Terassilla

Anonyymi-ap

Mies ja lapset olo reissussa ja melko raskaankin työputken jälkeen pari päivää "omaa alkaa" tuntui mukavalta akatukselta. Aloitin illan lenkkeilemällä kaverini Johannan kanssa ja päätettiin myös saunoa. Johanna sit ehdotti jos lähdettäisiin käymään terassilla vielä. Ensiksi tuntui, että ei kyllä jaksa mutta parin houkuttelun jälkeen päätin lähteä. Vähän parempaa päälle ja terassille. Jostain syystä tuli tunne, että olis kiva pukeutua vähän seksikkäästikin ja laitoin "miestäni varten" ostamani seksikläät alusvaatteet päälle ja muutenkin näytin mielestäni "ihan kuumalta mimmiltä", kuten Johannakin asian ilmaisi.

Päädyttiin parin eri terassin kautta ehkä vähän kyseenalaiseen baariin. Tunnettu kaupungissa ehkä enemmän "ammattilaisten paikkana", mutta ihan kiva terassi siinäkin oli ja illan viiletessä siirryttiin sisätiloihin. Täällä sai ainakin heti miehistä seuraa kun meidän pöydässä kävi jatkuvasti joku jututtamassa. Ja tarjoajiakin löytyi. Pikkasen alkoi jo päähän nousta ja pari vanhempaa 55-60 v miestä kovasti halus meitä tanssittaa. Aluksi lähdin vähän jopa vitsillä tanssimaan mutta yllättävän kivaa se oli ja varsinkin toisen miehen kanssa homma alkoi olla jo melko läheistä. Jossain vaiheessa iltaa Johanna oli lähdössä kotiin, hänelle oli kyyti ja kysyi haluanko samalla kyydillä mutta sanoin että voin pyöräillä kotiin. Jäin siis miesten kanssa hetkeksi vielä tanssimaan ja lonkeroa/siideriä juomaan.

Loppuillasta aloin olla jo melko tuiterissa ja baarista lähtiessä lähinnä talutin pyörää. Toinen miehistä jäi vähän auttamaan minua ja sanoi että asuu aika lähellä jos haluan tulla hänen luokseen ja ajella aamulla kotiin. Suostuin ideaan.

Miehen luo mentyämme oikeastaan heti eteisessä suudeltiin ja mies riisui paitani, olin pelkällä rintaliiveillä ja hän hyväili minua. Pikku hiljaa vaatteet vähenivät molemmilta ja mies hyväili rintojani. Sanoi että oli koko illan niistä haaveillut. Lopulta hän asetteli minut kontilleen ja rakasteli takaapäin. Tunsin kuinka hän työntyy sisälleni ja miten se työntö työnnöltä tuntuu paremmalta. Lopulta tunnen miten koko kroppani jäykistyy, huudan nautinnosta ja sitten tuntuu, että jalat menee alta.

Jäin vielä yöksi ja aamulla ennen lähtöä sain samanlaisen käsittelyn. Sen jälkeen pyörällä ajo oli edelleen hankalaa..Vähän eri syystä vain kuin yöllä.

N40

4

1181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi kun kaunista onnea onnistuit rikkomaan perheesi mu kertomuksessasi on montakin sellaista kohtaa jois humalatilasi epäilyttää ja noista ny luulis ainakin idiootinkin tajuan että silloin kun mies tarjoaa yösijaa tai kysyy päästä naisen luoksi yöksi ni sillä ny ei ole kun yks tarkoitus saada pillua ja ainut jolloin onnedes jonkinlainen todennäköisyys ettet joudu kyseiseen mieheen törmäämään on että tämä asuu eripaikkakunnalla kuin sinä ja sinulla ei ole facebookkia tai mutakaan vastaava etkä ollu niin hölmö että kokonimesi miehelle menit sanomaan

      • Anonyymi

        Trololoo ääliöt


    • Oikein kivan kuuloinen terassi-ilta ja rohkeasti vaan paljaalla mällit sisään 😍

      Nuorempana tuli käytyäkin ja ne saattoi joskus päättyä noin onnellisesti. Nykyään ei kyllä ole tullut löytyä vuosiin terassilla ja harvoin baarissakaan.. Tuo muistutti mieleen että josko tänä kesänä.

    • Anonyymi

      Spedellä taas skitsoafektiivinen vaihe päällä nyt on N.40 buaahaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1520
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1267
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1237
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      833
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      772
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      765
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      738
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe