veneenkin, alle 20 000 euroa, jota miljoonajahtimies niin kovin kadehtii.

        Se oli perhematkustelun kulta-aikaa. Sille välille mahtuu veneilyt, parit prätkäreissut, Thaimaata, Kambodzaa, lukemattomia kaupunkilomia, Kroatiaa, matkailuautoilua, mökkeilyä, jokilaivaristeilyt Saksassa ja Tsekeissä jne.

        Monet on varmaankin matkustelleet enemmän kuin minä, mutta harva on laittanut niin paljon rahaa matkailuun ja varsinkin Thaimaahan kuin minä, jo ennen asumista.

        Siellä on Pattayan tyttöbaarit ja tytöt imuroineet aktiivivuosina vähintään 150 tonnia euroja, todennäköisesti yli 200 tuhatta ja suurin osa niistä kustannuksista tuli kilisevistä kelloista,eikä suinkaan seksipalveluista.

        Myönnän kyllä että fiksua se touhu ei ollut, mutta olipahan vaan todella mukavaa. Sillä ei ollut mitään väliä vaikka tiesi olevansa sen sirkuksen "uhri", kun oli siihen varaa ja sai tehdä tyttösiäkin onnellisiksi siinä samalla.

        Ilotyttöö aina naurattaa, kun hän välil vähän taalaa saa. Tyttöä onko iloisempaa, ilotyttö kun on iloinen? Mikä voisi olla hauskempaa, iloita kun aina saa? Sutenööriäkin naurattaa, tilit kun hän tarkistaa!
        https://www.youtube.com/watch?v=YKN9cnlBIeA&ab_channel=Kullerv

        2010

        Unohdit taas että olin ex-vaimoni kanssa aviossa liki 15 vuotta, nykyisen kanssa kohta 24 vuotta taitaa olla ensikuussa, ex-vaimoni ei oikein tykännyt kun olin hänen käsityksensä mukaan liikaa töissä, ei jäänyt aikaa perheelle.

        Miten miljonäärin elämä, kymmeniä harrastuksia, missä vaiheessa teit itsestäsi miljonäärin, pärjään hyvin, pystyn pitämään kuluni pienempänä kuin tuloni, en tarvitse osakaslainaa...
        Osamaksuautoja, minulle riittää ihan perusasiat, en ylpeile aineellisuudella, se mikä laulaen tulee se viheltäen menee... viisas vanha sanonta.


    • Anonyymi

      Mitäs kyrvånsyylå on elämässään muuta tehnyt kuin viettänyt aikansa keskustelupalstalla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      99
      1863
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1410
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1307
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      84
      1263
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1114
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      455
      939
    7. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      908
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      842
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      826
    Aihe