Mistä salaperäiset monoliitit tulee

Anonyymi-ap

Taas on noussut uusi monoliitti, nyt Nevadan autiomaahan. Suomessakin on sellainen, Savonlinnassa.
Oma teoriani on, että ne on jonkinlaiset "tuntosarvet" , jotka maan ulkopuoliset olennot on pystyttäneet syvältä maaperästä/syvään maaperään ja saattaa liittyä ydinaseongelmaan, joka alkaa jo olla maapallolle aika tavallinen asia. Ihmisellä on toki vapaa tahto muttei silloin enää, kun se uhkaa mitenkään muuta Universumia. Silloin siihen tullaan puuttumaan. Tämä on fakta.
Kiehtovaa saattaisi olla, miten syvältä asti jotakin monoliittia pystyisi esim.satelliitti kuvaamaan.
https://www.iltalehti.fi/palat/c0662b3f-a406-476c-af99-a97214a9ce4c

9

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Savonlinnassakin oli Linnan lähettyvillä, mutta kaadettiin pian ja on kaatunut helposti, joten luultavasti oli ihmisen sinne asettama. Orimattilassa taas oli pellolla ja huonosti pellistä tehty ja luultavasti siten sekin ihmisen tekemä.

    • Anonyymi

      Eli avaruusolennot saapuivat, poikkesivat K-Raudassa hakemassa pop-niittejä ja epoksia, pystyttivät sitten meille monoliitteja.

    • Anonyymi

      Aloitus vaikutta provosoinnilta. Ei me täällä kaikki foliohattu päässä soitella galaktiseen federaatioon yms.

    • Anonyymi

      Minusta monoliittien pystyttäminen voisi olla osa taideprojektia. Iltalehden valokuvassa monoliitti näyttää hyvin tehdyltä. Tekijän tuntemattomuus luo kiihottavan mysteerin.

      En tiedä miten monoliitit on pystytetty, ja onko yhtäkään poistettu yhteiskunnan toimesta. Yksityisomistuksen suoja saattaa estää sellaiset toimet.

      • Anonyymi

        Poliisi poisti tämän monoliitin.Monoliitti oli kiinni betoni ja harjateräs -jalustassa. Poistamisen syyt ovat minusta oudot.

        Those hoping to catch a glimpse of the mysterious monolith that was discovered near Las Vegas this past week are out of luck as authorities have removed the puzzling piece from the hiking trail where it was found. The presence of the peculiar pillar came to light on Monday when the city's police department posted photos of the sizeable metallic object with an explanation that members of the Las Vegas Metro Search and Rescue Team had stumbled upon it a few days earlier. The sudden appearance of the mysterious object immediately brought to mind the strange monolith craze that swept the globe back in late 2020.

        However, like so many pieces that popped up during the frenzy a few years ago, the Las Vegas monolith's presence turned out to be rather fleeting. No doubt thinking that the pillar could become a point of interest to tourists who may not be best equipped to explore the area, the city's police department provided an update on Friday wherein they revealed that they had removed the object "due to public safety and environmental concern." They went on to indicate that the 77-inch-tall monolith was constructed out of a singular piece of "reflective sheet metal folded into a triangle" and then planted into the ground using concrete and rebar.

        As for the fate of the monolith, the department suggested that this remains to be determined as it is currently "being stored at an undisclosed location while public authorities determine the most appropriate way to dispose of or store the item." To that end, one imagines that there are more than a few people who would be willing to take the weird object off their hands, so hopefully it does not wind up in a dumpster somewhere. While the department conceded that the origins of the monolith remain a mystery, they consider the case closed as there are no plans to investigate "the circumstances surrounding its existence."

        https://www.coasttocoastam.com/article/mysterious-monolith-removed-by-las-vegas-police/


    • Anonyymi

      Joku suutari on ne tehnyt.

    • Anonyymi

      Näissä Skotlannin pilareissa olisi ehkä enemmän ihmeteltävää. Ne selitetään luonnon muovaamiksi basalttimuodostelmiksi, mutta olivatkohan viikingit nykyihmistä viisaampia kun uskoivat Fingalsin luolan jättiläisten tekemäksi? Noh, joka tapauksessa tuollainen kuusikulmainen pylväsrakenne helpottaisi maan sisäistäkin rakentamista huomattavasti - ja sattumaan on kovin vaikeaa uskoa tässäkään asiassa.

      https://www.google.com/search?sca_esv=2696dd68aa1c6147&rlz=1C1GCEB_enFI1116&q=scottish+piilar+island+cave&udm=2&fbs=AEQNm0DFceAEwOBemxd5Sl-ZOx8ILJjAXu276jd2h2hXyv5CVQ-Gn2UNyfzmFnXnq9K8wbcyCdYgN9rnnKBvz4lJvJw0dbpgTR5J-PENJKXN4eKBRIIr2CRQBlZi2-wefiEcCQ9nxP2NJnGPBIxUIXKznesQvA8rgQ&sa=X&ved=2ahUKEwiQ56SEw_uGAxUmJRAIHee5AgYQtKgLegQIDhAB&biw=1920&bih=953&dpr=1

      • Anonyymi

        Islannissa on myös runsaasti näitä basalttipylväitä ja kuuluisa Devils Tower Wyomingissa on myös niistä muodostunut. Kyseessä siis todennäköisimmin on basaltti, mutta miksi se tiivistyy tuolla tavoin kuusikulmaisiksi pylväiksi jäähtyessään? Voi hvyinkin olla älykkäästi ja tietoisesti suunniteltua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Islannissa on myös runsaasti näitä basalttipylväitä ja kuuluisa Devils Tower Wyomingissa on myös niistä muodostunut. Kyseessä siis todennäköisimmin on basaltti, mutta miksi se tiivistyy tuolla tavoin kuusikulmaisiksi pylväiksi jäähtyessään? Voi hvyinkin olla älykkäästi ja tietoisesti suunniteltua.

        " Voi hvyinkin olla älykkäästi ja tietoisesti suunniteltua."

        Tai sit voipi olla olemattakin. Jopa melkoisen todennäköistä :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe