Vaimolle nuosta

Anonyymi-ap

Olimme vaimoni (41 v.) kanssa talven Espanjassa. Läheinen uimaranta oli myöhäisestä syksystä autio. Aurinko kuitenkin paistoi ja kun auringon varjon laittoi tuulen puolelle, niin auringon ottaminen pikineissä, ilman yläosaakin onnistui muutamina lämpimämpinä päivinä.

Rannalla ei juuri ollut ketään muista, lukuunottamatta nuoria poikia ajelemassa maastopyörillä. Olin vaimoni kanssa varjon suojassa ja silittelin hänen paljaita rintojaan, kun paikalle tuli kaksi poikaa pyörineen. Pojat katseli hetken, ilmeisesti vaimoani ja olivat jo lähdössä, kun pyysin niitä tulemaan vaimoni kanssa samaan valokuvaan. Pojat sanoivat, että se maksaa 20.- € ja lupasin sen kummallekkin.

Varmemmaksi vakuudenki pojat riisuivat t-paitansa ja menivät istumaan vaimoni kummallekin puolelle. Vaimo sanoi, että pojat ovat liian nuoria ja esteli ja peitti rintansa pyyhkeellä. Pyysin vaimoa heittämään pyyhkeen pois ja näytin pojille, että silitelkää vaimoni rintoja. Ja pojat tekivät, mitä pyysin. Otin kameran ja ei tapahtunut mitään. Paristo oli unohtunut hotellille lataukseen.

Mitäs nyt ? Kysyin vaimoltani. Käyn hakemassa pariston odotelkaa tässä. Vaimoni nyökkäsi hiukan kiusaantuneena. Pojat jäivät vaimoni kanssa auringonsuojaan. Ilmeisesti rintojen hyväily oli pojista mukavaa touhua ja kun siitä sai vielä maksunkin.

Hotelli oli 500 metrin päässä, eikä tuota matkaa kauaa kävellyt. Palasin rannalle toista kautta, ettei tarvinnut kävellä pehmeässä hiekassa. Näin vaimoni auringonsuojan kaukaa ja toisen pojista katselevan ulkona sinnepäin mistä olin hotellille lähtenyt. Kiersin muutaman pensaa takaa ja näin miten toinen juniori oli vaimoni päällä. Takapuoli nousi rytmikkäästi ja toimituksen sisältö oli helposti arvattavissa.

Ensin ajattelin mennä keskeyttämään tuon naimisen, mutta sitten muutin mieleni. Odottelin muutaman minuutin ja poika tuli alasti aurinkosuojasta pois. Heppi oli vieläkin tanassa. Toinen pojista riisui housunsa ja meni aurinkosuojaan. No niin, siellä taas laitettiin lihaa piiloon hoikan vaimoni lemmenrakoon. Ja toinen kundeista veti housut jalkaan ja päivysti, näkyisikö minua ?

Sitten päätin mennä esittäytymään. Näin taaapäin, miten kalu painui rytmikkäästi vaimooni. Otin viiden kuvan sarjoja muutaman ja pojat huomasivat sen. Vaimoni sisällä ollut kaveri veti kalunsa pois ja samalla koko lataus roiskahti vaimoni vatsalle.

Pojat olivat sen näköisiä, että lähteäkkö karkuun vai jäädäkkö. Mulle selitettiin espanjaksi, että vaimo oli halunnut seksiä. Uskoin tuon selityksen, olihan vaimo pari viikkoa sitten ollut seksiclubilla kanssani ja paneskellut ainakin kalmen miehen kanssa.

Ja vaimo: " Kuule hei, pojilla seisoi ja mun antaa niille pesää". No niin kait piti... Pyysin pojat valokuvaan vaimoni kanssa. Ja housut pois sitten. Siinä oli sitten ryhmäkuva vaimosta ja kahdesta juniori orista, alasti. Hepit pystyssä, vaimoni rintoja hyväilemässä.

4

3577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taisi olla melko nuoria, kun Espanjan suojaikärajakin on 13 vuotta ?

      • Anonyymi

        Pedari tietää


    • Meiläkin on Espanjassa tapana vähän irroitella.

    • Anonyymi

      Spedellä taas sekottaa buaahaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe