Jäännöskarvojen esittely aurinkorannalla

Anonyymi-ap

Joudun tänä kesänä todistamaan ihan kohtisuoraa näkymää, noin 3,5 metrin päästä, kun noin 15v tyttö nousi seisomaan, ketkutti string-pöksyt hieman vesirajansa alapuolelle, esitelläkseen toiselle tytölle että karvat eivät kaikki lähde kemiallisella tökötillä. Tyttö oikein huolellisesti venytteli kumpuaan, kummankin käden sormilla ja keikisteli sitä, jotta muutamat noin 1,5 cm mittaiset paksummat karvanjämät näkyisi paremmin nätillä vaalealla kolmiollaan. Elämänviiva oli lähes neitseellinen, lepattimet tiukasti toisiaan vasten. Pikkuisen tukala tilanne 68v miehelle.

Kemiallisia karvanpoistoaineita käytettäessä ei aina odoteta ohjeistettua aikaa, ja vaistonvaraisesti varjellaan elämänviivaa liialta myrkkyaltistukselta.

5

3973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sillälailla spedellä jutut paisuu ku pullataikina buaahaa

      • Anonyymi

        Niinhän se sulla meinaa olla buahhaaaaa.


    • Anonyymi

      Vaikka joku karva jäisikin, niiden poistaminen vitusta on hyvin kaunista. Iän mukana taito paranee. Olet sattunut tapaamaan suloisen tytön.

    • Anonyymi

      Anonyymi-ap, valtaosa ihmisen motivaatiosta on alitajuista ja geneettistä. Se tuottaa naiselle halun näyttää rohkeasti vittuaan. Kulttuuri taas pitää monia asioita kiellettyinä. Näiden motiivien vastakkaisuus luo kognitiivisen dissonanssin, henkisen liikkumisen veitsenterällä.

      Useat naiset dissonanssin paineessa toimivat niin kuin geenit määräävät, mutta tekevät niin JONKIN VARJOLLA, josta voi aina vetäytyä, jos joku lausuu todellisen motiivin. Näin pyritään siihen, ETTEI MENETÄ KASVOJAAN.

      Jäännöskarvojen esittely noudattaa tätä. Se on ikään kuin seksitöntä, mutta suora vitun näyttäminen vahvasti seksuaalista. Todellinen motiivi on siis halu näyttää vittua, mutta se tehdään jäännöskarvojen näyttämisen VARJOLLA. Halu näyttää vittua ei ole lainkaan mikään paha asia, luonnonkansoilla ihan tavallinen keino osoittaa viehättävyyttä, mutta kulttuuri - ja varsinkin kristillinen kulttuuri - pitää sitä erityisen sopimattomana.

      x x x x x

      Ystäväpariskunnan rouva tyydytti vittunsa saunassa PESEMISEN varjolla. Kun sanoin, että se oli kovin kaunista katsella, hän ihanoitui täysin, kun sai varmistuksen, että olin sen huomannut, ja että se oli minulle erityisen mieluista katseltavaa ja että hän oli ihailun kohteena.

    • Anonyymi

      Muutamien naisten pilluja siistineenä (olen mies) huomannut, että ainakaan sillä trimmerillä, höylällä & kampa/sakset systeemillä en ole saanut koskaan täysin sileäksi. Tarkoitan lähinnä häpyhuulia, joihin jäänyt joitakin irtokarvoja aina. Karvanpoistoainetta en ole vielä kokeillut.

      Itsellä sattui sellainen haaveri tällä viikolla, että vaikka trimmerissä ohajauskampa olevinaan, niin kyllä vain haukkasi kiveksiini pienen vekin, josta vuoti verta jonkin verran.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5769
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      99
      1955
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1951
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      107
      1759
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1568
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1567
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1315
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1184
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      995
    Aihe