Tässä olis tällänen

riko_90

Mariia:
Me oltiin Sallan kanssa vessassa, kuten lähes aina. Salla oli mun paras kaveri ja mä asuin niiden luona. Mä en tiennyt mun vanhemmistani mitää ja olinkin kasvanut koko elämäni Sallan perheessä. Salla laittoi juuri paksusti kajaalia silmiensä ympärille. Mä lisäsin mustaa huulipunaa. Meidän tyyli oli siis hiukan omituinen useiden ihmisten mielestä. Me tosin tykättii tyylistämme ja pidettiin siitä kynsin ja hampain kiinni. Me oltiin siis gootteja. Meillä oli aina kaikenlaisia vaatteita päällä. Ne oli hiukan uniikkeja, mutta meille kelpasi melkein kaikki vaatteet, kunhan niissä oli ainakin mustaa ja mielellään jotain kirkasta väriä. "Monelta meidän tunti alkaa?" Salla kysyi laittaessaan kajaalia takaisin meikkipussiinsa. Mä katsoin kaulassani olevasta kelloriipuksesta aikaa. "Tasalta. Meillä on kaks minsaa aikaa." Mä vastasin. Salla laittoi meikki pussin laukkuunsa ja käveli etäämmälle peilistä. Salla peilasi itseään joka puolelta ja mäkin vilkaisin peiliin. Salla näytti tyytyneen siihen näkymän minkä näki ja niinpä me lähdettiin pois vessasta.

Salla:
Me käveltiin nopeasti kohti matikan luokkaa ja saatiin monia katseita osaksemme. Olis voinu luulla ihmisten jo tottuneen meihin, sillä mehän oltiin oltu tässä koulussa jo 2 voutta! Matkalla matikan luokkaan mä näin jotain, mitä mä en ollu koskaan ennen nähnyt. Bilsan luokan edessä seisoi kaksi kundia, jotka jutteli keskenään. Mä näin toisesta kundista vaan selän, mutta sen toisen kundin mä näin liiankin hyvin. Se oli ihan mielettömän söpö! Kundin katse harhaili ympäri käytävää, kunnes se pysähtyi muhun. Kundi lopetti puhumisen ja katsoi mua kiinteästi. Toinenkin kundi kääntyi katsomaan mihin sen kamu katseli, ja sama reaktio. Paitsi, että se katseli Mariiaa. Mä en tiennyt, mitä niiden katseet oikeen tarkotti, sillä saattohan olla, ettei ne ollu koskaan nähny gootteja. Mutta jotenkin mä toivoin, että se kundi olis kattonu mua kiinnostuneena, eikä äimistyneenä. Voihan se olla, että se tekikin niin.

Mariia:
Koulu päivä oli päättynyt ja me käveltiin Sallan kanssa kohti Parvatin taloa. Meidän bändillä olis tänään siellä harkat. Me ylistettiin kilpaa niitä kahta kundia jotka me oltiin nähty. Me soitettiin ovikelloa ja Parvati tuli avaamaan. "Moi!" Parvati tervehti ja me astuttiin sisään. Samassa Parvatin perheen kotipuhelin alkoi soida. Parvati kiirehti vastaamaan siihen. "Ai moi! Mitä? Ai joo! On ne täällä... Oota mä kysyn." Parvati pajatti puhelimeen. Hän laski luurin olkapäälleen ja katsoi meitä. "Voiks Amanda ja Taina tuodan kundifrendinsä kuunteleen meitä?" Parvati kysyi. "Kyllä se käy.." Mä vastasin. Parvati nosti luurin korvalleen, ja välitti tiedon luurin toiseen päähän.

Salla:
Me oltiin autotallissa jossa Mariia soitteli huvikseen rumpujaan ja Parvati antoi synallaan mulle eri asteisia sointuja niin, että mä sain ääneni avautumaan. Kun mä olin saanut ääneni auki, avautui autotallin ovi. Taina ja Amanda tulivat sisään seurassaan kaksi kundia. Mun vatsassa muljahti ikävästi, kun mä näin ne kundit. Ne oli juuri ne kaksi jotka me oltiin nähty siellä käytävällä. Mä olin kuin en oliskaan ja laitoin mikin päälle. Kundit istui autotallissa olevalle rysyiselle sohvalle ja Taina ja Amanda tulivat virittelemään soittimiaan. Taina soitti meidän bändissä bassoa ja Amanda kitaraa. Mariia katseli meitä kaikkia vuorotellen varmistaakseen, että oltiin kaikki valmiita. Sitten Mariia löi puikoillaan tahtia ja aloitti rummun soiton. Lopulta kun koko bändi oli mukana sävelkulussa mä aloin laulaa. Me soitettiin selvää gootti musaa ja sen oli sovittava kaikille, sillä me ei tasan ajateltu vaihtaa tyyliämme. Kundit katseli tiukasti meitä ja kuunteli. Mä en sillä hetkellä pitänyt ollenkaan Tainasta ja Amandasta. Ne oli tehny tosi likasen tempun. Mutta eihän niitä voinu siitä syyttää, sillä ne ei voinu tietää, että me oltiin jo keretty ihastua niiden poika ystäviin. Mutta meidän olisi näillä näkymin pystyttävä elämään tän tilantee mukaan. Ja tilannehan eli koko ajan. Mä hymyilin kissamaisesti ja iskin Mariialle silmää. Sitten mä käännyin takaisin mikkiin päin ja aloitin seuraavan laulun.

1

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bless.the.chili

      Elikkäs jatkoa tulemaan!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe