Sarvisalon kesätori

Anonyymi-ap

Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tekemiä. Onneksi olkihattuinen vanha herra osasi ohjata meidät kylän toiseen kahvilaan pienen matkan päähän,johon jalkaisin perheen kanssa kävelimme,kun tie oli valtavasta yleisömäärästä tukossa.
Siellä, tuulimyllyn katveessa aivan ihana kahvila. Ja väen lisäksi aivan mahtavia voileipiä ja kakkuja tarjolla ja ihan itse tehtyä kuulemma tiesivät asiakkaat jonossa kertoa.
Saimme hyvän palvelun lisäksi vatsan täyteen ja viihdyimme siellä monta tuntia,kun lisäksi sattui kotikunnastamme tuttu trubaduuri Olle esiintymään ja Wau. Oli huippu paikka ja palvelu. Saisivat torikahvilan henkiökunta ottaa vähän mallia miltä voileivän tulee näyttää ja maistua. Hinta ja laatu olivat kohdillaan ja kahvikin aivan tuoretta,ei mitään termoslitkua. Tullaan toistekin ajelulle. 10+

17

2130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ” Tullaan toistekin ajelulle. 10+” Olisiko parempi ettet tule. Tällaisia kehuhaukkujia tiukkapipoja ei taideta kaivata kumpaankaan kahvipaikkaan.
      Outoa. Jossakin on tarjolla tuotteita mitkä eivät tärkeilevää tätiä miellytä. No silloin kävellään ohi ja jatketaan matkaa. Ostokset tekevät sitten ne jotka eivät turhia nipota jaa ovat tyytyväisiä. Tämä on niin yksinkertainen periaate että luulisi jokaisen tollon ymmärtävän. Mutta ei, yhden täytyy tyhjiä tynnyreitään kumisutella, niinkuin ketään kiinnostaisi. Hienoa, että kaikenlaisia tapahtumia järjestetään, tavallisille ihmisille, ilman punaisia mattoja.

    • Anonyymi

      Lukekaahan aloitus kriittisellä silmällä ja miettikää tosissanne onko kyseessä aito oikea asiakas joka aloittaisi tällaisen keskustelun vahingoittaakseen kesätorin vapaaehtoistoimintaa vai olisikohan jotain muuta taustalla. Ei tarvitse olla Sherlock tunnistaakseen sekä aloittajan että ensimmäisen vastaajan kirjoitustyylin. Tällä onnettomalla aloituksella sain ihan uuden tulokulman kahvilakinaan ja punainen lanka avautui ainakin täällä päässä. Olen tyrmistynyt.

      Harmittaa koko saaren asukkaiden, kesäasukkaiden sekä vieraiden puolesta . Minä olen havaintoni tehnyt, olen siitä satavarma ja äänestän jaloillani sekä lompakollani.

    • Anonyymi

      Saattaa nyt kalikka olla osunut oikeaan, kun älähdyksiä kuuluu ihmisen mielipiteeseen. Jos kerran kyse on vapaaehtoistyöstä torikahvilassa niin tuskinpa ketään kiinnostaa minkäläista purumurua lautasen saa, jos se kerran ilmaista on. Kaiketi tämä on paikka missä mielipide on mahdollista tuoda esille, mikä lie sherlokki tässä nyt on taustalla. Asiakas jos kehuu tai arvostelee, ei se nyt mitään ihmeellistä ole. Ei pidä henkilöityä tällaiseen, ellei ole oma lehmä ojassa ja aloittajan mielipide osu kohdilleen. Kyllä tässä naurut sai kun joku otti palautteen noin henkilökohtaisesti.. Kyllä nämä kesätorit kuppiloineen on monenmoisia marttakerhoja ja partiolaisten hyväntekeväisyys tempauksia, jos ei arvostelua kestä, ei pidä tehdä. Toki jos kyseessä on lasten tekemä kahvila ei pidä arvostella, koska on hienoa jos lapset harjoittelevat liiketoimintaa. Jos taas ihan asialla aikuiset, niin arvostelut pitää kestää, se on sallittua tässä maassa ja siitä on opittava ehkä jopa tekemään paremmin.. Kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvitse. Ei sitä torikahvilasta Michelin ravintolaa saa jos ei harjoittele ja ei välttämättä sittenkään. Pääasiahan on tehdä asiat kunnolla ja muistettava elintarvikelainsäädännön koukerot, jotta ei tule jälkeen ikävyyksiä.. Tsemppiä sinne saaren sumpin keittoon...

      • Anonyymi

        Jos se onkin aloittelija jolla on se oma lehmä ojassa - ensimmäinen vastaus on poistettu sääntöjen vastaisena mutta kirjoitustyylistä sen tunnisti vaikka olikin piilotettu huonon ruotsinkielen taakse. Mutta seebra ei pääse raidoistaan ja kuka pilkkuja ja pisteitä ei osaa käyttää tunnistaa heti tyylistä, myös tuo muiden toimijoiden jatkuva arvostelu ja itsensä nostaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos se onkin aloittelija jolla on se oma lehmä ojassa - ensimmäinen vastaus on poistettu sääntöjen vastaisena mutta kirjoitustyylistä sen tunnisti vaikka olikin piilotettu huonon ruotsinkielen taakse. Mutta seebra ei pääse raidoistaan ja kuka pilkkuja ja pisteitä ei osaa käyttää tunnistaa heti tyylistä, myös tuo muiden toimijoiden jatkuva arvostelu ja itsensä nostaminen.

        No täällähän sitä nostetta saa ja ihmiset sääliä itkevät. Onpa teillä heikko itsetunto, kun täällä valitatte, jos joku kehuu ja arvostelee.. Voi pienen kylän pikkusielut.. Hävetkää.


    • Anonyymi

      Torikahvila on just oikeanlainen Sarfsalön
      kesätorilla.

      • Anonyymi

        Tänä juhannuksena oli kylässä liikaa väkeä niin tiellä kuin torikahvilassakin. Jäi rupattelut tuttujen kanssa vähiin, eikä torikahvilaan mahtunut sisälle. Siksi siirryimme toiseen kahvilaan nauttimaan auringosta ja virvokkeista.
        Juhannus on muuttunut hulabalooksi. Keskustelua lukiessa huomaa, että hektisyydestä johtunut ärtyvyys on jäänyt paikallisilla päälle. Varmasti me ulkopaikkakuntalaisetkin piipahdamme jatkossa sitten jonain hiljaisempana lauantaina tekemään ostoksia ja vaihtamaan kuulumisia. Juhannustori tuollaisena ei enää keski-iän ylittänyttä mammaa lapsineen ja lapsenlapsineen houkuttele.


    • Anonyymi

      Aloitushan on ilmiselvä mainos sille "toiselle" kahvilalle...

      • Anonyymi

        Makuasia, eikö olekin toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä.. Miksi ei hyvää saa mainostaa, koska selkeä ero näillä on.. Ei olla lähelläkään samaa tasoa..
        On mielenkiintoista kun tietää historian tähän kateuteen, koska siitä on kyse.. Toiset osaa ja tekee toiset kokeilee omaan tyyliin. Kummallakin on paikkansa saaressa ja kieltämättä viihtyvyys ja taso on korkeampi tämän oikean kahvilan kohdalla. Nämä yrittäjänaiset huolehtivat monesta muustakin kyläläisten eduksi kuin vain kahvilan. He tekevät työtä ja auttavat kaikessa ja kaikkia. Ei ihme että suositumpi ja onhan siellä tarjontaa joka lähtöön ja hyvää palvelua... Ei voi pahaa sanaa sanoa.


      • Anonyymi

        No pitkä on kateus kun ei ole kykyjä.. Surullisia ihmisiä siellä Sarvisalossa...


    • Anonyymi

      lapsellista tekstiä

      • Anonyymi

        De e bara så.....Hi hiiiiiii


    • Anonyymi

      Eihän torikahviloissa mitään gourmet ruokaa koskaan olekaan. Jotin pientä syötävää kaffeen tai limun kanssa. Parhaimmissa eskimopuikko.

    • Anonyymi

      Ihme tämkin palsta täynnä Netti Troolaamista.hävettää teidän puolesta

    • Anonyymi

      Ni talar inte om trollen?

      Piti googlettaa mitä kaikkea toi troolaaminen tai trollaus pitää sisällään. Ei ole aikaisemmin kokemusta kuin pienistä peikoista satukirjoissa.
      "Trollaus on trollien kirjoittamista uutisryhmiin, keskustelupalstoille, irkkiin tai wikeihin. Trollaava henkilö kuvaannollisesti vetää viehettä saalisparven läpi toivoen, että joku tarttuu siihen.
      Myös viestejä, jotka näyttävät kokemattoman tai lapsellisen kirjoittajan postaamilta, on syytä epäillä, sillä tyhmää esittäviä trolleja esiintyy keskustelupalstoilla ja irkissä jatkuvasti. Trollaukseen voi liittyä myös viestien massalähetystä, jolloin trolli lisää foorumeille tahallaan useita samoja puheenvuoroja toisten keskustelijoiden ärsyttämiseksi.
      Pahimmillaan trollaus on järjestelmällistä kiusantekoa, poliittista propagandaa tai hybridivaikuttamista."

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      213
      1183
    2. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      2
      1103
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      190
      968
    4. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      148
      933
    5. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      28
      907
    6. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      239
      874
    7. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      187
      850
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      54
      844
    9. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      70
      816
    10. Pieni muistutus päivään

      Olet mies tärkeä 🩵 nähdään vielä ☘️
      Ikävä
      46
      730
    Aihe