Totuuksia maailmasta

Finlandia

Lainasin netistä muutamia artikkeleja. Laitoin ne uskontofoorumille. Maamme sananvapaus
poisti artikkelit. Kirjoitin asiasta, yli tunnin. Lukekaa tämä vastaukseni, se koskettaa meidän maailmamme ja maamme tulevaisuutta.

En käsitä miksi kirjoitukset eivät edes olisi saaneet olla täällä, kirjoitukset olivat puhdasta faktaa jota kukaan ei voi kiistää. Aihe sattui käsittelemään juutalaisia, oikeammin kasaareja. Jos olisin laittanut tänne faktoja englantilaisista tai Augusto Pinochetista, kukaan tuskin olisi protestoinut.

Jos ette vielä tienneet, juutalaiset hallitsevat mediaa, ja ovat myrkyttäneet mielemme kaikella TV:sta ulos tulevalla saastalla (väkivaltaa, seksiä, huumeita, kieroutuneita ihmissuhteita ja vääristyneitä ihmisraunioita) niin että kaikkia tällaista ihannoidaan. Arjalaiset vahvuudet ja moraali jotka ennen niin hyvästi meitä johtivat ovat lentäneet romukoppaan. Tunteet, perhe, siveys ja avioliiton kunnioitus ovat tästä maailmasta hävinneet. Koti, uskonto ja isänmaa eivät merkitse nuorille mitään. Pyhä asevelvollisuus kuitataan sivarilla, tätäköhän veteraanit toivoivat puolustaessaan maatamme. Nykymaailmassa vallitsee oman edun tavoittelu ja vääristynyt lihanpalvonta.

Samoin juutalaiset ovat syöttäneet teille valheita holocaustista ja heidän kohtelustaan Toisen Maailmansodan aikana. Holocaustia ei todellakaan tapahtunut niin kuin se kuvataan. Kuutta miljoonaa juutalaista ei millään voitu tappaa. Saksan leivinuunit eivät olisi yhdessäkään olisi voineet hävittää niin paljoa ruumiita kuin väitetään. Jotkut väittävät että niitä olisi haudattu leirien maille, mutta esim. Treblinkassa tehdyssä tutkimuksessa ei löydetty ruumiita maasta. Toinen juutalaisten väittämä on ruumiiden polttaminen isoissa rovioissa, mutta USA:n armeijan ilmakuvat kumoavat tämänkin teorian. Mutta muistakaa; Israelhan maksaa USA:laisille suhdetoimintayrityksille myönteisestä kuvasta julkisuudessa. Samoin he ovat tehneet laittomaksi kieltää Holocaustin tapahtumista. Jos kerrot että sinun mielestäsi jutikoita ei tapettu kuutta miljoonaa, joudut linnaan. Sananvapaus huipussaan?

Osassa kirjoituksiani mainittiin Talmudin sisältämiä ohjeita. Edes Talmudin käsky kaikkien ei-juutalaisten tappamisesta ei tunnu merkitsevän mitään sinulle, Angelica Skywolf. Etkö käsittänyt että se koskee myös sinua, ellet ole juutalainen? Ainakin oletin sinun olevan tavallinen suomalainen, vain harhaoppia saanut. Artikkelissa oli myös tietoja juutalaisten maailmanvalloitus ohjelmasta, kun he sen toteuttavat, he eivät säästä edes sinua. Talmudhan sanoo että myös parhaat ei juutalaiset tulee tappaa. Vaikka kuinka vuodattaisit nyt heille kyyneliä ja keräisit avustuksia, he tappavat sinut kunhan herroiksi pääsevät.

Myös monien maiden hallituksissa istuu juutalaisia, ja he pitävät paikoista kynsin ja hampain. Tämänpäiväinen ampumatapaus Hollannissa on jo vakava merkki juutalaisten vallasta maailmassa. Ampumatapauksen tekijä on luultavasti joku marxilainen vasemmistoradikaali.

Muistutan että juuri juutalaiset olivat kommunismin ja demokratian kehittäjiä ja myös Tsaarin Venäjän vallankaappajia. Myös V.I. Lenin oli juutalainen. Juutalaisten maailmanvalloitusohjelmassa on maininta että valkoinen mies on saatava uskomaan sellaisiin naurettavuuksiin kuin vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Juutalaiset ovat jo onnistuneet murtamaan useita monarkioita ja asettamaan demokratian tilalle.

Nyt demarimafia sanelee Euroopan käyttäytymissäännöt. Kommunistiset ja sosialistiset juutalaisia myötäilevät puolueet ovat sallittuja, mutta kun oikeistolainen juutalaisten asemaa heikentävä puolue nousee esiin niin turvaudutaan boikotteihin, tai kuten tänään niin myös murhiin.

Juutalaiset haluavat hallituksiimme vasemmistolaisia, koska nämä rappeuttavat perinteisen yhteiskuntajärjestyksen ja suosivat ulkopuolisten auttamista. Ulkopuolisten auttaminen ilmenee oman valtiomme kehitykseen kelpaavien varojen jakamista ulkomaille (Afrikkaan, Venäjälle ja jopa Israeliin) apurahoiksi ja pakolaisten ottamista tänne. Vieraan maan ihmiset eivät sopeudu kulttuuriimme, vaan raunioittavat kulttuuriamme entisestään tekemällä rikoksia ja pilaamalla rotumme. Rotujen sekoituttua kansalliset ylpeydet ja kauniit perinteet häviävät ja tekevät meidät helpommin orjuutettavaksi.

On surullista nähdä miten ulkomaalaiset raiskaavat maamme ja naisemme. En ole kuullut pakolaisten aiheuttaneen mitään hyvää maallemme, vaan päinvastoin. Esim. turkkilaiset tekevät 20 kertaa enemmän raiskauksia vastaavan kokoiseen suomalaisryhmään nähden. Tämä on vakava ihmisoikeusrikos muutenkin, ja miettikää mikä häpäisy se on suomalaiselle rodullemme. Toki ulkomaalaiset tekevät muitakin rikoksia, esim somalit johtavat pahoinpitelytilastoja. Esimerkkejä on loputtomiin huumekaupasta salakuljetuksiin.

Toivottavasti tämä avasi silmiänne. Meidän on säilytettävä kaunis maamme ja palauttaa se mikä on jo ehditty pilata. Nyt ehkä käsitätte mikä vitsaus juutalaiset ovat maailmalle.

vierailkaa www.bloodandhonour.com/~finland/

-Finlandia-

6

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homo sapiens

      Minä jo mietinkin että kuinka saada unen päästä kiinni, onneksi osuin tälle palstalle ja luin muutaman rivin "finlandian" viestin alusta. Ja johan alkoi silmät lurppaamaan!

      Niin tasapaksua paskanjauhantaa että oksat pois ;) Siellä se pikku uusnatsa istuu omassa ulosteessaan aatun kuva seinällä ja kirjoittaa kuola suunpielestä valuen harhaisia juttujaan, voi pientä.

      Mua ainakin vituttaisi kirjoittaa moisia pitkiä läperryksiä ja samalla tietää että kukaan ei niitä kokonaisuudessaan tule lukemaan. Vaan jollainhan elämä on täytettävä, vaikka sitten satujen kirjoittamisella.

      Mutta kiitos kaljupää! Hyvän unisadun kirjoitit! *hauuukotuuus*

    • skinhead girl

      sun viestis oli täyttä asiaa!! suomi suomalaisille.

      • x

        Hienhajuinen skinityttökin ilmestynyt jostain roskiksien takaa. Taidat ollakin oikea esimerkki rotupuhtaudesta....

        Harvat hampaat, hörökorvat, harittavat silmät ja läskiä siihen malliin että ei tule talvella kylmä. Oikea unelmasiippa Ari Arjalaiselle.


    • lasse

      En jaksanut lukea kirjoitustasi loppuun asti enkä lukea saamiasi vastauksia. Rupesi tympäisemään heti alussa, ja lopullisen varmuuden siitä ettei juttuasi kannata lukea sain kun kirjoitit: "Samoin juutalaiset ovat syöttäneet teille valheita holocaustista ja heidän kohtelustaan Toisen Maailmansodan aikana." Liittoutuneet ne niitä valheita levitteli jos jotkut. Liittoutuneet, eikä mitkään juutalaiset. Ja siinä ei ole mitään ihmeellistä. Kautta historian kulun sodan voittajat on mustamaalanneet häviäjiä minkä parhaiten taitaa. Kiistämätön fakta on, että natsit kohteli kaltoin juutalaisia. Totta kai liittoutuneet voittajina otti asian tapetille ja liioitteli faktoja. On naurettavaa syyttää erityisesti juutalaisia, sillä sodan voittajien häviäjiin kohdistama propaganda on pikemminkin sääntö kuin poikkeus - ja kun siitä propagandasta on vastuussa nimenomaan liittoutuneet eikä mitkään jutikat.

    • hensu

      "Jos kerrot [USA:ssa] että sinun mielestäsi jutikoita ei tapettu kuutta miljoonaa, joudut linnaan. Sananvapaus huipussaan?"

      Voit varmaan kertoa tosielämän tapauksen, jossa joku on laitettu vankilaan sen takia että se on väittänyt moista. Ellet pysty siihen, ilmoita edes mikä laki määrää niin. Tässä sitä taas nähdään, millanen kurja valehtelija toi Finlandia on!

    • Anonyymi

      Kaikki heistä eivät ole pahoja. Toisekseen, emme tiedä mitä tuolla kulissien takana tapahtuu.
      Ja onko lakia, että holon kieltämisestä saa rangaistuksen? Kyllä on muistaakseni ainakin Saksassa.
      Näin 22 vuotta myöhemmin todettuna, ja kun katsotaan itäkeskusta, voidaan miettiä uudelleen tilannetta.
      Ja se, että suomalaiset olisi oma rotunsa, erään tutkijan mukaan kuulemma kyllä, ja toisen mielipiteen mukaan finskit kuuluu israelilaisten kadonneisiin kansoihin, kuulemma Isaskarilaisia, joihin Mannerheim viittasi puheessaan. Jotkut taudit kuulemma samat, vain näiden keskuudessa.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6765
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4027
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2045
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe