Kalleus ja tulotasot ja keskieläkkeiden merkitys lomalla

Anonyymi-ap

S: "Paikalliset tienaavat vuositasolla alle 200.000 bahtia, ja elävät silläkin, yleensä kumpikin käy töissä, maksavat siitä osan vanhemmilleen"

Pasaspuhetta. Thaimaassa keskiluokka tienaa enemmän kuin suurin osa suomalaisista.

Tilastotietoa: - Mediaanipalkka Thaimaassa on 88 900 THB, mikä vastaa 2472,19 USD. Mediaanipalkka tarkoittaa, että Thaimaassa yli puolet työvoimasta on ylimmällä tasolla ilmoitettua määrää ylittäen ja toisella puolella alapalkalla ilmoitettua määrää vähemmän.

S: "Perusateria maksaa 200 bahtia korkeintaan"

-Totta, mutta yhdellä perusaterialla et selviä koko päivästä, vaan tarvitaa noin kolme ateriaa ja sitten ne maksaakin jo saman verran kuin kotiruoka Suomessa.

S: "Riisimössöä saat 45-55 bahtilla, kanalla tai porsaalla suosin kanaa tai ankkaa koska se on vähärasvaista"

-Niin näytät suosivan, mutta jostakin ne kalorit vaan on paukahtaneet ja rasvaprosenttisi on noin 45%.

S: "Farangi ruuat on erittäin kalliita, suomen hinnoissa tai jopa kalliimpia... thaikut eivät syö juurikaan naudanlihaan, se on hyvin kallista, ja varmistuksen taso on huonoa..."

-Totta hyvin pitkälti.

S: "Jos maksat pihvistä 1000 bahtia thaikuilla ei ole varoja sellaiseen, kun maksat ensin vuokran, lastesi kulut ja sekä pitäisi vielä jäädä jotain vanhemmillekin, thaikun osa ei ole kovinkaan houkutteleva"

-Kuten mainitsin, thaimaalaisten kotitalouksien keskimääräinen incoming ei ole kaukana ansioista joita suurin osa suomalaisista saa. Thaimaalaiset syö paremmin kuin keskiverto- suomalaiset. Eivät edes arvosta pihviä keskimäärin.

S: "Mutta vielä vähemmin houkuttaa aikaa, vääntämään kakaroita thaikku akan kanssa, silloin olet todella nalkissa"

-Ymmärrän hyvin ettei sinua houkuta kakaroiden vääntäminen, koska se ei ole sinulle kolmesta syystä mahdollista. -Ei ole varaa, erektiota, kiinnostusta eikä mitään saumaa tai kykyä toimia kellekään isänä.

S: "pennut jolla on farangi vanhempi, thaikut kuvittelevat että heillä on massia, ja olettavat että lapsensa saavat vain parasta, parhaat koulut, vakuutukset"

-Miksi he niin kuvittelisivat? Kaikki suomi-thai perheet jotka tunnen, toimivat niissä puitteissa mihin on varaa, eikä yksikään isä ole valehdellut olevansa rikas ja kyllä sen näkee jo ennen lapsia onko rikas vai ei.

S: "Siinä on suomalainen keskieläkkeellä todella kusessa, eläke on 2000 euroa, se ei riitä mitenkään kaikkien kulujen hoitamiseen"

-Riittää hyvin, jos äitikin on töissä. Sitten eletään vaan kuin muutkin thaimaalaiset.

S: "Eihän ne lapset mitään pentuina kuluta, mutta sitten hieman vanhempana alkaa herjaaminen, farangin pentu, miksi sillä ei olekaan uusi iphone, merkkivaatteet, uusi mopoauto"

-Eletään tietoyhteiskunnassa Thaimaassakin. Ei kukaan enää oleta että farangi on automaattisesti rikas. Ihan tavallisia perheitä ja vaaleampi iho on vaan suositumpi väri, eikä mitään kiusaamista sen vuoksi tule.

-Tuloerojen näkymisen tasaamiseksi käytetään koulupukuja ja kännykän käyttö on kielletty koulutunneilla. On myös samat kampaukset eri-ikäisillä lapsilla eikä kellään ole mopoautoja meilläpäin. Halvin Samsung on meidän tytöllä ja sen käyttöä on rajoitettu.

S: "vai mitä 2010... oletko tätä harkinnut"
"By NumBall HHN 63v"

-En ole harkinnut. Olen elänyt lapsiperhe-elämää noin 22 vuotta ja se on ollut parasta aikaa elämästäni.

2010

32

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vain ongelmainen pienisieluinen omanapanarsisti, alkoholisti, varaton ryhtyy laatimaan tuollaisia tarinoita, ei perheellinen järjissään oleva henkilö.

    • Anonyymi

      Juu varmaan pitää paikkaansa että keskiluokka saa tuollaisia summia, mutta kun se keskiluokka on vain kovin kapea, valtaosa on mikroyrittäjiä, jotka elävät kädestä suuhun, ongelmana on heikko koulutus taso, muutama vuosi minimipalkka nostettiin 330 bahtiin 10 tunnin työpäivästä, tosin tuo riippuu hieman asuinkaupungista, muutama vuosi se nostettiin 380 bahtiin... se on sellainen 11.000 - 12.000 bahtia kuukaudessa, jos tekee paljon töitä, nämä mikroyrittäjät eivät pääse edes tuolle tasolle, hyvinä päivinä myynti voi olla 2000 bahtia huonona 300, joten ei tuossakaan tilille pääse, katteet tosin on yleensä paikallaan, enpä oikein usko laskemiasi, nämä kokemukset näistä täältä, on lähempänä tuota 11.000 kuin kertomaasi.

      Mutta tuo ei ole minun ongelma, kuuntelitko jo sen Heikki Salon biisin. Kaatuuhan niitä valtamerilaivojakin...

      • Anonyymi

        Juu, ja, sinun pienimpiä, ongelm,ia on sinun, koulutus taso... mikä muuten on yhdyssana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, ja, sinun pienimpiä, ongelm,ia on sinun, koulutus taso... mikä muuten on yhdyssana.

        Mahtaako Pasanen tietää edes mikä on yhtymissana! Tuon ikäiset lukihäiriöiset ei ole käyneet muuta kuin apukoulun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako Pasanen tietää edes mikä on yhtymissana! Tuon ikäiset lukihäiriöiset ei ole käyneet muuta kuin apukoulun.

        Posso Pappa Pasanen ottaa Puppe Pippeliseltä ...sanonko minne... jääköön sanomatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Posso Pappa Pasanen ottaa Puppe Pippeliseltä ...sanonko minne... jääköön sanomatta.

        Kuksaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Posso Pappa Pasanen ottaa Puppe Pippeliseltä ...sanonko minne... jääköön sanomatta.

        ...hanuriin...


    • Anonyymi

      Aloitus näyttää saaneen arvoisensa loppukommentoinnit.

      • Anonyymi

        Imeskeletkö Pupen ...sanonko mitä... ennen vai jälkeen, kun olet ottanut Pupelta ...sanonko minne... ?


      • Anonyymi

        Kympin aloitus on jälleen kerran kiitettävä. Siinä niputetaan sinun aiemmat sekoilut hyvin. Mikä Kympin kirjoittamasta ei pidä paikkaansa, miksi?

        2024-06-26 21:57:56 - Sinä sitten piipität ensimmäisen vastauksesi, mikä kertoo enemmin sinusta ja mielenterveysongelmistasi kuin kohteestasi.

        2024-06-27 04:38:05 - Sinä olet hetken nukuttuasi sitten jatkanut sellaisella aivopieruripuloinnilla, mistä ei tervepäinen ihminen saa mitään tolkkua.

        Mikä sinua oikeastaan ahdistaa ja vaivaa, kerro?


    • Anonyymi

      Sotakorkean filosofi Possola sekoilee.
      Vähättelee taas thaimaalaisten tuloja vaikka Thaimaa on 2-3 kertaa rikkaampi kuin Vietnam, Kamputsea, Laos, Myanmar jne.
      Ensin 2000 euron farangi-eläkeläisellä on Posson mukaan valtava moninkertainen ostovoima verrattuna thaimaalaisiin. Sitten se raha ykskaks ei riitäkään perheen elättämiseen Thaimaassa ja lasten saamiseen kouluun ja ollaan kurjassa asemassa ja aivan kusessa kun lapsetkin luulee rikkaaksi.

      Mediaanipalkka tarkoittaa sitä, että puolet palkansaajista tienaa enemmän kuin mediaanin, eikä suinkaan sitä, että mediaanin saajia olisi vain vähän. Viimeksi kun väitit että thaimaalainen tienaa mäkkärissä 300 euroa kuukaudessa, tarkistettiin asianlaita montaa eri kautta ja totuus oli että he tienaa keskimäärin yli 1000 euroa kuukaudessa.

      Posso sekoittaa nyt asiat keskenään pahan kerran.
      Eläkeläinen joka Thaimaahan muuttaa kuusvitosena, on jo siinä iässä ettei hän saa enää nuorta naista, kuin paksulla lompakolla. Nelivitosen naisen hän saa ja senkin vain jos tuo rahallista lisäarvoa naisen elämään, mutta ei se nelivitonen ala lapsia enää tekemään papparaisen kanssa, ellei todellakin ole sitä massia ja se alkaa olla fyysisesti vaarallista ja vaikeaa synnyttää nelivitosen jälkeen.

      Tällä naisella on omat lapset jo aikuisia useimmiten, eikä ne ole suomalaiselta tavikselta mitään vailla. Niinpä tämä pariskunta elelee aivan tavallista elämää, kuten Kymppi mainitsi. Posson näkökulma on siis se että falle muuttaa Thaimaahan esiintyen miljonäärinä ja joutuvat sitten kuseen hetimiten ja lapset vie heiltä tuhkatkin pesästä.

      Luonnehtiiko Possola siis itsensä nerokkaaksi bisnesvelhoksi, kun ei ole varhaisesta sairaseläkkeestään huolimatta ryhtynyt koskaan perheenisäksi? Kysehän on siitä mitä Kymppi mainitsi. Sinulla ei ole siihen seisokkia, rahaa eikä naista joka voisi luottaa kykyysi isänä ja voin kertoa ettei kukaan lapsikaan kaipaa tuollaista vihamielistä pennuttelijaa isäkseen. Se olisi kova kohtalo.

      Se minkä Possola kaikkein autuaimmin unohtaa on se että Thaimaahan muuttavat farangit eivät ole 1600 euron eläkeläisiä juuri kukaan. He ovat tulleet Thaimaahan elelemään vaimonsa kanssa ja myyneet Suomesta asuntonsa ja omaisuutensa.
      Useampi satatonnia kun on tilillä ja eläke on yli 2000 euroa, ei ole huolen häivääkään rahallisesti, vaikka vaimolla olisikin vielä alaikäisiä lapsia. Raha riittää varmasti tavalliseen thaimaalaiseen peruskoulutukseen.

      Thaimaassa on myös suomalaisia rahamiehiä, vaikka se kuinka tuntuisi Possolasta väärältä, ikävältä, mahdottomalta ja pahalta. Heille ei ole mikään ongelma perustaa perheitä, yrityksiä tai ihan mitä vaan, reissata maailmalla ja tehdä ihan mitä haluaa.
      Heitä ei itketä se saako thaimaalainen pihviä vai ei, eikä sitä hemmetin pihviä kukaan muutenkaan joka päivä paistele.

      • Anonyymi

        Voi resua mutta kun lahkolaiset ovat suoriutuneet pariutumisesta jo 25 vuotiaana lentämällä 10.000 kilsaa, yleensä äidin rahoilla, äiti mielellään tukee idioottipoikaansa kerran vuodessa eläkevaroillaan, että pääsee edes kahdeksi viikoksi idioottipojastaan eroon.

        Mitä idioottipojalleen kuuluu jos joillakin on thaimaassa massia, kun idioottipoika vielä 55 vuotiaana, asuu äitinsä peräkammarissa, ainoa omaisuus on heteka jossa poika aikanaan laitettiin alulle.

        Ja voi rakas lapsi mediaani palkka voi hyvinkin olla sen mitä 2010 kertoi mutta kun se otos on kovasti pieni, pitäisi laskea paljonko saa keskimääräisesti pienyrittäjä, joka korjaa yksin mopoja vuokra pajallaan, tai hänen puolisonsa joka myy kahvileipää kuutena päivänä viikossa, torilla, heillä on vielä kaksi pientä lasta, tuo perhe ei edes yhdessä tienaa tuota mediaanipalkkaa minkä 2010 on avauksessa kertonut...

        2010 kertoi aikaisemmin että mopon korjaaminen thaimaassa maksa mitään, mitä luulet laiffila mistä se halpuus on peräisin, tuolla korjaalla on vielä yksi työntekijä laosista... ilman työlupaa, tietysti... he vaihtavat pääosin renkaita ja öljyjä... tuo renkaan vaihto perusmopoon maksaa muutaman satasen, pcx ja aerox muutaman tonnin, öljynvaihto 125 bahtia, mitä luulet tienaako tuolla liki 90.000 bahtia kuukaudessa, varmasti ei tienaa... korkeintaan 20.000 bahtia... toki on isompia korjaamoja jossa on kymmenen asentajaa, mutta ala on niin kilpailtu että hinnat on tosi halpoja.

        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi resua mutta kun lahkolaiset ovat suoriutuneet pariutumisesta jo 25 vuotiaana lentämällä 10.000 kilsaa, yleensä äidin rahoilla, äiti mielellään tukee idioottipoikaansa kerran vuodessa eläkevaroillaan, että pääsee edes kahdeksi viikoksi idioottipojastaan eroon.

        Mitä idioottipojalleen kuuluu jos joillakin on thaimaassa massia, kun idioottipoika vielä 55 vuotiaana, asuu äitinsä peräkammarissa, ainoa omaisuus on heteka jossa poika aikanaan laitettiin alulle.

        Ja voi rakas lapsi mediaani palkka voi hyvinkin olla sen mitä 2010 kertoi mutta kun se otos on kovasti pieni, pitäisi laskea paljonko saa keskimääräisesti pienyrittäjä, joka korjaa yksin mopoja vuokra pajallaan, tai hänen puolisonsa joka myy kahvileipää kuutena päivänä viikossa, torilla, heillä on vielä kaksi pientä lasta, tuo perhe ei edes yhdessä tienaa tuota mediaanipalkkaa minkä 2010 on avauksessa kertonut...

        2010 kertoi aikaisemmin että mopon korjaaminen thaimaassa maksa mitään, mitä luulet laiffila mistä se halpuus on peräisin, tuolla korjaalla on vielä yksi työntekijä laosista... ilman työlupaa, tietysti... he vaihtavat pääosin renkaita ja öljyjä... tuo renkaan vaihto perusmopoon maksaa muutaman satasen, pcx ja aerox muutaman tonnin, öljynvaihto 125 bahtia, mitä luulet tienaako tuolla liki 90.000 bahtia kuukaudessa, varmasti ei tienaa... korkeintaan 20.000 bahtia... toki on isompia korjaamoja jossa on kymmenen asentajaa, mutta ala on niin kilpailtu että hinnat on tosi halpoja.

        By NumBall HHN 63v.

        muuten laiffila, alle 20 v. rakkaiden pariutuminen perustui aikaisemmin jallu ja kalle nimisiin käsityölehtiin, kun ilmainen nettiporno tuli saatavaksi äidin peräkammariinkin, peräkammarissa elettiin tuolloin uutta renessanssia, kalle oli aikaisemmin kertonut satuja pattayan matkasta, idioottipoika haaveili noista matkoista, näistä lehdistä on peräisin naiskuva mikä sinullakin laiffila on toisesta sukupuolesta, kun itse kokemusta ei juurikaan ole, kukaan tervepäinen nainen ala kaltaistesi kanssa yhtään mihinkään, ei jäänyt paljon vaihtoehtoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi resua mutta kun lahkolaiset ovat suoriutuneet pariutumisesta jo 25 vuotiaana lentämällä 10.000 kilsaa, yleensä äidin rahoilla, äiti mielellään tukee idioottipoikaansa kerran vuodessa eläkevaroillaan, että pääsee edes kahdeksi viikoksi idioottipojastaan eroon.

        Mitä idioottipojalleen kuuluu jos joillakin on thaimaassa massia, kun idioottipoika vielä 55 vuotiaana, asuu äitinsä peräkammarissa, ainoa omaisuus on heteka jossa poika aikanaan laitettiin alulle.

        Ja voi rakas lapsi mediaani palkka voi hyvinkin olla sen mitä 2010 kertoi mutta kun se otos on kovasti pieni, pitäisi laskea paljonko saa keskimääräisesti pienyrittäjä, joka korjaa yksin mopoja vuokra pajallaan, tai hänen puolisonsa joka myy kahvileipää kuutena päivänä viikossa, torilla, heillä on vielä kaksi pientä lasta, tuo perhe ei edes yhdessä tienaa tuota mediaanipalkkaa minkä 2010 on avauksessa kertonut...

        2010 kertoi aikaisemmin että mopon korjaaminen thaimaassa maksa mitään, mitä luulet laiffila mistä se halpuus on peräisin, tuolla korjaalla on vielä yksi työntekijä laosista... ilman työlupaa, tietysti... he vaihtavat pääosin renkaita ja öljyjä... tuo renkaan vaihto perusmopoon maksaa muutaman satasen, pcx ja aerox muutaman tonnin, öljynvaihto 125 bahtia, mitä luulet tienaako tuolla liki 90.000 bahtia kuukaudessa, varmasti ei tienaa... korkeintaan 20.000 bahtia... toki on isompia korjaamoja jossa on kymmenen asentajaa, mutta ala on niin kilpailtu että hinnat on tosi halpoja.

        By NumBall HHN 63v.

        Sama vika noilla yrittäjillä joka maassa, myös Suomessa. Tienataan yrittämisen aikana juuri ja juuri voita leivän päälle, Suomessa ei "muisteta" maksaa eläkemaksuja, ja kun yrittäminen loppuu ollaan persaukisia eläkeläisiä. Danny itkee, kun vakuutus ei maksa leikkausta, niin ex-yrittäjän pitää mennä julkiselle puolelle, Posso valittaa kun vakuutus ei maksa, niin pitää palata kehitysmaasta julkiseen leikkausjonoon. Teillä kaikilla on yhteistä se, että jänne on poikki, sieltä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama vika noilla yrittäjillä joka maassa, myös Suomessa. Tienataan yrittämisen aikana juuri ja juuri voita leivän päälle, Suomessa ei "muisteta" maksaa eläkemaksuja, ja kun yrittäminen loppuu ollaan persaukisia eläkeläisiä. Danny itkee, kun vakuutus ei maksa leikkausta, niin ex-yrittäjän pitää mennä julkiselle puolelle, Posso valittaa kun vakuutus ei maksa, niin pitää palata kehitysmaasta julkiseen leikkausjonoon. Teillä kaikilla on yhteistä se, että jänne on poikki, sieltä...

        Miten luulet sinulle käyvän saat flimmerin cardioversio maksaa 200-420 euroa, rytmihäiriö voi tulla kuukaudessa 10 kertaa, mitä luulet alkaako jossain vaiheessa kiinnostaa suomen terveydenhuolto missä se suoritetaan ilmaiseksi... minulla on eläketurva maksut maksettu, mutta eläketurva riittää just noihin, jos sinulla on yksikin flimmeri jossain vaiheessa elämässäsi, minulla oli ekan kerran vuonna 1996, seuraava kerta vuonna 2022 15 kertaa.... Flimmeri alttius on jokaisella, sen esiintyvyys nousee huomattavasti 55 ikävuoden jälkeen, ja se kannatta hoitaa, jos jätät roikkumaan voi käydä huonosti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten luulet sinulle käyvän saat flimmerin cardioversio maksaa 200-420 euroa, rytmihäiriö voi tulla kuukaudessa 10 kertaa, mitä luulet alkaako jossain vaiheessa kiinnostaa suomen terveydenhuolto missä se suoritetaan ilmaiseksi... minulla on eläketurva maksut maksettu, mutta eläketurva riittää just noihin, jos sinulla on yksikin flimmeri jossain vaiheessa elämässäsi, minulla oli ekan kerran vuonna 1996, seuraava kerta vuonna 2022 15 kertaa.... Flimmeri alttius on jokaisella, sen esiintyvyys nousee huomattavasti 55 ikävuoden jälkeen, ja se kannatta hoitaa, jos jätät roikkumaan voi käydä huonosti.

        Alttius on, eikä sitä vähennä 50+ kilon ylipaino.

        Ihan sama hoidatko vai et, noutaja hakee kuitenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten luulet sinulle käyvän saat flimmerin cardioversio maksaa 200-420 euroa, rytmihäiriö voi tulla kuukaudessa 10 kertaa, mitä luulet alkaako jossain vaiheessa kiinnostaa suomen terveydenhuolto missä se suoritetaan ilmaiseksi... minulla on eläketurva maksut maksettu, mutta eläketurva riittää just noihin, jos sinulla on yksikin flimmeri jossain vaiheessa elämässäsi, minulla oli ekan kerran vuonna 1996, seuraava kerta vuonna 2022 15 kertaa.... Flimmeri alttius on jokaisella, sen esiintyvyys nousee huomattavasti 55 ikävuoden jälkeen, ja se kannatta hoitaa, jos jätät roikkumaan voi käydä huonosti.

        Vai köyhän mopokorjaajan se Saarivinkuja vetää esimerkiksi koko Thaimaan tilanteesta ja istuu itse kuponkiruokalassa pari kertaa kuussa nöhjöttäen muuten kotona.

        Thaimaa on teollisuusmaa ja vientimaa huomattavalla osuudella BKT:sta.

        Thaimaa jatkoi talouskasvuaan läpi koronan, matkailu on palaamassa ennalleen, maailman suurimmat automerkit siirtävät tuotantoaan yhä enemmän Thaimaahan ja autoteollisuuden vienti on jo 11% bruttokansantuotteesta.

        Koneet, ydinreaktorit jne 15%. Jalokivet, jalometallit, kolikot jne 5,2%. Kumia ja muovia viedään myös merkittäviä määriä, kuin myös mineraaleja, öljytuotteita, kemikaaleja, metalleja kuten kuparia jne.

        Näiden jälkeen tulee lihan ja kalan jalostukset, sokerituotteet, optiset tuotteet ja terästuotteet. Grillihiilissä ja puubriketeissä myöskin merkittävä tekijä ja kaikessa on kasvusuunta. Ei ole vihertantat Thaimaassa vaatimassa teollisuuden siirtoa pois maasta rajojen taakse.

        Thaimaa on merkittävä ja kasvava tekijä maailman vientimarkkinoilla. Varsinkin koronan aikaan Thaimaa laittoi myllyn pyörimään ja loi miljoonia uusia työpaikkoja korvaamaan turismin jättämää aukkoa.

        Kun muu maailma lamaantui, Thaimaa investoi ja rakensi vaan lisää ja lisää, korjasi vanhaakin infraa josta vaikkapa esimerkkinä Pattayan ilmassa kulkevien sähköjohtojen siirtäminen maan alle.

        Thaimaalaisilla ole mitään hätää. Täällä pidetään toisista huolta ja työtä keksitään aina jostakin sitä haluaville.

        Laiskottelemalla tai toisten nurkissa piereskelemällä ei Thaimaassa pärjää, eikä kuuluisi pärjätä missään.

        Suomessahan työhaluttomat kotipiereskelijät ja muut elokapinalliset edustavat uutta merkittävää kansanryhmää jotka katsovat olevansa niin humaaneja, että yhteiskunnan tulee heidät elättää ja majoittaa.

        Muutama ero suomalaisissa ja thaimaalaisissa.

        -Thaimaalaiset käy useammin ravintolassa kuin suomalaiset. Kasviksia ja hedelmiä syödään paljon enemmän kuin Suomessa.

        -Thaimaalaisista lapsista ei kasvateta uusavuttomia eikä heille lässytetä kuin vajaaälyiselle, vaan kohdellaan ihmisenä.

        -Thaimaalaiset ajelee keskimäärin paremmilla autoilla kuin suomalaiset, eivätkä syö esanssipaskaa kuten suomalaiset. Ruoat kokataan tuoreista aineksista sekä kotona että ravintolassa.

        -Thaimaalaiset ovat ylpeitä vahvasta identiteetistään, pitkästä historiastaan, kulttuuristaan, perinteistään ja taidoistaan vaikkapa kokkauksen tai riisinviljelyn parissa. Thait tuntee luonnon ja mitä sillä on annettavaa.

        Nykysuomi vilisee kaiken maailman tekosairaita unelmoitsijoita, jotka keskittyy vain siihen unelmointiin tekemättä asian eteen mitään. Onneksi pummien tukia ja reseptejä ollaan kiristämässä, että kohta on vaihtoehtona nälkäkuolema tai kiinnostus työelämään.

        Ymmärrys loisimista ja juhlapaikanhakijoita kohtaan alkaa olla finaalissa. Thaimaassa ne kumpikaan eivät ole onnistuneet vaan Thaimaa haluaa pummit ulos maasta heti, kun sellainen viranomaisten tielle sattuu.

        Thaimaa kehittyy - Suomi sukeltaa. Suomelta loppuneet ne perinteiset kehuskelunaiheetkin, kuten koulutukseen ja terveydenhuoltoon panostamiset. Alkaa olla vanhustenhuoltokin rinnastettavissa saattohoitoon.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai köyhän mopokorjaajan se Saarivinkuja vetää esimerkiksi koko Thaimaan tilanteesta ja istuu itse kuponkiruokalassa pari kertaa kuussa nöhjöttäen muuten kotona.

        Thaimaa on teollisuusmaa ja vientimaa huomattavalla osuudella BKT:sta.

        Thaimaa jatkoi talouskasvuaan läpi koronan, matkailu on palaamassa ennalleen, maailman suurimmat automerkit siirtävät tuotantoaan yhä enemmän Thaimaahan ja autoteollisuuden vienti on jo 11% bruttokansantuotteesta.

        Koneet, ydinreaktorit jne 15%. Jalokivet, jalometallit, kolikot jne 5,2%. Kumia ja muovia viedään myös merkittäviä määriä, kuin myös mineraaleja, öljytuotteita, kemikaaleja, metalleja kuten kuparia jne.

        Näiden jälkeen tulee lihan ja kalan jalostukset, sokerituotteet, optiset tuotteet ja terästuotteet. Grillihiilissä ja puubriketeissä myöskin merkittävä tekijä ja kaikessa on kasvusuunta. Ei ole vihertantat Thaimaassa vaatimassa teollisuuden siirtoa pois maasta rajojen taakse.

        Thaimaa on merkittävä ja kasvava tekijä maailman vientimarkkinoilla. Varsinkin koronan aikaan Thaimaa laittoi myllyn pyörimään ja loi miljoonia uusia työpaikkoja korvaamaan turismin jättämää aukkoa.

        Kun muu maailma lamaantui, Thaimaa investoi ja rakensi vaan lisää ja lisää, korjasi vanhaakin infraa josta vaikkapa esimerkkinä Pattayan ilmassa kulkevien sähköjohtojen siirtäminen maan alle.

        Thaimaalaisilla ole mitään hätää. Täällä pidetään toisista huolta ja työtä keksitään aina jostakin sitä haluaville.

        Laiskottelemalla tai toisten nurkissa piereskelemällä ei Thaimaassa pärjää, eikä kuuluisi pärjätä missään.

        Suomessahan työhaluttomat kotipiereskelijät ja muut elokapinalliset edustavat uutta merkittävää kansanryhmää jotka katsovat olevansa niin humaaneja, että yhteiskunnan tulee heidät elättää ja majoittaa.

        Muutama ero suomalaisissa ja thaimaalaisissa.

        -Thaimaalaiset käy useammin ravintolassa kuin suomalaiset. Kasviksia ja hedelmiä syödään paljon enemmän kuin Suomessa.

        -Thaimaalaisista lapsista ei kasvateta uusavuttomia eikä heille lässytetä kuin vajaaälyiselle, vaan kohdellaan ihmisenä.

        -Thaimaalaiset ajelee keskimäärin paremmilla autoilla kuin suomalaiset, eivätkä syö esanssipaskaa kuten suomalaiset. Ruoat kokataan tuoreista aineksista sekä kotona että ravintolassa.

        -Thaimaalaiset ovat ylpeitä vahvasta identiteetistään, pitkästä historiastaan, kulttuuristaan, perinteistään ja taidoistaan vaikkapa kokkauksen tai riisinviljelyn parissa. Thait tuntee luonnon ja mitä sillä on annettavaa.

        Nykysuomi vilisee kaiken maailman tekosairaita unelmoitsijoita, jotka keskittyy vain siihen unelmointiin tekemättä asian eteen mitään. Onneksi pummien tukia ja reseptejä ollaan kiristämässä, että kohta on vaihtoehtona nälkäkuolema tai kiinnostus työelämään.

        Ymmärrys loisimista ja juhlapaikanhakijoita kohtaan alkaa olla finaalissa. Thaimaassa ne kumpikaan eivät ole onnistuneet vaan Thaimaa haluaa pummit ulos maasta heti, kun sellainen viranomaisten tielle sattuu.

        Thaimaa kehittyy - Suomi sukeltaa. Suomelta loppuneet ne perinteiset kehuskelunaiheetkin, kuten koulutukseen ja terveydenhuoltoon panostamiset. Alkaa olla vanhustenhuoltokin rinnastettavissa saattohoitoon.

        2010

        Sulla liikemiesperheenisällä on paljon aikaa tälle matkailupalstalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla liikemiesperheenisällä on paljon aikaa tälle matkailupalstalle.

        Sulla flimmerit vähenee, kun jätät palstan rauhaan ja lähdet pienelle kuntokävelylle. Painosta pois viiskytä kiloo, niin taas jaksaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai köyhän mopokorjaajan se Saarivinkuja vetää esimerkiksi koko Thaimaan tilanteesta ja istuu itse kuponkiruokalassa pari kertaa kuussa nöhjöttäen muuten kotona.

        Thaimaa on teollisuusmaa ja vientimaa huomattavalla osuudella BKT:sta.

        Thaimaa jatkoi talouskasvuaan läpi koronan, matkailu on palaamassa ennalleen, maailman suurimmat automerkit siirtävät tuotantoaan yhä enemmän Thaimaahan ja autoteollisuuden vienti on jo 11% bruttokansantuotteesta.

        Koneet, ydinreaktorit jne 15%. Jalokivet, jalometallit, kolikot jne 5,2%. Kumia ja muovia viedään myös merkittäviä määriä, kuin myös mineraaleja, öljytuotteita, kemikaaleja, metalleja kuten kuparia jne.

        Näiden jälkeen tulee lihan ja kalan jalostukset, sokerituotteet, optiset tuotteet ja terästuotteet. Grillihiilissä ja puubriketeissä myöskin merkittävä tekijä ja kaikessa on kasvusuunta. Ei ole vihertantat Thaimaassa vaatimassa teollisuuden siirtoa pois maasta rajojen taakse.

        Thaimaa on merkittävä ja kasvava tekijä maailman vientimarkkinoilla. Varsinkin koronan aikaan Thaimaa laittoi myllyn pyörimään ja loi miljoonia uusia työpaikkoja korvaamaan turismin jättämää aukkoa.

        Kun muu maailma lamaantui, Thaimaa investoi ja rakensi vaan lisää ja lisää, korjasi vanhaakin infraa josta vaikkapa esimerkkinä Pattayan ilmassa kulkevien sähköjohtojen siirtäminen maan alle.

        Thaimaalaisilla ole mitään hätää. Täällä pidetään toisista huolta ja työtä keksitään aina jostakin sitä haluaville.

        Laiskottelemalla tai toisten nurkissa piereskelemällä ei Thaimaassa pärjää, eikä kuuluisi pärjätä missään.

        Suomessahan työhaluttomat kotipiereskelijät ja muut elokapinalliset edustavat uutta merkittävää kansanryhmää jotka katsovat olevansa niin humaaneja, että yhteiskunnan tulee heidät elättää ja majoittaa.

        Muutama ero suomalaisissa ja thaimaalaisissa.

        -Thaimaalaiset käy useammin ravintolassa kuin suomalaiset. Kasviksia ja hedelmiä syödään paljon enemmän kuin Suomessa.

        -Thaimaalaisista lapsista ei kasvateta uusavuttomia eikä heille lässytetä kuin vajaaälyiselle, vaan kohdellaan ihmisenä.

        -Thaimaalaiset ajelee keskimäärin paremmilla autoilla kuin suomalaiset, eivätkä syö esanssipaskaa kuten suomalaiset. Ruoat kokataan tuoreista aineksista sekä kotona että ravintolassa.

        -Thaimaalaiset ovat ylpeitä vahvasta identiteetistään, pitkästä historiastaan, kulttuuristaan, perinteistään ja taidoistaan vaikkapa kokkauksen tai riisinviljelyn parissa. Thait tuntee luonnon ja mitä sillä on annettavaa.

        Nykysuomi vilisee kaiken maailman tekosairaita unelmoitsijoita, jotka keskittyy vain siihen unelmointiin tekemättä asian eteen mitään. Onneksi pummien tukia ja reseptejä ollaan kiristämässä, että kohta on vaihtoehtona nälkäkuolema tai kiinnostus työelämään.

        Ymmärrys loisimista ja juhlapaikanhakijoita kohtaan alkaa olla finaalissa. Thaimaassa ne kumpikaan eivät ole onnistuneet vaan Thaimaa haluaa pummit ulos maasta heti, kun sellainen viranomaisten tielle sattuu.

        Thaimaa kehittyy - Suomi sukeltaa. Suomelta loppuneet ne perinteiset kehuskelunaiheetkin, kuten koulutukseen ja terveydenhuoltoon panostamiset. Alkaa olla vanhustenhuoltokin rinnastettavissa saattohoitoon.

        2010

        Tuota noin thaimaa on maailman yksi vaarallisimmasta maista tieliikenteen osalta, täällä kuolee liikenteessä 12-15 kertaa enemmän onnettomuuksissa, kun suomessa vaikka väkiluku otetaan huomioon, noin 22.000 ihmistä pääsee hengestään vuosittain, eihän tämä mitään mutta täällä vammautuu melkein noin miljoona ihmistä vuodessa liikenteen takia. Eniten vammautuu ja kuolee liikenteessä miehiä ikähaarukka 36-60 vuotta, yleensäkin kymmenestä kuolleista 7 kymmenestä on miehiä, naisia 3... jokin on siis pahasti pielessä...

        https://www.thairsc.com/eng/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota noin thaimaa on maailman yksi vaarallisimmasta maista tieliikenteen osalta, täällä kuolee liikenteessä 12-15 kertaa enemmän onnettomuuksissa, kun suomessa vaikka väkiluku otetaan huomioon, noin 22.000 ihmistä pääsee hengestään vuosittain, eihän tämä mitään mutta täällä vammautuu melkein noin miljoona ihmistä vuodessa liikenteen takia. Eniten vammautuu ja kuolee liikenteessä miehiä ikähaarukka 36-60 vuotta, yleensäkin kymmenestä kuolleista 7 kymmenestä on miehiä, naisia 3... jokin on siis pahasti pielessä...

        https://www.thairsc.com/eng/

        Turhaan sä pumpustas huolehdit, tolla ruholla noutaja tulee liikenteessä nopeemmin kun kerkeet kissaa sanomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota noin thaimaa on maailman yksi vaarallisimmasta maista tieliikenteen osalta, täällä kuolee liikenteessä 12-15 kertaa enemmän onnettomuuksissa, kun suomessa vaikka väkiluku otetaan huomioon, noin 22.000 ihmistä pääsee hengestään vuosittain, eihän tämä mitään mutta täällä vammautuu melkein noin miljoona ihmistä vuodessa liikenteen takia. Eniten vammautuu ja kuolee liikenteessä miehiä ikähaarukka 36-60 vuotta, yleensäkin kymmenestä kuolleista 7 kymmenestä on miehiä, naisia 3... jokin on siis pahasti pielessä...

        https://www.thairsc.com/eng/

        Otan vielä kantaa näihin ilmastonmuutos asioihin, se on selvää että ilmasto on lämmennyt, ja ääri-ilmiöt tulevat lisääntymään, tiedätkö että moni yliopisto on lähtenyt tutkimaan ns. alkuviljoja, juuri tämän ilmastonmuutoksen takia, nämä nykyiset jalostetut lajikkeet eivät pärjää suomen vaihtuvassa ilmastossa, ja asiaan on alettu tutkimaan, yksi tuttu proffa soitti ja kyseli kuulumisia, ja minä häneltä, ainakin neljä yliopistoa varautuu nälänhätään, kun maa ei tuottakaan enää satoa, kuten aikaisemmin tuloksena voi olla nälänhätä, siksi asiaan varaudutaan etukäteen... Olehan uskossasi vahva, tulet tarvitsemaan sitä vielä.

        Ilmasto tulee muuttumaan niin suomessa kuin thaimaassa, eikä aikaa mene kuin kaksi kymmentä vuotta, tulee paljon uusia ääri-ilmiöitä, tänään oli täällä varsin kova ukonilma,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota noin thaimaa on maailman yksi vaarallisimmasta maista tieliikenteen osalta, täällä kuolee liikenteessä 12-15 kertaa enemmän onnettomuuksissa, kun suomessa vaikka väkiluku otetaan huomioon, noin 22.000 ihmistä pääsee hengestään vuosittain, eihän tämä mitään mutta täällä vammautuu melkein noin miljoona ihmistä vuodessa liikenteen takia. Eniten vammautuu ja kuolee liikenteessä miehiä ikähaarukka 36-60 vuotta, yleensäkin kymmenestä kuolleista 7 kymmenestä on miehiä, naisia 3... jokin on siis pahasti pielessä...

        https://www.thairsc.com/eng/

        Tuo voivottelu ja taivasteluhan se varmaan Thaimaan liikenteen muuttaa niin että naps vaan? Tai se kun päivystät onnettomuuspaikoilla liikennettä tukkimassa ja vaarantamassa.

        Oletko kuullut Tyyneysrukouksen? Se on varsin opettavainen ja tarkoittaa että älä haaskaa aikaasi asioihin, joihin et voi vaikuttaa.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä
        hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa,
        rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin,
        ja viisautta erottaa nämä toisistaan"

        Pistit taas tuplasti lapinlisää Thaimaassa onnettomuudessa kuolleisiin 450% ja onnettomuuksissa loukkaantuneisiin 100%.

        Koko elämäsi on ollut pelkkää negapaskaa, kurjuutta, sairautta, köyhyyttä, riitaa, katkeruutta, väärinymmärryksiä, satuja ja valheita. Se on ihan sama missä sinä asut, etsit sieltä vain epäkohtia jotta pääset urputtamaan.

        2010

        PS: Viikossa on 168 tuntia. Teen töitä koneella maksimissaan 10 tuntia viikossa ja tällä hetkellä vain oman projektini asioiden hoidossa. Muutoin olen työtön eläkeläinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo voivottelu ja taivasteluhan se varmaan Thaimaan liikenteen muuttaa niin että naps vaan? Tai se kun päivystät onnettomuuspaikoilla liikennettä tukkimassa ja vaarantamassa.

        Oletko kuullut Tyyneysrukouksen? Se on varsin opettavainen ja tarkoittaa että älä haaskaa aikaasi asioihin, joihin et voi vaikuttaa.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä
        hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa,
        rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin,
        ja viisautta erottaa nämä toisistaan"

        Pistit taas tuplasti lapinlisää Thaimaassa onnettomuudessa kuolleisiin 450% ja onnettomuuksissa loukkaantuneisiin 100%.

        Koko elämäsi on ollut pelkkää negapaskaa, kurjuutta, sairautta, köyhyyttä, riitaa, katkeruutta, väärinymmärryksiä, satuja ja valheita. Se on ihan sama missä sinä asut, etsit sieltä vain epäkohtia jotta pääset urputtamaan.

        2010

        PS: Viikossa on 168 tuntia. Teen töitä koneella maksimissaan 10 tuntia viikossa ja tällä hetkellä vain oman projektini asioiden hoidossa. Muutoin olen työtön eläkeläinen.

        Korjaan tilastoa, se oli tältä vuodelta tähän mennessä. Asia ei kuitenkaan minua kiinnosta, askarruta eikä sureta. Ei vaikuta liikkumiseeni mitenkään muutoin kuin että ajelen varovasti ja aina virkeänä.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo voivottelu ja taivasteluhan se varmaan Thaimaan liikenteen muuttaa niin että naps vaan? Tai se kun päivystät onnettomuuspaikoilla liikennettä tukkimassa ja vaarantamassa.

        Oletko kuullut Tyyneysrukouksen? Se on varsin opettavainen ja tarkoittaa että älä haaskaa aikaasi asioihin, joihin et voi vaikuttaa.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä
        hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa,
        rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin,
        ja viisautta erottaa nämä toisistaan"

        Pistit taas tuplasti lapinlisää Thaimaassa onnettomuudessa kuolleisiin 450% ja onnettomuuksissa loukkaantuneisiin 100%.

        Koko elämäsi on ollut pelkkää negapaskaa, kurjuutta, sairautta, köyhyyttä, riitaa, katkeruutta, väärinymmärryksiä, satuja ja valheita. Se on ihan sama missä sinä asut, etsit sieltä vain epäkohtia jotta pääset urputtamaan.

        2010

        PS: Viikossa on 168 tuntia. Teen töitä koneella maksimissaan 10 tuntia viikossa ja tällä hetkellä vain oman projektini asioiden hoidossa. Muutoin olen työtön eläkeläinen.

        Työtön eläkeläinen jokin aika sitten bablasi perheyrityksestä joka harjoittaa maataloutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työtön eläkeläinen jokin aika sitten bablasi perheyrityksestä joka harjoittaa maataloutta.

        Ja järjetöntä yksisuuntaista putkiajattelua huomioimatta totuuksia, vaan ainoastaan oman mielipiteen ja sen ympärille rakennetun omanapanarsismin tuotoksia.

        Infraa rakennetaan joo ja esimerkkinä Pattayan paskanhajujen tuulettaminen taivaalle ja sähköjohtojen kaivaminen maahan.
        Niinpä niin siinäpä varsin kattavasti Thaimaan infrarakentamista.

        Ja tottakai Thaimaahan siirretään erinäisiä tehdastoimintoja kun palkkataso on tehdastyöläisillä se mikä on.

        Jos tuo olio olisi jonkun päättävän ryhmän jäsen, niin se ei olisi mitään muuta kuin häirikkö.

        Kertoo olevansa tietoinen mitä oikea Thaimaa pitää sisällään, kyllä joo niinpäniin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja järjetöntä yksisuuntaista putkiajattelua huomioimatta totuuksia, vaan ainoastaan oman mielipiteen ja sen ympärille rakennetun omanapanarsismin tuotoksia.

        Infraa rakennetaan joo ja esimerkkinä Pattayan paskanhajujen tuulettaminen taivaalle ja sähköjohtojen kaivaminen maahan.
        Niinpä niin siinäpä varsin kattavasti Thaimaan infrarakentamista.

        Ja tottakai Thaimaahan siirretään erinäisiä tehdastoimintoja kun palkkataso on tehdastyöläisillä se mikä on.

        Jos tuo olio olisi jonkun päättävän ryhmän jäsen, niin se ei olisi mitään muuta kuin häirikkö.

        Kertoo olevansa tietoinen mitä oikea Thaimaa pitää sisällään, kyllä joo niinpäniin.

        Thaimaahan tullaan joukolla naapurimaista töihin. Osaako Senssu kertoa miksi? Netti on täynnä tietoa taloudesta, jos se vaan kiinnostaa. Jos se ei kiinnosta, niin ainahan voit mietiskellä ihan itse että onkohan mopokorjaaja rikkaampi vai köyhempi kuin sinä ja syökö hän pihviä miten usein ja laittaako hunajaa sinne väliin kokkiruiskulla.
        Heität Thaimaasta legendaa jota kerrottiin Savossa 80 luvulla ja sitten alat mököttää kun saat todellista tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo voivottelu ja taivasteluhan se varmaan Thaimaan liikenteen muuttaa niin että naps vaan? Tai se kun päivystät onnettomuuspaikoilla liikennettä tukkimassa ja vaarantamassa.

        Oletko kuullut Tyyneysrukouksen? Se on varsin opettavainen ja tarkoittaa että älä haaskaa aikaasi asioihin, joihin et voi vaikuttaa.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä
        hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa,
        rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin,
        ja viisautta erottaa nämä toisistaan"

        Pistit taas tuplasti lapinlisää Thaimaassa onnettomuudessa kuolleisiin 450% ja onnettomuuksissa loukkaantuneisiin 100%.

        Koko elämäsi on ollut pelkkää negapaskaa, kurjuutta, sairautta, köyhyyttä, riitaa, katkeruutta, väärinymmärryksiä, satuja ja valheita. Se on ihan sama missä sinä asut, etsit sieltä vain epäkohtia jotta pääset urputtamaan.

        2010

        PS: Viikossa on 168 tuntia. Teen töitä koneella maksimissaan 10 tuntia viikossa ja tällä hetkellä vain oman projektini asioiden hoidossa. Muutoin olen työtön eläkeläinen.

        Voi lapsi rakas taas, mutta kun nuo on kuolleet onnettomuuksissa tien päälle suoraan, kun taas suomessa lasketaan myös sairaalassa kuolleet tilastointitapa poikkeaa olennaisesti, jos kuolinsyy johtuu onnettomuudesta... nuo tilastot on ollut jo vuosi kausia paikallaa, ja samaan tahtiin mennään tänäkin vuonna.. kuten kuvasta näkee.., Mutta kovasti outoa että kuolemat ajoittuvat miehiin ja 40-60 ikävuoden väliin... joten ei oikein voi olla edes kyse siitä että nuori ja typerä... joka tapauksessa ihmisiä kuolee helvetisti.... laskehan pelle prosentit uudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi lapsi rakas taas, mutta kun nuo on kuolleet onnettomuuksissa tien päälle suoraan, kun taas suomessa lasketaan myös sairaalassa kuolleet tilastointitapa poikkeaa olennaisesti, jos kuolinsyy johtuu onnettomuudesta... nuo tilastot on ollut jo vuosi kausia paikallaa, ja samaan tahtiin mennään tänäkin vuonna.. kuten kuvasta näkee.., Mutta kovasti outoa että kuolemat ajoittuvat miehiin ja 40-60 ikävuoden väliin... joten ei oikein voi olla edes kyse siitä että nuori ja typerä... joka tapauksessa ihmisiä kuolee helvetisti.... laskehan pelle prosentit uudelleen.

        Pysy vaan 4 seinän sisällä suomi24 parissa ettet joudu onnettomuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pysy vaan 4 seinän sisällä suomi24 parissa ettet joudu onnettomuuteen.

        Voi lapsi rakas en pysy, käyn kaupungilla joka päivä, tai syömässä... oikeasti thaimaan liikenne on perseestä.


    • Anonyymi

      "yksi tuttu proffa soitti ja kyseli kuulumisia, ja minä häneltä, ainakin neljä yliopistoa varautuu nälänhätään"

      Hekotiheko. Ainahan ne tutut professorit Pasaselle soittelee ja vaihtelee ajatuksia.
      Erittäin uskottavaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      147
      2962
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      316
      2092
    3. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      91
      2061
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      125
      1997
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1779
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1455
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1230
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      27
      1198
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1110
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      102
      999
    Aihe