Ylen ja valemedian harjoittama vuosikymmeniä jatkunut sosialismin ja suvaitsevaisuuden eheyttämis-

Anonyymi-ap

ohjelmat on syytä lopettaa ihmisluonnon vastaisina. Kaiken lisäksi ne on todettu tehottomiksi ja vahingolliseksi etenkin heikompilahjaisia kohtaan. Vuosikymmeniä jatkunut aivopesu väittäen, että tasa-arvo, solidaarisuus ja samapalkkaisuus jne. ovat jotain jakamattomia ihmisoikeuksia on täyttä vasemmistolaista puppua. Väitetään, että jokainen ihminen on erilainen oma itsensä uniikki yksilö, joka on ansainnut yhteiskunnan huolenpidon teki hän tai oli tekemättä mitään. Jos jotain menee pieleen, niin se on yhteiskunnan vika ja sosialismin aatteiden eheyttämistä tulee jatkaa ja syventää.

YLE on itse sosialismin eheytysohjelmien uhri ja se tulee vapauttaa ensin eheytysohjelmistaan, että kansalaiset voivat vapautua vapaaseen mielipiteen muodostukseen ilman vasemmistokepuvihreiden ismien jankuttamista.

8

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nämä Ylen harjoittamat pakkoeheyttämishoidot sosialismiin ja tasapäisyyteen on lopetettava. Ylen on hyväksyttävä ihmisten henkinen moniarvoisuus ja monimuotoisuus. Ihmisiä ei voida kahlita johonkin aatteeseen kuin pakolla, kuten Venäjällä, Kuubassa, Kiinassa, P-Koreassa jne. ja niissäkin ainoastaan väliaikaisesti. On vaikea ymmärtää, miten Suomen valtamedia pyrkii tasapäistämään kansalaiset johonkin sosialismiin kuin se olisi ainoa vaihtoehto ja se kuvittelisi olevansa oikeassa. Kaikki mikä on "oikealta" leimataan uhaksi, jolla peloitellaan kansalaisia. Kyllä kai suurempi peloitteluaihe on vasurien vankileirit, autoritäärinen yhdenpuolueen valta, nälkäpalkat ilman minkäänlaisia työ- tai ihmisoikeuksia jne.

    • Anonyymi

      Ylen hallintoneuvostossa on yllättävän paljon persuja. Osoita katkeruutesi heille.

    • Anonyymi

      Yle ei ole vasemmiston aivopesua. Mutta se on sitä Suomea, joka ei ole täysin kokoomuslainen. Yle todellisuudessa tekee uutisia Suomesta ja dokumentteja Suomesta ja ne ovat totta. Myös Suomessa. Kokoomuksessa haaveiltiin ainakin joskus, että yksi puolue riittäisi Suomeen ja se olisi Kokoomus. Jos uutisissa nyt ollaan sitä mieltä, ettei Suomessa ole vieläkään yksipuoluejärjestelmää niin uutisissa ollaan oikeassa. Oikeiston propaganda on valitettavasti vielä enemmän väärässä kuin Yle.

    • Anonyymi

      Vuosikymmeniä on tullut ohjelmia kuten pyöreäpöytä, joka on täysin vasurien miehittämä, muutamaa lyhytaikaista poikkeusta lukuun ottamatta. Vuosia on metsäradio, maamiehen tietolaari jne. jussien omia ohjelmia, joissa pääasiassa purnataan ja naristaan työkurjuutta EU parhaista tuista huolimatta. Vielä jokunen vuosi sitten kadehdittiin kuinka etelässä on helppoa helteessä. Kun tänne tuli helle kesä, itkettiin kuivaa kurjuutta, vaikka vieressä oli järvi, josta pumpata vettä, jos vaan viitsi päin vastoin kuin etelän kademailla, joissa lähin vesipiste on 100 km päässä.

      Entä luonto- ja ilmasto-ohjelmat? Niitä tulee soopaa monta kertaa pöivässä ja yritetään väittää, että suomalainen on metsäläinen. Ei ole. Sellaisia henkilöitä on todella harvassa, jotka kaupungista on palannut metsäläiseksi. Näitä Ylessä ylistetään ja pidetään muka hyvänä esimerkkinä.

      Yle elää viime vuosisadan 40-lukua ja se näkyy elokuvissa, mielipiteissä ja ohjelmissa.

    • Anonyymi

      Mitä hel*ettiä se kuuluu persuille tai kokoomukselle kuka mitäkin ideologiaa kannattaa. Kuitenkin sairainta aivopesua harrastaa persut ja kokoomus, typeryksiä täynnä kuten kommenteistaan ja aloituksistaan näkyy. Kaksi suurinta PETOSPUOLUETTA kautta aikain. Suomi täysin sekaisin ja idiootit jatkaa aivotonta panetteluaan.

    • Anonyymi

      Kokoomuksen ja varsinkin persujen ideologia, jos sellaista edes on, perustuu koko kansan hyvinvointiin yhdessä tekemällä muita kadehtimatta ja heikompia auttaen pummeja karttaen. Ilmaisia lounaita ei ole, ei myöskään vastikkeettomia kansalaisoikeuksia ja etuuksia, joita sosialistivasurit väittävän löytyvän. Etuuksien
      eteen pitää antaa oma panos omien kykyjen mukaan. Kyvyiksi ei lasketa "turhapuron" ominaisuuksia ja taitoja vaan esimerkiksi Härski Hartikaisen tai ”Insinjööri” Sörsselssönin yrittäjyys ja toimeliaisuus.

    • Anonyymi

      IL: "Katsojat hämmentyivät: Yle näyttikin uusintoja
      Roy Gracesta alkaa vihdoin tänään upouusi tuotantokausi." Eli taas uusintoja uutena. Jos kaupallinen media tekisi noin, pyydetään rajojen palautusta. Joten mistä voin pyytää palautusta maksamistani YLE-veroista?

    • Anonyymi

      Vasurit vaativat seksuaalisten suuntautumisten eheyttämishoitojen lopettamista, mutta kannattavat vahvasti YLEn harjoittaman poliittisen vasurieheyttämisen jatkamista vastoin ihmisen perusluonteen. Kansalaiset yritetään väkisin eheyttää sosialistivasuriksi. Tätä on jatkunut vuosikymmeniä ja nykysuomalaiselle on jopa mahdotonta käsittää, mitä tarkoittaa vapaus ilman valtion jatkuvaa kontrollia ja valvontaa. Siihen on alistuttu kuin Venäjällä. Mikään ei ole sallittua itse päättää. Viranomaiset haluavat puuttua joka asiaan ilman omaa vastuuta, vai onko joku kuullut viranomaisesta, joka on myöntänyt tehneensä virheen. EUn aikaan viranomaiset ovat piiloutuneet EUn taakse, kun eivät ole löytäneet mitään muuta estettä kieltää jotain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe