Samsungista vain harmia

Anonyymi-ap

Ostin joku viikko sitten uuden Samsung Galaxy A15 puhelimen, joka toimii oudosti. Se nimittäin ei ota vastaan tekstiviestejä, ei ainakaan Telian liittymistä. eikä myöskään OP:sta, postista eikä kirjastosta, joiden liittymätyyppejä en tietenkään tunne. Oma liittymäni on DNA ja sen viestit se kyllä hyväksyy. Se todettiin DNA-myymälässä, jossa olen käynyt valittamassa jo kahdesti. Samoin olen soittanut DNA- asiakastukeen, mutta sielläkään ei tiedetä mitään. Kaiken huippu oli tänään kun aioin maksaa laskuja verkkopankilla (tietokoneella, ei kännykällä) ja se ei sujunut, koska verkkopankin lähettämä varmistusnumero ei tietenkään tullut perille. Pitääkö taas lähteä DNA-kauppaan ihmettelemään asiaa? Puhelimen asetukset ovat kunnossa eikä mitään estoja ole. Se on tarkistettu moneen kertaan. Vika saattaa olla SIM-kortissa?

7

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä joitain keinoja: 1. Kokeile puhelimen sammuttamista ja uudelleenkäynnistämistä. 2. Laita lentokonetila päälle hetkeksi aikaa ja palaa sitten normaalitilaan. 3. Nollaa/palauta laitteen verkkoasetukset (Järjestelmäasetukset >Yleinen hallinta > Nollaa...) 4a. Tyhjennä viestisovelluksen välimuisti ja kaikki tiedot ja avaa sovellus uudelleen. 4b. Lataa Play-kaupasta toinen viestisovellus - esim. Google Messages - ja kokeile sillä. 5. Vaihda SIM-kortti uuteen operaattorillasi.

      https://www.google.com/search?q=new+samsung+galaxy+sms+text+messaging+issue

    • Anonyymi

      Höpö höpö. Sun käyttämäsi puhelin ei liity asiaan mitenkään. Se saatko tekstiviestejä riippuu puhelinoperaattoristasi. Tekstiviestit kyllä tulee perille puhelimeesi, jos ne ylipäätänsä tulee sinun puhelinliittymällesi perille. Eli sun pitää puhua asiasta operaattorillesi kuten DNA:lle. ainut poikkeus on se, jos itse olet puhelimessa asettanut eston tietyille numeroille. Eli jos olet estänyt tietysistä numeroista tulevat puhelut ja tekstiviestit niin sitten ne ei tietenkään tule perille. Jos et ole asettanut estoja niin sillon vika on operaattorillasi eikä puhelimessa. Ei mikään puhelin, ei Samsungin tai muunkaan, estä omia aikojaan joitain tiettyjä tietyistä numeroista tulevia viestejä tai muutenkaan estä viestejä. Puhelin estää niitä vain, jos olet itse asettanut joitain estoja. Jos viestit ei muutoin tule perille niin sillon vika on operaattorillasi. toinen vaihtoehto on tosin se, että jos tekstiviestisi tallentuvat SIM -kortille niin sillon on mahdollista, että sun pitää poistaa vanhoja viestejä ennenkuin voit ottaa uusia vastaan, koska SIM-kortin muisti voi olla täynnä. Sillon sun ei tosin pitäisi saada mitään tekstiviestejä ennenkuin siivoat vanhoja pois. Yleensä tuollaista ongelmaa ei nykyään kuitenkaan ole, mutta onhan se tietty aina mahdollista. Jos tuosta ei ole kyse niin sillonkaan vika ei ole puhelimessa. Erittäin todennäkösesti olet itse asettanut jotain estoja sählätessäsi jotenkin tai sittenvika on operaattorillasi.

    • Anonyymi

      Anonyymi-ap. No en todellakaan ole estänyt yhtään mitään enkä ketään, eikä mikään muisti ole täynnä. Ihmettelen vain miksi DNA-myyjät eivä osaa tehdä asialle mitään muuta kuin ihmetellä.

    • Anonyymi

      Kyllä tossa sun ongelmassasi on kyse jostain ihan muusta kuin siitä, että sulla on Samsungin älypuhelin, jos nyt edes on. Itselläni on tälläkin hetkellä Samsungin älypuhelin ja on ollut useita muita Samsungin älypuhelimia ennen nykyistä. Ikinä ei ole ollut mitään tuollaista ongelmaa enkä ole kuullut kenelläkään muullakaan olleen. Joko olet itse tehnyt jotain asetuksia, jotka ton aiheuttaa tai sitten puhelinoperaattorillasi on jotain vikaa.

    • Anonyymi

      Ei pidä ostaa tällaisia hinnat alkaen roskaluureja! Sanonta "Halvalla ei saa hyvää" pitää hyvinkin paikkaansa! Samsungin A14 on juurikin sieltä halvimmasta päästä ja kaikenlaisia ongelmia on aina luvassa!

      • Anonyymi

        Ja myös A15 on tällainen halpa malli. Ei tee yhtään mitään moisilla.. Kumpa ihmiset osaisi käyttää edes vähän sitä järkeä eikä aina ajatella "lomakko edellä".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja myös A15 on tällainen halpa malli. Ei tee yhtään mitään moisilla.. Kumpa ihmiset osaisi käyttää edes vähän sitä järkeä eikä aina ajatella "lomakko edellä".

        Juurikin näin.
        Niitä satasen luureja ei pitäisi kenenkään ostaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe