Punaisten lyhtyjen alue

kiinnostaa

Kertokaapa joku tuosta alueesta Damissa. Olen menossa syksyllä ekaa kertaa, aiemmin olen käyttänyt myös maksullista seksiä, mutta muualla. Onko siellä bordellit erikseen vai onko nämä juuri niitä joissa tytöt on bikineissä ikkunalla? Onko PL-alueella hostellia. Aiemmin olen viihtynyt hyvin esim Barcassa hostellissa jutellen ja juoden (ja poltellen) eri kansallisuuksien kanssa ja kiinnostaisi hostelliasuminen, about viitisen päivää olisin matkassa. Hotelleista lisäksi sen verran, että onko olemassa Damissa visitor friendlyä hotellia jonne voisi viedä ilotyttöjä?

13

17424

  Vastaukset

  • Tama on just sita aluetta etta ne on siella ikkunoissa ja sielta sen ku valitset.Toiminta tapahtuu yleensa siella ns. kopissa, eli kunkin tyton omassa huoneessa.Jotteivat kadulla kulkevat ihmiset nakisi aktia, on jokaisella naisella(ja miehillakin) verho, joka laitetaan eteen kun ollaan tekemassa bisnesta.Alueelta loytyy seka hotelleja etta hostelleja, joten ei muuta kun sekaan vaan!

   • Kallista se vaan on!! Ite olen käynyt kiertelemässä, mutta en kokeilemassa.


   • nattyboy kirjoitti:

    Kallista se vaan on!! Ite olen käynyt kiertelemässä, mutta en kokeilemassa.

    kuinka kallista? En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta:)


   • izzy_32 kirjoitti:

    kuinka kallista? En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta:)

    Huoria en Amsterdamissa ole itse käyttänyt, mutta punaisten lyhtyjen alueella pyöriessäni olen usein kuullut tyttöjen huutelevan 50/ koko hoita.. Näin siis parhaan tietoni mukaan... :)


   • izzy_32 kirjoitti:

    kuinka kallista? En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta:)

    50€ maksaa itse olen käynyt siellä damin punaisilla lyheyiilä nais "valikoima" vaihtelee ajan mukaan yöllä klo 00-02 oli itseni mielestä oarhaat muijat ikkunoissa mutta jos menee alku illasta nii eip juuri kummosempia Omasta mielestä ole ikkunoissa :))) suosittlen suosittelen ;)


  • Punaisten Lyhtyjen alueella eri kaduilla on ns eri kategoriat. Sieltä löytyy ns. ykköslinja (hinnat korkeimmat, yli 100 euroa), transseksuaalit, vanhat, mustat, Aasialaiset, yms jokaiselle jotakin.
   Halvimmat hinnat ovat 20 euron luokkaa.
   Alueelta löytyy myös strippibaareja ja live seksishow-teattereita. Strippibaariin sisäänpääsy 5 euroa, sylitanssi alkaen 10 euroa.
   Hotelleita ja hostelleita löytyy alueelta monia.

   Alueella liikkuu myös laittomia ilotyttöjä kaduilla kuljeskellen, nämä surulliset näyt yleensä veloittavat 10 euroa koko hoito.

   Asun Amsterdamissa, kaikki tietoni perustuu tyttöjen minulle tekemiin tarjouksiin alueella liikkuessani, itse toiminnoista ei kokemusta.

  • Punaisten lyhtyjen alue on ainut paikka missä olen käynyt damissa kun asuin hollannissa 10 v sitten. Paikka on sellainen ikkunapaikka. PL- aluella on hostelleja, ite kävin polttelemassa yhen japanilaisen hostelli huoneessa paikassa nimeltä heart of amsterdam joka on hamppu museota vastapäätä, ihan siinä PL-alueen keskellä.

   Kannattaa varata hostelli netistä etukäteen jos omistat pankkikortin, voi nääs olla kaikki huoneet varattu näin kesällä.

   No sun pitäisi ostaa joku escortti, kyllähän damissa hotellejakin on netistä vaan googletat saako sinne viedä vieraita.

   heart of amsterdam
   http://www.booking.com/hotel/nl/heartofamsterdam.fi.html?aid=311095;label=hotel-10940-nl-cOjC_TVeZ4FlCzdIiXl3yQS5727114549:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t2:neg;ws=&gclid=COjizOPElLECFaItmAod8T8zhA

  • Punaisten lyhtyjen alueelle ei kannata mennä, vaan Damissa on paljon muitakin taloja joissa on todella hyvä palvelu, tytöt voi varata koko illaksi privaatisti ja tarjoilu pelaa koko ajan, hinta noin 1000 euroa / naama, useita tyttöjä sisältyy hintaan

  • Hiljaa saatana

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4415