Jokamiehenoikeudet kiellettävä

Anonyymi-ap

Otsakkeen asia tuli mieleen ja on tullut jo useamman kerran muutenkin, kun on seurannut tätä vihervasemmiston jonka termillä tarkoitan vihreiden ja vasemmiston sekä nykyään myös osin demareiden touhuja.
Vanhanliiton demareissa nyt on vielä järkiporukkaakin, mutta Marinisti porukat alkavat olemaan vassarianarkistien tasolla.
Tämä siksi, koska he euroopanunionia hyväksi käyttäen tekevät nykyään kaikkensa täältä niin metsästyksen kuin myöskin maa ja metsätalouden tuhoamiseksi.
Olen yrittänyt epätoivoisesti puhua vihreiden toimista jo yli kolmekymmentä vuotta, kun olen heidän tekemisiään seurannut, mutta puheeni on menneet yleensä kuuroille korville.
He ovat osin myöntäneetkin, että heidän ainoa tavoitteensa on kaiken metsästyksen lopettaminen suomesta ja koska he eivät siihen kerralla pysty, niin pikkuhiljaa.

Kerran keskustelinkin erään vihreän kanssa asiasta ja hän sanoi, että heidän toimintatapansa on vaatia ensin kaikki, mutta kun siihen ei yleensä kyetä, niin edes osan vaatimuksista läpimennessään he ovat voittaneet jo paljon.
Vihreät ovat myös soluttautuneet kaikkialle päättäviin tahoihin, oikeuslaitoksiin, tutkimusryhmiin jne jossa he korruptoitunein keinoin vievät asioita läpi.
Muunmuassa Luke on osa tätä porukkaa joille tutkimustiedoilla ei ole merkitystä, vaan asioista on lupa valehdella mikäli se valehtelu tukee itse viherideologisia toimia.
Samoin korkeimmissa hallinto-oikeuksissa toimiminen.
Siksi on jopa surkuhupaisaa, kun he toisissa yhteyksissä puhuvat oikeusvaltiosta mutta samaan aikaan itse häikäilemättömästi käyttävät valehtelua omien asioiden eteenpäin viemiseksi.

Vihreillä on myös lehdistöissä omat toimittajansa joiden suuhun on laitettu ihan oma termistökin mikäli asia koskee metsästystä. Silloin viherideologinen toimittaja puhuu tappamisesta, ampumisesta jne mutta ei vahingossakaan käytä neutraalimpaa termia metsästys, koska se ei anna heidän mielellään levittämää julmaa mielleyhtymää metsästäjistä muulle kansalle.
Sama porukka puhuu metsätaloudesta "puupeltoina" ja metsätalous on heille vain aukkohakkuuta mutta ei missäännimessä mitään muuta metsätaloustoimintaa joka on sen 90% muuta ja 10% uudistamista.
Vihreitä ei myöskään koskaan näe luonnonhoito töissä, mutta valittamassa sitäkin useammin.
He saattavat järjestää koulussa istutuspäivän jossa ensin haukkuvat metsätalouden tyypilliseen aivopesutyyliinsä alimpaan hlvettiin ja menevät sitten istuttamaan 50 hengen porukalla yhden puun pihalle. Tällä he ovat sitten parantaneet koko maailman ja ilmaston "pahoja metsätalousraiskaajia" vastaan.
Olen itse metsäalan yrittäjä ja istuttanut elämäni aikana noin miljoona puuta karkeesti arvioiden. Silti koskaan en tältä ryhmältä kuule ylistyssanoja, vaan ihan täysin muuta ala-arvoista.
Ihmettelen vaan miksi tuota porukkaa ei sitten itsejään kiinnosta metsänistutukset ja raivaukset yms, sillä kuten sanottua koskaan tätä porukkaa ei metsässä töissä näe, mutta mediassa haukkumassa näitä töitä tekeviä jatkuvasti.

Tästä päästiinkin aasinsiltana varsinaiseen aiheeseen eli nyt nämä vihervassarit saivat nyky eurokommunistiseen tyyliin vähemmistö kannatuksella ennallistamisasetuksen läpi. Joskin itävaltalaisen äärivihreän rikkurin ansiosta joka aiheutti maassaan sisäpoliittisen kriisin ja toivottavasti tuolle rikkurille vuosien linnatuomion ja mikä olisi parasta äänestystuloksen hylkäämisen, koska se ei ollut itävallan enemmistön mielipide. Mutta kuten tiedämme Eu.ssa viherideologia ei tunne lakeja ja asetuksia, vaan sillä on aina etuajo-oikeus mennä kaikista päätöksistä läpi.
Vaikka oli kuvitelmissa se, että ennallistamis asetus kaatuu sanoin itse lähipiirilleni, että katsokaa vaan läpi menee, koska edelleen viherideologia on se mitä eu kumartaa ja niin kävi. Ei auttanut suomen saati muidenkaan kielteiset päätökset asian suhteen.
Tämähän on jälleen yksi viherideologisen eu-kommunismin tie yksityisomaisuuksien sosialisointeihin eikä tasan varmasti suomalainen omaisuuden suoja tunne silloin sijaansa, kun viherideologia jyllää.
Päätöksestä riemuitsi vihreät ja vasemmisto. Suurinosa oli täysin toista mieltä ja kun tämä porukka riemuitsee se tietää aina suomelle suurta rahanmenoa tai luonnonvara-alojen tai harrastusten alasajoa.

Millätavoin tämä yksityismetsänomistajia tulee koskemaan on vielä auki mutta tulee ja tulee lisäksi kalliiksi osan maa-alueista tehden talouskäytön ulkopuolisiksi. Valtiohan menettää yksistään asetuksen julkitultua noin 700 miljoonaa per vuosi. Tuohon lisänä muut metsätaloustappiot ja alan alasajot, niin suomelle joka on aina elänyt metsästä se on käytännössä tuhon alku ja vuosikulut miljardeissa.
No, sosiaalimenoista sitten. Jostainhan tuo raha on otettava, joten vihervasemmistossa en alkaisi kitisemään kun uudet leikkurit iskee ja kovaa julkiseen talouteen. Olisihan tuo ollut ratkaistavissa niinkin, että suomi jatkaa maailman edistyneintä metsäalan osaamistaan sillä olemmehan sadassa vuodessa tuplanneet metsien kasvun joka nyt pitää palauttaa puoliin.
Jatkuu.....

19

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska vihervasemmiston pääasia on lähinnä suomesta tuhota niin luonnonvara-alat kuin harrastuksetkin mitä ihmettelen todella ja en voi olla ajattelematta asiaa siltä kantilta, että heidän toimintaansa täytyy tulla suora tuki Venäjän Kremlistä, niin oikeastaan kaikista paras vastapallo tässä kahtiajaon lietsonnassa olisi kieltää suomesta kokonaan jokamiehenoikeudet ja sitouttaa ne vain maanvuokrasopimuksiin. Eli oikeus liikkua luonnossa maanomistajien mailla onnistuisi kuulumalla vain metsästysseuraan yms joilla on muutenkin aina sovittu asiat maanomistajien kanssa maanvuokrasopimuksin.

      Ja koska vihervasemmisto aina toistaa tätä samaa lausettaan "mutta kun euroopassakin, mutta kun muuallakin asiat on näin, mutta kun mutta kun" niin me voidaan toimia täysin samoin, vaikka yleisemmin ei kannata alistua typerimpien tasolle on tässä nyt niin isot asiat kyseessä, että on pakko.
      Tulevien taisteluiden helpoin ensi askel olisi sitten kieltää kokonaan jokamiehenoikeudet kerran metsätaloutta yms metsästystoimintaa täällä horjutetaan todella suurella voimalla nyt.
      En voi koskaan hyväksyä, että nämä vihervasuri pellet jotka todellisuudessa eivät itse kaupungeistaan poistu tulisi edes kesälläkään nauttimaan maani hedelmistä on ne sitten marjoja tai sieniä sillä muutahan he eivät hyväksy metsistä käytettävän. Pysykööt siis poissa ja kuten sanottua Eihän muuallakaan euroopassa ole jokamiehenoikeuksia eli eiköhän ole meidänkin jo aika poistaa tämä taantumuksellinen oikeus ja tulla sivistyneeseen eurooppalaiseen nykyaikaan ja sitouttaa kaikki luonnossa liikkuminen maanomistukseen?

    • Anonyymi

      PERUSTUSLAILLISESTA OMAISUUDEN SUOJASTA JOKA KOSKEE MYÖS KOKONAISUUDESSAAN METSÄOMAISUUTTA ON PIDETTÄVÄ KAIKILLA TASOILLA KIINNI VAIKKA MITÄ TAPAHTUISI. VIHERVASEMMISTO JA EU EIVÄT YKSITYISMETSIIN KOSKE. RAJA SE ON KAIKELLA JA SUOMALAISILLA SE KULKEE JUURIKIN SIINÄ. OMILLE MAILLE EI VIHERBOLSEVISTIT TULE!

    • Anonyymi

      "Olen itse metsäalan yrittäjä ja istuttanut elämäni aikana noin miljoona puuta karkeesti arvioiden..."

      Vihreiden ja demareiden osaltaolet ehkä oikeassakin...

      mutta arviointikykysi tuntuu olevan poikkeuksellisen heikko:

      "istuttanut elämäni aikana noin miljoona puuta"

      Oletetaan, että olet istutellut niitä puita jo 50 vuoden ajan (edellyttää aikamoista ikää, jollet heti vauvana aloittanut sitä puiden istuttamista).

      miljoona / 50 = 20000 puuta / vuosi.

      Jos istutit puita jokainen päivä 50 vuoden ajan, niin keskimäärin päivässä pitäisi istuttaa 55 puuta.

      Ja jos jonain päivänä et istuta yhtään puuta, koska esim:

      1) talvella maa on usein niin jäässä, ettei istuttaminen onnistu

      tai

      2) olet esim. sairauden tai muun syyn takia estynyt tekemästä istutushommia

      tai

      3) säätila on muuten sellainen, ettei istuttaminen onnistu

      niin jotta keskiarvo olisi tuo 55 puuta/päivä, niin jos joinain päivinä ei istuteta ollenkaan, jäljelle jäävinä päivinä pitäisi istuttaa sitäkin enemmän, jotta pitkän ajan keskiarvo olisi tuo 55 puuta / päivä, josta 50 vuoden aikajaksolla tulisi tuo miljoona puuta.

      muuten:
      Jos istutat 55 puuta päivässä, niin jos yhden puun istuttamiseen menee 10 minuuttia, 55 puuta vaatii 550 minuuttia = 9,17 tuntia.

      Että joko teet poikkeuksellisen pitkää työpäiviä puita istuttaessasi, ettet muuta oikein ehdi tekemäänkään, ja vapaapäiviä et pidä koskaan - tai sitten sinulla on joku poikkeuksellisen nopea tapa puiden istuttamiseen.

      Toki - onhan tekniikka kehittynyt - isoisoisäsi ehkä sahasi pokasahalla, isoisäsi moottorisahalla, ja nyt homma hoituu metsäharvesterin ohjaamossa istuen.
      Toki jatkuva istuminen on terveydelle vahingollista - ennen pitkää selkä ei kestä sellaista.

      Onko puiden istuttamiseen myös kehitetty jokin automaattinen (harvesteriin verrattavissa oleva) työkone, jolla toki se istuttaminenkin varmastikin hoituu monin verroin nopeammin kuin se käsityönä hoituisi ?

      Voisihan muuten nuo harvesteritkin varustaa vaikkapa matkapuhelinverkkoa hyödyntävällä kauko-ohjauksella ja kameralla joka suuntaan - hoituisi nuo metsähommatkin mukavasti kotoa, tietokoneen näyttöä katsellen ja vaikkapa joystickillä sitä metsäharvesteria kauko-ohjaamalla.

      • Anonyymi

        Arvasin, että vihervasemmiston ainoa tapa osallistua keskusteluun on yrittää kääntää jokin väittämäni valheeksi, mutta ette onnistu. Ikää ei ole edes viittäkymmentä ja tällekin keväälle taimia maassa jo osaltani 50 000 kpl.
        Ja lisää menee tänäänkin. Urakka näiden osalta menee yli juhannuksen johon yleensä kausi on loppunut istutusten osalta, mutta uutta jäistä kuormaa on vielä sulamassa.
        Ennen kun alatte tyypilliseen tapaanne kääntämään ideologisen vastapuolenne toimia valheiksi olisi teidän myös syytä opetella kyseisen asian tässätapauksessa puiden istutusten perusteet, ajanjaksot yms. Typeryytesi paljastit "istuttaa talvella" väitteellä.
        Enempää en tätä asiaa selvitä, kun tarkoituksesihan oli kääntää asia kokonaisuus pois kirjoittamastani vihervasemmiston suomea tuhoavasta toiminnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvasin, että vihervasemmiston ainoa tapa osallistua keskusteluun on yrittää kääntää jokin väittämäni valheeksi, mutta ette onnistu. Ikää ei ole edes viittäkymmentä ja tällekin keväälle taimia maassa jo osaltani 50 000 kpl.
        Ja lisää menee tänäänkin. Urakka näiden osalta menee yli juhannuksen johon yleensä kausi on loppunut istutusten osalta, mutta uutta jäistä kuormaa on vielä sulamassa.
        Ennen kun alatte tyypilliseen tapaanne kääntämään ideologisen vastapuolenne toimia valheiksi olisi teidän myös syytä opetella kyseisen asian tässätapauksessa puiden istutusten perusteet, ajanjaksot yms. Typeryytesi paljastit "istuttaa talvella" väitteellä.
        Enempää en tätä asiaa selvitä, kun tarkoituksesihan oli kääntää asia kokonaisuus pois kirjoittamastani vihervasemmiston suomea tuhoavasta toiminnasta.

        Jatkan vielä edelliseen kommenttisi lainaamista. "Yhden puun istuttamiseen kymmenen minuuttia" 😂
        Ehkä parempi ettet ota asiaan kantaa.


    • Anonyymi

      Kaikenlaisia höpökirjoittajia täällä pyörii. Mene eduskuntaan höpöttelemään, me muut mennään metsiin.

      • Anonyymi

        Höpöähän on tunnetusti kaikki mikä ei koske omaa itseään. Kerran sinua ei kiinnosta metsästys saati metsätalous asiatkaan ei liioin kannata kommentoidakkaan. Vaikka nähtiinhän se tuola ylempänä jo kuinka vihervassareilla on pakottava tarve välttää totuudesta puhumista kääntämällä kiireesti asia täysin toisaalle samalla itsestään vielä tyhmemmän tehden.


    • Anonyymi

      Jatkan aihettani lisää teeman pohjalta. Juuri luin artikkelin ennallistamistoimia kannattavan vihervasurin kynästä joka kirjoitti "riekko takaisin etelä-suomeenkin ennallistamisen ansiosta"
      Haluaisin asiaan muutaman tarkentavan kommentin kyseiseltä kirjoittajalta, meinaan riekkoa on käytetty viherideologian ilmastohumpuukissa nimenomaan siinä suhteessa, että riekko siirtyy pohjoiseen "vähälumisten talvien ja riekon valkoisen talvivärin" takia.
      Onko ilmastonmuutos nyt sitten peruttu, kun riekkokin pääsee takaisin etelään, kun iso osa entisille soille perustetuista metsiköistä tapetaan vettämällä uudelleen (kuulemma lisää hiilinieluja, mutta en ymmärrä miten hiilinieluja lisätään tappamalla ojitettujen alueiden metsät pystyyn?)
      Aikanaan tappelin nimenomaan riekon suhteen paikallisten viherideologistien kanssa siitä, kun heidän mielestään riekko on siirtynyt pohjoiseen vain ilmastonmuutoksen takia. Kysyinkin miksi sitten rajan takana venäjällä riekko kanta voi edelleen hyvin etelä-suomen tasoa myöden laatokan rannikoita viistäen joista oli itselläni omakohtaista kokemusta.
      Kuulemma valehtelin. Nyt sitten sama porukka sanoo, että riekko palaa eteläiseenkin suomeen, kun kaikki vanhat suoalueet ennallistetaan.
      Metsä-alan yrittäjänä vain tiedän senkin, että eteläisen suomen metsistä liki puolet on suo ojitettua eli toisinsanoen liki 50% joko aukkohakataan tai tapetaan vettämällä pystyyn. Vihervasemmisto minulle selittäkööt miten tämä lisää kuulemma hiilinieluja yms?
      Vastaukseksi ei kelpaa se tyypillinen "mutta kun persu" öyhötys, vaan aito fakta millä ei kierretä totuutta? Tämän haluaa varmasti kuulla 600 000 suomalaista metsänomistajaa myös.

    • Anonyymi

      Jokamiehenoikeuksiin voitaisiin lisätä myös velvollisuus.
      Velvollisuus voisi käsittää oikeuksien käyttöpäivää kohden tehtävä vastaava velvollisuuspäivä joka voisi käsittää esimerkiksi haittalajien poistoa. Kaikki paikat ovat lupiinia, kurtturuusua yms täyteen, joten jokaisen oikeuksien käyttäjän olisi velvoitettava tekemään sitten vastapalvelus ympäristöä edistävänä työnä. Myös supikoirien ja minkkien pyynti laskettaisiin siihen.
      Työstä olisi ilmoitettava tehty alue, pyydetyt haittaeläimet yms yms nettiäpin avulla.

      Velvollisuuspäivät kumoutuisivat kuulumalla metsästysseuraan, yleishyödylliseen luontoammattiin maa ja metsätalous yms yms joiden työ ympäristön eteen on tehokasta jatkuvasti muutenkin haittalajien pyynnin, ympäristöä parantavin toimenpitein, ruokintojen yms myötä.
      Tuo olisi mitä parhain ja luontoa edesauttavin keino liikkua luonnossa. Kaikkihan me tiedämme, että etenkin vihervasemmistolla itsellään ei tunnu olevan muuta kuin pelkkiä oikeuksia. Näin heidän maaseutua, luontoa, elinkeinoja yms haittaava anarkia korvattaisiin joko jokamiehenoikeuksien suorana lakkauttamisena tai vastaavasti oikeuteen liittyvänä velvollisuuspäivänä.
      Kysynkin palstalla riehuvilta metsästyksen vastaisilta vasemmistoanarkisteilta, että kumpiko kelpaisi enemmän oikeuksien lakkautus vai oikeuteen lisättävä velvollisuuspäivä?

    • Anonyymi

      Kielletään myös metsästäminen muilla kuin omilla mailla. Ihme vanhanaikaista touhua "vuokrata" metsästysoikeus kun eihän siitä muuta saa kuin metsäautoteillä rallia ajavat "metsästäjät" syksyksi riesaksi.

      • Anonyymi

        Jaha, metsästystä vastustava tutkatrolli iski jälleen.😂
        Sinähän olisit kieltämässä kaiken metsästämisen muutoinkin se on öyhötyksistäsi tullut kaikille selväksi, mutta vastaahan tuohon ylempään. Kumpi kelpaa viherideologistille jokamiehenoikeudet pois vai lisäyksenä jokamiehenvelvollisuuspäivä?


    • Anonyymi

      Melko törkeää, että mode poistaa viestit heti suoraan roskakoriin.

      • Anonyymi

        Yksikin väärä sana niin automaattisesti menee roskakoriin. Ei sitä modena tarvitse tehdä. Muotoile viestisi uudelleen.


    • Anonyymi

      Kirjoitan uudestaan kommenttini joka poistettiin ilman että tekstissä on mitään sääntöjen vastaista. Myös toinen kommenttini poistettiin missä kysyin perusteluja mielivaltaisiin poistoihin.

      Tallennan tämän tekstin koneelleni ja lisään sen vaikka sataan kertaan tarvittaessa mikäli ylläpito sen jatkuvasti poistaa, sillä tekstini ei edelleenkään sisällä mitään sääntöjen vastaista.


      Luin siis juuri jutun mikä otsikoitiin näin:

      ”Tästä syystä valkoposkihanhia ei saa metsästää Suomessa, vaikka vastaavaa tehdään Ruotsissa ja Virossa”

      Itse syy otsakkeeseen ei jutussa selvinnyt, mutta se oli helposti pääteltävissä eli suomen oikeuslaitoksen viherideologisen mädännäisyyden takia joka on käytännössä korruptoitunut metsästysasioita vastustavaksi laitokseksi joka suhteessa ja jonka tasa-arvoon ja tasavertaisuuteen perustuva lakiasioiden tulkinta on muuttunut täysin ideologiseen tulkintaan ikäänkuin venäjätyyliseksi laitokseksi missä ”väärä ideologia” hävitetään.


      Lainaan jutusta tekstiä poistaen nimet, jos se häiritsee ylläpitoa:



      Varsinais-Suomen ely-keskus ei näe enää perusteltuna myöntää uusia poikkeuslupia, koska lintujen tappaminen on viimeinen keino, jolla vahinkojen syntymistä voidaan ehkäistä. Ely-keskuksen ylitarkastaja xxxxx xxxxxx kommentoi asiaa sähköpostitse.

      – Luonnonvarakeskuksen esittämien tutkimustulosten perusteella lintuja vahingoittamaton paukkupatruuna on yhtä tehokas valkoposkihanhien karkottamisessa kuin kuoliaaksi ampuminen, eikä lupia tappamiseen ole tästä syystä myönnetty.

      Samaisessa Euroopan unionissa valkoposkihanhia voidaan Metsästäjäliiton mukaan metsästää esimerkiksi Ruotsissa ja Virossa.

      xxxxxxxx mukaan asiaa pitäisi tarkastella erikseen näiden maiden lainsäädännön pohjalta kansallinen oikeuskäytäntö huomioiden.

      Poikkeuslupien myöntäminen uudelleen vaatisi hänen mukaansa todisteita valkoposkihanhien karkotuksen riittämättömyydestä linnun aiheuttamien vahinkojen torjumisessa.”

      Huomatkaa siis jutusta jälleen terminologia. Vihreillehän on ollut jo vuosia tapana metsästyksestä puhuttaessa häivyttää metsästys termi ja korvata se raaemmalla ”tappaminen” tai tuossa ihan uusi ”kuoliaaksi ampuminen”. Terminologian muutos on tietoinen toimi yrityksessä mustamaalata metsästystä suurelle yleisölle.

      Kiinnitin huomiota jälleen sanaan ”tappaminen pitää olla viimeinen keino”. Miksi ei sitten ensisijainen? Metsästyksellä on pitkät perinteet, valkkari on suomen runsaslukuisin hanhilaji joka kestää metsästyksen. Suomessa säädellään muutoinkin tarkoin esim meri ja metsähanhen metsästystä. Vihreät ampuvat yleensä itseään jalkaan mainostamalla aina, että metsästys ikäänkuin tarkoittaa riistalajien loppumista. Samoin perustellaan suurpetojen metsästyskieltoakin joka taas sekään ei sada metsästystä vastustavien laariin sillä esim karhu ja ilves kanta on tuplaantunut viimeisen 20 vuoden aikana vaikka lajeja on säännöllisesti metsästetty. Näemme asian siis hyvin selkeänä että metsästys halutaan ideologisin syin kieltää ei siksi että se vaarantaisi riistakannat. Ideologisia metsästyksen vastustajia on aina olleet vihreät ja vasemmisto ja kaskumma viher edustus oikeuslaitoksissa on suurinta.

      Emme myöskään koskaan kuule näissä jutuissa metsästäjien tai maanviljelijöiden edustajia joita koko asia eniten koskee, vaan aina viherideologisten vaikuttajien joille annetaan suhteettoman suuri rooli myös jutuissa aina mustamaalata metsästäjiä sekä kertoa metsästyksestä tietoisesti väärää informaatiota. Samoin kun kanlintukantojen ollessa aallonpohjassa herää yleensä tietty metsästyksen vastainen taho julistamaan suureen ääneen kuinka ”metsästys tappaa kaikki kanalinnut” Kun on metsäkanalintujen huippuvuodet samainen kommentoija häviää olemattomiin.

      Tässä siis jälleen hyvät syyt myös jokamiehenoikeuksien lakkauttamiselle. Kun kerran niin maa ja metsätalous kuin metsästysasioista alkaa päättämään henkilöt joille ne ei edes kuulu ja heidän pääasiallinen tarkoitus on näiden toimien lopettaminen ja tuhoaminen ei voi siis olla enää nykyaikaista jokamiehenoikeudetkaan. Eihän niitä ole muualla euroopassakaan ja kuten olemme usein kuulleet vihreiden peruste kaikkeen on ”mutta kun muuallakin euroopassa, mutta kun eu” jne. Erikoista että ”mutta kun muuallakin euroopassa” ei käy silloin perusteeksi kun esim Ruotsissa metsästetään valkoposkea saati merimetsojakin. Ei, koska viherideologia perustuu vain rusinat pullasta tapaan. Jos kansallisesti ei saada jotain metsästysasioita kieltoon se tehdään eu.n kautta. Jos eu ei auta se toteutetaan kansallisen päätösvallan avulla joka on valjastettu viherideologisen oikeuslaitoksen taakse.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu👍


    • Anonyymi

      Turhaan aloittaja vihreitä mollaa, jokamiehen oikeudet,nykyään jokaisen oikeudet on perustuslakiin kirjattu ja se ei onnistu noin vaan peruuttaa.

      • Anonyymi

        Toiseksi. Jos jokaisen oikeudet kiellettäisiin niin metsästäjät ei saisi esim kävellä alueen läpi missä hänellä ei ole metsästysoikeutta ja asioita muuttuisi paljon muutakin.


      • Anonyymi

        Ei vihreitä perustuslaki kiinnosta joka sisältää muunmuassa omaisuuden suojan jota vastaan taas vihreät taistelevat muunmuassa metsäasioissa. Se että metsästäjä ei jotain metsäkappaletta pääse ylittämään sen ollessa vuokraamaton on pienempi paha, jos saadaan vihreät pois maanomistajien metsistä. Toisekseen mitä kommentoit edes metsästys asioita jotka eivät teitä metsästyksen vastustajia edes koske.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vihreitä perustuslaki kiinnosta joka sisältää muunmuassa omaisuuden suojan jota vastaan taas vihreät taistelevat muunmuassa metsäasioissa. Se että metsästäjä ei jotain metsäkappaletta pääse ylittämään sen ollessa vuokraamaton on pienempi paha, jos saadaan vihreät pois maanomistajien metsistä. Toisekseen mitä kommentoit edes metsästys asioita jotka eivät teitä metsästyksen vastustajia edes koske.

        Varmaan on isompi paha jos metsästäjiltä kielletään alueelleen liikkuminen


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe