Huawein tabletti

Anonyymi-ap

Kyseessä Huawein wi-fi tabletti, noin 4v. vanha. Tabletti ollut 10v. tytön käytössä, lähinnä erilaisissa "leikki" ja pelijutuissa. Tabletti ollut Familylinkin kautta hallinnassani eli sen käyttö kontrolloidaan minun puhelimestani. Tyttä aika näppärä käytteleen tablettia(kin) ja aika vasta ilmeni, että tabletista oli hävinnyt näppäimistö! No, aattelin, että eihän siinä kun vähän aikaa "rappaa" asetuksia jne. jne., mutta eipä se onnistunutkaan. Ajattelin, että wi-fi kotiverkon kautta kytken tablettiin netin ja sieltä apuja haen, mutta kun näppäimistö kadonnut, ei tietty voi wi-fi tunnuksiakaan näpytellä valikoihin.. Selvisi sitte myös, että Familylink kontrolloi tablettia, eikä anna tehdä sille mitään, kun yritin nollata eli resetoida koko laitteen. No, poistin(oli omat hankaluutensa se tehdä) oman puhelimen Familylinkistä tytön laitteet kontrollista(puhelin + tabletti) ja kokeilin sitte tablettia "availla", mutta se edelleenkin Familylinkin "vallassa" eikä pysty nollaan asetuksia. Poistin tabletista koko familylinkin, mutta tuo toiminto edelleen hallinnoi tabletti. Voiko josta "piiloasetuksesta" tai tabletin painikkeista tabletin saada resetoitua niin, että ottais laitteen uudelleen alusta asti käyttöön jne.? Niin, tuli mieleen, että oliskiko sim-kortti paikassa(sekin siinä on..) jokin "salainen" painike josta myös vois "viime tipassa" resetoida laitteen..?

5

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laitteen voi resettaa niin että ennen käynnistystä pidä kummatkin volume napit ja virta näppäin pohjassa samaan aikaan niin pitkään että ilmestyy semmoinen valikko mistä pystyy resettaa koko laitteen uusiksi. Tämän pitäisi toimia yleensä androideilla ainakin.

      • Anonyymi

        No ei kummatkin volume napit - vaan
        1) laitteen ollessa sammutettuna pidetään volumen lisäys -nappia ja virtanappia yhtäaikaisesti painettuna kunnes näyttöön ilmestyy Huawein logo.
        2) esiin tulleesta recovery-valikosta valitaan volume-näppäimiä käyttäen kohta Wipe data/Factory reset ja vahvistetaan valinta virtanäppäimellä.
        3) seuraavassa vaiheessa Wipe data/Factory reset pitää samoin kuin edellä valita vielä uudestaan ja vahvistaa.
        4) kun laitteen tyhjennys on tapahtunut valikosta valitaan Reboot system now (edelleen volume-näppäimillä) ja vahvistetaan valinta virtanäppäimellä, jolloin laite käynnistyy uudelleen palautettuna tehdasasetuksiin.


    • Anonyymi

      Kyseisestä tablettimesta on loppuneet tärkeät järjestelmän tietoturvapäivitykset joten sen käyttö on aika tietoturvatonta. Suosiolla vaan uusi ostoon..

      • Anonyymi

        Ohjeistaa ympäristörikollinen!


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      37
      3296
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1622
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1493
    5. 80
      1115
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      889
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      114
      884
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      810
    Aihe