Sarvisalon kesätori

Anonyymi-ap

Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tekemiä. Onneksi olkihattuinen vanha herra osasi ohjata meidät kylän toiseen kahvilaan pienen matkan päähän,johon jalkaisin perheen kanssa kävelimme,kun tie oli valtavasta yleisömäärästä tukossa.
Siellä, tuulimyllyn katveessa aivan ihana kahvila. Ja väen lisäksi aivan mahtavia voileipiä ja kakkuja tarjolla ja ihan itse tehtyä kuulemma tiesivät asiakkaat jonossa kertoa.
Saimme hyvän palvelun lisäksi vatsan täyteen ja viihdyimme siellä monta tuntia,kun lisäksi sattui kotikunnastamme tuttu trubaduuri Olle esiintymään ja Wau. Oli huippu paikka ja palvelu. Saisivat torikahvilan henkiökunta ottaa vähän mallia miltä voileivän tulee näyttää ja maistua. Hinta ja laatu olivat kohdillaan ja kahvikin aivan tuoretta,ei mitään termoslitkua. Tullaan toistekin ajelulle. 10+

34

3474

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ” Tullaan toistekin ajelulle. 10+” Olisiko parempi ettet tule. Tällaisia kehuhaukkujia tiukkapipoja ei taideta kaivata kumpaankaan kahvipaikkaan.
   Outoa. Jossakin on tarjolla tuotteita mitkä eivät tärkeilevää tätiä miellytä. No silloin kävellään ohi ja jatketaan matkaa. Ostokset tekevät sitten ne jotka eivät turhia nipota jaa ovat tyytyväisiä. Tämä on niin yksinkertainen periaate että luulisi jokaisen tollon ymmärtävän. Mutta ei, yhden täytyy tyhjiä tynnyreitään kumisutella, niinkuin ketään kiinnostaisi. Hienoa, että kaikenlaisia tapahtumia järjestetään, tavallisille ihmisille, ilman punaisia mattoja.

  • Anonyymi

   Lukekaahan aloitus kriittisellä silmällä ja miettikää tosissanne onko kyseessä aito oikea asiakas joka aloittaisi tällaisen keskustelun vahingoittaakseen kesätorin vapaaehtoistoimintaa vai olisikohan jotain muuta taustalla. Ei tarvitse olla Sherlock tunnistaakseen sekä aloittajan että ensimmäisen vastaajan kirjoitustyylin. Tällä onnettomalla aloituksella sain ihan uuden tulokulman kahvilakinaan ja punainen lanka avautui ainakin täällä päässä. Olen tyrmistynyt.

   Harmittaa koko saaren asukkaiden, kesäasukkaiden sekä vieraiden puolesta . Minä olen havaintoni tehnyt, olen siitä satavarma ja äänestän jaloillani sekä lompakollani.

  • Anonyymi

   Saattaa nyt kalikka olla osunut oikeaan, kun älähdyksiä kuuluu ihmisen mielipiteeseen. Jos kerran kyse on vapaaehtoistyöstä torikahvilassa niin tuskinpa ketään kiinnostaa minkäläista purumurua lautasen saa, jos se kerran ilmaista on. Kaiketi tämä on paikka missä mielipide on mahdollista tuoda esille, mikä lie sherlokki tässä nyt on taustalla. Asiakas jos kehuu tai arvostelee, ei se nyt mitään ihmeellistä ole. Ei pidä henkilöityä tällaiseen, ellei ole oma lehmä ojassa ja aloittajan mielipide osu kohdilleen. Kyllä tässä naurut sai kun joku otti palautteen noin henkilökohtaisesti.. Kyllä nämä kesätorit kuppiloineen on monenmoisia marttakerhoja ja partiolaisten hyväntekeväisyys tempauksia, jos ei arvostelua kestä, ei pidä tehdä. Toki jos kyseessä on lasten tekemä kahvila ei pidä arvostella, koska on hienoa jos lapset harjoittelevat liiketoimintaa. Jos taas ihan asialla aikuiset, niin arvostelut pitää kestää, se on sallittua tässä maassa ja siitä on opittava ehkä jopa tekemään paremmin.. Kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvitse. Ei sitä torikahvilasta Michelin ravintolaa saa jos ei harjoittele ja ei välttämättä sittenkään. Pääasiahan on tehdä asiat kunnolla ja muistettava elintarvikelainsäädännön koukerot, jotta ei tule jälkeen ikävyyksiä.. Tsemppiä sinne saaren sumpin keittoon...

   • Anonyymi

    Jos se onkin aloittelija jolla on se oma lehmä ojassa - ensimmäinen vastaus on poistettu sääntöjen vastaisena mutta kirjoitustyylistä sen tunnisti vaikka olikin piilotettu huonon ruotsinkielen taakse. Mutta seebra ei pääse raidoistaan ja kuka pilkkuja ja pisteitä ei osaa käyttää tunnistaa heti tyylistä, myös tuo muiden toimijoiden jatkuva arvostelu ja itsensä nostaminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos se onkin aloittelija jolla on se oma lehmä ojassa - ensimmäinen vastaus on poistettu sääntöjen vastaisena mutta kirjoitustyylistä sen tunnisti vaikka olikin piilotettu huonon ruotsinkielen taakse. Mutta seebra ei pääse raidoistaan ja kuka pilkkuja ja pisteitä ei osaa käyttää tunnistaa heti tyylistä, myös tuo muiden toimijoiden jatkuva arvostelu ja itsensä nostaminen.

    No täällähän sitä nostetta saa ja ihmiset sääliä itkevät. Onpa teillä heikko itsetunto, kun täällä valitatte, jos joku kehuu ja arvostelee.. Voi pienen kylän pikkusielut.. Hävetkää.


  • Anonyymi

   Torikahvila on just oikeanlainen Sarfsalön
   kesätorilla.

   • Anonyymi

    Tänä juhannuksena oli kylässä liikaa väkeä niin tiellä kuin torikahvilassakin. Jäi rupattelut tuttujen kanssa vähiin, eikä torikahvilaan mahtunut sisälle. Siksi siirryimme toiseen kahvilaan nauttimaan auringosta ja virvokkeista.
    Juhannus on muuttunut hulabalooksi. Keskustelua lukiessa huomaa, että hektisyydestä johtunut ärtyvyys on jäänyt paikallisilla päälle. Varmasti me ulkopaikkakuntalaisetkin piipahdamme jatkossa sitten jonain hiljaisempana lauantaina tekemään ostoksia ja vaihtamaan kuulumisia. Juhannustori tuollaisena ei enää keski-iän ylittänyttä mammaa lapsineen ja lapsenlapsineen houkuttele.


  • Anonyymi

   Aloitushan on ilmiselvä mainos sille "toiselle" kahvilalle...

   • Anonyymi

    Makuasia, eikö olekin toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä.. Miksi ei hyvää saa mainostaa, koska selkeä ero näillä on.. Ei olla lähelläkään samaa tasoa..
    On mielenkiintoista kun tietää historian tähän kateuteen, koska siitä on kyse.. Toiset osaa ja tekee toiset kokeilee omaan tyyliin. Kummallakin on paikkansa saaressa ja kieltämättä viihtyvyys ja taso on korkeampi tämän oikean kahvilan kohdalla. Nämä yrittäjänaiset huolehtivat monesta muustakin kyläläisten eduksi kuin vain kahvilan. He tekevät työtä ja auttavat kaikessa ja kaikkia. Ei ihme että suositumpi ja onhan siellä tarjontaa joka lähtöön ja hyvää palvelua... Ei voi pahaa sanaa sanoa.


   • Anonyymi

    No pitkä on kateus kun ei ole kykyjä.. Surullisia ihmisiä siellä Sarvisalossa...


   • Anonyymi

    On se kummallista, että jos ollaan tyytyväisiä ja kiitollisia, niin sitä kokemusta ei saisi jakaa kanssaihmisille.
    Sinänsä hyvä, että kommentoit keskustelujen tasoa. niissä on hyvä olla jonkinlainen runko: aloitus, asia ja lopetus. Mikä se se lopetus sitten pitääkään sisällään kun perässä on kolme pistettä, vai aioitko perustella tahi tarkentaa kommentointisi myöhemmin kun se selviää itsellesikin. Pointtisi ketjun aloituksen kritisointiin? Mainoshan se ei ole, siitä puuttuu monet mainoksen tunnusmerkit.


  • Anonyymi

   lapsellista tekstiä

   • Anonyymi

    De e bara så.....Hi hiiiiiii


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    De e bara så.....Hi hiiiiiii

    Tässä on yritetty asiallista kommunikointia jopa rakentavasti, niin eiköhän sarjahihitelijän pidä joka asiaan sekaantua tuomaan itseään esille. Ei koskaan hyvässä mielessä tietenkään. Vaikutat hyvin itsekkäältä ihmiseltä jostain kumman syystä. Luulen kuitenkin ettet kykene rakastamaan ja hyväksymään edes itseäsi tuollaisena. Miksi janoat niin paljon toisten ihmisten huomiota jäänee arvailuksi . Jos olet paha ihminen, niin voit tietysti olla jopa onnellinen, mutta et ansaitse sitä. Myös muiden arvostus on asia, joka täytynee edes jollain tasolla ansaita. Voit vielä yrittää vaikuttaa asiaan käyttäytymiselläsi muita ihmisiä kohtaan.
    Sitähän sinäkin de facto haluat, eikö vain?


  • Anonyymi

   Eihän torikahviloissa mitään gourmet ruokaa koskaan olekaan. Jotin pientä syötävää kaffeen tai limun kanssa. Parhaimmissa eskimopuikko.

  • Anonyymi

   Ihme tämkin palsta täynnä Netti Troolaamista.hävettää teidän puolesta

  • Anonyymi

   Ni talar inte om trollen?

   Piti googlettaa mitä kaikkea toi troolaaminen tai trollaus pitää sisällään. Ei ole aikaisemmin kokemusta kuin pienistä peikoista satukirjoissa.
   "Trollaus on trollien kirjoittamista uutisryhmiin, keskustelupalstoille, irkkiin tai wikeihin. Trollaava henkilö kuvaannollisesti vetää viehettä saalisparven läpi toivoen, että joku tarttuu siihen.
   Myös viestejä, jotka näyttävät kokemattoman tai lapsellisen kirjoittajan postaamilta, on syytä epäillä, sillä tyhmää esittäviä trolleja esiintyy keskustelupalstoilla ja irkissä jatkuvasti. Trollaukseen voi liittyä myös viestien massalähetystä, jolloin trolli lisää foorumeille tahallaan useita samoja puheenvuoroja toisten keskustelijoiden ärsyttämiseksi.
   Pahimmillaan trollaus on järjestelmällistä kiusantekoa, poliittista propagandaa tai hybridivaikuttamista."

   • Anonyymi

    Onko saaressa joku kuppilakin? Jos, niin taitaa sitten olla salakapakka. Ei löydy kartasta.


  • Anonyymi

   En ole aloittelijan kanssa ollenkaan samaa mieltä. Tänään torikahvilasta löytyi todella monipuolista tarjottavaa, sekä suolaista että makeata. Kaikki todella hienosti aseteltu ja voileivät todella kauniita, ja hyviä. Ymmärrän, että ehkä torikahvila ei ole aloittelijan paikka, jos hän kaipaa jotain muuta, niin sinne vaan, en usko että torikahvila siihen kaatuu. Tänään kuului iloista sorinaa ja kuulin monesti kun asiakkaat kiittivät että hyvä oli. Tsemppiä heille👍

   • Anonyymi

    Sattuipas sopivasti tuohon yläpuolelle toinen kirjoitus jossa käytettiin samalla tyylillä sanaa naurettava. ”Äärimmäisen naurettava kuntakokous”.
    Sehän monissa kirjoituksissa on kun yksittäiset lukijat luulevat tietävänsä kuka tai ketkä ovat minkäkin kirjoituksen takana. No, onhan se tavallaan aivojumppaa, mutta hukkaan heitettyä aikaa kuitenkin.


   • Anonyymi

    Keskustelualustoista Suomi24:n käyttäjämäärä on romahtanut. Syy löytyy helposti näistä ketjuista. Kukaan tervejärkinen kun ei ala jankttamaan omaa itseään täynnä olevien kylähullujen kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskustelualustoista Suomi24:n käyttäjämäärä on romahtanut. Syy löytyy helposti näistä ketjuista. Kukaan tervejärkinen kun ei ala jankttamaan omaa itseään täynnä olevien kylähullujen kanssa.

    Bra så ,,,de e de bästa ,,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskustelualustoista Suomi24:n käyttäjämäärä on romahtanut. Syy löytyy helposti näistä ketjuista. Kukaan tervejärkinen kun ei ala jankttamaan omaa itseään täynnä olevien kylähullujen kanssa.

    Julkaisivat juuri että suomi24 on vain 11% some käyttäjistä.
    Ei mikään ihme kun vihervasemmisto jankkaa valheitaan ja sensuroi kaiken järkevän.
    Robottien kanssa ei kukaan jaksa keskustella.

    Mutta somet loppuu kunhan anarkistit pääsevät yhdessä terroristien kanssa harrastamaan himoitsemiaan mellakoita.


   • Anonyymi

    Surullinen näpyttelijä olet sinä. Yleensä surut ( lue suomen ruotsinkieliset) ovat kohteliaita ja siten sivistyneitä hyvin käyttäytyviä ihmisiä. Annat huonon kuvan heistäkin. Svenska talande bättre folk gillar inte sånt. Vänta bara så får du se hur det går med din elakhet. Först blir du alldeles ensam med dina fula åsikter...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Surullinen näpyttelijä olet sinä. Yleensä surut ( lue suomen ruotsinkieliset) ovat kohteliaita ja siten sivistyneitä hyvin käyttäytyviä ihmisiä. Annat huonon kuvan heistäkin. Svenska talande bättre folk gillar inte sånt. Vänta bara så får du se hur det går med din elakhet. Först blir du alldeles ensam med dina fula åsikter...

    Niin olet surullinen olisiko aika mennä itseesi ja miettiä mitä olet elämälläsi saavuttanut


  • Anonyymi

   Tämähän vaikuttaa kahvilan pitäjän omalta mainospuheelta

   • Anonyymi

    Tämäkin viesti tullut sieltä taxikuskin sala rakkaalta.
    Eikö kannattaisi mennä oikeille treffeille kun kahdestaan niin paljon haukutte toisianne?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämäkin viesti tullut sieltä taxikuskin sala rakkaalta.
    Eikö kannattaisi mennä oikeille treffeille kun kahdestaan niin paljon haukutte toisianne?

    Onko sillä salarakas.. Ai ai.. Saaressa tuo käy ihan julkisesti.. Mitähän se rakennusvalvonta tykkää kun kaveri edelleen laittomasti lojuu varastolla..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko sillä salarakas.. Ai ai.. Saaressa tuo käy ihan julkisesti.. Mitähän se rakennusvalvonta tykkää kun kaveri edelleen laittomasti lojuu varastolla..

    Juurise armani. TV tähti


  • Anonyymi

   Mitään uutta ei saa olla. Suomenkielisistä ei tykätä, eikä varsinkaan muualta tulleista. Piiri pieni pyörii. Tuttua kymmenien vuosien ajalta. Se, että yksi porvoolainen on onnistunut pääsemään muutaman suosioon johtuu lipevästä käytöksestä kylän tärkeilijöiden silmissä, ehkä antaa joskus jotain etuuksia tai kertoo tarinoita ja puolitotuuksia muista ihmisistä. Siitä muijat tykkää kun on edes jotain tavallisuudesta poikkeavaa eksotiikkaa tylsyyteen.

  • Anonyymi

   Taxeja kun ei nykyisin taida sitoa vaitiolovelvollisuus, niin voi levitellä vaikka mitä juttuja asiakkaistaan tai asiakkaiden luottamuksella kerrotuista salaisuuksista.

  Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   142
   1855
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1447
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1257
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1252
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1135
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   195
   1024
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   963
  8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   200
   904
  9. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   41
   882
  10. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   828
  Aihe