Kehitysvamma ja parisuhde?

Anonyymi-ap

Saako kehitysvammainen oikeasti olla parisuhteessa? Jos kaksi kehitysvammaista aikuista ovat keskenään parisuhteessa, kumpikin asuu jo pois lapsuuden kodista, mutta vanhemmat kieltää heitä olemassa, niin saavatko he olla siinä? Entä jos on edunvalvoja, niin eikö hän saa kieltää sitä? Tai jos vaikka toinen asuu asuntolassa ja hoitajat kieltää yhteydenpidon kumppaniin? Entä jos toinen on kehitysvammainen ja toinen taas ei ole, niin saavatko se silti olla siinä?

10

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saa seurustella.

    • Anonyymi

      "Saako kehitysvammainen oikeasti olla parisuhteessa? " Niin, eihän keharit osaa olla muuta kuin leikisti

    • Itsellä on Lievä älyllinen kehitysvamma ja ei ole koskaan ollut edunvalvonta juttua kaikilla joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma ei ole koskaan ollut edunvalvonta.

      Esim niillä jotka ovat jääneet heikkolahjaisuus tasolle ja niillä on laitettu Lievä älyllinen kehitysvamma niillä ei ole koskaan ollut edunvalvonta juttua

      Ja totuus on ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma niillä ei toimi edes kaveri suhteet ja ei toimi niillä myöskään seurustelu suhde joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma.


      Eli minun mielestäni Kehitysvammaisten kohdalla pitäisi ainakin kieltää avioliitto.

      Ainoastaan älyllisen Kehitysvamman saaneeena olevien kohdalla toimii seurustelu, jos ne ei koskaan asu saman katon alla.

      • Anonyymi

        Siis sen takia, että sinä olet sitä mieltä, että kehitysvammaisten avioliitto pitää kieltää, niin se pitää kieltää sen takia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis sen takia, että sinä olet sitä mieltä, että kehitysvammaisten avioliitto pitää kieltää, niin se pitää kieltää sen takia?

        Älyllisen kehitysvammaisuuden oire on, että ei osaa olla muiden ihmisten kanssa


        Ja jos kehitysvammaisuus oire on, että ei osaa olla muiden ihmisten eikä osaa sitoutuu ryhmässä käymiseen pitkällä aikavälillä kehitysvamma puolella silloin ei ole myöskään kukaan muukaan joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma kykenevä etsimään mitään seurustelu.
        Ja ne jotka osaavat olla muiden ihmisten kanssa niillä on laitettu väärin silloin älyllinen kehitysvammaisuus.

        Niillä on silloin selvittämättä Adhd Autismi, Fasd tai Tourette tai Dysfasia.
        Mutta ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma tai älyllinen kehitysvammaisuus ne ei osaa olla muiden ihmisten kanssa eikä ne osaa sitoutuu yhtään mihinkään pitkällä aikavälillä.


    • Edunvalvontaa ei ole kaikilla joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma eikä kaikkien niiden kohdalla ole vanhemmat ja muut tutut ihmiset edunvalvonta juttua ottanut jos joku jolla älyllinen kehitysvammaisuus ja sillä on matematiikassa vahvuus.

      Mutta mielestäni ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma jos kummallakin on älyllinen kehitysvammaisuus tulkinta tyyli samalla viivalla

      Mutta silloin kehitysvamma puolella työntekijät ja vanhemmat puutuu kahden ihmisen näkemiseen jos toisella ihmisellä ei ole selkeä älyllinen kehitysvammaisuus kun ne jotka ovat saaneet heikkolahjaisuus tai Laaja alaiset oppimisen vaikeudet tason takia Lievän älyllisen kehitysvamman ne ihmiset käyttävät hyväksi niitä älyllisen Kehitysvamman saaneeena olevia seksuaalisesti ja muulla tavalla myös käyttää hyväksi niitä jotka eivät ole jäänyt heikkolahjaisuus tasolle.

      Siksi siis jotkut terveet ihmiset eivät hyväksy, että kaksi joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma jos toisella ihmisellä on kokonaan älykkyys taso alle 70 äö ja toisella jolla on Lievä älyllinen kehitysvamma ja toisen Kehitysvammaisen lääkäri paperissa lukee heikkolahjaisuus tai Laaja alaiset oppimisen vaikeudet tai Adhd tekee ongelma jutut kehitysvamma.

      Silloin ne työntekijät ja vanhemmat ei anna yhtäkkiä esim minulle on sanonut, että olen jäänyt älyllisen Kehitysvamman yli äö tason suhteen.

      Josta syystä minä käytän hyväksi Kehitysvammaisten puolella vain niitä joilla ei ole laittanut lääkäri heikkolahjaisuus tason takia älyllistä kehitysvammaa.

      Ne joilla heikkolahjaisuus tason takia laitettu Lievä älyllinen kehitysvamma niiden kohdalla on todettu ne ei osaa olla muiden ihmisten kanssa.

      Niillä on sosiaalinen kömpelyys joilla on koko testi heikkolahjaisuus tasolla.

      Ja edunvalvontaan ei kuulu kuin hoitaa joidenkin Kehitysvammaisten kohdalla ainoastaan raha asiat.

      Ja itse en ymmärrä muita joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma josta syystä en sen takia saa Kehitysvamma puolella kaveria tai seurustelu kumppania.

      Kun minä ole ainoa kehitysvamma ryhmässä jolla on heikkolahjaisuus tason takia Lievä älyllinen kehitysvamma laitettu.

      Jos löytyisi kaveri jolla on myös heikkolahjaisuus todettu olevan silloin voin saada kaveri suhteita.

      Älyllinen heikkolahjaisuus tarkoittaa esim ihmissuhde taidot on yhtä kuin vaikean älyllisen Kehitysvamman saaneeena mutta matematiikka vahvuus on ja osaan yksin tehdä ruokaa ilman muiden ihmisten apua.

      Ja osaan esim laskea kertolaskuja ilman laskinta silmät kiinni esim 35 ×5 laskun.

      Ne joilla älyllinen kehitysvammaisuus on selkeä diagnoosi ne ei osaa laskea ilman laskinta mitään laskuja ne ei edes tiedä kumpi on isompi määrä rahaa 3 €vai 10€

      Mutta jos jollain on älyllisen Kehitysvamma laitettu kun on vaikea Adhd tai vaikea Autismi ne ihmiset ymmärtää joilla on lääkäri paperissa kirjoitettu Adhd tai Autismi tekee kehitysvamma puolella ryhmässä ongelmat.

      Ne ihmiset osaa ymmärtää kumpi on isompi määrä rahaa 3€vai 10€.

      J ne kehitysvammaiset joilla on lisäksi vaikea Adhd tai Autismi diagnoosi ne on haastavia asiakkaita niihin verrattuna joilla on pelkkä älyllinen kehitysvammaisuus.

      Kun ne ihmiset eivät suostu menee kehitysvamma puolella työkeskus ryhmään, koska ne ymmärtää, että Kehitysvamma puolella jouduttaisiin tehdä orjatyötä.

      Josta syystä ne älyllisen kehitysvamman saaneeena olevat ihmiset eivät käy kehitysvamma puolella näin ollen työkeskus ryhmässä jotka sanoo, että se on orjatyötä.

      Kun taas ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma ilman Adhd juttua tai Autismi diagnoosia ne reppanat ei osaa edes matematiikkaa.

      • Anonyymi

        " Lievä älyllinen kehitysvamma " sä mainostat tota joka paikassa. Rauhoitu AC/DC


      • Anonyymi kirjoitti:

        " Lievä älyllinen kehitysvamma " sä mainostat tota joka paikassa. Rauhoitu AC/DC

        Lue mitä on Kehitysvamma Ekko se tarkoittaa että on intensiivisesti kiinnostunut esimerkiksi kehitysvamma aiheesta jolloin se jolla on Kehitysvamma kirjoittaa ja puhuu omasta Kehitysvammasta yli viisi vuotta


    • Ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma ne ei osaa olla muiden ihmisten josta syystä meidän ei anna seurustella.

      Ja en ymmärrä miksi muut joilla älyllinen kehitysvammaisuus miksi ne ei ymmärrä, jos ei osaa olla muiden ihmisten kanssa eikä osaa älyllisen Kehitysvamman saaneeena pitää edes kaveri suhteita yllä silloin ei ole myöskään kykenevä etsimään mitään seurustelu juttua

      • Anonyymi

        On tärkeää ymmärtää, että älyllinen kehitysvamma ei automaattisesti tarkoita sitä, että henkilö ei voi seurustella tai ylläpitää sosiaalisia suhteita. Jokaisella on oikeus ihmissuhteisiin ja rakkauteen, riippumatta siitä, onko henkilöllä kehitysvamma.

        Kehitysvammaisuus vaikuttaa ihmisten kykyyn oppia, ymmärtää ja soveltaa tietoa, mutta se ei sulje pois mahdollisuutta tuntea rakkautta tai kaivata läheisyyttä toisen ihmisen kanssa. Monet kehitysvammaiset henkilöt ovat kykeneviä kehittämään merkityksellisiä suhteita ja kokemaan syviä tunteita toisia kohtaan.

        Tärkeää on tarjota sopivaa tukea ja ohjausta, jotta kehitysvammaiset ihmiset voivat ymmärtää ja ilmaista tunteitaan terveellä ja turvallisella tavalla. Sosiaalisten taitojen oppiminen ja ylläpitäminen voi vaatia erityistä tukea ja ohjausta, mutta se ei sulje pois mahdollisuutta kehittää ihmissuhteita.

        On myös tärkeää välttää yleistyksiä tai stereotypioita kehitysvammaisia ihmisiä kohtaan. Jokainen ihminen on yksilöllinen, ja heidän kykynsä ja tarpeensa vaihtelevat. Kehitysvamma ei ole este rakkaudelle tai ystävyyssuhteille, vaan tärkeintä on kunnioittaa jokaisen yksilöllistä ihmisarvoa ja tarpeita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe