Stadionin nimi

Anonyymi-ap

Minkä takia pesäpallostadionin nimi pitää olla Marjex! Eikö parempaa nimeä sille saada aikaiseksi

78

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisikko parempi sopulix.

      • Anonyymi

        Sotkamon Stadion. Hiukanranta olisi hyvä. Stadion Hiukanranta.


    • Anonyymi

      Lieneekö järjestetty kuntalaisille kyselyä nimiehdotuksista missään vaiheessa?

      • Anonyymi

        Sotkamolaisilta ei ilmeisesti ole kysytty nimiehdotuksia. Mitä demokratiaa se oikein on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotkamolaisilta ei ilmeisesti ole kysytty nimiehdotuksia. Mitä demokratiaa se oikein on?

        Marjex suurin omistaja/rahoittaja niin siksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marjex suurin omistaja/rahoittaja niin siksi.

        Vai niin. Rahaperusteella nimitetty.

        Onneksi ei oo tuo Jölli alkanut rahoittamaan. Ei olisi kyllä kovin sievä nimi stadionille Jölli. Sotkamolaiset tiettäävät sen kyllä, mutta muualla saattaisivat ihmetellä.

        Jos telkkarissa olisi ottelu ja selostaja sanoisi Tervetuloa hyvät katsojat tänne Jöllin stadionille seuraamaan........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marjex suurin omistaja/rahoittaja niin siksi.

        Suurin omistaja, ja suurin rahoittaja on kylläkin Sotkamon Kunta. Marjexin maksamalla vuokralla , ei kateta edes murto osaa ylläpito kustannuksista. Puhumattakaan, stadionin rakentamis menoista.


    • Anonyymi

      Marjex on huonoin valinta ollut koko ajan,nyt varsinkin kaiken rötöstely syyteiden jälkeen vielä pahempi.Vaihtakaa nimi jo kunnan maineen vuoksi.

      • Anonyymi

        Asiahan on niin, että marjex on jymyn yhteistyökumppani ja maksaa kunnalle Jymylle kuuluvan vuosimaksun, joka on 50 000 euroa. Onkohan muuten maksanut, epäilen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiahan on niin, että marjex on jymyn yhteistyökumppani ja maksaa kunnalle Jymylle kuuluvan vuosimaksun, joka on 50 000 euroa. Onkohan muuten maksanut, epäilen?

        Eiköhän tuo oo maksanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tuo oo maksanut.

        Yleensä jättävät laskut maksamatta, niin miksi olisivat tuon laskun maksaneet?


    • Anonyymi

      Hiukankulma olisi hyvä nimi tai kelan areena

      • Anonyymi

        Minä kannatan Sotkamon Stadion -nimeä. Tai jotain mahdollisimman nasevaa ja puolueetonta nimeä. Ei kuitenkaan mitään -katti loppuista, niitä on jo liikaa.


    • Anonyymi

      Hyviä nimiä, Orjax.Linnax,Vorox,Velax ym

      • Anonyymi

        Sopupelix...?


    • Anonyymi

      Sotkamon Stadion tai Hiukan Stadion

    • Anonyymi

      Kannatan Orjax stdionia.

      • Anonyymi

        Colisseum- ihmiskauppaa, seksuaalista ahdistelua ja koulukiusaamista.


    • Anonyymi

      Fallos - stadium.

    • Anonyymi

      Sopupelii sotkamosa

    • Anonyymi

      Vuokatin urheilukentässä vetoa lyömällä nimeksi Suokone. Vuokatin veto urheiluseura oli aikoinaan. Sitten Sotkamo Jymy. Kunta rakentaa uuden urheilukentän, koululaiset pelaavat, sitten paikalliset urheiluhenkiset juosten ja hyppien, jos hyvä ja iso urheilukenttä rakentuu, niin siellä ovat kilpailemassa ja tappelemassa pelivuoroista kaikki Vuokatin ja Sotkamon urheiluseurat, kaikki urheiluopiskelijat, urheilumatkailijat. Sitten keksivät alkaa pelata ja harjoitella pesäpalloa joka ilta ja viikonloppu. Lopulta Sotkamon Jymy valloittaa koko urheilukentän. Urheiluseurat alkavat olla vailla kunnalta neliökilometrin kokoista asfaltoitua parkkipaikkaa kaikille katsojien autoille ja pelaajille. Sitten ovat vailla valtavia katsomorakenteita. Sitten ovat vailla katsomoon kattorakenteita. Valtavat pukuhuoneet ja pesutilat istumasaleineen parille peliseuran joukkueille. Urheilukenttä pitää olla pitkä, jotta pallo pyörii Tenetinvirtaan saakka veteen. Jos kenttä on alkamassa pian rakentamisella, niin täytyy varata kokonaisaluetta 1,5 neliökilometriä ja tehdä perusteelliset kantavat maapohjat rakenteille massojen vaihtoakin hieman tehden. Kuntosalin voi tehdä pukutilarakennukseen. Jätevedenpuhdistamon tuoksut, lemut, hajut ja toiminnot eivät haittaa ja estä pelaamista. Niihin tottuu joka päiväisellä käynnillä kentällä. Vieraspelaajat pökertyy hieman tuoksuun, aina kotikenttäetu. Kauhea huuto ei haittaa ketään, eipähän huuto kuulu Sotkamon keskustan alueella, eikä Sotkamon keskustan toria, pihoja, katuja ja puistoja täytä pesäpalloilijat autoillaan. Päätieltä hyvät kulkuyhteydet autoilla. Sotkamon kunnan rahaa hanke tulee viemään jonkin verran. Mursketta ajaa metrin kerros isolle alueelle, 1,5 neliökilometriä, jotta toiminnot ja tilat sopivat. Sotkamon kunta saa sadassa vuodessa tulokselliseksi kaikki investoinnit kentälle, matkailijat, pelaajat, katsojat, kaikki tuovat aina jonkun euron kuntalaisten tarjoamiin palveluihin ja majoituksiin. Jätevesipuhdistamon haju ja läsnäolo ei saa kaataa hanketta. Sotkamon vanhalle urheilukentälle voi tilalle rakentaa jotakin ja paljonkin. Lukiolaiset pelaavat omaan taskuun muualla pelejä, Salmelan koulun urheilukentällä.

    • Anonyymi

      Tentin koulun taakse rakentuu mahtava urheilukenttä toimintoineen. Muilla kunnilla ja kaupungeilla käy kateeksi. Kaivokset maksavat kohta hieman kaivosvero-osuuksia kunnan kassaan, vuosikymmeniä. Kunta voi myydä jotakin poiskin, kalliilla rahalla myy Sotkamon vanhan urheilukentän maapohjia tontteineen pois. Kerrostaloista ja hotelleista hulppea rantanäkymä Hiukan uimarannalle ja Sapsojärvelle. Asukas voi imeskellä pihaterassilla ja parvekkeilla kauniina ja lämpimänä kesäpäivänä. Hiekkarantoja ihailla ja Sapson aaltoja. Toisella puolen taloa kauppakin, josta hakea Pepsiä juotavaksi.

    • Anonyymi

      Sotkamo on urheiluhullu kunta, joka paikka liikkuu. Investointien käynnistämiseen tarvitaan aina urheiluhenkeä, jotta muut kunnat ja kaupungit eivät saa vietyä yhtään rusinaa pois Sotkamon pullasta. Kunnan uunissa pullia kypsentämällä niistä tulee todella maukkaita ja tarpeeseen. Vesi kielellä muut katsovat tuoreita pullia.

    • Anonyymi

      Uuden urheilukentän rakentamisen jälkeen melkein Vuokatin ydinkeskustaan, loppuu vinkuminen sadaksi vuodeksi. Pelaajille, katsojille, urheilijoille ja paikallisille ovat ravintolat, hotellit, kauppakeskukset ja urheiluoheistoiminnot kivenheiton päässä. Voi kävellä uimaakin tai kylpemään lähelle pelien jälkeen. Jatkot voi ottaa hotelliravintoloissa.

      • Anonyymi

        MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


    • Anonyymi

      Vanhan katsomon voi purkaa Sotkamon keskustan olemattoman kokoiselta pesäpallokentällä, jos saisi osina ja runkorakenteina jotakin siirretty uudelle isolle urheilukentälle. Katolla ei tee mitään, Suomen olemattomin arkkitehti tai rakennusinsinööri suunnitellut ja laskenut lujuudet. Jonnekin katon voi toimittaa. Siteen purkaa urheilukentän pinnoitteet. Sitten kaavoittaa alue hotellille, asuin kerrostaloille hienoille. Tontittaa ja kalliilla myydä tontteja järvi-hiekkarantanäkymillä valtavan uimarannan läheisyydestä. Ensin purkaa vanha huoltoasema, tankkauspisteet ja säiliöt pois. Sekin alue kaavoittaa rakentamiselle muulle, kuin autopalveluille ja liikerakennuksille. Hyvää asuin-toimitilahuoneistoaluetta kerroksinen ja hissein.

    • Anonyymi

      Joku idiootti keksinyt ja apinat ovat olleet apuna, kun ovat värjänneet vanhan, pienen pesäpallo-urheiöukentän violetiksi. Olin pyörtyä ensi näkemältä. En koskaan ole katsonut pesäpallo-ottelua, kahdesti olen tarkastuskäynnin tehnyt kentälle. Vuokatin violetti väriä kentässä, linja-autoissa, kerrostaloissa, lippalakeissa, takapuolessa housuissa, housujen sisällä perseestäkin tullut väriä.

    • Anonyymi

      Joissakin kaupungeissa kaupungin virastot jakavat korjausmääräyksiä, julkisivuehostusmääräyksiä ja purkukehotuksia, jos kaupungin kiinteistöt alkavat tuottaa yleistä vaaraa ihmisille ja ympäristölle, hieman tietenkin näkö alkaa sumentaa ja nenään tukkoisuutta ilmetä Sotkamon kiinteistöjen takia.

    • Anonyymi

      Pesis gorilla keksi olemattoman häväistyksen katoksi pesäpallokentällä. Suomen tyhmin arkkitehti ja rakennusinsinööri ollut suunnittelemassa. Eipä kellään käy katteeksi.

    • Anonyymi

      Marjex on maailman tyhmin pesäpallokentän nimi, kuka idiootti ja apinalauma päätti. Verottaja lähettää marjaverotuskirjeet postissa pesäpallokentän postilaatikkoon. Piilomainontaa julkisesti, suoraan kopioitu yritystoiminnannimi, laki sanoo, että ei oikein kahta samannimistä, Jymyn, kunnan ja marjafirman liiketoiminta, rahastus, myynti, toiminta ja yritystoiminta on laittomasti yhdistetty samaksi yrityskonserniksi. Pääsylippukassa menee Jymylle Kunnalle tai marjayrityksen kassaan. Marjayritys ostaa pelipaidat kunnan tukemana seteli-tilirahoituksena. Lahjaverotus, liikerahoitusverotus ja toimintarahatilitys ja verotiedot ovat yhdistetty Jymyn kassaan, kunnan kassaan ja marjex marjayrityksen kassaan. Moni saa toimittaa verottajalle yritystoiminta verotositteet, jotkut ovat verovelvollisia rahojen suhteen. Marjapuuron värinen kenttä ja marjasoppa, joka täytyy vispilöitä kunnolla selväksi. Verokarhu on tainnut päästää pitkän puolikkamarjapaskan kentälle.

    • Anonyymi

      Aina olen ymmärtänyt urheilun, jota pitää olla ja Sotkamolla on hyvät lähtimet, edellytykset ja toimintaympäristöt. Vanha pesäpallokenttä katsomoineen, katoksineen, kentän värinen on todella törkeiden huippu ja pöljyys kentällä kasvanut vuosi vuodelta, nimikin täydellinen pöljyys.

    • Anonyymi

      Ei ole Hiukan ruma, vaan Sapson ja Sotkamon rumin viritysluokassa vanha pesäpallokenttäkin.

    • Anonyymi

      Urheilijat ovat kovia syömään marjapuuroa ja marjakeittoa, hyviä hiilihydraatteja, vitamiineja ja ei rasvaa. Pika energiaa, terveysvaikutuksia, ei lihota. Rekka tuo toiminnan tukemiseksi paljon marjoja Jymyn joukkueelle pesäpallokentälle. Kunnon marjasoppa on todella mehevää.

    • Anonyymi

      Näin ruma urheiluviritys ei sovi Hiukan uimarantojen maisemiin, pilaa Sotkamon maineen täysin.

    • Anonyymi

      Outo kupla, kuplii ja poreilee Hiukan pesäpallokenttä. Kuplimista tapahtunut pitkään ja kuplat pahenevat. Ajatuskuplat ei aina kaikilla toimi, suunsa aukaisee ja kertoo kuplat kaikille.

      • Anonyymi

        Miten olisi Liikennelupa ja komunnisti-stadion nimenä?


    • Anonyymi

      SUPER PESIS KUPLA koko kenttä

    • Anonyymi

      Varmasti on paljon ollut aina soraääniä Hiukan urheilukentästä, varmasti suurin osa ollut joskus oikeassa niistä. Kaikki osaavat arvostella toisten tekemisiä, olemisia ja toteutuksia. Joku ensimmäistä kertaa tulee kentälle, totta kai huomioi kaikkea, mistä on kiinnostunut ja ymmärtää. Jokaiselle koostuu oma näkemys, ajatus ja mielipide. Kaupungit ja kunnat arvioivat toisiaan, matkivat toisiaan, ottavat virheistä oppia ja kertovat julkisesti mielipiteitä toisistaan. Asukkaat päättävät paljon valinnoillaan ja matkailijat tekevät samaa. Suomessa on valinnanvapaus ja vapaa mielipiteiden julkaisuoikeus, sananvapaus ja jokamiehenoikeus liikkua ja katsella, onko nykyään jokaisen oikeus.

    • Anonyymi

      Mustolan kenttä taitaa olla Vuokatissa. Tenetin kenttä on Katin kullassa.

    • Anonyymi

      Pallo pyöreä, hyvin pyörii, tulee pyörimään aina. Jos paljon polkee palloa, niin se menee littanaksi, muistuttaa pannukakkua. Syöttölautanen on josta tarjotaan vauvoille marjakeittoa. Jymyllä onkin iso syöttölautanen, johon sopii paljon marjasoppaa, joka on keitetty hyväksi. Tarjoillaan jäähtyneenä syöttölautaselta laittamalla vellilusikka valmiiseen soppaan. Vellilusikalla Kannattaa hämmentää hyvää valmista soppaa.

    • Anonyymi

      Moni tulee laittamaan lusikkansa valmiiseen soppaan, soppaa riittää pitkälle tulevaisuuteen, aina voidaan soppaa keittää lisää. Urheilukenttäaiheet ovat hyviä sopan aiheita.

    • Anonyymi

      Jymy sai palkinnon, marjayrittäjäkin sai palkinnon. Tuleekohan tänä vuonna lisää palkintoja molemmille? Jymy voi ansaita palkinnon vieläkin, marjayrittäjän ei taida kärsiä saada lisää palkintoja, voi saada kovat sakot, kovat korvausvaateet, ehdonalaista vankeutta tai ehdotonta vankeutta.

    • Anonyymi

      Isot poliisit takavarikoivat mielellään hieman marjoja, euroja, jakavat liiketoimintakieltoja määräajaksi, jäädyttävät omaisuutta tutkinnan ajaksi... oikeussaliin syyttäjät hankkivat älyttömän aineiston, joita poliisit keräävät ja hankkivat salaa ja ihmisten tietämättä, sitten aineistoa alkaessa ollessa kasassa, hakevat putkaan kaikki henkilöt kuulusteluihin, kerää paperit, tilitiedot, käteiset, marjanäytteitä, marjanpoimurin, käräjäoikeus onkin sitten täynnä kaikkea syyttäjän tiedossa ja aineistot, tavaroineen jopa nähtävillä. Asianomistajat, syytetyt, asianajajat, tuomarit, lautamiehet, todistajat, äkkiä käräjäsali alkaa täyttymään. Oikeudenkäsittely pitkittyy sen mukaisesti, kuluu jopa useampi käsittely useampana päivänä. Tuomari käy harkitsemassa tuomiota takahuoneessa pitkään ja sitten julkaisee päätöksen. Syytön tai syyllinen, syylliseksi, jos joutuu niin tovin lueskelee, lopuksi voi selvitä kirjallisella sakko ja korvauspäätöksellä, ehdonalaisuudella tai ehdottomalla vankeustuomiolla. Lievät ehdottomat tuomiot voi suorittaa kotonaan arestina tai yhdyskuntapalveluna. Aika lieviä nykyajan tuomiot, saa pellossa elää pitkään ja paljon ennen kuin joutuu avovankilaan, suljetun vankilan avovankilaosastolle tai vankilan suljetulle osastolle. Voi saada useammankin käräjäoikeustuomion, niin rikollista toimintaa voi harrastaa koko ajan, jopa eteenpäinkin ennen kuin alkaa tulla vankeustuomioita.

    • Anonyymi

      Hiukan lomaparatiisi, Sapson aurinko paistaa, Katinkulta rantahiekoissa. Kohta tulevat uimarit. Hyppytorni kovilla sukeltajille.

    • Anonyymi

      Puskutraktorilla voi tasata Marjex pesäpallokentän, tosi vanhat pukurakennukset, katsomot ja Nesteen huoltoaseman. Sitten voi alkaa suunnitella Hiukan uudisrakentamista tilalle. Puskutraktorin voi sitten viedä Vuokatin Mustolan pesäpallokentälle ja alkaa tasailla maisemia uudelle pesäpallokentälle ja paikoitusalueille. Mustolan pesäpallokentällä hienot maisemat Tenetin koulun takana, uuden koulukokonaisuuden. Uuden pesäpallokentällä on upeat järvinäkymät ja tehdä kapean järvenranta puiston puistometsikkönä. Vanhaa junaratapenkkaa on mukava tasailla puskutraktorilla tasaiseksi.

      • Anonyymi

        Ei missään nimessä kenttää tule siirtää Vuokattiin. Parempi paikka tuonne makkosenmäen taakse läjitys alueelle siirtää kenttä, jotta vuokattilaiset joutuvat kulkemaan Sotkamon läpi ja käyttämään keskustan palveluja.


    • Anonyymi

      Urheilu kuuluu Vuokattiin, todella hyvät edellytykset kaikkina vuodenaikoina. Urheilijat asuvat ja majoittuvat Vuokatin alueella täysin. Kohta kaikki palvelutkin alkaa saada Vuokatin alueelta.

    • Anonyymi

      Tuliterän Sotkamon lukion oppilailla tosi lyhyt matka mennä liikkumaan ja urheilemaan Salmelan koulun urheilukeskukseen. Salmelan koulun ala-aste on hyvällä paikalla ja ohessa on siinä hyvät urheilukeskukset ja palvelut liikunnalle.

    • Anonyymi

      Salmelan koulu ala-asteena ja urheilukeskuksenaan ja kauniineen puistoalueineen on tulevaisuuden koulutus-urheilualue, jota voi kehittää ja tulee säilymään ikuisesti siinä käytössä. Oppilaat kerääntyvät laajoilta alueilta siihen. Alle kouluikäisetkin voivat käyttää Salmelan koulun palveluita alueella, päiväkoti-ikäiset ja esikoululaiset. Lähiseudun lapset tykkäävät harrastaa iltaisin kaikkia pelejä ja liikuntaa Salmelan koululla ja sen liikuntakeskuksessa.

    • Anonyymi

      Salmelan koulun liikuntakeskuksen palvelut ovat suunniteltu lasten käyttöön. Toki sinne voi hankkia lapsille mieluisia liikuntavarusteita, kuntoilulaitteita ulos, jos vanhemmat tulevat lastensa mukana iltaisin, niin voi vanhemmillekin tarjota jotakin liikuntalaitetta. Vanhusväestö ja aikuiset pitävät rantapuistoalueista. Lähellä on uimalaiturit, jotka näkyvät olevankin suosiossa. Lapset harrastavat leikkimuotoista liikuntaa, lasten urheilu on leikin luomaa hauskuutta. Paljon leikkejä, lajikatras valtava, jos ne otetaan käyttöön koulutuksessa ja alle kouluikäisten mahdollisuuksina. Aikoinaan oli urheilukoulu joka kylällä kesällä lapsille, jossa oli kaikki kunnan tarjoamat pelilaitteet. Myös iltaisin ja viikonloppuisin ja kesäisin lapset kaipaavat tekemistä, ei lasten kuulu maata kotisohvalla sohvaperunana ikäänsä. Myös vanhempien pitää ymmärtää, että lapsilla on menohaluja, paikka pitää löytää, missä purkaa nuoruuden energiaa.

    • Anonyymi

      Vuokatin ala-astekoulu on melko uusi, johon tulee Vuokatin ja ympäristö pitäjien lapsia. Salmelan ala-aste ollu pitkään liikuntapaikkoineen, johon tulee Sotkamon keskusta, lähialueiden ja syrjäpitäjien lapsia. Kyläkoulut lakanneet aikoja sitten ja viimeisetkin Kainuun kyläkoulut lakkaavat toimimasta. Ennen vanhaan käveltiin, hiihdettiin, potkukelkkailttiin ja pyöräiltiin kouluun, kolme kilometriä ylikin. Koulumatka voi kestää 45 minuuttia. Nykyaikana taksibussi ajaa 45 minuutin aikana jopa Sotka-Kajaani välin samassa ajassa. Yleensä taksilla ja bussilla tehty koulumatka on helppo ja nopea, matkaakin voi olla pitemmästi. Kyläseudun oppilaat tulevat todella nopeasti bussitaksilla kouluun.

    • Anonyymi

      Sotkamolaiset vanhemmat opiskelijat kulkivat linja-autolla jopa Kajaanissa koulussa. Usei onnistuu, jos asuu Sotkamon keskustan, Vuokatin alueella. Ammattikoulutus Kajaanissa. Nykyään linja-auto kulkee harvoin ja vaikeilla aika-tauluilla. Kajaanissakin aikoinaan oli kilpailu, että kuka saa perjantainakin istumapaikan Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon tulevasta linja-autosta, tungosta aina oli. Usein Kajaanissa ammattiin opiskeleva joutuu turvautumaan opiskelija-asuntoihin.

    • Anonyymi

      Syrjäseudun oppilas on melkein aina nopeammin kotoaan koululla taksilla kuin kävellen, potkukelkkaillen ja pyöräillen tullut oppilas koulun taajama-alueella. Syrjäseudun lapsen koulumatka on todella turvallista taksilla keskustan kouluihin.

    • Anonyymi

      Sotkamon vanhan urheilukentän maapohjat ja maa-alueet sen ympäristössä ovat todella arvokkaat. Todella hyvää ja otollista aluetta hyötyrakentamiseen. Huoneistokerroneliömetrejä sopii alueelle mittaamattoman suuri määrä. Rakentaminen, asuminen ja jatkuva toiminta alueella toisi paljon asukkaita, taloja ja paljon verotuloja ja rahaa kunnalle ja elinkeinoelämälle. Alueen nykyinen pallonlyönti kerran viikossa ei tuota juuri mitään, kuluja siitä synty koko ajan, kun lyödään sillä alueella palloa. Sotkamon keskusta on saari, jonka rakennusmaapohja onkin melko täynnä jo rakennuksia. Sotkamon keskusta on todella rauhallinen asuinalue ja keskustan aluetta tuleekin kehittää asumiseen. Kaikki suuret kaupungit haluavat keskustan katujen muuttuvan asumisystävällisiksi, kävelykatuja, yksisuuntaisia katuja, jotta ylimääräinen ja turha autoralli vähenesi. Nykyään kaupunkien ihmiset käyvät kauppa-asioilla kaupunkien ulkopuolella kauppakeskittymissä ja kauppakeskuksissa eniten autoilla. Kaupunkien sisäänmenoväylät ovat miinoitettu palveluineen ja kauppakeskittymineen ja kauppakeskuksineen.

    • Anonyymi

      Moni kiinteistöalan yrittäjä kokee olevansa koko Kainuun suurin henkilö omistamalla Sotkamon keskustassa purkukuntoisen liikehuoneiston ja siitä yritää vuokrata tiloja halvalla. Eräskin kiinteistöalanyrittäjä kirjoittanut aina satuja Kainuun sanomiin usein, poliittisina asioina ja mielipiteinä. Kyseinen kiinteistöalanyrittäjä omistaa purkukuntoisen liikekiinteistön Sotkamon keskustassakin.

      • Anonyymi

        Eivät edes halvalla vuokraa. Suurin huijari omistaa montakin kiinteistöä.


    • Anonyymi

      Kiinteistön ulkonäkö ja julkisivu ratkaisee paljon, todella hieno vetää ihmisiä paikanpäälle ja katsomaan. Todella vanha ja laho rumallaan ulkonäöllään ja julkivulla oleva kiinteistö, jossa yksi ovi tai kaksi julkisivussa ei vedä ja houkuttele ketään.

    • Anonyymi

      Milloin tulee puskutraktori Sotkamon seurakunnan maille, laaja maa-alue vanhana talona ja kirkkoherranvirastona. Puskutraktori puskee kiinteistöt ja kuorii maa-alueen kaikki pintamaat pois. Todella viihtyisä asuinalue tulee pienkerrostaloineen tai vähän isompinakin. Kohde oli vielä hyvillä kulkuyhteyksien Salmelantien suunnilta, Kainuuntien ja Ristijärventien välissä.

    • Anonyymi

      Vuokattiin on kauan sitten tehty kiertoliittymäsuunnitelmapaperit valmiiksi Pohjoispuolen Kajaanitielle, muutta Valtio ei ole vuosiin antanut rahaa sen rakentamiseen. Ei taida rahaa tulla vieläkään siihen. Jos eurot tulevat, niin rakentaminen alkaisi välittömästi.

    • Anonyymi

      Sopiiko pesäpallotoimintaa, tivolit, sirkukset, muut tapahtumat Vuokatin Mustolan kenttäalueelle yhtä aikaa? Aika laajat alueet olivat tulossa käyttöön isoineen paikoitusplantaasien kera. Järvenranta alueet ovat siellä kiinnostavia ja hienoja, kai purkavat vanhan rautatieratapenkereetkin pois? Todella hyvä kulkuyhteys paikoitusalueelle, helppo opastaa. Ovatko suunnitelleet Tenetti-Rock-Festifaaleja Mustolan urheilukenttäalueen ympäristöön ja järvenrantaan sinne? Sotkamon keskustan alueen musiikkifestifaalit läpi yön ei ole kovin mukavaa kuunneltavaa.

    • Anonyymi

      Vuokatin Veto urheiluseura saa valtavan pesäpallokentän Vuokatin Tenetin Mustolan kentälle, niin Sotkamon Jymyllä käy kateeksi ja häviää täysin ottelun Vuokatin Vetoa vastaan.

    • Anonyymi

      Viittaako tuo nimi marjayrittäjiin?

      • Anonyymi

        Marjex: "Metsämarjat tulevat pääosin omalta poimintaorganinsaatioltamme. "


    • Anonyymi

      Marjateatteri, marjaisia esityksiä herkkusuille. Puolukkasoppaa, mustikkakeittoa, lakkakiisseliä, viinimarjasoppaa, vadelmakastiketta, karpalomehua, marjajogurttia, marjapiirakoita, marjatäytekakkua ym. Paljon töitä leipureille ja kokeille.

    • Anonyymi

      Karhu tulee ja vääntää ison mustikka-puolukkapaskan pesäpallokentälle. Katsomossa menee kaikilta myös marjapaska housuun. Suomen karhut syövät marjoja joka paikassa, kohta tulevat syömään kaikki puutarhamarjat pihasta ja pelloilta. Marjanpoimijat kohtaavat paljon karhuja lakkasuolla samoilla apajilla. Karhu on täysin rauhoitettu eläin, sitä ei saa häätää puutarhan vadelmapensaista, jos sillä on kova nälkäkin.

    • Anonyymi

      Marjayrittäjät ammentavat marjoja omaan taskuun ja rahapussiin. Suomen suurimmat roistot omistavat, johtavat ja työskentelevät marjayrityksissä.

    • Anonyymi

      Pyöriikö liiketoiminta pesäpallokentällä ja Sotkamon Jymyllä pelkillä marjoilla?

    • Anonyymi

      Sotkamon kunnan budjetti on ollut aina suuri urheilulle ja liikunnalle.

    • Anonyymi

      Marjayrittäjät pelaavat riskillä ja lyövät toimintansa laittomaksi.

    • Anonyymi

      Jymyn lyönti meni laittomaksi, aina ylilyönneistä voi seurata tuomio.

    • Anonyymi

      Riittääkö polttopuut pesäpallokentällä? Joku polttaa Jymyn.

    • Anonyymi

      Jymy taitaa palaa? Hiilloksella alkaa olla.

      • Anonyymi

        Sitten vaan Hiillosmakkarat peliin mukaan.


    • Anonyymi

      Näin on marjat

    • Anonyymi

      Nimi voisi olla.Sotkamolaisten paratiisi tai ylpeys,Sotkamonsydän😄

    • Anonyymi

      Kun uutta nimeä Sotkamon pesäpallostadionille pohditaan on nimen sisällettävä viittaus jollain tavalla Antti Kelaan. Antti on antanut väriä ja myönteisiä tuulahduksia Sotkamon elämään.

      • Anonyymi

        Ei helkkarissa niin, johan vitsin murjaisit.

        Olin kyllä aikanaan pettynyt tuohon pesäpallokentän nimen valinta asiaan. Että piti raha siihenkin sitten sotkea perustaksi. Olisi kuntalaisilta kysytty ja yhteistuumin annettu nimi, jota käytetään.


    • Anonyymi

      Keskustalaisten messipesä vois olla hyvä nimi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      156
      4179
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      61
      1687
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      288
      1389
    4. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      44
      1134
    5. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      308
      1097
    6. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      57
      1071
    7. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      55
      1017
    8. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      68
      993
    9. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      52
      974
    10. IS Viikonloppu 1.-2.6.2024

      Kesä alkaa! Eka kovis on 3-, Vaalamo/Kärkkäinen. Piiliksessä lehtinen. Akateemikko Rustari kirjoittaa pubivisoista! Toi
      Sanaristikot
      127
      957
    Aihe