Oletko rakastellut ravintolassa?

Anonyymi-ap

7

415

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole raiskannut tai rakastellut. Mutta sormettanut olen useinkin. Salaa ja näkyvästi. Riippuen daamin rohkeudesta ja halukkuudesta.

      • Anonyymi

        Minäkin olen sormettanut ravintolassa, harvemmin niissä on sopivaa paikkaa paneskelua varten. Ehkä tuo tapaus on myös tarinaa sormeilusta, samanlainen mistä joku liigakiekkoilija sai vastikään vuoden mittaisen vankeustuomion, tytön sepitteen perusteella.


      • Anonyymi

        𝖬𝗂𝗇𝖺̈𝗄𝗂𝗇 𝗈𝗅𝖾𝗇 𝗌𝗈𝗋𝗆𝖾𝗍𝗍𝖺𝗇𝗎𝗍 𝗋𝖺𝗏𝗂𝗇𝗍𝗈𝗅𝖺𝗌𝗌𝖺, 𝗁𝖺𝗋𝗏𝖾𝗆𝗆𝗂𝗇 𝗇𝗂𝗂𝗌𝗌𝖺̈ 𝗈𝗇 𝗌𝗈𝗉𝗂𝗏𝖺𝖺 𝗉𝖺𝗂𝗄𝗄𝖺𝖺 𝗉𝖺𝗇𝖾𝗌𝗄𝖾𝗅𝗎𝖺 𝗏𝖺𝗋𝗍𝖾𝗇. 𝖤𝗁𝗄𝖺̈ 𝗍𝗎𝗈 𝗍𝖺𝗉𝖺𝗎𝗌 𝗈𝗇 𝗆𝗒𝗈̈𝗌 𝗍𝖺𝗋𝗂𝗇𝖺𝖺 𝗌𝗈𝗋𝗆𝖾𝗂𝗅𝗎𝗌𝗍𝖺, 𝗌𝖺𝗆𝖺𝗇𝗅𝖺𝗂𝗇𝖾𝗇 𝗆𝗂𝗌𝗍𝖺̈ 𝗃𝗈𝗄𝗎 𝗅𝗂𝗂𝗀𝖺𝗄𝗂𝖾𝗄𝗄𝗈𝗂𝗅𝗂𝗃𝖺 𝗌𝖺𝗂 𝗏𝖺𝗌𝗍𝗂𝗄𝖺̈𝖺̈𝗇 𝗏𝗎𝗈𝖽𝖾𝗇 𝗆𝗂𝗍𝗍𝖺𝗂𝗌𝖾𝗇 𝗏𝖺𝗇𝗄𝖾𝗎𝗌𝗍𝗎𝗈𝗆𝗂𝗈𝗇, 𝗍𝗒𝗍𝗈̈𝗇 𝗌𝖾𝗉𝗂𝗍𝗍𝖾𝖾𝗇 𝗉𝖾𝗋𝗎𝗌𝗍𝖾𝖾𝗅𝗅𝖺.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        𝖬𝗂𝗇𝖺̈𝗄𝗂𝗇 𝗈𝗅𝖾𝗇 𝗌𝗈𝗋𝗆𝖾𝗍𝗍𝖺𝗇𝗎𝗍 𝗋𝖺𝗏𝗂𝗇𝗍𝗈𝗅𝖺𝗌𝗌𝖺, 𝗁𝖺𝗋𝗏𝖾𝗆𝗆𝗂𝗇 𝗇𝗂𝗂𝗌𝗌𝖺̈ 𝗈𝗇 𝗌𝗈𝗉𝗂𝗏𝖺𝖺 𝗉𝖺𝗂𝗄𝗄𝖺𝖺 𝗉𝖺𝗇𝖾𝗌𝗄𝖾𝗅𝗎𝖺 𝗏𝖺𝗋𝗍𝖾𝗇. 𝖤𝗁𝗄𝖺̈ 𝗍𝗎𝗈 𝗍𝖺𝗉𝖺𝗎𝗌 𝗈𝗇 𝗆𝗒𝗈̈𝗌 𝗍𝖺𝗋𝗂𝗇𝖺𝖺 𝗌𝗈𝗋𝗆𝖾𝗂𝗅𝗎𝗌𝗍𝖺, 𝗌𝖺𝗆𝖺𝗇𝗅𝖺𝗂𝗇𝖾𝗇 𝗆𝗂𝗌𝗍𝖺̈ 𝗃𝗈𝗄𝗎 𝗅𝗂𝗂𝗀𝖺𝗄𝗂𝖾𝗄𝗄𝗈𝗂𝗅𝗂𝗃𝖺 𝗌𝖺𝗂 𝗏𝖺𝗌𝗍𝗂𝗄𝖺̈𝖺̈𝗇 𝗏𝗎𝗈𝖽𝖾𝗇 𝗆𝗂𝗍𝗍𝖺𝗂𝗌𝖾𝗇 𝗏𝖺𝗇𝗄𝖾𝗎𝗌𝗍𝗎𝗈𝗆𝗂𝗈𝗇, 𝗍𝗒𝗍𝗈̈𝗇 𝗌𝖾𝗉𝗂𝗍𝗍𝖾𝖾𝗇 𝗉𝖾𝗋𝗎𝗌𝗍𝖾𝖾𝗅𝗅𝖺.

        Minua ei ole koskaan ravintolassa kopeloitu "koppaamalla". Taannoin 1970-1995, kun tanssilattia oli pääasiallinen parinvalintaplätformi, oli ihan vakio käytäntö että tytön paljas reisi työntyi päättäväisesti ja syvälle jalkojeni väliin, useamman kerran yhden kappaleen aikana. Jos tyttö oli antautuvaisella tuulella, sain tanssista usein kiitokseksi "tissihalauksen" jossa tyttö nostaa toisen säärensä taakseen, polvesta koukistaen, nojaa koko kehollaan mieheen, suorana oleen jalkansa varassa, ja kääntelee olkapäidensä välistä akselia, sillä seurauksella että tisut vuorotellen painautuivat tiukasti miehen rintaa vasten. Se koukussa oleva jalkansa reisi tiukasti miehen haarovälissä. Minä siinä asemoin toisen käteni minihameensa vyötärönauhan alta pakaralleen, jota vedin itseäni kohti ja toisella kädelläni sormeilin niskaansa. Siitä sitten joskus kirmattiin tanssilavan läheisyydessä olevien pusikkojen taakse. Melkein kaikki lavat olivat paikoissa joissa oli pusikkoja, kuin suunniteltuna ratkaisuna, mutta kun ei ollut pusikoita niin mentiin takapenkille.


    • Anonyymi

      Eipä ole kohdalle sattunu sellaista naista jolta olis baarissa ravintolassa saanu ja itse olisin toki pystyny tekeen sen baarin ravintolan aukioloaikaankin ihan sii pöydällä tiedättekö miksi naiset koppaa miehiä baarissa jalkovälistä nähdäkseen kuinka herkästi miehellä ottaa eteen eikö tällöin olisi oikeus ja kohtuus että mieskin pääsee jo baarissa kokeileen että kostuuko nainen kuinka herkästi edes

    • Anonyymi

      Pienessä ravintolassa tiskillä näitä sormeiluja toisinaan näkee ja monesti tuonne omaan alapäähän mekon alle miesten kädet hakeutuvat.
      Joillekin käyttämisen säännöt siellä ovat yhdentekeviä eikä toiset välitä vaikka tulevat nähdyksi pienistä seksipuuhista ravintolan hämärissä nurkkalooseissa.
      Joskus meno yltyy sellaiseksi että on pakko mennä väliin kieltämään jatkamasta sitä enempää. Siitä sitten kuitenkin saattavat mennä vessaan jatkamaan siitä mistä keskeytettiin.
      Leila 50v

      • Anonyymi

        Ravintolan huusissa, pieni tai iso, en ole peuhannut tai havainnut kenekaan niin tekevän. Oppikoulussa, poikien huussissa, peuhasin muutaman tytön kanssa (yksi kerrallaan), mutta siellä annettiin aina, ja tahdissa, erittäin äänekkäitä js suorastaan graafisia kannustushuudahduksia, piti etsiä intiimimpi ympäristö.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe