1.6.2024 klo 16:00 - 20:00 Koulujen päättärit Kylpylän uimarannalla

Anonyymi-ap

Kylpylän uimarannalla järjestetään lauantaina 1.6. koulujen päättärit. Päätösjuhla on yksi Heinolan kaupungin osallistuvan budjetoinnin OSBUn kohteista vuodelle 2024.

Koululaisille ja opiskelijoille järjestettävä päätösjuhla on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Nuorten toiveena oli saada rap-artisteja esiintymään ja tähän toiveeseen on pyritty vastaamaan. Tapahtuma-alueelle mahtuu tuhat katsojaa ja 500 ensimmäistä koululaista/opiskelijaa saa ilmaiset limut ja hodarit.

Paikaksi valikoitui Kylpylän uimaranta, jossa tapahtuma-alueen saa rajattua selkeästi. Kylpylän uimaranta on myös yksi Heinolan hienoimmista paikoista. Nyt toivotaan vaan hyvää keliä, iloitsee liikuntapalvelujohtaja Maria Kaikkonen.

Päättäreiden pääesiintyjä Kube on suomiräpin kärkinimi, suunnannäyttäjä ja uranuurtaja. Hän aloitti taipaleensa musiikin parissa yli 25 vuotta sitten. Lukuisia Emma-ehdokkuuksia napanneella artistilla on hallussaan useita platinajulkaisuja, lukemattomia keikkoja ja kiistaton arvostus yleisöltä. Artistin vahvuudet ovat tinkimätön ja määrätietoinen asenne sekä omaperäinen ja pettämätön flow. Heinolassa nuoriso-ohjaajana työskentelevä muusikko Leevi Luoto on esiintyjistä innoissaan:

Sumeen siistiä saada tällänen koulujen päättäritapahtuma Heinolaan, jossa pääesiintyjänä Suomen kovimpiin räppäreihin kuuluva Kube! Tosi hienoa saada myös paikallista osaamista lavalle tapahtumaan, hän kertoo.

Koko tapahtuman ajan fiilistä ylläpitää DJ Vicky, joka on viime vuosina noussut kotimaisen DJ-kentän tunnistettavimpiin tekijöihin. Intohimoisesti musiikkiin suhtautuva Vicky yhdistelee tuotannossaan taitavasti uusimmat julkaisut ja tyylikkäimmät klassikot, omalla twistillään. Heinolan paikallisesta osaamisesta vastaavat modernia ja melodista räppiä jo vuosia julkaissut SeRoosa sekä ensimmäisen keikkansa heittävä MC Kage. Kylpylän uimaranta sijaitsee Heinolassa osoitteessa Maaherrankatu 1.Aikataulu

Klo 16–19: DJ Vicky

Klo 16.30: MC Kage

Klo 17: SeRoosa

Klo 19: Kube

Huomioitavaa

Tapahtuma-alueelle kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Tarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda alueelle. Se, että edes yrität tuoda alueelle kiellettyjä esineitä ja aineita saattaa johtaa kokonaan pääsyn estämiseen. Kiellettyjä ovat esimerkiksi: huumausaineet sekä omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, kaikki lasipullot ja -astiat, yli 1,5 litran muovipullot, avatut juomapullot, piikkikärkiset sateenvarjot ja mm. laserosoittimet.

Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita itsenään. Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai häirintää. Myös kaverin olkapäille nouseminen on kielletty.

Tapahtuma-alueella ei saa tupakoida ja eläinten tuominen tapahtumaan on kielletty.

Festivaalialueella äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä. Suojaa kuulosi ja käytä korvatulppia tai kuulosuojaimia.

Tapahtuman hinta
Ilmainen

Tapahtuman järjestäjä
Heinolan kaupunki

7

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hyvä !😃😃

      • Anonyymi

        1.6.2024 klo 16:00 - 20:00

        Koulujen päättärit Kylpylän uimarannalla


    • Anonyymi

      Kylpylän uimarannalla järjestetään lauantaina 1.6. koulujen päättärit. Päätösjuhla on yksi Heinolan kaupungin osallistuvan budjetoinnin OSBUn kohteista vuodelle 2024😃😃.

    • Anonyymi

      😀😀😀

    • Anonyymi

      jee😂

      • Anonyymi

        😡😡😡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😡😡😡

        Juu ja velkarahalla sitten yritetään korjata vahinkoja. Mihin menet pieni ihminen?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4081
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1591
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1406
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1264
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1138
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1038
    Aihe