Tämä mies.

Anonyymi-ap

Tämä mies todellakin antaa kaikkensa käyttäen kaikkea omaamaansa kykyä täysimääräisesti niin ajallisesti, kuin myös kaikella järjellä ja fiksuudella, joka hänellä.
Harva ihminen noin kattavasti ja täydellisesti paneutuu aiheeseen.

Päivän parasta hupia lukea Bumbaalin yksinpuheluita itsensä kanssa, satutarinoita ja kokkiseikkailuita. Päiväämätön vanha kuva possupihveistä ja tietenkin ranskalaiset ovat Hua Hinin parhaita, onhan Pasanen sentään vertaillut vähintään kaksi, jopa kolme lähiravintolaa!

By NumBall HHN 63v:
"ps. suunnitelmat muuttuivat taas, perhesyistä johtuen taidan joutua viettää reissuni pääosin hesassa, mutta menen käymään kotkassa ja jyväskylässä.
Olisin laittanut osan irtaimistosta suomeen kontissa, mutta vuokrat on aivan helvetin kovat, 16.000 euroa suomesta nurmiselta ja thaimaasta tilattuna, 12.000 euroa, liian kallis meidän hilut ei maksa niin paljon... pikkukontti, kysyn 10 paikasta hintaa... vaimon oleskelulupa tuli lähetystöön käymme hakemassa ensiviikolla"

Siis nyt sitä ollaan tyhjentämässä asuntoa irtaimistosta ja suunniteltu konttirahtia? Hesan piipahduksen takia? Siis mitä ihmeen irtaimistoa siellä vuokrakopissa on?
50 euron telkkari, 10 euron fan-puhallin, 5 euron pöytä, muoviämpäreitä, pilalle röhnötetty, hikoiltu ja piereskelty runkopatja, vanerinen puhvelipatsas, 10 euron mikroaaltouuni (todennäköisesti vuokranantajan), muutama vanha ja haljennut saviruukku ja arvoton TV-taso ikeasta ja siinäpä se "irtaimisto" on sitten lueteltukin.

Piipahduksista puhuu koko ajan yksikössä ja vaimo unohtuu neljä kertaa viidestä kyydistä. "Perhesyistä hesassa", heheheheheh he eh eh...!!! Vain yksi umpijuntti puhuu "hesasta" ja syynä tuohon ideaan on ettei sisko halua ilmaiseksi majoittaa ja ruokkia pulleaa piereskelevää broidiaan, joka päissään pauhaa ja soittaa suutaan.
Onko Stadin Kela luvannut jo järjestää majoituksen, vai luuletko pääseväsi suoraan sairaalaan? Ei tule onnistumaan. Jonot on pitkät jo pelkästään tutkimuksiin.

Se on kuules sellainen juttu että sinä vietät loppuelämäsi Suomessa jossakin kunnan sosiaaliluukussa. Palvelutaloissa tuskin on tilaa. Ei ole mitään järkeä vaimosi kalliilla matkustaa mukana kurjiin olosuhteisiin seuraamaa kamppailuasi Kelan ja terveyspalveluiden kanssa. Vaimosi ainoat kaveritkin on Jyväskylässä niin mitä kummaa hän tekisi "hesassa"?

Sitäpaitsi koska postittelet vanhoja kuvia, se tarkoittaa että olet jo Suomessa. Pakottaako siskosi sinut lähtemään nurkistaan ja etsit majapaikkaa "hesasta"?
Ne alkaa aina ne Senssun organisoimat tapaamisehdotukset vilahdella teksteissä, kun Suomi on osoitteena.

Tuosta irtaimistosta vielä sen verran, niin kiitoksia Sotkan, Maskun, Ikean ja Suomisoffien, että vanhalla perusirtaimistolla ei ole minkäänlaista arvoa. Ne on vain läjä lastulevyä ja melamiinia. Edes viilutetuilla käytetyillä kalusteilla ei ole mitään arvoa. Hyvä jos joku vaivautuu ilmaiseksi hakemaan pois.
Arvotaidetta, antiikkia tai massiivipuuta ei sinunkaltaisillasi resupekoilla ole, ei arvokkaita valaisimia, ei mitään. Kokko pihaan on järkevin ratkaisu. Jippo-kaukoputkesta saat kirpparilla 2,5 euroa.

Vanhasta 40 tuumaisesta kiinalaisesta taulutelkkarista voi joku maksaa 1000 bahtia, jos tuuri käy. Mattojakaan sinulla ei näytä olevan. Meillä on kaksi arvomattoa, olkkarissa ja takkahuoneessa. Niiden peseminen maksaa enemmän kuin sinun koko irtaimisto yhteensä.

laiffila, tienaamassa ja maksamassa veroja joilla kustannetaan sairaalakulusi.

11

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja näin hän jatkaa, hän on aktiivi, todellakin miesten mies ja varmasti ollut kylän tavoitelluin poikamies, jonka roiskeläppä vikitteli omakseen, että sitten ovat yhdessä eläkkeellä miljonäärejä.

      Ei ole mahdollista että maailmassa olisi kolme niin identtisen sekavaa, tyhmää ja harhaista lukihäiriöistä kyllisetää, että Pasanen, Senssu ja Tapsa olisivat eri henkilöitä. Tuo Tapsan tarina eläkepalstalla on kuin kuume ja huumehoureissa kirjoitettu sepustus siitä kuinka katkeruus ja viha on täyttänyt mielen, kun ei perinnönjako mennytkään hänen edukseen, vaan se meni lain mukaan.
      Mitään perintöä ei ole tulossa eikä ole koskaan ollutkaan tulossa muutoin kuin harhaisessa mielessä. Tapsa on valehdellut ja vannottanut itselleen vuosikaudet että kohta tulee rahaa. Pasanen on tehnyt samoin ja kertoo muinaisten saataviensa olevan viranomaiskäsittelyssä. Voin vakuuttaa että senttiäkään ei ole teille tulossa. Kolmas megavalehtelija Senssu kuuluu tismalleen samaan jengiin ja kattilaan ulosottovelkoineen ja katkeruuksineen. Tarina mammuttihirsihuvilasta lohduttaa vähän, mutta sekin vain silloin kun lääkitys on kohdallaan.

      Asumistukiin tuli rajut leikkaukset ja omavastuu on Stadissa yli 500 euroa, jos löydät vuokra-asunnon Stadista, sen maksimivuokra yksinäisellä saa olla vain 800 euron paikkeilla. Kela ei maksa omavastuun erotusta kokonaan asumistukena, vaan maksimi mitä tulet saamaan asumistukea on 250 euron paikkeilla kuukaudessa.
      Mikäli eläkkeesi olisi yli 1600 euroa brutto, et saa senttiäkään asumistukea.

      laiffila

      • Anonyymi

        Onko nyt kyseessä helsinki masennus, vai suorastaan epätoivo, menee sekoilusi jo ihan maaniselle puolelle, vaiko ihan psykoosin varjoja, no enpä tosiaankaan tiedä mitä on kelan korvauksen yhtään missään, lääkehoito sydän ongelmiin löytyi , täällä thaimaasta "prinzmetalin-angina", ja jäätynyt olkapää...

        minulla mitään saatavia ole mistään ollut koskaan, tosin ei ole velkaakaan...

        En tiedä minkälaiset hoidot on suomessa tai hyksin alueella muuten kuin sisareni on sairaanhoitaja, hyksissä, toisin kotkassa joka kuuluu nykyään hyksiin...

        Olet sinä poika valinnut maan jossa maleksit, maailman korkein verotus, tai toiseksi korkein, kela ei kustanna mitään, eikä julkinen sairaanhoito toimi, yksityiseen sinulla ei ole varaa... eikö olisi syytä alkaa miettiä mitä teet elämässäsi, ennen kuin ikää on niin paljon että ei sokeri sula suussa, ole syytä etsiä toinen majapaikka...

        huvittaa hieman pakkaan muutamaan matkalaukkuun vähäiset tavarani mitä katson aiheelliseksi suomeen viedä pääosin vaatteita ja eletroniikkaa, ostin muutaman tietokone emon kiinasta, kokeilun hakussani, maksoivat muutaman sata euroa aliexpressissä, suomen valtio kerää 24 prosenttia veroa kun tuon ne maahan, suomeen... 24 prosenttia, joskus valtio kiskoo kymmenyksen, veroja... nyt menee ostohinnasta neljännes, ja niillä et saa mitään... joku 800 euroa voimme vaimoni kanssa verotta tuoda.

        Laiffila sinä asut kertomasi mukaan siellä minne minä olen menossa korkeintaan vuodeksi, sitten palaan takaisin thaimaan, edellyttäen että tuo diagnoosi on oikea, ja terveyttä riittää....

        By NumBall


    • Anonyymi

      Laiffila on syntyperäinen juntti, mutta hän nakkaa Hesan olevan Stadi, se on tärkeää oppia lausumaan Stadilaisittain.

      Laiffila hinkkaa niska limassa viikonloput duunia, koska elämässään raha on kaiken a ja o, luottokortit, plussat ja boonukset, vaan ei lomaillut paratiisissaan vuonna 2023.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kumpi noista oli se kampi, joka jaksaa vääntää veivistä?


    • Anonyymi

      Paljon on hänellä asiaa ..................... hän on viiskymppinen.

      Jalat noin 30 sentin päähän toisistaan, kädet sivulle, kyykkyyn siihen saakka että sormenpäät osuu lattiaan ja sitten pystyyn. Montako toistoa menee minuutissa?
      https://aijaa.com/cZqiHT
      Taulokosta näkee ikäryhmittäin mikä on hyvä tulos. Jos omalta kohdalta arvaan niin menee noin 39, joka on ikäryhmässäni hyvä. Jos pitää arvata Bumban tulos, niin hän ei todennäköisesti nouse kertaakaan sieltä kyykystä pystyyn ja tulos on muumiotasoinen, jos vertaus sallitaan. Todennäköisesti hän pyllähtää ekassa yrityksessä persiilleen ja siitä kyljelleen, siitä kontalleen ja keittiöjakkaraa pitkin pystyyn.

      laiffila, kokeilen huomenna kotona montako menee

      Näen yhden tilauksen, yhden tarjottimen, yhden lusikan ja ilmeisesti haarukan. Näen hyvin pienen lautasellisen keittoa, joka ei riitä aikuiselle. Näen johonkin käärittyjä katkarapuja, jotka ovat aika pieniä ja niitä on pariton luku seitsemän (lusikallista tai haarukallista).
      Kuvassa on yksi starter-annos yhdelle aikuiselle, pääruokaa odotellessa.
      Siinä on vain yksi dippi, mitäpä jos tilaaja ei tykkää siitä dipistä?
      Ihan hyvännäköistä ja varmaan makuistakin, mutta soveltuu vain yhden hengen välipalaksi tai alkuruoaksi. Mitäpä olisi huahinin mies tehnyt, jos vaimo olisi halunnut syödä neljä katkarapubiittiä ja jättänyt miehelleen vain kolme? Noin isolla miehellä nuo menee jo hampaankoloihin, jos niitä hampaita on.

      laiffila

      Jos palstalaisten ikää pitää arvioida niin 28x on vanhempi kuin Bumba, asiantravel on noin samanikäinen kuin Bumba, Kymppi on syntynyt 67, kiekkomies on minua vuoden vanhempi ja minä täytän syksyllä 51. Minä olen siis nimimerkillä kirjoittajista

    • Anonyymi

      Ai ettäkö kuka tämä mies sitten on ja mistä hän tulee?

      Näin hän on itse kertonut:

      Vapauduin 2009 Niuvasta.

      Koska kyseessä on vankimielisairaalan potilastietosuojasta, niin vapauttamisestani ei saanut lehdistö pitää porua.

      Malliesimerkki siitä millaiseksi skitsofrenia voi muuttaa ihmisen.

      Harhoista ja mielikuvituksesta tulee todellisuutta, kuten minulle koska luulen olevani perheeni kanssa lomalla Pattayalla.

      Rakas sellikaverini lattialiippari luulee olevansa liikemies.

      Laiffila töissä.

      • Anonyymi

        on helppo uskoa että olet mielisairaalan asukkeja, terve 50 vuotias ei tee tuntemattomista ihmistä kuvia, mitä tänne aijaillet, jokin on pahasti pielessä, sielunelämässä, helppo uskoa mielenterveys ongelmiin, mutta erittäin vaikea uskoa perheeseesi, di koulutukseesi, oletko koskaan kuullut että teot puhuvat puolestasi, kuvasi muodostuu noiden kuvien pohjalta.. eikä se ole kovinkaan puhtoinen.


    • Anonyymi

      Tuo mieshän on ilmiselvä invahömö, gotirlunkkari, maitotonkån pesijä.

    • Anonyymi

      Ojasta allikkoon on Majuri Saarisaapas matkalla. Ensin haukkuu Thaimaan ja kertoo ettei täällä voi elää kun on niin kuuma ja ei saa edes terveydenhuoltoa.

      Nyt sitten tokaisee Suomessa asuvalle: "Olet sinä poika valinnut maan jossa maleksit, kannattaisi katsella joku toinen paikka missä asua"

      Siis että Thaimaassa ei voi asua ja siksi lähtee Suomeen, mutta naureskelee muille Suomessa asuville... Tuohon pystyy vain Majuri Vesipäähuhta.

      2010

      • Anonyymi

        voi poika rukka kloonisi kertoi että suomessa ei kela korvaa mitään, eikä julkiselle puolelle pääse hoitoon, kuitenkin suomessa on maailman toiseksi kovin verotus, yleensä valtiolle riittää kymmenys alv:stä thaimaassa se on 7% suomessa 24% nousee vuoden alusta 25,5% kun huomioidaan että molemmat tienaatte miljoonia maksatte niistäkin 70% prosenttia veroa, lienee viisasta muuttaa vaikka thaimaahan, onhan täällä paljon edullisempi verotus... sinäkään resupetteri et maksa tänne senttiäkään ja hirveä parkuminen alkoi kun kerroin että tämä ei ehkä kestä ikuisesti... Thaimaan valtion on saatava verotuloja niiltä jotka asuvat täällä yli kuusi kuukautta vuodessa.
        By NumBall HHN 63v.
        Tuossa näkee sinun kaksinaismoralismin, kaikki on hyvin kun sinä saat asua täällä käytännössä ilmaiseksi, minä näen asian toisin, on hyvä että farang maksaa veronsa thaimaahan jos asuu siellä yli tuon kuusi kuukautta, meistä on kutenkin kuluja, siispä lienee kohtuullista että alkavat keräämään ulkomailta tulevista tuloista osansa, tämä tulee joka tapauksessa voimaan enemmin tai myöhemmin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe